Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

11812 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, het plaatsen van een terrasoverkapping, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

maandag 21 augustus 2017

Douchewand plaatsen

Wij willen graag een douchdeur van 90 cm laten plaatsen en een douchewand van 40 cm
maandag 21 augustus 2017

Lamilaat leggen

We hebben lamilaat bij jullie gekocht en nog steeds niet gelegd Onze vraag is zouden jullie het willen doen De kamer is ongeveer 16 vierkante meter graag prijs opgave Bij voorbaat
maandag 21 augustus 2017

Schoorsteenplaat natuursteen plaatsen

Er moeten bij ons twee schoorsteenplaten geplaatst worden op twee schoorstenen beide 67x100cm de platen zullen wat groter zijn deze kan ik zelf bestellen. Of als er een bedrijf is die ze levert en plaatst kunnen zij dat doen. Het moeten twee natuurstenen platen worden
maandag 21 augustus 2017

Afvoer afzuigkap

Ik wil voor mijn dochter een offerte aanvragen voor het boren van een gat (125mm) door de gemetselde gevel voor de afvoer van de afzuigkap.
maandag 21 augustus 2017

STEK monteur gezocht voor plaatsen airco

Ik zoek een STEK monteur voor de complete plaatsing van een quatro airco systeem Alle units, 4 binnen en 1 buiten komen op de zijwand van het huis (hoekwoning)
maandag 21 augustus 2017

Laminaat leggen

Laminaat + ondertapijt leggen op 4 slaapkamers en overloop.
maandag 21 augustus 2017

Badkamer

Wij zouden graag onze badkamer voorzien van vloer en wandtegels van de gamma. Ook een tussenwandje van ongeveer 5o cm breed bij 200cm hoog naast de toilet om de douche en toilet te scheiden. Na dat wandje willen wij graag een glazen wand van ook 200 cm hoog bij 50 cm breed om er een inloop douche van te maken. Onze badkamer is 1,66 breed en 2,52 lang. Graag zouden wij een nieuw toilet ophangen, waar nu ook een toilet hangt. Wastafel meubel ook vernieuwen maar ook op dezelfde plek. Leiding van de douchekraan graag verleggen naar er tegenover. Tegels hebben wij al bij de gamma gevonden.
maandag 21 augustus 2017

Deuren en deurkozijnen vervangen

Ik heb polynorm deurkozijnen in huis waarvan er 2 scheuren vertonen bij de paumellen. Hierdoor is er 1 deur die helemaal scheef hangt. Als de mogelijkheid bestaat zou ik graag dezze metalen kozijn en willen vervangen door houten deurkozijnen. Het gaat om 9 opdekdeuren en deurkozijnen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen.
maandag 21 augustus 2017

Kast inelkaar zetten

Ik wil de 3 deurskast,model Kim,bestellen,laten bezorgen en inelkaar laten zetten door jullie. Is dit mogelijk en zo ja,wat zijn de kosten?
maandag 21 augustus 2017

5 jaloezieën ophangen en spiegel

Jaloezieën ophangen
maandag 21 augustus 2017

Koof in de keuken met glasweefsel bekleden

Ik wil de koof in de keuken met glasweefsel bekleden. Ook een stukje glasweefsel in de WC.
maandag 21 augustus 2017

Kast monteren

Ik ga via een Groupon-aanbieding een TV-meubel kopen met een ingebouwde gel-haard. Ik wil deze graag laten monteren. Het is een wit meubel met daarboven een zwarte opzet voor de inbouwhaard. Verder is er een deel waar de TV op geplaatst kan worden. Ik kan een link aan u sturen met alle gegevens. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.
maandag 21 augustus 2017

Ombouw inbouw / hangend toilet

Graag wil ik een hangend toilet laten ombouwen met plaatmateriaal zodat deze tegel / schilder klaar is
maandag 21 augustus 2017

Kledingkast in elkaar zetten

Kledingkast in elkaar zetten in de slaapkamer. Het gaat om een witte kast van 2 bij 2 meter.
maandag 21 augustus 2017

De kast onder de trap herstellen

Er is een kast onder trap verwijderd, maar wil graag laten herstellen in de originele staat. Deur en kozijnprofielen zijn aanwezig.
maandag 21 augustus 2017

