Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

13393 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dak renoveren, plafonds van meerdere verdiepingen isoleren, fundering voor serre leggen, interne verbouwing woning, isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen, isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots, geluidsisolatie, kleine semi erker vervangen, convectorput verwijderen en opvullen, plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen, badkamer/wc renoveren, appartement schilderen en witten, egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer, lamellen overkapping realiseren, nieuw toilet reservoir en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

zondag 17 november 2019

Nieuw toilet reservoir

Ik wil mijn toilet verbouwen. Een nieuwe toiletreservoir moet geplaatst worden. Nieuwbouw woning.
vrijdag 15 november 2019

Knieschot maken

Wij willen graag een knieschot laten maken bij ons op zolder. We gaan uit van 15 lengte meters. Gezien onze zolder denken wij zelf aan een schuifdeurensysteem. Wanneer u als vakman betere danwel innovatieve ideeën heeft staat dit u uiteraard vrij. Alle benodigde materialen willen wij graag door de timmerman laten leveren. Voor een goed beeld van onze zolder hebben wij foto's en een bouwtekening bijgevoegd. Wij hopen tot een overeenkomst te komen met u en willicht dat u ons daarna nog van dienst kan zijn met het maken van wandjes en plafond in onze garage.
vrijdag 15 november 2019

Gat boren in vloer naar kruipruimte

Ik wil graag voor de luchttoevoer van de kachel een gat boren door de vloer naar de kruipruimte, ongeveer 80 mm rond.
vrijdag 15 november 2019

Behangen in nieuwbouwwoning

Wij gaan verhuizen en willen graag 197 vierkante meter laten behangen met vliesbehang in nieuwbouwwoning. Voor de kerst.
woensdag 13 november 2019

Houtkachel aansluiten

We hebben een houtkachel gekocht inclusief afvoer pijpen, deze moet op het rookkanaal worden aangesloten. Alle materialen zijn als het goed is aanwezig.
woensdag 13 november 2019

Het realiseren van een glazen dak op de patio

We willen een glazen plafond in onze patio van 4.80 x 4.80 meter. Op dit moment zijn er 4 muren van beton. Het is de bedoeling dat hier dus een dak op komt wat volledig uit een glazen plafond bestaat. Het is ook de bedoeling dat hier ten minste 1 raam in terugkomt dat open kan.
woensdag 13 november 2019

Trap met laminaat bekleden

Wij willen onze trap met laminaat bekleden/ traprenovatie, 12 traptredes, 1 bocht. Kan iemand ons hiermee helpen? Evt 2 trappen, afhankelijk van de prijs/kosten.
woensdag 13 november 2019

2 kranen vervangen

Ik zou graag een keukenkraan en een wastafelkraan laten vervangen. Bij praxis heb ik 2 kranen gezien die ik graag zou willen. Hoe duur is het om door jullie deze 2 kranen te laten plaatsen?
woensdag 13 november 2019

Isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen

1)Het schuine dak (15 m2) op slaapkamer moet aan de binnenkant met steenwol/folie worden geïsoleerd, Rachels, steenwol, gipsplaten aanbrengen, materialen in overleg en niet aanwezig. 2)6 cando boarddeuren plaatsen en deurbeslag plaatsen. (alles is reeds aanwezig) oude deuren verwijderen/meenemen
woensdag 13 november 2019

Plafond en muur herstellen na waterschade

De plafond en muren bevatten vlekken van de lekkage. Dit moet hersteld worden. Het gaat om de keuken, van het plafond naar beneden een paar vierkante meter.
dinsdag 12 november 2019

Laminaat leggen en witten

Ik heb een kamer (12 m2 ) die nog gewit moet worden (aan muren en plafond). Iemand heeft de muren gewit, maar het moet nog een keer. Daarnaast zou de vloer gelamineerd moeten worden, de kamer is 3 x 4 m. Het laminaat heb ik al in huis.
dinsdag 12 november 2019

Install new cooker and oven

We bought a new induction cooker and oven from BCC, both are 230V. During installation by BCC we found out that the old cooker and oven was connected to a single Perilex outlet. I need an electrician to check if the Perilex outlet has all three phases correctly installed incl. neutral and ground. Then make an adaptor from Perilex plug to three separate 230V outlets (one for each phase). The connect the cooker to one and the oven to another. Im not shure what the distance between the induction cooker and the fuse box is. It is possible to gain access to the crawl space, which is behind the shelves. If this is not possible the alternative is to make a fixed installation of the cooker and oven.
dinsdag 12 november 2019

