Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

12065 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, offerte voor gevolgschade lekkage, gehele woning schoonmaken, paarden paddock verbeteren, asbest verwijderen, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, leidingen / buizen laten lassen, vloer en behang aanbrengen in slaapkamer, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 15 december 2017

Lichtkoepel

Ik wil een dubbel wandige licht koepel van 100×200cm laten plaatsen, Alleen de koepel
vrijdag 15 december 2017

Wandmeubel aan betonnen wand ophangen

Ik wil graag een wandmeubel laten monteren. Wandmeubel is 3 meter lang en 40x38 cm breed en moet aan een betonnen nieuwbouwmuur gemonteerd worden. Tevens een bovenkast van 60x64 cm.
vrijdag 15 december 2017

Zaken monteren in huis

Ik wil een aantal dingen in mijn woning monteren. Het betreft een lamp, rolgordijnen, planken en gordijnenrails. Materialen heb ik in mijn bezit.
vrijdag 15 december 2017

Raamfolie aanbrengen op kantoor

Voor circa 10 meter raam willen wij raamfolie laten aanbrengen. Het zijn glazen tussenwanden bestaande uit 4 delen van plafond tot de grond. De twee middelste glasdelen dient er folie aangebracht te worden.
donderdag 14 december 2017

Spiegel op een kledingkast vervangen

Ik wil de gebroken spiegel van mijn kledingkast vervangen. De afmetingen zijn 1140 mm x 2140 mm. Wat zou de spiegel en het monteren van de spiegel kosten ?
donderdag 14 december 2017

Ophangen van houten jaloezieën

Ophangen en inmeten 3 houtenjaloezien.
woensdag 13 december 2017

Gordijn ophangen

Hi, In een huis van 4 dames moet er een gordijn opgehangen worden, en daarmee ook een roede aan het plafond bevestigd worden. Wij hebben natuurlijk geen idee hoe we een boor überhaupt moeten vasthouden.
woensdag 13 december 2017

Jaloezieën ophangen

Ik zou graag twee sets jaloezieën laten ophangen. De maten van de ramen zijn 205 cm hoog en 277 cm breed. De jaloezieën moeten aan het plafond worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 13 december 2017

Lampen en spiegel ophangen

Ik wil een lamp in mijn woon- en slaapkamer ophangen, een in keuken recht laten hangen en een lamp in badkamer vervangen. Daarnaast in de hal graag een spiegel ophangen.
woensdag 13 december 2017

Offerte voor gevolgschade lekkage

Er is lekkage geweest in het bad in verband met een scheur. Deze moet vervangen worden en vervolgens moet de hal onder het bad geverfd worden. Het gaat om een hal van ongeveer 6 m2. Ik kan nog foto's via de mail sturen.
woensdag 13 december 2017

Ombouw maken voor radiator

Ik wil een radiator ombouw met vensterbank van circa 170 x 20 x 65 cm plaatsen. Ik wilde dit eerst zelf doen maar bedacht me.
woensdag 13 december 2017

Kast monteren

IKHEB EEN KAST GEKOCHT BIJ DE GAMMADE OSLO 2M H 060 BR KAN IEMAND DIE VOOR MIJ MONTEREN ? HET IS VOOR MIJ NIET TE DOEN IEMAND UIT SPIJKENISSE?
woensdag 13 december 2017

Paarden paddock verbeteren

Wij hebben een paddock waar onze paarden altijd in staan en ook in liggen. Hij is nu ongeveer 10 jaar oud. Hij was altijd keurig droog zelfs met de ergste regen. Echter hebben wij 1,5 jaar geleden nieuw zand laten storten en dat was iets minder grof zand, omdat het grove zand niet verkrijgbaar zou zijn. Sinds dien is de paddock steeds slechter geworden en staat nu bij de minste regen al blank. Een deel van de bak lijkt echt blubber in plaats van zand. De paddock is 12,5 x 12,5 meter Hebben jullie een idee wat we hier aan kunnen doen?
woensdag 13 december 2017

