Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

11611 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

zaterdag 24 juni 2017

Zonwering plaatsen

Ik wil een uitvalscherm laten plaatsen boven het raam aan de voorkant van de gevel. Het raam is verzonken in de muur. Het scherm moet geplaatst worden aan de onderkant van de boven muur. De armen moeten aan de binnenkant van de muur komen. De uitval mag ca. 1. 00 mtr zijn. De breedte tussen de muren bedraagt ca. 3. 35 mtr. Graag ter plaatse de situatie en maten controleren. In de bijlage de foto van de voorkant van de gevel.
zaterdag 24 juni 2017

Ophangen uitvalscherm

Bevestigen uitvalscherm 3. 50 meter aan voorgevel huis
zaterdag 24 juni 2017

Schilderen plafond

Plafond Behalve dat het gehele plafond van de benedenverdieping (60 m2) geschilderd (wit) dient te worden, zijn er nog twee andere punten: 1. Vanwege waterschade zal ca 3 m2 geisoleerd moeten worden. 2. Vanwege scheuren in het plafond, (door de aanbouw) zal er met flexibele plamuur eerst een behandeling van het plafond gedaan moeten worden dit omvat ca 6 m2. Als laatste: zijn wij ook verplicht om materialen ook bij Praxis af te nemen?
zaterdag 24 juni 2017

Schutting en -deur

Mijn oude schutting en schuttingdeur is nodig aan vervanging toe (de oude staat er nog) totale lengte is 2. 50 m. Heb geen hulp en heb geen vervoer graag een prijsopgave van materiaal en werkzaanheden groet, mevr. C. Laseur (ps foto toegevoegd zoals het nu is)
zaterdag 24 juni 2017

Houten beton schutting

Graag willen wij een offerte van een houten beton schutting zo voordelig mogelijk met antraciet rotsmotief incl. Plaatsing. Het gaat om 23 strekkende meters met 2 enkele voordelige passende poorten. 2. 20 m hoog. Omdat wij onze carport zelf willen afbreken overwegen wij eventueel 1 van de 2 poorten als 2 deurspoort te nemen (openslaand voor grote ingang). Dit is afhankelijk van de meerprijs. De totale breedte hiervan dient 2. 50m te zijn (dit komt dan aan schutting meters te vervallen) graag deze optie apart in offerte opnemen. Ondergrond is zand.
zaterdag 24 juni 2017

Hordeur plaatsen

We willen graag een hordeur laten plaatsen
zaterdag 24 juni 2017

Binnendeur afmonteren

Heb een Cando binnendeur, 211,5 cm x 93 cm gekocht en deze dient nog afgemonteerd en afgehangen te worden. Het slot (Nemef)kan uit de oude deur worden overgezet. Nieuwe deurkruk dient gemonteerd te worden, hebben wij ook al gekocht. In huidige deur zitten 3 Paumelle Scharnieren, die wij nog niet hebben gekocht maar daar dient de deur wel mee te worden afgehangen. Reacties offerte graag per email..!!
zaterdag 24 juni 2017

Montage terraszonwering

Monteren van casette en motor
zaterdag 24 juni 2017

Yvonne Vissers

Multi-splitunit voor woonkamer en slaapkamer beide bg. Buitenunit kan op platte dak van slaapkamer.
zaterdag 24 juni 2017

Chigo 12000 btu airco plaatsen

Ik heb een split unit airco chigo 12000 btu bij gamma gekocht. In de folder stond dat bedrijven die met gamma samenwerken, deze konden plaatsen voor 299 euro en dat er een certificaat kon worden afgegeven. Ik heb een mail gestuurd naar de email die daarbij stond, maar nog geen bericht terug ontvangen. Vandaar dat ik het via deze weg probeer. Er is hier al een splitunit aanwezig dus het gat in de buitenmuur zit er al en de buitenunit komt direct achter het gat aan de buitenkant van de gevel. Eventuele steunen zijn ook al aanwezig. Graag hoor ik wat een dergelijke plaatsing kost en wanneer dat eventueel kan gebeuren. Het betreft een fysiotherapiepratijk. Met vriendelijke groet, Angela ruitenschild
zaterdag 24 juni 2017

Monteren Handson badkamermeubel in slaapkamer.