Binnendeuren schilderen

Ik wil 4 deuren laten schuren binnen en daarna lakken plus posten. Het zijn 4 houten binnendeuren en ouderwetse modellen, niet tot aan het plafond. Ze zijn ongeveer 2.20 m bij 90 cm. Het zijn opdekdeuren Graag een aparte prijs voor de materialen.
dinsdag 12 november 2019

Slot repareren, ketel controleren en nog een aantal kleine klusjes

Graag zou ik een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om: 1) Van de achterdeur is het slot doorgedraaid, terwijl de deur op slot is. We krijgen hem niet meer van het slot. Bedoeling is om het slot (en evt. klink) te vervangen. Ik heb zelf de klink verwijderd, maar cilinder zit vast. 2) Ketel op zolder is kapot. Elke dag is de druk weg en slaat de verwarming niet aan. Die vullen we dan bij. Volgens info zou het expansievat kunnen lekken, maar we kunnen letterlijk geen expansievat vinden. 3) Voordeurslot oliën en evt. enkele kleine "plak/lijm" klusjes. Dit zal niet zo lang duren.
dinsdag 12 november 2019

Isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots

Graag laat ik aan het plafond van 15 m2 rachel werk aanbrengen en ook plafondisolatie. Het plafond bestaat uit gasbetonblokken (poreus) er is 1 centraal lichtpunt. Daarnaast laat ik ook graag een paar inbouwspots realiseren.
dinsdag 12 november 2019

Bestaande trap bekleden met PVC of laminaat

Wij willen de bestaande trap met laminaat of pvc laten bekleden. De trap heeft twee bochten en twaalf treden. Wij zouden graag een offerte ontvangen welk tarief u hier voor berekent. Bij voorbaat dank.
dinsdag 12 november 2019

Nieuwe trapleuning plaatsen

Trap is momenteel open aan 1 kant, maar hebben een kleine dochter, dus willen het graag veiliger maken met een houten trapleuning met spijlen.
maandag 11 november 2019

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Op de 6e etage van een woonflat in Rotterdam IJsselmonde moet een elektrisch bediend zonnescherm worden verwijderd en afgevoerd. Dit i.v.m. een nieuwe huurder, het moet z.s.m. gebeuren. Het zonnescherm is 6 meter breed en 2,5 meter diep, in prima staat, alleen het doek is vuil, maar zeker restwaarde voor de liefhebber. Het zonnescherm is bevestigd aan ijzeren stangen omdat er destijds niet in de gevel geboord mocht worden.
maandag 11 november 2019

Laminaat leggen

Ik wil graag 80 m2 laminaat leggen.
zondag 10 november 2019

Klemmende houten deuren verstellen

Wij hebben 9 houten binnendeuren laten vervangen. Ongeveer alle deuren klemmen of moeten worden versteld. Wij hebben meer klussen zoals op maat gemaakte planken in de badkamer en een radiator en schoenenkast ineen.
zaterdag 9 november 2019

Radiatorombouw met vensterbank

Ik wil graag bij twee radiatoren in de woonkamer een radiatorombouw plus vensterbank laten plaatsen. Aan de voorkant gaat het om een vensterbank van 250 breed op een hoogte van 65, en aan de achterkant is de vensterbank 140 breed op een hoogte van 57. Deze moet wel in een L vorm worden gemaakt vanwege een muur. Bovendien lopen er ook verwarmingsbuizen waar de vensterbank omheen zou moeten passen. Ik had ooit een radiatorbekleding van Cando, maar deze heb ik deels moeten verwijderen. De Praxis heeft geen Cando in het assortiment, maar in dat geval ga ik voor de Mix & Match selectie.
vrijdag 8 november 2019

Puinruimen in kruipruimte

Ik wil dat de kruipruimte leeggehaald wordt van puin. De kruipruimte van ons huis wordt binnenkort geïsoleerd. Voorwaarde is dat de kruipruimte puinvrij is. Er ligt steen en glas Dit wil ik laten weghalen. Zie foto's van de ruimte. De ruimte is ongeveer 20 m2 en 60 cm hoog.
vrijdag 8 november 2019

Pelletkachel installeren

Ik heb bij de Praxis een Qlima Florina 74 Pelletkachtel gekocht. Ik wil deze op korte termijn laten installeren. De rookafvoer moet worden aangesloten op een bestaande bredere pijp. De installateur moet voldoen aan de voorwaarden voor de ISDE subsidie voor particulieren.
vrijdag 8 november 2019

