Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

12595 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen, kast op maat laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

woensdag 15 augustus 2018

Groepenkast aanpassen i.v.m. inductiekoken

De klus bestaat uit het aanbrengen van de volgende veranderingen in een bestaande ABB 1-fase groepenkast: a) aanbrengen van een 3-fase hoofdschakelaar, het aanbrengen van een extra aardlekschakelaar, het aanbrengen van een ABB-kookgroep en aanpassen interne bedrading. Vanuit de meterkast moet via de kruipruimte een ymvk-kabel getrokken worden naar de keuken, afstand is ca. 9 meter. In de keuken moet een Perilex wcd aangebracht worden voor het aansluiten van een inbouw inductiekookplaat. Daar de bestaande ABB groepenkast nog niet heel oud is heb ik mij laten vertellen dat aanpassen bestaande kast zoals omschreven goedkoper is dan het compleet vervangen van de kast. Ik zie daarom graag de reacties op mijn oproep.
woensdag 15 augustus 2018

Luxaflex sluit niet goed

Een horizontale jaloezie van 16 mm wit 240x180 cm zelf geknipt en opgehangen. Hangt mooi, alleen gaat niet goed dicht. Het draaien gaat ook heel zwaar en het veert terug. We zouden het heel fijn vinden dat er iemand komt kijken .
woensdag 15 augustus 2018

Badkamer

Douchecabine plaatsen op de vloer
woensdag 15 augustus 2018

Nieuw koord in luxaflex duette aanbrengen

Bij een Duette gordijn is bij het optrekken het koord in de behuizing geschoten. Gordijn ca 1. 60 m bij 1. 10 m). Waarschijnlijk moet het koord vervangen worden.
woensdag 15 augustus 2018

Schutting monteren

Het plaatsen van een schutting voor een bestaand metalen hek (strak er tegenaan). Over de lengte van ongeveer 5. 40 meter 3 schutting delen van 1. 80 (4 palen) plaatsen in de grond. Op de bijgevoegde foto is het hek / de locatie te zien waar de schutting geplaatst zal moeten worden. Het klimop wat tegen het hek aan groeit is voor de montage verwijderd.
woensdag 15 augustus 2018

Rails op maat maken en monteren

Graag wil ik gordijnrails in mijn erker laten monteren voor mijn overgordijnen. De lengte van de zijden zijn : 60cm, 83cm ,106cm, 83cm en 70cm. Zie ook bijgaande tekening. Ik ontvang graag een opgave van de kosten (inclusief montage). Mvgr. Hans
woensdag 15 augustus 2018

Deurkrukken en keukenkraan monteren

Ik zoek iemand die voor mij in 8 binnendeuren deurkrukken herstelt en/of vervangt en monteert. Verder zoek ik iemand die mijn keukenkraan kan vervangen. Als ik weet wat ik nodig heb, zorg ik voor de materialen. Voor nu volstaat een globale prijsindicatie. Gedetailleerde offerte ontvang ik graag daarna. Start werkzaamheden mag ook eerder dan over 2 maanden
woensdag 15 augustus 2018

Dakraam vervangen en raamdecoratie plaatsen

Het vervangen van een Velux GGL-7 (volgens Gamma nu UK4)dakraam op de eerste etage incl. Plaatsen van raamdecoratie.
woensdag 15 augustus 2018

Eiken tafel schuren en lakken

We hebben een eiken houten salontafel die wel een klein opknapbeurtje kan gebruiken. Hij moet opgeschuurd en gelakt worden. Omdat ik niet zeker ben over de juiste kleur etc laat ik dit liever door een vakman uitvoeren.
dinsdag 14 augustus 2018

Zonneschermdoek repareren

De zijnaden laten los en nu ook de twee binnennaden. Ik kan hem zelf niet demonteren en weer monteren. Het is een knikarm zonnescherm van 4. 20 breed en uitval van 1. 80mtr
dinsdag 14 augustus 2018

Lampen en rails bevestigen

Ik wil een aantal zaken laten monteren, 2 lampen en rails van duraline aan de muur bevestigen.
dinsdag 14 augustus 2018

Enkele plavuizen op balkon vervangen

Door brand moeten plusminus 5 plavuizen vervangen worden, aan de rand van mijn balkon.
dinsdag 14 augustus 2018

Muurplinten monteren

Ik wil graag muurplinten laten monteren op de gehele bovenverdieping. Het zijn hoge muurplinten met een clicksysteem. Bijgevoegd de plattegrond van de ruimtes waar het om gaat.
dinsdag 14 augustus 2018

Gordijnenrails aan het plafond ophangen

Hierbij wil ik graag een offerte opvragen voor het ophangen van een gordijnenrails aan het plafond. We hebben het zelf geprobeerd maar helaas lukt het ons niet. Lengte is ongeveer 330 cm.
dinsdag 14 augustus 2018

Waterschade plafond en muur begane grond

Rijtjeshuis, waterschade plafond en muur begane grond door lekkage buren. In woonkamer en keuken In de lengte op het plafond ongeveer 5,6 m, schade op sommige plekken +/- 30 cm naar beneden langs de muur en tot +/- 60 cm in de breedte op het plafond. Ik beschik over foto’s.
dinsdag 14 augustus 2018

