Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

11292 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: spanplafond met inbouwspots monteren, spanplafond in hal en huiskamer, spanplafond in plaats van een systeemplafond, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafonds in een nieuwbouwappartement, sleuven frezen in een betonvloer, buitenzonwering in Zuid Frankrijk monteren, klussen in huis laten uitvoeren, spanplafond met spots in de slaapkamer, painting a whole apartment and flooring in a bedroom, verf- en laminaatwerk in een appartement, luxaflex voor buiten leveren en plaatsen, montage van een schaduwdoek, bekleden van het trappenhuis, verf-, vloer- en montageklussen in huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 24 maart 2017

Gordijnen en lampen ophangen

Er zijn in totaal drie klussen waar ik iemand voor zoek: 1. Ophangen rolgordijn 2. Ophangen gordijnen middels staaldraad constructie (alles is in principe gedaan, alleen de laatste stap moet nog: haken in muur bevestigen en daar de draad met het gordijn aan hangen) 3. Monteren verlichting (2 sets van 5 spots ieder die met een staaldraad aan het plafond komen te hangen) Belangrijk: deze klus dient zsm gedaan te worden ivm opening praktijkruimte. Offerte mag eventueel tegen uurprijs.
vrijdag 24 maart 2017

Afvoerinstallatie, binnenriolering pvc vervangen

Voor een huis waarvan wij in juli eigenaar worden moet volgens een bouwkindige inspectie het volgende gebeuren: Afvoerinstallatie, binnenriolering pvc vervangen. Koppelingen zijn met tape afgeplakt , er is lekkage aanwezig bij de aansluiting op de hoofdafvoer. Zie bijgevoegde foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.
vrijdag 24 maart 2017

Keuken na laten kijken en probleem oplossen

Laatst is bij ons een keuken geplaatst, maar de koelkast (inbouw) en oven (inbouw) staan geplaatst op houten balken. Deze lijken nu al niet meer waterpas te staan. Graag willen wij dat er iemand even komt kijken wat hier eventueel aan gedaan zou kunnen worden (dit ook uitvoeren). Tevens mist er een kitrand. Graag deze ook.
vrijdag 24 maart 2017

Douchemengkraan Oscar hartafstand 15cm

Ik zou graag deze douchemengkraan z.s.m. willen laten installeren als vervanging van de lekkende oude. Graag uw offerte
vrijdag 24 maart 2017

Leidingwerk Mantelzorgwoning

Doortrekken van riolering, water- en elektra leidingen door erkend bedrijf. Het gaat om het doortrekken vanuit de kelder van het hoofdgebouw naar de mantelzorgwoning in de achtertuin. De afstand is ongeveer 4 meter. De boor en graafwerkzaamheden is niet van toepassing op deze opdracht, omdat dit door een ander bedrijf wordt gedaan. Dus geen voorwerk, alleen plaatsen en aansluiten van de leidingen incl. Materiaal/leidingen. Opdracht moet plaatsvinden in de week van 11 april 2017.
donderdag 23 maart 2017

Gamma kledingkast in elkaar zetten

Delta 200 zweefdeurkast in elkaar zetten. Is een gamma kast. Liefst morgen al of zaterdag of maandag middag.
donderdag 23 maart 2017

Artiteq Clickrail aan de muur monteren

Ik wil ca 19 meter Artiteq Clickrail aan de muren in ons huis gemonteerd hebben (aansluitend op het plafond). Daarvoor moeten op 1,25 cm afstand van het plafond om de 30 cm gaten van 6 mm worden geboord in kiezelhard beton. Ik zou hier graag een prijsopgave voor willen hebben. Uitvoering in de week van 27 maart.
donderdag 23 maart 2017

Sleuven frezen en gat boren

Op de zolder van onze nieuwbouwwoning wil ik het lichtpunt verplaatsen. Er moet circa 1,7 m worden gefreesd en een gat geboord worden voor de inbouwdoos. De hoogte van de doos is dan ongeveer 4,6 meter (in de punt van de zolder). Het betreft een prefab betonnen muur. Het plaatsen van de leiding,doos en afsmeren verzorg ik zelf. De exacte werkdatum is nog niet bekend maar zal waarschijnlijk in juni plaatsvinden. De zolder is nog niet afgewerkt dus de vloer hoeft niet schoon te blijven. Tevens nog 50 cm horizontaal frezen tot achter het knieschot en daar een gat boren voor een inbouwdoos. Ten tijde van het frezen zorg ik dat het knieschot aldaar weg is. Er komt een steiger om het plafond te schilderen, mogelijk kunt u die gebruiken.
donderdag 23 maart 2017

