Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

12403 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: taatsdeuren plaatsen, keukeneiland en kast installeren, linoleumvloer vervangen, stacaravan laten slopen en afvoeren, betonvloer schilderen, taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen, reinigen van dakgoten en klein herstel, marmoleum- of linoleumvloer leggen, diverse klussen voor de zolder, trap renoveren en verwarmingen omhangen, wPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort, laminaat leggen, douchedeur en warmte element plaatsen, deur in wand plaatsen, vloer leggen, inbouwkledingkast laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

maandag 21 mei 2018

Apenboom verwijderen uit voortuin

Zie titel. Ongeveer 8 meter hoog, afvoeren kan gewoon via tuin/straat.
maandag 21 mei 2018

Vervangen gaas in hordeur (rolsysteem)

Graag wil ik het gaas van mijn hordeur (rolsysteem) vervangen. Merk van de roldeur is Hamstra.
maandag 21 mei 2018

Keuken

Ik zou graag een simpele keuken willen laten plaatsen van de praxis
maandag 21 mei 2018

Velux dakraam laten plaatsen

Wij willen in ons nieuwbouwhuis een velux dakraam laten plaatsen op zolder. Het raam willen we zelf kopen maar we zoeken iemand die hem kan plaatsen
maandag 21 mei 2018

Klussen in tuin

Op mijn volkstuin is door de storm van 18 januari j.l. een grote boom zo scheef gaan staan, dat hij gekapt moest worden. Dit is inmiddels gebeurd en het hout is afgevoerd. Het bij het huisje behorende schuurtje en een deel van het terras is vernield door het wortelstelsel van de boom dat naar boven is gekomen. Klus: slopen en afvoeren oude schuur, ondergrond schuur herstellen, deel terras en talud herstellen door wortels af te zagen of uit te graven, nieuwe schuur opbouwen. Oppervlakte van het te bewerken terrein is 24m2 , waarvan de oppervlakte van de schuur 1. 80x180 m. Is.
maandag 21 mei 2018

Anti inbraakstrip op twee buitendeuren monteren

Ik heb tw ee secustrips die op buitenkant van keukendeur en kamerdeur gemonteerd moeten worden
maandag 21 mei 2018

Vaatwasser aansluitingen plaatsen

Ik wil graag een vaatwasser-aansluiting aanleggen. Graag plaats ik de vaatwasser naast het gootsteenkastje. Waterleiding en afvoer zijn dus aanwezig, alleen zullen hierop aangepast moeten worden. Het betreft een huurhuis, afhankelijk van de offertes wil ik bepalen of ik ook daadwerkelijk een aansluiting wil laten aanleggen.
maandag 21 mei 2018

Balkon voorzien van vogelnet

Ik wil graag dat er een vogelnet tegen de duiven wordt geplaatst op mijn balkon. Het balkon is 3 hoog en ongeveer 3m2. De bovenkant van mijn balkon is beton.
maandag 21 mei 2018

Plaatsen douchecabine

Plaatsen douchecabine op douchebak. -douchecabine-90x90-cm-schuifdeur/p/B598609
maandag 21 mei 2018

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag een zonnescherm van 395cm willen laten ophangen, graag een offerte over deze klus.
maandag 21 mei 2018

Gordijnrails ophangen

Drie gordijnrails monteren. Materiaal nog niet besteld.
maandag 21 mei 2018

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Gebroken staal kabel van kinkarm
maandag 21 mei 2018

Glad stuc in nieuwbouwhuis

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen deze voorzien van glad stuc. Woning wordt behangklaar opgeleverd. De oplevering is in oktober. Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad stuc (sausklaar)
zondag 20 mei 2018

Laminaat leggen gang/keuken

Ik ben bezig laminaat te leggen wat doorloopt van de kamer naar de keuken en de gang. Bij de gang en keuken loop ik tegen een aantal plekken aan die ik niet goed voor elkaar krijg. Ik mis ook het juiste gereedschap om van de lange planken smalle stukken te zagen. De ondervloer ligt al. Het gaat om plm 18 m2
zondag 20 mei 2018

Tuinmuur herstellen / metselen

In de voortuin heb ik een grote boom weg laten halen die de tuinmuur opzij drukte. De oude muur is toen in drie delen weggezet (zie foto) en ik wil dat dit muurtje weer hersteld wordt door ofwel oude delen te gebruiken, danwel muur opnieuw te metselen. Muur is ongeveer 5 m lang en 80 cm hoog.
zondag 20 mei 2018

Nieuw plafond en diverse klusjes in de keuken.