Keukendeur plaatsen

Plaatsing geheel nieuwe keukendeur (besteld bij Praxis te Zeist) incl. sloten overplaatsen van oude deur
vrijdag 8 november 2019

Trap laminaat (renovatie)

Ik zou graag trap laminaat willen plaatsen. Ik wil hierbij een offerte aanvragen. Het gaat hier om in totaal 30 treden (2 x 15 treden). Ik zou graag geïnformeerd willen worden en evt waar ik rekening mee moet houden.
vrijdag 8 november 2019

Wc pot vervangen

Mijn wc pot moet vervangen worden. Nieuwe bij praxis gekocht, oude moet nog verwijderd worden. De klus is dus eigenlijk het verwijderen van de oude en de nieuwe erin.
donderdag 7 november 2019

Keukenkraan vervangen

Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht en ik wil de oude vervangen maar kan het zelf niet en zoek een klusser die het voor mij zou willen doen.
donderdag 7 november 2019

Laminaat leggen

Laminaat vloer verwijderen en afvoeren, laminaat, plinten plus ondervloer leggen. 43 vierkante mtr.
donderdag 7 november 2019

Fundering tuinhuis op een school realiseren

Wij willen een houten tuinhuis plaatsen in de tuin van onze school. Het tuinhuis krijgt een ronde vorm met een doorsnede van +/- 5,5 meter. Het huisje komt te staan op een opgespoten ondergrond (IJburg). Het huisje moet op een betegelde zandbodem komen of op een gestorte betonnen fundering. Met kleine machines is de plek goed bereikbaar. Welke optie is het beste en wat zijn de kosten ongeveer?
woensdag 6 november 2019

Puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik ga de vloer vanuit de kruipruimte isoleren. Momenteel is er puin aanwezig in een gedeelte van de kruipruimte. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat het puin kan verwijderen en afvoeren. - Oppervlakte puin in kruipruimte circa 12 m2 - Hoogte kruipruimte 50 cm - Ongeveer 1 dag werk - Betaling bij voorkeur per uur - Uitvoering tussen 28 november en 9 december.
woensdag 6 november 2019

De verwarmingsradiator vervangen

De klus is om de verwarmingsradiator vervangen door een nieuwe radiator van 60 x 80 cm. en deze aansluiten. Hij komt op dezelfde plek terecht.
woensdag 6 november 2019

Muur behangen

We zijn op zoek naar iemand die fotobehang van 250 cm x 360 cm zou kunnen opplakken. Behang is van het type vlies. Lijm en dergelijke hebben we.
woensdag 6 november 2019

Geluidsisolatie

Bestaande situatie: de ruimte wordt ingericht als een showroom en bevindt zich onder een schuin dak met Falk sandwichpanelen. Het probleem is dat als het (hard) regent veel geluidsoverlast geeft in de ruimte. We zoeken een oplossing om dit geluid te isoleren waarbij de nok intact blijft (dus geen verlaagd systeemplafond). De oplossing moet wel af te werken zijn, want deze blijft zichtbaar. We denken zelf aan het bevestigen van geluidsisolerende panelen tegen de houten balken, maar willen graag advies van een specialist. De ruimte is ongeveer 8,5 x 28 meter = 238 m2.
woensdag 6 november 2019

Dak renoveren

Onze dakpannen zijn inmiddels 50 jaar oud en worden naar mijn idee wat slechter. Een deel van de pannen is beschadigd of ligt niet meer netjes. Hiervan is de afmeting ongeveer 100m2 Tegelijk willen wij de bergzolder ombouwen naar leefruimte, waarvoor we de verschillende manieren van isolatie mee willen nemen in de overweging. Graag bespreken wij de mogelijkheden en wensen op locatie, zodat er een passende offerte kan worden opgesteld.
woensdag 6 november 2019

Het zetten van tegels om de vloer heen

Het laten zetten van tegels, 2,4 x 0,6. het gaat om een nieuwbouwwoning, graag ga ik in overleg met de vakman wat betreft de tegels.
dinsdag 5 november 2019

Kraan monteren

Het gaat om het instaleren ( en verwijderen van de huidige) Thermostaat douchekraan in de badkamer.
dinsdag 5 november 2019

Kleine semi erker vervangen

De semi erker moet worden vervangen. Afmetingen: 2500mm x 500mm, de wens is Hardhout. Daarnaast is er aan de voorkant van de woning een raam van 1 x bij 80 cm, het zijn twee draairaampjes, deze dient ook vervangen te worden. Graag wil ik in gesprek met een aannemer die dit kan realiseren.
dinsdag 5 november 2019