Montagewerk hordeur in de woning

Ik heb kunststof pui met schuifdeur en ik wil graag plissé hordeur bij laten plaatsen. De maat is 160 breed en 260 cm hoog. Wij mogen niet boren in de kozijnen, dus het moet geplakt worden. De buren hebben er een constructie voor bedacht. Ik weet niet welke welke materiaal ik moet kopen, dus zou u de materiaal kunnen adviseren of leveren? Of zou u aan mij kunnen wijzen naar de juiste materialen? Kan ik een offerte van u ontvangen?
donderdag 23 maart 2017

Houten jaloezieën inkorten

Ik heb 2 houten jaloezieen op maat besteld bij de Gamma. Echter zijn beide te breed uitgevallen door een verkeerde berekening. Het gaat om 2 x : B: 900 Hjaloezie moet met 1 cm ingekort worden en de ander met 6 cm. Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen. Alvast bedankt.
donderdag 23 maart 2017

Stuc-, schilder- en montageklussen

Badkamer stucwerk, voegen, kitten. Kraan badkamer, keuken
donderdag 23 maart 2017

Horren laten bevestigen

Ik wil graag 2 horren laten bevestigen, 1 in een kiepraam en 1 in een draairaam
woensdag 22 maart 2017

Zonnescherm inkorten

Ik kan een zonnescherm krijgen van 5 M 55. Deze is te breed voor mijn huis. Ik zou dan ook graag willen weten wat het kost om het zonnescherm 25 cm te laten inkorten. Het is een electrisxh zonnescherm met knikarmen.
woensdag 22 maart 2017

Sleuven frezen in een betonvloer

Binnenkort ga ik bedrijfsmatig vloerverwarming plaatsen in een betonvloer. Ik ontvang graag een offerte voor het frezen van 500 meter sleuven. De klus moet over ongeveer 6 weken starten.
woensdag 22 maart 2017

Houtwerk huis buiten verven

Ik wil graag al het houtwerk aan mijn huis (hoekwoning, klein arbeidershuisje) geverfd hebben.
woensdag 22 maart 2017

Geveltuintje aanleggen

Ik wil mijn bestaande geveltuintje (circa 1 meter) opnieuw beplant hebben. En aan de zijkant van mijn huis wil ik een geveltuintje aangelegd hebben (60 cm bij circameter) en beplant.
woensdag 22 maart 2017

Aantal klusjes in huis laten uitvoeren

Net naar nieuwe woning, dus een aantal standaard klusjes: -Oude gordijnrails + gordijnen plaatsen in slaapkamer. Eventueel gordijnrails inkorten. -Fitting plaatsen. -Anti-inkijk folie plaatsen op drie ramen en een deur. -Internet Ziggo aansluiten. -Wasmachine aansluiten. Niet alle klussen hoeven afgesproken te worden.
woensdag 22 maart 2017

Fietsoverkapping

Een fietsoverkapping in de tuin van 1,90 m bij 1,90 m waarbij ook wat van de tegels verlegt moet worden. De overkapping hoeft niet dicht gemaakt te worden aan de zijkanten. Daarnaast willen we graag houten bakken om twee klikos en daarbij een extra bak voor de plastic afvalzakken.
woensdag 22 maart 2017

Oude keuken laten verwijderen

Ik wil de oude keuken laten verwijderen.
woensdag 22 maart 2017

Sleuven in een betonvloer frezen voor vloerverwarming

Ik zoek met grote spoed een bedrijf dat voor 31 maart in de gelegenheid is om in onze betonvloer 150 meter sleuven te frezen voor de komst van vloerverwarming. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
woensdag 22 maart 2017

Schutting plaatsen

Ik zou graag 3 scherm robusto willen laten plaatsen met 4 paal azobe 305 cm. Maar de oude palen zijn afgebroken met de storm en zitten nog in de grond zou graag willen weten wat de prijs is. V. G Nadine
woensdag 22 maart 2017

Klusje in huis

Ik wil een rolhor voor een dakraam geplaatst hebben. Het betreft een Bruynzeel hor uit de 700 serie die op maat gemaakt moet worden.
woensdag 22 maart 2017