Jaloezieen meten en laten ophangen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het opmeten en laten ophangen van de jaloezieen. Het betreft 2 ramen in onze slaapkamer, 1 raam in de computerkamer en 2 ramen in twee gastkamers. In totaal gaat het dus om 5 ramen. Mocht u meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Met vriendelijke groet,
maandag 21 augustus 2017

Verplaatsen rookmelder, deur bijschaven en afvoer kitten

Ik heb een rookmelder in de nok van mijn huis. Deze zit op een onhandige plaats waardoor ik er zelf niet bij kan (bijna 4 meter hoog en schuin boven een trapgat). Ik zoek iemand die de rookmelder kan demonteren en op een andere plaats kan installeren, waardoor ik er zelf wel bij kan. Verder moet de badkamerdeur bijgeschaafd worden in verband met luchtdoorvoer en moet de lange afvoer opnieuw gekit worden.
maandag 21 augustus 2017

Deuren inhangen in appartement

Ik zou graag twee deuren willen laten inhangen. Het zijn wel afwijkende maten. Ene deur is 201 x 78 cm en andere 201 x 77,5 cm. Het zijn stompe deuren. En een afdek rand. Ook het beslag met een sleutelgat moet worden afgemonteerd. Het kan best zo zijn dat er wat geschaafd om passend te maken en anders kom langs om het op te meten.
maandag 21 augustus 2017

Gaten boren en ventilatieroosters in kelder plaatsen

Voor het leveren, boren van de gaten en het plaatsen van een 4-tal roosters in de (staan) kelder. Optioneel is het leveren van de roosters, ligt aan de meerprijs.
maandag 21 augustus 2017

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een buitenkraan geplaatst hebben. De meterkast is aan de voorzijde van de woning. Er is een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de achterzijde is ongeveer acht meter (er zal dus waarschijnlijk wat leidingen gelegd moeten worden). De kraan moet beschermd zijn tegen vorst. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte waarin ook het materiaal opgenomen is.
maandag 21 augustus 2017

Egaliseren van buiten terrein

De tuin moet geëgaliseerd worden. Een gedeelte van de tegels kan blijven liggen, wellicht kan de rest er bijgetrokken worden op hetzelfde niveau. Ik weet niet hoe groot de tuin is en wat mijn moeder precies wil. Misschien nog een schutting, wat nieuw tegelwerk en oud beton verwijderen. Er heeft vroeger een kantoor gestaan. Alles moet in overleg met mijn moeder. Kan er iemand komen kijken naar de situatie en de opties bespreken? Ik heb wat foto's toegevoegd.
maandag 21 augustus 2017

Dakraam plaatsen en schoorsteen verwijderen.

Wat ik wil is een dakraam plaatsen. Zou graag willen weten hoe groot deze zou kunnen worden. (heb er wat foto`s bij gedaan. )voordat ik het verkeerde besteld. En dan zou ik de pijp van de kachel weg willen laten halen op het dak. En daar dan de op het gat een plaatje hout en daar dan de dakpannen over heen die over zijn van het dakraam. Aantekening 1:pijp op het dak Aantekening 2:dakraam locatie binnen. (hoog 110 breedte van de plaat ongeveer 120-124) Foto 3 is de binnenkant van de pijp. Graag hoor ik graag wat ik zelf moet bestellen en wat jullie leveren. Het gaat om een kunststof dakraam. Eventueel langs komen mag ook.
maandag 21 augustus 2017

Storemax systeem plaatsen op 2 zolderkamers

Wij hebben Storemax materiaal aangeschaft en willen dit laten plaatsen op 2 zolderkamers. De totale lengte bedraagt 8. 88 meter en de hoogte zal circa 70 cm worden. Deurtjes worden van MDF.
maandag 21 augustus 2017

Klussen in huis

1/ Ik wil de deurbel vervangen omdat de huidige niet meer doet. 2/ De gootsteen in de keuken is verstopt, ik wil de sifon vervangen.
zondag 20 augustus 2017