Heer mevrouw, Ik wil graag het Handson badkamermeubel Acer 60 cm wit plus een kraan bij u aanschaffen en laten monteren in een slaapkamer. Het Handson badkamermeubel is nu bij u in de aanbieding voor 188,30. In de huidige situatie is een wastafel inclusief leidingen en afvoer aanwezig. Het Handson badkamermeubel zal de bestaande wastafel vervangen. Hoeveel kost het om het Handson badkamermeubel plus kraan te laten monteren? Met vriendelijke groet, Olga Nelisse
zaterdag 24 juni 2017

Plaatsen van toillet

De Wc-pot moet vervangen worden
zaterdag 24 juni 2017

Kelder in achtertuin onder terras

Om een werkplaats voor houtbewerking te maken, wil ik onder terras in achtertuin een afzink- of prefab-kelder laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 480x320x245 cm3. Breedte tuin is zo'n 550 cm. Aanvraag is voor het hele traject, van vergunning, grondwerk tm afwerken, electra, ventilatie enz. Ingang kelder via trap in nog te bouwen halve serre-aanbouw. Tuin ligt aan water, het gaat om rijtjeswoning, 1 huis vanaf hoekwoning naast parkeerplaatsen.
zaterdag 24 juni 2017

Douche monteren

Ik ga de sealskin getwet compact hoek met 2 schuifdeuren (+met+2+schuifelementen/DU6307_Compact+hoekinstap. Aspx#Product) bestellen bij gamma, maar monteer het liever niet zelf ivm kitwerk tegen de wanten aan de zijkanten. De douchewanden komen op een 90x90 dorpel te staan die al geplaatst is. Gelieve een offerte per mail versturen.
zaterdag 24 juni 2017

Splitairco plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen mbt het plaatsenen monteren van een airco.
zaterdag 24 juni 2017

Uitbouw balkon

Huidig balkon 5 x 1 meter diep. Balkon 1,5 meter uit bouwen. Buren hebben uitbouw op begaande grond. Dragende muren. Balkon hier over heen. Akkoord van bewoners.
zaterdag 24 juni 2017

Portion trap renoveren vve

Ik Ben op Zoek naar een vakman om onze portiek trap te renoveren van de VVE. Dit is opgenomen in ons bouwkundige rapport plan. Er zitten veel scheuren in en er zijn stukken van de treden af.
zaterdag 24 juni 2017

Rolhordeur monteren

Een rolhor voor deuren monteren voor een balkondeur.
zaterdag 24 juni 2017

Montage vlaggestokhouder aan voorkant huis (1 hoog)

Montage vlaggestokhouder aan voorkant huis. Gebruik van ladder nodig, wat het is een hoog,eerste etage. Dit betekent vier gaten boren, acht mm. Boor, pluggen plaatsen en vlaggestokhouder erop schroeven.
zaterdag 24 juni 2017

Afstellen kunststof garagedeur

Vorig jaar heb ik kunststof garagedeuren laten plaatsen maar deze sluiten niet goed meer en moeten bijgesteld worden. Helaas is het bedrijf dat deze deuren heeft geplaatst gestopt en zoek ik iemand die dit kan.
zaterdag 24 juni 2017

Binnendeuren

Ik wil mijn binnendeuren vervangen: maat laten opmeten, monteren en hierna overgaan tot bestellen van de deuren.
zaterdag 24 juni 2017

Douchecabine plaatsen

Douchebak opnieuw rondom kitten en douchecabine plaatsen.
zaterdag 24 juni 2017

Twee slotgaten frezen

Wij hebben twee binnendeuren (opdek) waar het slotgat aan de verkeerde kant zat. Het oude slotgat is dicht, maar nu moet er een gat worden gefreest aan de andere kant.
vrijdag 23 juni 2017

Waterput slaan

Ik heb een niet al te grote tuin maar zou wel een waterput hebben de put is voor het sproeien van de tuin het vullen van de vijver en ik wil de wc erop aansluiten. Bereikbaarheid van de tuin kan een probleem zijn
vrijdag 23 juni 2017

Jaloezien inmeten en plaatsen/maatwerk

Ik wil graag jaloezien laten inmeten en plaatsen, ik wil graag witte houten jaloezien van 50mm, de maten zijn: L140xB175, L140xB140
vrijdag 23 juni 2017

Voortuin afgraven en afvoeren

De voortuin is 25 m2 . Beplanting en koppelstones verwijderen en afvoeren. Tuin egaliseren
vrijdag 23 juni 2017

Loodgieter werk in badkamer

Ik wil een badkamermeubel met wasbak (60 x 45) laten hangen/installeren in de badkamer. De wastafelkraan, sifon en wasbakplug moeten ook eraan. Ook wil ik een badkraan met handdouche en stang laten installeren om de oude te vervangen. Ik heb alle materialen in mijn bezit. Ik zou graag dit laten doen binnen 2 weken.
vrijdag 23 juni 2017

Elektrische knikarm zonnescherm rolt niet in.