Klussen uit laten voeren in huis

Het gaat om 2 klussen in een appartement: 1. Gordijnrails ophangen op plafond van beton. Totaal 5 ramen in 4 ruimtes. De rails op maat en schroeven in ons bezit. 2. Verlichtingsaansluiting, plafond, bij de eetkamer dient 1 meter doorgetrokken te worden tot aan boven de eettafel zodat hanglampen boven eettafel opgehangen kunnen worden.
woensdag 22 maart 2017

Horren monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 2 inzet horren plaatsen in het kozijn, ik zie dat screenlite en bruynzeel via gamma worden aangeboden deze zouden werken. Het is een houten kozijn met een raam wat naar binnen open draait.
woensdag 22 maart 2017

Rolgordijn inkorten en ophangen

Ik heb zojuist een rolgordijn gekocht, alleen moet het nog worden ingekort en opgehangen worden.
dinsdag 21 maart 2017

Maatwerk badkamerkastje laten maken

Wie kan voor mij op korte termijn een klein badkamerkastje maken? Materiaal: hout of mdf, ongeveer 15 mm dikte, achterwand graag dun. Afmetingen: 15 cm breed, 13,5 cm diep, 56 cm hoog, binnenmaten Deurtje dat goed sluit, hoef niet op slot te kunnen, scharnier aan rechterzijde. Graag links boven op het deurtje een deurknop, metaal/chroom kleur Afwerking: liefst mat-wit, of lichtgroen/turqoise, afhankelijk van de prijs Het kastje moet stevig opgehangen kunnen worden!
dinsdag 21 maart 2017

Rolluik en dakkapel reinigen

Rolluik 2,50 x 1,00 meter op de 2e verdieping
dinsdag 21 maart 2017

Ruit uitnemen en weer terugzetten

Wij hebben een hoekbank gekocht die uit verschillende delen bestaat. Het rechte stuk kon probleemloos vanuit de hal naar de woonkamer maar het hoekdeel van de bank past niet door de deuropening. De oplossing is om dit deel via een raamkozijn op de begane grond in onze zijgevel naar binnen te brengen. We hebben de hulp van een glaszetter nodig die daar dan de ruit uit de sponning kan nemen en later weer terug kan plaatsen. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave
dinsdag 21 maart 2017

Hangkast aan de wand monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van een hangkast aan de wand. Het gaat om een kast met 2 lades van 40 centimeter diep en 120 centimeter breed. Het is een soort van dressoir kast.
dinsdag 21 maart 2017

Montage van een tuinbank

Ik wil graag een tuinbank in elkaar laten zetten. Betreft het type Colombo, ongeveer 1,80 m breed en van hout. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 21 maart 2017

Vensterbank laten plaatsen

Wij hebben bij de Gamma een vensterbank gezien van 4 meter bij 30 die willen wij graag geplaatst zien over onze vensterbankjes van 20 cm Br, hebben 2 ramen naast elkaar van 120 cm met een tussen muurtje van 75 cm. Dus de nieuwe moet ingemeten worden. Wat zijn de kosten hiervan ?
dinsdag 21 maart 2017

Kruipluik maken in een geïsoleerde betonnen vloer

Wij willen een luik laten maken in onze geïsoleerde betonvloer in de garage, waardoor een nieuwe toegang tot de kruipruimte ontstaat. Het luik moet ook geïsoleerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Montage van een Leen Bakker kledingkast

Montage van kledingkast Fleur (4-deurs) van Leen Bakker.
dinsdag 21 maart 2017

Buitenzonwering in Zuid Frankrijk monteren

Vervoeren en monteren de bij jullie aangeschafte buiten zonwering( 4 meter) in het buitenland Zuid-Frankrijk?
dinsdag 21 maart 2017

Parketvloer verwijderen

Ik wil graag een parketvloer laten verwijderen. Het betreft een verlijmde parketvloer op een beton onderlaag, totale oppervlak 5 x 5 meter. Doelstelling is om een gietvloer in de woonkamer te leggen, daarvoor moet het parket verwijderd worden.
dinsdag 21 maart 2017

Drie plafondventilatoren ophangen

Ik wil de Handson plafondventilator Imperia kopen, drie stuks in totaal. Deze moeten op alle drie de slaapkamers komen te hangen. Ze moeten bevestigd worden met hollewandpluggen(want de slaapkamers hebben een gipsplaten plafond. Het plafond zelf is 3.5 meter hoog (we hebben zelf een hoge trap). Hoeveel gaat ons dat kosten?
dinsdag 21 maart 2017