Hordeur installeren

Vandaag heb ik een hor voor deuren gekocht bij Praxis die ik graag wil laten installeren. De hordeur is van Bruynzeel artilelnummer 634507. De afmetingen zijn breedte tot 100cm en hoogte tot 235cm. De buitendeur heeft een kunststof kozijn die binnen deze afmetingen past. De hor heeft aluminium profielen en moet eerst in elkaar worden gezet.
dinsdag 14 augustus 2018

Diverse klussen laten uitvoeren

I need the following tasks done: -tiles placing on hall (2. 5mt x 1mt) approx -installating roofing 3mt x1. 8mt (Wilgenmat and small border of Aquaplan bitumen on top ) -replacing bathroom tap -fixing tile-door frame of the cv
dinsdag 14 augustus 2018

Montage van een rolhordeur

Monteren en ophangen rolhordeur, tpye 700 van Bruynzeel. Tevens luxaflex opshuiven zodat rolhordeur ertussen kan, tussen deur en luxaflex. Binnenmaat deur is 90 bij 220 cm
dinsdag 14 augustus 2018

Luxaflex repareren

Hi, sorry mijn nederlands is slecht. The mechanism for my luxaflex roller blind is broken, is it possible to replace it? If so, how much? Kind regards,
dinsdag 14 augustus 2018

Raamhor inmeten en monteren

Graag zou ik minstens drie horren in willen laten meten en monteren.
maandag 13 augustus 2018

Paxkast verhuizen

Paxkast demonteren... vervoeren naar nieuw adres plus monteren
maandag 13 augustus 2018

Schaduwdoek laten bevestigen

Ik wil graag een rechthoekig schaduwdoek laten monteren. De afmeting is 3x4 meter. Deze moet aan onze woning bevestigd worden en aan de andere kant in hout.
maandag 13 augustus 2018

Slot op de buitendeur monteren

Ik wil een buitendeurslot van Axa laten monteren! Boven en onder slot moeten geplaatst worden.
maandag 13 augustus 2018

Appartement opknappen

Appartement van 76 m2. Het appartement is helemaal leeg: - Verf voor op de muur. Latex plus benodigdheden. Kwasten et cetera - 3x rails voor gordijnen (4 meter, per stuk) - 3x gordijnen (260 cm breed - 190 cm hoog) - Vloer - Zeil - Plafonnières (7x) - Schroeven en pluggen et cetera Het gaat om een offerte voor een stichting zodat er een gift vanuit hen komen.
maandag 13 augustus 2018

Klusjes in huis

Ik wil een paar klusjes laten uitvoeren. 2 gaten in een het plafond boren en haken bevestigen. 2 planken in een kast monteren (ook gaatjes boren). Materialen zijn aanwezig.
maandag 13 augustus 2018

Elektrisch zonnescherm repareren

Ik hoor wel een klik, maar het scherm zakt niet meer.
maandag 13 augustus 2018

Slaapkamerkast monteren

Ik heb een kast bij jullie op de site gezien en wil graag weten wat het kost om deze in elkaar te laten zetten.
maandag 13 augustus 2018

Rails voor lamellen inkorten en monteren

Lammellenrails inkorten opmaat en monteren.
maandag 13 augustus 2018

PVC kliklaminaat leggen

Ik wil graag zo'n 26 m2 pvc kliklaminaat laten leggen in 2 slaapkamers en overloop. Ondervloer ligt al, laminaat is in huis.
zondag 12 augustus 2018

Volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren

Betreft de installatie van een volledige badkamer in de nieuwbouwwoning: muurtjes maken, vloer storten, leidingwerk, tegelen of stucen, plaatsing sanitair, inbouwen kranen, verlagen plafond en aanbrengen spotjes. Oplevering is kwartaal 1 van 2019.
zondag 12 augustus 2018

Klussen in huis laten uitvoeren

Mijn badkamer moet opgeknapt worden en ik heb wat stucwerk. Er moten kranen vervangen worden, opnieuw worden gekit, het plafond moet geschilderd worden, lamellen ophangen en lampen ophangen.
zondag 12 augustus 2018

Bevestig- en ophangwerk in huis

In verband met een nieuw huis en ontbreken van juiste gereedschap, zijn wij benieuwd naar kosten voor klein bevestig- en ophangwerk in huis. Het gaat om kleine decoratie en onder andre een spiegel. Meer specifiek: - Ophangen van aantal wanddecoraties - Plankjes op muur als display (2x lang 2-schroef, 3x 1-schroef) - Schilderin/fotoframe - Hangplantpotjes bevestigen d.m.v. plafondhaak of wandbeugel (kleine plantjes aan touwtje) - Advies/bevestigen IKEA bedkast aan muur (assembleren kunnen wij) - Herbevestigen van lamp aan plafond (ronde kap aan beugel, hangt nu niet helemaal stevig) Optioneel afhankelijk van expertise: behandelen van houten vloer, advies over herbevestiging van aantal losse planken (mogelijk door uitzetten na warmte).
zondag 12 augustus 2018