Schade aan laminaat, muur en kozijn

Ik heb schade aan mijn laminaat door spullen die erop zijn gevallen. Ook heb ik schade aan de muur en 1 kozijn waardoor er gaatjes en krassen door zijn ontstaan. Graag ontvang ik een indicatie van de reparatie. Ik stuur in de bijlage foto's van de schade mee.
zondag 20 augustus 2017

Vitrinekast linker glasdeur kapot

Onze vitrinekast heeft 2 glas deuren en de linker glasdeur is kapot gegaan en lag in duizend stukjes en we willen deze linker glasdeur laten vervangen door een nieuwe glas deur erin laten zetten. De maat van de linker glasdeur is 26 cm breed, 164 cm lang en is 4 mm dik en de drie scharnieren en slot hebben we nog en we willen deze erin laten zetten. Bijgaand laat ik u een foto van de vitrinekast zien.
zondag 20 augustus 2017

Gevel herstellen en zonnescherm ophangen

Ons zonnescherm zit op de begane grond aan de achterkant van het huis. Aan een kant is ons zonnescherm uit de muur gekomen. Dit is al een tijdje geleden gebeurd en het scherm lijkt nog stevig te hangen. Toch willen we dit graag op korte termijn laten repareren voordat het een keer misgaat. Waar de schroeven de muur in gaan, zit er een scheur in de stenen. In de bijlage enkele foto's. Graag ontvangen we een offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan moet worden om dit te repareren en hoeveel tijd het gaat kosten.
zondag 20 augustus 2017

Badmeubel

Een badmeubel 103 breed 45 cm diep hoogglans wit met 2 lades en spiegel 103 cm breed leveren.
zondag 20 augustus 2017

Dakrand herstellen

Dak is verschoven(schuin dak) er moet een nieuwe dakrand geplaatst worden omdat het nu op de stenen regent .
zondag 20 augustus 2017

Dakpannen schoonmaken

Wil graag prijs voorschoonmaken dakpannen
zondag 20 augustus 2017

Vloertegels verwijderen

Vloertegels gelegd in cement. Woonkamer , gang en keuken totaal ca 36 m2
zondag 20 augustus 2017

Grond afvoeren

Grond afvoeren vijver +/- 20m3
zondag 20 augustus 2017

Verlaagd plafond weghalen en later weer monteren

Een schroten verlaagd plafond in de gang 1. 20 x 4. 50m in de lengte geplaatst handig en met beleid netjes eraf halen en na CV-werkzaamheden door de verhuurder Rochdale er weer net zo erop plaatsen. Mijn ex-vriend had een eigen cv in dit huurhuis gemaakt. Nu hij weg is en ik de eigen cv wil houden moet ik zelf de extra kosten dragen. Ik weet niet zo goed hoe hiermee om te gaan en wil graag met u overleggen wat handig en voordelig voor me is. Graag tel. Contact over de mogelijkheden. Helaas geen foto's.
zondag 20 augustus 2017

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer laten plaatsen. Ik heb bij Praxis een vouwdeur gekocht van het merk Grosfillex van 84 X 200 cm. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
zondag 20 augustus 2017

Tuinhek vervangen

Het bestaande tuinhek is 1x 2,25 breed en 4,75 m. Lang. Deze graag verwijderen/afvoeren. Het plaatsen van een nieuw hardhouten tuinhek van 2 x 2,25 meter breed en 4,75 meter lang. In het lange gedeelte zit ook het toegangshek. Moet het hek van te voeren besteld/ geleverd zijn op uitvoerdatum?
zondag 20 augustus 2017

Tuinbankjes monteren

We hebben onlangs 2 tuinbankjes type Vlieland (Steigerhout) bij de Praxis aangeschaft maar de bankjes zijn helaas niet voorgeboord waardoor de klus iets te technisch voor ons is. Graag zien we deze nu door een vakman gemonteerd worden tegen redelijk tarief.
zaterdag 19 augustus 2017

Kledingkast monteren

Een kledingkast monteren.
zaterdag 19 augustus 2017

Rolgordijnen voor Velux dakramen monteren

Een monteur gezocht voor het monteren van twee nieuwe Velux dakraam rolgordijnen gekocht bij ITZALA dakraamgordijn. Nl. Het betreft venster GGL 606. Breedte: 97 cm, lengte 94 cm. Montage instructie is aanwezig. VELUX Jaloezie - handbediend Regel de lichtinval Product ID PAL S06 7001S Venster GGL 606 Bediening Regelbalk Kleurx 127. 80 = 255,60 Graag ontvang ik voor de klus een prijsopgaaf per email.
zaterdag 19 augustus 2017