Wij willen graag het oude softboard plafond vervangen door een nieuw gipsplaten plafond, met isolatie. Het gaat om een gedeeltelijk schuin plafond in een kleine kamer (+/- 2. 55 x 2. 85 m). Plafond is op het hoogste punt +/- 2. 20 m hoog en op het laagste punt +/- 1. 50 m. Er zit 1 lamp in het plafond. De tweede klus betreft het vervangen van het keramisch binnenwerk van een warmwaterkraan, het plaatsen van een zeefje en afsluiter in de leiding naar dezelfde warmwaterkraan en het vervangen van de afvoer van de gootsteen (zwanenhals).
zondag 20 mei 2018

Dakpan rechtleggen

Er ligt een dakpan schuin aan de zijkant van ons (hoek-)huis. Wat zijn de kosten als jullie deze komen rechtleggen?
zondag 20 mei 2018

Vensterbank buiten vervangen

Buiten bestaande vensterbank verwijderen ca120cm en vervangen door hardsteen vensterbank
zondag 20 mei 2018

Steigerhouten tuinset

Onlangs heb ik een steigerhout tuinset bij praxis gekocht,het is een bouwpakket . Ik heb de gereedschappen niet en kom er zelf niet aan toe om het in elkaar te zetten graag zoek ik naar iemand die dit voor heel goedkoop voor mij inelkaar kan zetten
zondag 20 mei 2018

Tuinmuur

Graag zou ik een offerte willen voor een tuinmuur in de achtertuin in Rotterdam zuid. De muur word ongeveer 30 meter lang 66m2. De tuin is alleen bereikbaar via het huis.
zondag 20 mei 2018

Douche- en wastafelkraan

Ik wil graag een mengkraan voor de douche, bij jullie gekocht,vervangen. Verder ook nog (bij jullie gekocht, een wastafelkraan vervangen.
zondag 20 mei 2018

Behangen

Ik wil graag mijn slaapkamer opnieuw behangen ik heb alleen geen idee hoe dit moet en wat je er voor nodig hebt
zondag 20 mei 2018

Houtrot repareren (onderdorpel kozijn)

Repareren houtrot onderdorpel van raamkozijn (loopt tot de grond).
zondag 20 mei 2018

Reparatie zweefparasol

De parasol is een jaar of 5 oud, merk onbekend, echter de parasol draait niet meer vaar of rechts. Wie kan deze - toch wel dure parasol - maken.
zondag 20 mei 2018

Klussen in huis

Ik wil scheur in de buitenmuur herstellen
zondag 20 mei 2018

In eten ophangen plisse gordijnen

Wij willen graag plisse gordijnen laten inmenten En laten ophangen.
zondag 20 mei 2018

Klussen in huis

Ik wil graag een toiletrolhouder aan de tegelmuur laten bevestigen in het toilet.
zondag 20 mei 2018

Kattentrap naar het balkon laten maken

Graag een kattentrap van 1 hoog naar beneden. Afstand ongeveer 2,5 meter. Het trapje moet recht naar beneden lopen, is een voorwaarde van de onderbuurman (zie foto's). Het trapje moet er ook weer af kunnen ivm een renovatie volgend jaar zomer. OOk graga het plaatsen van kattenluikje in keukendeur naar balkon. Kattenluikje al in bezit. Trapje niet.
zondag 20 mei 2018

Sunline zonnescherm repareren

Ons sunline zonnescherm draait niet meer op. Op de plek waar hij opgedraaid moet worden zit de vierkante ijzeren pen los die het scherm met het opdraaimechanisme verbindt. Hij verschuift steeds waardoor het scherm niet meer opgedraaid kan worden. Wij hebben hem losgemaakt en hij ligt nu los in de tuin.
zondag 20 mei 2018

Schutting plaatsen

Een nieuwe schutting plaatsen tussen de buren en ons. Er staan er nu 4, maar die zijn oud (35) en moeten weg. Er moeten nu 7 nieuwe komen. En misschien kunnen de oude schuttingen elders in de tuin worden geplaatst? Er staat nu een aanbieding van: tuinscherm: vintage grey voor73,49 in jullie folder. Maar hoe lang blijft die?
zondag 20 mei 2018

Vogelnest verwijderen en gaten dicht maken.