Luifeltje boven tuindeur plaatsen

Ik wil een nieuwe tuindeur luifelt laten plaatsen nu de oude is gesneuveld bij de sneeuwval (oude frame moet nog verwijderd worden). Luifel wil ik door Praxis laten leveren.
dinsdag 12 december 2017

Kattenluik in een buitendeur dichtmaken

Ik heb een woning gekocht en neem op 31 januari 2018 de sleutel in ontvangst. De achterdeur heeft een kattenluik, dat wil ik graag laten dichtmaken. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.
dinsdag 12 december 2017

Lamellen vermaken en monteren

Voor een kantoorruimte binnen ons bedrijf zijn lamellen op maat besteld. Helaas is de meting verkeerd uitgevoerd met als gevolg dat deze niet passen. Wij hebben iemand nodig die met een lamelschaar en eventueel een ijzerzaag aan de slag gaat om deze alsnog passend te maken en op te hangen. De afmetingen van de lamellen heb ik niet en ik weet ook niet hoeveel eraf moet.
dinsdag 12 december 2017

Houten jaloezie monteren

Er dient een houten jaloezie opgehangen te worden.
zondag 10 december 2017

Leidingen / buizen laten lassen

Het betreft werkzaamheden in een autogarage. Er is waterafvoer geplaatst met HDPE buizen die vast gelast moeten worden aan de vetafscheider. Het gaat om in totaal circa 4x dichtlassen van 110mm leidingen. Alles staat op zijn plek, en hoeft dus alleen dichtgelast te worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerteprijs van hoeveel het zal kosten.
zondag 10 december 2017

Kattentrap naar het balkon laten maken

Meneer of mevrouw, Ik zou graag willen weten over een kattentrap voor mijn twee katten. We wonen op de 2e verdieping en kunnen een kattentrap langs de regenpijp plaatsen, van het balkon tot de binnentuin overbrugt. Bedankt voor uw hulp, ik kijk er naar uit om terug te horen, Vriendelijke groeten.
zondag 10 december 2017

Lijmresten vloerbedekking verwijderen

Het betreft 55 m² lijmresten van vloerbedekking op een cementen dekvloer, verdeelt over een eerste en tweede verdieping.
zondag 10 december 2017

Ophangen van gordijnen

Ik wil een gordijnrail van 5 m laten ophangen en een jaloezie in de keuken. Graag nog deze week (11 tot 15 december).
zaterdag 9 december 2017

Vloer en behang aanbrengen in slaapkamer

Ik wil in mijn slaapkamer het volgende doen: - Er ligt nu een vinyl vloerkleed die wil ik laten vervangen voor een ander vinyl vloerkleed (12 m2). Oude eerst verwijderen, nieuwe plaatsen. - Het oude behang weghalen en nieuw behang lijmen. - Huidige lamelle vervangen met rol jaloezieën. - Bestaande opdekdeur sluit nu niet goed en moet daarom versteld worden - Plafon wit verven - 2 plafonlampen moet in zijn geheel vervangen worden. Ik haal alle materialen zelf in huis. De slaapkamer is 4 bij 3 meter. Graag ontvang ik een prijsopgave voor deze klussen.
zaterdag 9 december 2017

Rolgordijnen opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen van rolgordijnen (7 gordijnen) in heel het vakantie huis. Gemiddeld 1,5 breed en 2 hoog. Aanschaf gordijnen in onderling overleg met vakman.
zaterdag 9 december 2017

Horizontale jaloezieën van Praxis ophangen

Ik wil bij Praxis 4 horizontale jaloezieën gaan kopen, allemaal met een verschillende maat. Ik hoor graag wat de vakman rekent voor de montage.
vrijdag 8 december 2017

Stapelbed monteren

Ik wil een stapelbed voor mijn kinderen laten monteren. Hij staat klaar om te monteren .
vrijdag 8 december 2017

Rolgordijn inkorten en ophangen

Ik wil een rolgordijn (+- 2 meter breed) in laten korten en op laten hangen.
vrijdag 8 december 2017

