Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Drenthe.

362 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Drenthe:

maandag 24 februari 2020

Tuinschutting realiseren

Het plaatsen van vijf tuin schuttingen van 180 bij 180 cm. inclusief levering panelen, palen en besleg. De palen van kunsstof, Larikshout. Het is voor mij mooi zijn als het vrij stevige planken zijn die om en om worden gezet.
dinsdag 18 februari 2020

Vinyl vloer + tegels

Betreft kleine keuken, hal en toilet. De tegelvloer egaliseren en vinyl vloer leggen 8m2 aan keuken en 7m2 aan gang Toilet muren betegelen van ongeveer 7m2. Eventueel nog andere werkzaamheden Het lijkt me het best eerst af te spreken
vrijdag 14 februari 2020

Plaatsen inbouwreservoir wc Geberit

Ik wil een inbouwreservoir met geberit spoeltechniek laten plaatsen en aansluiten. Verwijderen oude wc reservoir in eigen beheer. De leidingen van de oude kunnen naar mijn oordeel opnieuw gebruikt worden, graag laat ik wel een vakman dit ter plekke beoordelen. De nieuwe set heb ik al besteld.
zaterdag 8 februari 2020

Tegelzetten

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. Het gaat om een kleine 15m2 Er zitten al tegels in vanaf oplevering huis in de jaren '60 Wij zouden voorkeur hebben voor grote tegels. Ook zouden wij graag de leidingen of ingefreesd hebben of weggewerkt in een koof.
woensdag 5 februari 2020

rolhor monteren

Het gaat om het rolhor 93x150 type 500 bruynzeel op het kozijn monteren. Het is op het balkon.
maandag 6 januari 2020

douchecabine plaatsen

Hoek douchecabine plaatsen, zonder douchebak. Er is nu geen douchecabine aanwezig. 90 x 90 is de afmeting.
vrijdag 6 december 2019

Wandtegels keuken

Ik zoek iemand die op zeer korte termijn tegels kan plaatsen in de keuken. De muur is behangklaar. Het gaat om ongeveer 3 tot 4 m2.
maandag 28 oktober 2019

Rolluiken tegen inbraak leveren en plaatsen

Ik zou graag een rolluik willen laten plaatsen op het keukenraam. De afmetingen zijn ongeveer 170 x 160 cm. Kleur donkerblauw en de belangrijkste eigenschap moet zijn inbraakwerend. Ik laat mij graag door de vakman informeren over de beste opties.
vrijdag 25 oktober 2019

Trap laten bekleden met overzet treden

Ik wil een trap van 13 treden laten bekleden met overzet treden van de Praxis. De trap heeft onderaan een kwartslag en eindigt recht. Op dit moment is de trap kaal van geschilderd hout.
dinsdag 22 oktober 2019

Plinten in woonkamer plaatsen

Ik wil graag mijn woonkamer volledig voorzien van hoge muurplinten. Op dit moment ligt er nog niks, het gaat om +- 25 m plint. De plinten haal ik zelf in huis. Ik wil ze er alleen graag mooi strak op hebben.
maandag 21 oktober 2019

Fundering voor serre leggen

Ben voornemens achter de woning een funderingsplaat te laten aanbrengen voor een aluminium serre en schutting. Afmeting plaat 3.5 bij 7 meter. De huidige bestrating dient eerst door de vakman te worden verwijderd. De locatie is goed toegankelijk om deze klus uit te voeren.
woensdag 16 oktober 2019

Overkapping bij zwembad in de tuin realiseren

Ik heb interesse in een overkapping bij mijn zwembad. Afmetingen 5,7 meter breedte, 9 meter lang. EPS sandwich panelen 1 langs wand. 1 wand 2,5 x 9 en 2,5 x 5,7 wanden glazen schuifpanelen. Dak ook EPS sandwich panelen.
dinsdag 15 oktober 2019

Tegels leggen

Ik wil graag vloer en muur tegels (30 bij 60) laten zetten in een badkamer van rond de 4 m2. Vloer en muur tegels zijn aanwezig.
maandag 7 oktober 2019