2 douchecabines plaatsen en 2 kranen

We hebben zojuist 2 douchecabines en 2 kranen bij de Praxis gekocht. Wat we graag zouden willen is: 1 douchecabine plaatsen (op een stenen dorpel). In de andere badkamer: 1 douchecabine verwijderen en afvoeren en een nieuwe cabine plaatsen (ook op stenen dorpel) 1 kraan vervangen op de wastafel 1 kraan vervangen in de keuken
zondag 12 augustus 2018

Klussen in mijn huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten vervangen dan wel herstellen. Het gaat om 14 keukendeurtjes, 1 koelkast, 1 afzuigkap en als het mogelijk is 1 draaiend raam.
zondag 12 augustus 2018

Velux GGL P04 dakraamgordijn aanschaf en montage

Ik wil graag voor een Velux dakraam ggl P04 een verduisterend rolgordijn aanschaffen en laten monteren. Het dakraam bevindt zich 3 meter boven de grond, maar is langs buiten via het dak van dichtbij benaderbaar.
zondag 12 augustus 2018

Montage tuinkast

Montage van een nog te kopen tuinkast van Keter Optima Outdoor.
zondag 12 augustus 2018

Vouwgordijn ophangen

Ik heb een vouwgordijn gekocht bij Praxis, maar het lukt mij niet om hem op te hangen. Het is maar 1 gordijntje (100 cm breed). Eventueel heb ik ook nog een lamp die weggehaald moet worden van het plafond (zit niet aan de aardestroom). Ik heb een trapje enzo in huis
zondag 12 augustus 2018

Trapleuning plaatsen

Na een verbouwing, waarbij de wand bij de trap is gestuukt, moet er een nieuwe trapleuning worden geplaatst. Een deel van de wand is gipsplaat; daar zou de leuning op een plank geplaatst moeten worden. Voor ons te ingewikkeld.
zaterdag 11 augustus 2018

MDF plinten plaatsen

Ik wil mijn woonkamer (23 m2) voorzien van MDF plinten. De plinten heb ik zelf al aangeschaft.
zaterdag 11 augustus 2018

Het behangen van een woning met renovlies

Wij zoeken een partij die alle wanden, trappengang, plafonds beneden/boven (indien mogelijk), de zolder, behalve toiletten en badkamer met renovlies naadloos laten behangen. Het gaat om +- 300 m2. De woning is goed bereikbaar. Het is bestemd voor een standaard eengezinsnieuwbouwwoning die volgend jaar in maart wordt opgeleverd in Stad aan het Haringvliet.
zaterdag 11 augustus 2018

Deurhor inmeten en plaatsen

Inmeten van de hordeur voor de achterdeur opmaat maken en tevens plaatsen
zaterdag 11 augustus 2018

Gaas plaatsen

Het plaatsen van zwart gaas van het bestaande merk Hamstra voor een hordeur. Nieuwe rol gaas leveren en installeren. Afmetingen zijn 204 cm hoog en 90 cm breed.
zaterdag 11 augustus 2018

Toilet vernieuwen

Inbouwtoilet, wasbak, muur stuken, vloer en wand halfhoog tegelen. Wand naar trap wordt open gebroken, deze mee afwerken.
zaterdag 11 augustus 2018

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat, ondervloer en plinten laten leggen. Het betreft 2 ruimtes van bij elkaar 19,83 vierkante meter. De laminaatvloer mag over de oude laminaatvloer heengelegd worden.
zaterdag 11 augustus 2018

Aansluiting wasmachine

Graag wil ik op een oude afgedopte leiding een kraan laten monteren voor de wasmachine. De afvoerpijp iets laten verlengen en een stopcontact laten aansluiten op de bestaande bedrading. Zie foto.
zaterdag 11 augustus 2018

Rolgordijnen ophangen

Ik wil 3 rolgordijnen ophangen in de woonkamer. De rolgordijnen zijn 140 cm breed en hebben per stuk 3 ophangpunten. Het betreft vervanging van de oude gordijnen die er nu hangen.
zaterdag 11 augustus 2018

Ophangen van een knikarmscherm

Het ophangen van een knikarmscherm van 4,5 meter breed en een uitval van 3 meter aan een achtergevel van een huis op de begane grond. Het betreft montage aan een bakstenen muur.
vrijdag 10 augustus 2018

Tuinpoort plaatsen

Ik wil zo goedkoop mogelijk een tuinpoort laten plaatsen die op slot kan en mijn tuin afsluit. Graag zo snel mogelijk. De poort is 100 bij 180 cm.
vrijdag 10 augustus 2018

Kledingkast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van de Gamma zweefdeur kledingkast Alpha maat 180 x 206 x 63 cm.
vrijdag 10 augustus 2018

Plisséhordeur plaatsen

Wil willen onze huidige hordeur vervangen. Afmetingen circa 80 x 200 cm. We willen graag binnen enkele werkdagen een offerte ontvangen. Tevens nog op maat maken van de hordeur.

Partners

Partners van Casius