Elektrische boiler plaatsen

Ik woon in een koop appartement. Een persoon huishouding. Ik wil graag van de gas geiser af. Deze moet verwijderd worden en ik wil het vervangen door een elektrische boiler. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 4 november 2019

Stopcontacten realiseren

Ik wil een stopcontact in de tuinkamer (soort serre) plaatsen. Ik weet niet of het stopcontact geaard moet zijn. Er moet ook een buitenhuis stopcontact gemaakt worden. Mijn man heeft dit geprobeerd vast te maken, maar het lukt hem niet. Dit stopcontact moet dus stevig vastgezet worden.
maandag 4 november 2019

Behangen van een muur

Oud behang van betonnen muur (nieuwbouw woning) eraf halen en nieuwe erop plakken. Het gaat om totaal 5,35 x 2,63 m2. Contact het liefst via de mail.
maandag 4 november 2019

Afhangen buitendeur en stucen van een muur

Ik ben opzoek naar iemand die een buitendeur voor mij kan afhangen. Het gaat om het type wk043 83 x 211,5 cm stomp. Er hoeft geen deur verwijdert te worden. De deur is geregeld. Verder zou ik ook graag willen weten wat de prijs per vierkante meter is om een wand te glad te stucen. Het gaat om een wand van 2,4 x 5 meter, die voorgelijmd moet worden en gestuct. Dit geld voor een ander adres. En daarnaast ben ik benieuwd wat de kosten zijn om een badkamer te stucen en tegelklaar te maken.
maandag 4 november 2019

Plafond isoleren

Ruimte van 40 m² in een winkel moet een plafond krijgen met verlichting. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject
zondag 3 november 2019

Afzuigkap monteren

Ik wil graag een afzuigkap monteren in houten frame. De oude afzuigkap is al verwijderd.
zondag 3 november 2019

Slaapkamer behangen

Ik wil een slaapkamer behangen van 14 m2 waarvan 1 wand met patroon behang en de rest met effen behang. Ik heb het behang al gekocht.
zondag 3 november 2019

Toilet vernieuwen

Wij willen het toilet vernieuwen. We hebben alles al bij jullie besteld. Een hangend toilet en een hoekfontein. De maten zijn 2 meter 47 hoog. De zijn 4 breedtes van 21 cm en 90 cm en 112 cm en 91 cm. De tegels zijn besteld. Althans we hebben een offerte laten maken. We gaan eind november tekenen bij de notaris. De vloer krijg andere tegels 91 x 112. Moet nog een keer goed nameten. Op hoeveel kost ons dat om het te laten uitvoeren.
zaterdag 2 november 2019

Convectorput verwijderen en opvullen

Wij willen een convectorput in ons nieuwe huis laten verwijderen en opvullen. Afwerken met een dekvloer waar vloerverwarming in gefreesd kan worden. Leidingen zoveel mogelijk verwijderen. Nieuwe vloerdeel isoleren. Put is 10 jaar terug aangelegd tijdens uitbouw. Maten zijn ongeveer 400 bij 30 cm. Opdracht uit te voeren in het begin van de week van 6 januari 2020. Vloerverwarming wordt door een ander bedrijf gedaan.
vrijdag 1 november 2019

Aanrechtblad plaatsen

Ik wil graag een aanrechtblad laten plaatsen. Ik heb hem al gekocht.
vrijdag 1 november 2019

Binnenluiken als beveiliging realiseren

Graag wil ik binnenluiken die als een soort harmonica dichtgeklapt kunnen worden en aan elkaar kunnen worden vast gezet (beveiliging). Het zou mooi zijn als het bestaat uit smalle verticale panelen waarin als een soort luxaflex horizontale houten stroken zijn die je als shutters kan instellen tegen de zon. Twee ramen zijn 138 breed 165 hoog en 1 raam 69 breed en 103 hoog. Graag van hout.
vrijdag 1 november 2019

Sleuven frezen en stucen

Ik wil mijn televisie ophangen aan de muur zonder dat de draden zichtbaar zijn. Hiervoor moet er een sleuf worden gevreesd en wederom gestuct worden. Woning is al bewoond dus stof tijdens vrezen moet worden beperkt. Betreft een sleuf van max 1 mtr
vrijdag 1 november 2019

Kruipruimte uitzuigen

Tbv loodgieter die de verwarmingsbuizen moet vervangen onder de woonkamer, wil ik graag de kruipruimte onder de woonkamer laten uitzuigen. De woonkamer is 12 bij 4 meter.

Partners

Partners van Casius