Wij wonen in een hoekhuis en in de nok van het dak hebben waarschijnlijk vogels hun nest gemaakt. Er zit namelijk allemaal vogelpoep vanuit dat gat. Dit nest willen we weg laten halen en de gaten dicht laten maken zodat de vogels er niet meer in kunnen. Offerte graag per mail.
zondag 20 mei 2018

Kozijn plaatsen voordeur

We willen een hardhouten kozijn op maat laten maken en plaatsen zodat onze nieuwe voordeur erin past
zondag 20 mei 2018

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag onze dakkapel laten reinigen (groene aanslag etc. ) Betreft 1 dakkapel, aan de achterzijde van een tussenwoning.
zondag 20 mei 2018

Schilder

Ik wil mijn gipsplaten wanden laten schilderen . Plafond laten spuiten .
zondag 20 mei 2018

Schuur

Ik wil graag een stenen schuur met 1 dubbele deur, plat dak. Afmeting 4 x 4 en 2. 50 hoog
zondag 20 mei 2018

Roetschade

Keuken heeft een omvang van 3 bij 1 meter. Plafond, muren hebben roet schade opgelopen. Wat zijn de kosten voor een schoonmaak?
zondag 20 mei 2018

Spuiten wanden

Spuiten van wanden boven,beneden en trapgat
zondag 20 mei 2018

Airco op 2 slaapkamers

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen en leveren van 2 airco's voor op 2 slaapkamers.
zondag 20 mei 2018

Keuken verbouwen.

Keuken gekocht via keukenwarenhuis, hiervoor binnenkort de laatste gesprekken (23mei). Deze opdracht gaat om het plaatsen (L-vormige) en aansluiten + voorwerk (leidingen omleggen e.d. ) van de gehele keuken. Via keukenwarenhuis zelf konden wij dit ook laten doen, echter schrokken we van de prijs..
zondag 20 mei 2018

Waterput slaan/boren

Ik wil een waterput in mijn tuin laten boren/slaan. En ontvang hiervoor graag een offerte incl. Pomp.
zondag 20 mei 2018

Verzakt tuinhuis/tuinkantoor opkrikken

Achter in onze tuin staat een tuinhuis/tuinkantoor. Afmetingen 4x5 met punt dak en dakpannen (merk luigarde (van hout dus). Dit tuinhuis staat er al ongeveer 8 jaar en in deze periode is het tuinhuis heel langzaam aan 1 kant (vanuit de hoek) verzakt. Hiermee is het hele tuinhuis iets schuiner gekanteld naar achteren te komen staan richting die hoek. Hiermee zijn ook de wanden iets uit lood. Bij het uploaden van bestanden ging iets niet goed, maar een situatieschets en foto's kunnen natuurlijk verzonden worden via email. Het huisje is gebouwd op aangebracht geel zand, daarop grote betontegels, waarna het huisje is geplaatst op de funderingsbalken die op de tegels liggen. Ik kan me voorstellen dat voor een goede indicatie en advies eerst een nadere analyse op locatie gewenst is, wat natuurlijk mogelijk is.
zondag 20 mei 2018

Laminaat

Ik wil 50 vierkante meter laminaat laten leggen inclusie ondervloer en plinten. Laminaat heb ik nog niet.
zondag 20 mei 2018

Douchecabine plaatsen

Douchecabine hoekinstap 90x 90 schuifdeuren plaatsen
zondag 20 mei 2018

Demontage en afvoer keuken en laminaatvloer

Oude keuken demonteren en laminaatvloer met ondervloer in woonkamer verwijderen en materialen afvoeren
zondag 20 mei 2018

Onderhoudt rieten kap

De rieten kap van onze woning heeft onderhoudt nodig.
zondag 20 mei 2018

Laminaat leggen in kamer

Ik wil laminaat laten leggen in mijn werkruige van 24 m2. Het laminaat kan over de bestaande tapijttegels gelegd worden waardoor een ondervloer leggen niet nodig is. Laminaat vloer niet verlijmen. De laminaatvloer afwerken met plakplinten. Bij de deur een afdekstripje bevestigen (zie foto) Ivm werkzaamheden (coaching gesprekken) niet bellen. Graag offerte per mail.
zondag 20 mei 2018

Klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in de woning laten doen. Keuken, 2x woonkamer en hal lamp ophangen. Totaal 4 lampen. 2x spot, 2x plafoniere. In de keuken 1x rolgordijn ophangen 150 cm breed. En een wand behangen 5 rollen behang.
zondag 20 mei 2018

Balkonrenovatie

Graag ontvangen wij een offerte voor de renovatie van het balkon. Lengte aan oostzijde: 6 meter. Lengte aan zuidzijde: 6 meter.
zaterdag 19 mei 2018

Ophangen rolgordijnen

Ik wil een aantal rolgordijnen ophangen. Het betreft 4 ramen met draai-kiepstand.
zaterdag 19 mei 2018

Laurierhaag afvoeren

Gezamelijk met de buren een aantal laurierhagen staan die afgevoerd moeten worden. Het verwijderen uit de tuin zullen we zelf doen maar het afvoeren willen we laten doen. De plek is makkelijk toegankelijk

Partners

Partners van Casius