Elektrische knikarm zonnescherm rolt niet in, alleen met hulp, en kan dan wel uitrollen met veel geratel en lawaai van de motor (in de buis waar doek omheen oprolt). Wil dit graag gerepareerd hebben. Gaarne een max-min prijsindicatie ? Liefst zo snel mogelijk, ivm overlast zon.
vrijdag 23 juni 2017

Hordeur

Plaatsing dubbele hordeur breed160 cm hoog 215 cm
vrijdag 23 juni 2017

Badkamer tegelen + waterleiding verleggen

Ik heb een kleine douche ruimte waarin ik alles verwijderd heb, van Praxis nieuwe inrichting gekocht, belangrijk is dat de tegels voor zowel wand als vloer strak geplaatst worden en dat de waterleiding een klein stukje opschuift zodat de nieuwe kraan en douche geplaatst kunnen worden.
vrijdag 23 juni 2017

Hordeur vervangen

Hoordeur plaatsen. Rolhordeur, verwijderen en nieuwe plaatsen
vrijdag 23 juni 2017

Hordeur naar balkon plaatsen

Ik wil graag een hordeur voor mijn balkondeur. Het kozijn is echter niet van hout, maar van metaal. Graag een offerte inclusief de hordeur (deze nog niet aangeschaft) de maat van de balkondeur is 234 hoog en 105 breed.
vrijdag 23 juni 2017

Douchedeur plaatsen

Doucheschuifdeur plaatsen in nis
vrijdag 23 juni 2017

Plafond ventilator installeren

Was kost het om een plafond ventilator te laten installeren Door jullie.
vrijdag 23 juni 2017

Terraszonwering vervangen

Terraszonwering vervangen. Bestaande oude afvoeren nieuwe plaatsen. 300 cm breed, 250 cm diep.
vrijdag 23 juni 2017

Koord van lamellen vervangen

Koord verticale lamellen vervangen bij 2 lamellen , beiden 2500 mm hoog x 1600 mm breed
vrijdag 23 juni 2017

Kattenluik plaatsen

Kattenluik plaatsen in de muur en als niet lukt voordeur
vrijdag 23 juni 2017

Schutting en poort plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Het betreft alleen de achterzijde van de tuin, tussen de schuur en de al staande schutting. Hierbij moet ook een poort geplaatst worden. Een idee van de situatie vindt u in bijgevoegde foto. M.h.g. ,
vrijdag 23 juni 2017

Gaas in horren vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die het gaas in 4 horramen kan vervangen. Het zijn asymmetrische horren die aan de buitenkant van koekoeksramen zitten. De deurtjes zijn nog goed, alleen het gaas moet vervangen worden. Ik heb in principe niet de materialen in huis.
vrijdag 23 juni 2017

Stiknaad bank laten repareren en opvullen

Wij hebben een lederen bank waarvan de stiknaad tussen 2 zitvlakken los is gekomen. Dat moet gerepareerd worden. Ik wil graag weten wat de kosten ervan zijn en als het kan wil ik ook de kosten weten van het opvullen van een bank
vrijdag 23 juni 2017

Rolhordeur plaatsen op houten kozijn

Ik wil graag rolhordeur z.s.m. laten plaatsen. Rolhordeur is reeds in mijn bezit
vrijdag 23 juni 2017

Zonneschermdoek vervangen

Ik wil een zonneschermdoek laten vervangen, de afmeting is ongeveer 4 bij 4. Het is een aluminium model, met een handmatige uitrol
vrijdag 23 juni 2017

Optima Triple F rolluik monteren

Ik wil 2 rolluiken op de dag laten plaatesen. 1 stuks van 2m breed bij 2. 2m hoog en 1 van 1m breed bij 2. 2m hoog. Het betreft rolluiken met afstandsbediening, elektro moet verbonden/ geboord worden.
vrijdag 23 juni 2017

Knikarm zonnescherm afstellen

Mijn zonnescherm staat scheef en bij knikt/klapt niet goed,waardoor het lawaai maakt bij in inklappen.
vrijdag 23 juni 2017

Kruipruimte leeghalen

Bouwafval, oud CV-materiaal en dergelijke moet worden verwijderd uit de kruipruimte (ongeveer 130 m2 , hoogte 60-85 cm).
vrijdag 23 juni 2017

Kast Kim monteren

Montage kast kim (509946) zsm
vrijdag 23 juni 2017

Hor Bruynzeel monteren

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Monteren van lamellenhor

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Lamellenhor voor schuifpuien monteren

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Luxaflex repareren

Draadjes zijn stuk

Partners

Partners van Casius