Asbest verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1976 en willen op 28 december daar naartoe verhuizen. We zoeken een bedrijf dat voor ons vóór die tijd een asbestsanering kan verzorgen. In de woonkamer zit asbestplaat om een draagbalk van 800 x 30 cm. In de garage zit ook asbestplaat om een balk en op de zolder zit asbest beplating tegen het dak aan. Er is al een asbestinventarisatierapport aanwezig. We ontvangen graag uw offerte.
vrijdag 8 december 2017

Zweefdeurkast Delta monteren

Ik wil graag een zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Wil graag weten wat de kosten daarvoor zijn. Ik hoor het graag.
vrijdag 8 december 2017

Verschillende montageklussen in huis

Ik wil een afzuigkap installeren, een aantal tegels rond het aanrecht plaatsen van minder dan 1 m2, 6 binnendeuren installeren, en 8 lampen van het plafond installeren (geen schaal).
vrijdag 8 december 2017

Klussen in huis en tuin

1) Er moet een sleutel gezocht worden voor een slot in de kelder. Daarvoor moet het slot eruit, maar dat lukt mij niet. Het klinkt raar, maar het is een Belgisch slot en waarschijnlijk is hier een Belgische sleutel voor nodig. 2) Op het bordes achter het huis moet 1 m2 klinkers opnieuw gelegd worden. De klinkers heb ik. Misschien is er een zakje geel zand nodig. 3) Achter de WC pot lekt het. Er staat altijd een klein plasje water. 4) Er moet een nieuwe keukenboiler geplaatst worden (Aanschaf bij Praxis in overleg met de vakman), in de kelder onder de keuken. Daar zit al een boiler, maar die is volgens mij kapot.
vrijdag 8 december 2017

Monteren van houten jaloezieën

Ik wil een rolgordijn in mijn keuken gaan vervangen door 1 houten jaloezie van ongeveer 221 cm lang of door 2 kleine houten jaloezieën. Ik bestel deze bij Praxis en zoek een vakman voor de montage. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.
donderdag 7 december 2017

Jaloezieën inmeten en monteren

Wij zijn geïnteresseerd in de houten witte jaloezïen van de gamma, maar we zijn bang dat we de verkeerde maten gaan bestellen en dat zou zonde van het geld zijn. We hebben drie ramen in de woonkamer en twee in de keuken. Maar we weten niet wat handig is om van hem vanaf het plafond te doen of van kozijn tot kozijn. We zouden graag willen weten wat het kost om iemand de inmetingen te laten doen en de montage.
donderdag 7 december 2017

Rolluiken aan de binnen en buitenkant reinigen

Ik wil graag 4 rolluiken op de eerste verdieping aan de binnen en buitenzijde laten reinigen afmeting rolluiken 140 x 130 aan de binnenzijde behoorlijk vervuild
donderdag 7 december 2017

Gordijnen en rails inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die voor mij rails en gordijnen kan komen inmeten. Ik heb die nodig in mijn woonkamer, bij de voordeur en in 2 slaapkamers. Er hangen nog geen rails. Ik wil hulp bij het bestellen of anders alles laten leveren. Daarna moeten de rails en gordijnen gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.
woensdag 6 december 2017

Stapelbed voor kinderen monteren

Ik wil een stapelbed voor mijn kinderen laten monteren. De kamer is al leeg geruimd en alle materialen zijn al aanwezig. We zoeken een vakman die hier op heel korte termijn tijd voor heeft. We horen graag vooraf wat de montagekosten zijn.
woensdag 6 december 2017

Tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen in de kamer en de keuken gang = 45 m2 eengezinswoning en afvoeren van de puin kan dichtbij staan
woensdag 6 december 2017

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Ik wil mijn ramen (ongeveer 8) laten inmeten en daarop vervolgens plissé gordijnen monteren. Complete offerte alstublieft.
woensdag 6 december 2017

Slaapbank afvoeren naar milieupark

Ik heb een oude slaapbank, die is mij te zwaar, maar wil ik graag laten weghalen en laten afvoeren naar milieupark. Ik woon 9 hoog, maar er zijn 2 ruime liften beschikbaar. Wie kan mij helpen?
dinsdag 5 december 2017