Klusjes uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het staande toilet is stuk en dient te worden vervangen door een staand of zwevend model. - Wastafel vervangen - 2 lux a flex monteren - Deurbel repareren
dinsdag 21 maart 2017

Snoer van de wasmachine vervangen

Mijn wasmachine was voorheen aangesloten op een trekschakelaar. In mijn nieuwe huis is geen trekschakelaar aanwezig, dus moet er een nieuw snoer met stekker gemonteerd worden aan de Bosch wasmachine. Ik heb geen materiaal en alleen de stekker (kop) mist.
dinsdag 21 maart 2017

Traprenovatie uitvoeren en lamimaat leggen

Ik zou graag 14 traptreden laten vernieuwen (2 x7 treden, onderbroken door een klein 'overloopje' door traprenovatie treden te laten plaatsen. Ik heb Eiken overzettreden besteld. Ook moet er in de hal (bij de entree) laminaat gelegd worden (ongeveer 9 m2 en op het kleine overloopje (2.5 m2)). Ik heb alle materialen al op bestelling bij Praxis en deze zullen uiterlijk in de 1e week van april geleverd worden.
dinsdag 21 maart 2017

TV aan de muur ophangen en snoeren wegwerken

Graag wil ik een Philips tv 103 cm op laten hangen tegen de muur. Vast tegen de muur. En de snoeren kunnen via een snoergootje weglopen.
dinsdag 21 maart 2017

Onderkant van de stacaravan dichtmaken

De onderkant van onze stacaravan moet nog dicht gemaakt worden, het liefst met onderhoudsvrij materiaal zoals composiet, de caravan is 9.0 x 3.7 meter en moet rondom dichtgemaakt worden. De hoogte tussen de caravan en de bestrating is maximaal 51 centimeter. Ook zou er een luikje voor de hoofdkraan van het water moeten komen. Gaarne contact via E-mail i.v.m. werkrooster.
maandag 20 maart 2017

Kasten in badkamer ophangen

Ik wil graag 2 hoge kasten van 40 centimeter breed en 197 centimeter hoog laten ophangen in de badkamer. Er hoeft niets verwijderd te worden.
maandag 20 maart 2017

Gordijnrails, rolgordijnen en lamp ophangen

Ik wil graag een aantal dingen laten monteren in mijn woning. Het gaat om een een gordijnrail, om twee rolgordijnen en een lamp. Ik heb alle materialen al gekocht. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
maandag 20 maart 2017

Stangen aanbrengen en gordijnen ophangen

Ik ben op zoek naar installatie van een zwarte rails (buizen/stangen) om in een rechthoek boven mijn bed een frame te maken om een klamboe aan op te hangen. Ik heb de materialen niet.
maandag 20 maart 2017

Radiator bekleden

Ik wil mijn radiator uit het zicht hebben en daarom laten bekleden met het CanDo materiaal van de Gamma. Opmeten en de uitvoering kan ik helaas niet zelf doen. Ik ben dus op uw hulp aangewezen.
maandag 20 maart 2017

Rolgordijnen laten ophangen

Het plaatsen van 4 rolgordijnen. Deze moeten nog in de breedte op maat worden gemaakt en opgehangen.
maandag 20 maart 2017

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Een zonnescherm verwijderen en meenemen. Het scherm is circa 5 a 5,5 meter lang. Ik weet niet hoe hij ooit boven gekomen is. Het is bij een appartement op 5e verdieping (op balkon). Het moet voor 10 april gebeuren i.v.m. de oplevering van het appartement.
maandag 20 maart 2017

Gordijnrails laten ophangen

2 gordijnrails laten ophangen. Het is een gipsplaatflafond en dan beton. De rails hebben we al. De gordijnen halen we op wanneer de rails hangen.
zondag 19 maart 2017

Tapijt op de trap plaatsen

Ik heb het oude tapijt van de trap verwijderd en ben benieuwd naar de kosten voor het leggen van nieuw tapijt. De oude lijmresten krijg ik niet van de trap. Het betreft een dichte trap met 13 treden.
zondag 19 maart 2017

Dichte trap kaal schuren

Ik zoek iemand die 30 dichte traptreden kan kaal schuren inclusief zijkanten. Ik zal de trappen vervolgens zelf bekleden met matten.

Partners

Partners van Casius