Badkamer slopen

Badkamer van 170 cm x 324 cm slopen. Bad verwijderen. Tegels verwijderen van vlier en muur. Verwijderen douchewand en douche, radiator en badkamermeubel. Deel van tegels ligt los.
zaterdag 19 augustus 2017

Vouwdeur monteren

Monteren vouwdeur begane grond. Alleen monteren, pakket is compleet.
zaterdag 19 augustus 2017

Kapstok monteren en spiegel ophangen

Ik heb een kapstok gekocht, die moet in elkaar gezet worden en opgehangen worden. Ook zou ik graag een spiegel op laten hangen
zaterdag 19 augustus 2017

Enkele betonnen tegels met gaten leveren

Ik heb 4 betonnen tegels nodig van 30 x 30 cm en daarin moeten 4 gaten worden geboord. Het gaat om gaten van ongeveer 2 cm en voor Fischer plug SX 8 x 40 mm. Ik kan de tegels zelf kopen bij Gamma maar u mag ze ook meebrengen.
vrijdag 18 augustus 2017

Jaloezieën inmeten en monteren

Graag inmeten van horizontale jaloezieën. Na ontvangen maten en bestellen van de jaloezieën ook laten plaatsen.
vrijdag 18 augustus 2017

Kleine TV aan de muur bevestigen

Ik wil in de slaapkamer een kleine televisie aan de muur laten ophangen met een beugel. Ik wil hier graag een vakman voor inhuren. Vooraf hoor ik graag wat de kosten zijn. Ik heb alle benodigde materialen hier liggen.
vrijdag 18 augustus 2017

Gordijnrails ophangen

In onze slaapkamer willen we graag gordijnrails laten ophangen. Het gaat om 1 stuk met een bocht erin (al met al 3 m. ) en 1 recht stuk van ongeveer 3 meter. We hebben plafondplaten, waardoor het misschien wat lastiger ophangen is, hierdoor durven we het zelf ook niet aan. We hebben zelf al de gordijnrails + een ophangsysteem.
vrijdag 18 augustus 2017

Plafond reinigen

Plafond is door roken verkleurd.
vrijdag 18 augustus 2017

Slot van garagedeur herstellen of vervangen

Het slot in de metalen kanteldeur van mijn garage is kapot. Ik wil dit laten herstellen of vervangen. Ik maak graag even een afspraak om de klus hier te laten bekijken en ontvang daarbij graag uw reparatievoorstel en een prijsopgave.
vrijdag 18 augustus 2017

Diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren

We willen 4 wandjes plaatsen (2 x 2.5 meter, 1 x 1 meter en 1 x 1.5 meter), inclusief afwerking (stucwerk). Daarnaast moet er op 2e verdieping laminaat worden gelegd (circa 55 m2). Verder moet de vloer van de cv/wasmachine ruimte betegeld worden (circa 3 m2). En er moet een badkamermeubel geplaatst worden (als we een goed exemplaar kunnen vinden). Kortom: we zoeken een veelzijdig klusbedrijf. Het laminaat, de vloertegels en het badkamermeubel leveren we zelf. Overige benodigde materialen: nader te bepalen in overleg met het klusbedrijf.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen voor het afsluiten van een steeg bij mijn huis. De poort gaat aan 1 kant aansluiten aan een schutting, aan de andere kant moet een paal worden geplaatst. Ik zal de materialen zelf aanschaffen en hoor graag wat de kosten voor het plaatsen zijn.
vrijdag 18 augustus 2017

Knikarmscherm beter ophangen

Ik heb een aantal weken geleden bij Gamma IJsselstein een knikarmscherm gekocht. Ik heb het scherm zelf gemonteerd, maar nu blijkt dat het scherm bijna niet meer op te draaien is. Het gaat ontzettend zwaar. Ik laat hier graag even naar kijken en het probleem voor mij oplossen. Graag even bellen voor een afspraak, niet mailen.

Partners

Partners van Casius