Installeren Pelletkachel + realiseren rookkanaal

Graag laten wij de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45kW installeren, deze hebben wij nog niet aangeschaft maar gaan dit nog wel doen. De kachel zal direct tegen de buitenmuur geplaatst worden, dus een korte afstand. Er is nog geen rookkanaal aanwezig. Deze moet door de muur naar buiten, dan nog 0.5 m opzij, dan nog een klein stukje omhoog. De buizen voor het rookkanaal laat ik graag regelen. Ik weet niet of het dubbelwandig of enkelwandig moet zijn.
woensdag 2 oktober 2019

Overkapping plaatsen

Overkapping voor zwembad. 4 x 11 meter Strak en van donker aluminium. Ik heb in Amerika overkappingen gezien die zelfs bananenbomen etc herbergden. Dat lijkt me geweldig. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 30 september 2019

Pelletkkachel installeren

Ik ben op zoek naar een klusbedrijf voor het installeren van een pelletkachel in de woonkamer.
woensdag 11 september 2019

Klus met betrekking tot vloertegels

1) Onlangs is mijn houtkachel verwijderd. Vóór deze kachel was er – ten behoeve van een (verwijderd) luchtrooster - een rechthoekig gat gemaakt van 12,5 bij ca. 22 cm in de betonnen vloer (dikte vloer ter plaatse onregelmatig, ca. 15-20 cm). De vloer zelf heeft tegels van zwart natuursteen (tegelmaat is 29,5 bij 29,5 cm). Het rechthoekige gat moet dus gedicht worden (beton) en één tegel bij het rechthoekige gat dient vervangen te worden door een hele tegel (is beschikbaar). Onder de vloer is er een kruipruimte. 2) Daarnaast dient bij een aantal andere tegels van de vloer delen van de voegen vervangen te worden (zijn korrelig geworden). Dit betreft een lengte van zo’n 1 meter in totaal. Kleur voegcement grijs.
maandag 9 september 2019

Vensterbank op maat maken en plaatsen

We willen nieuwe vensterbanken laten zetten in onze woning. Momenteel hebben we een soort stenen vensterbank, deze ligt op een soort houder en moet weggehaald worden. De nieuwe vensterbanken moeten op maat worden gemaakt en geplaatst. We hebben er een op het oog, deze is van hout of spaanplaat, alleen is deze te groot en moet op maat gemaakt worden. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Het gaat om een twee-onder-een-kapwoning.
dinsdag 3 september 2019

Warmtelint aanbrengen

Wij hebben een stacaravan en voor de winter moet er warmtelint aangebracht worden onder de caravan voor de leidingen. Het lint en Alutape is al gekocht.
donderdag 29 augustus 2019

Rolgordijnen ophangen in huis

Ik zoek een zonweringsspecialist die 2 rolgordijnen kan ophangen mijn woning. Ik heb 2 rolgordijnen van 180 cm breed die ik graag wil laten ophangen voor mijn keukenraam. Deze moeten naast elkaar geplaatst worden. Ik ben hulp nodig bij het inmeten, inkorten en ophangen hiervan.
zaterdag 17 augustus 2019

Badkamerrenovatie

Ik zoek iemand voor wanden strippen, vloer strippen. Nieuwe wanden, nieuwe vloer, nieuw plafond ,nieuw bad, de radiator vervangen, een nieuw toilet en een nieuwe kast. Het gaat ongeveer om 9 m2.
vrijdag 16 augustus 2019

Betegelen en monteren toilet

Het tegelen van de toilet, inclusief het monteren van toilet en fontein. De bovenste helft van de muren en plafond worden zelf gedaan. Tegelen is dus tot de helft en achterkant waar toilet aankomt te hangen is al geplaatst (zie foto). Achter toilet komen kleine stroken/tegeltjes, op de rest muur en grond komen grote tegels.
maandag 12 augustus 2019

Keuken demonteren

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en die wordt in de eerste week van september geplaatst .De oude keuken moet gedemonteerd worden en afgevoerd . Het gaat om een kleine keuken.
dinsdag 6 augustus 2019

Ophangen vouwgordijn en controleren luxaflex

Ophangen van een vouwgordijn in de keuken 1 luxaflex ophangen in de woonkamer
maandag 22 juli 2019

Twee dakraamhorren plaatsen van Velux

Ik wil 2 dakraamhorren van Velux laten installeren: - ZIL MK10 8888 - ZIL UK10 8888 Het materiaal hiervoor is aanwezig.

Partners

Partners van Casius