Keukenblad monteren en demonteren

Ik wil mijn huidige keukenblad laten verwijderen en een nieuw blad laten monteren. Ik zal dat zelf aanschaffen bij Gamma. Ik hoor graag wat de montagekosten zijn.
dinsdag 5 december 2017

Oprijplaten naar voordeur leggen

Ik wil graag oprijplaten voor de voordeur van mijn woning leggen. Het gaat om een oppervlak van 88 x 50 cm aan de buitenkant en aan de binnenkant gaat het om een oppervlak van 88 bij 15 cm.
dinsdag 5 december 2017

Oude bank ophalen en afvoeren

Ik zou graag offerte willen hebben voor afvoer van 2 banken een 2 zitter en een 3zitter
dinsdag 5 december 2017

Schutting plaatsen

, ik heb een schutting gekocht en die wil ik graag door jullie laten plaatsen. De ondergrond moet ook geprepareerd worden omdat er nog stenen liggen. Dus die moeten verwijderd worden. Ik ben zwanger dus ik kan zelf niet mee helpen met de klus. Het gaat om een schutting met houten palen.
maandag 4 december 2017

Gordijnrails plaatsen

Nieuwe gordijnrails (vitrage) ophangen. Het gaat om ongeveer 2.30 meter.
maandag 4 december 2017

Montage Storemax kasten

Ik wil een 'Storemax' kast laten monteren. Het gaat om 1 kast: breedte 290 cm, hoogte interieur 276 cm, diepte interieur 60 cm. In dit geval gaat het om 3 modules. Inclusief plaatsing van 10 planken, 2 lades, 4 hangroedes en 3 lampen bovenop de kast, er komen geen kastdeuren bij, wel een achterwand. Graag zou ik in de offerte zien dat het thuis ook eerst opgemeten wordt zoals 'Storemax' dit ook doet. De reden dat 'Storemax' mij vraagt om via praxis een offerte aan te vragen is omdat zij alleen monteren als er ook kastdeuren bij zitten, wij hebben gekozen voor een kast zonder deuren.
maandag 4 december 2017

Behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen

Ik zoek vanwege een zeer spoedige verhuizing, eind december 2017 hulp met het verwijderen van behang op de muren in mijn nieuwe woning en het verven van de muren. Het betreft een eengezinswoning. De kamers waar het om gaat zijn de woonkamer: alleen verven, 2 slaapkamers (ongeveer 9 m2 en 7 m2): behang verwijderen en verven en de keuken, gang en nog een 3e slaapkamer verven. Vanwege tijdgebrek en hulptekort kan ik werkelijk iedere hulp gebruiken. Tevens heb ik nog de klus: lampen bevestigen aan het plafond.
maandag 4 december 2017

Vensterbank vergroten

Ik wil graag mijn vensterbank groter maken. Afmeting is 272 x 25 cm. Er moet een kleine inkeping aan de raamkant, en de originele vensterbank hoeft niet verwijderd te worden.
zondag 3 december 2017

Bevestigingspunt aanbrengen voor hangstoel

Ik wil graag in mijn woonkamer een hangstoel aan het plafond hangen en heb hier dus een Bevestigingspunt voor nodig. Ik woon op de benedenverdieping van een soort flatje waar nog 1 iemand boven woont. Het plafond is van beton. Met vriendelijke groet,
zondag 3 december 2017

Ruit van aquarium vervangen of polijsten

Aquarium van 2 meter bij 70 voorruit vervangen of polijsten als dat mogelijk is..
zondag 3 december 2017

Traphekjes installeren

Ik heb 2 houten traphekjes gekocht en zoek een vakman die deze voor mij kan plaatsen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
zondag 3 december 2017

Gehele woning schoonmaken

Door een brand in de slaapkamer is de gehele woning met roet beschadigd. De gehele woning moet schoongemaakt worden. Waarmee maakt u schoon? Ik kan niet tegen alle stoffen. Kunt u per mail een reactie geven? Ik heb niet altijd mijn telefoon aanstaan.

Partners

Partners van Casius