Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

13757 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: een gehele badkamer renoveren, installeren van split airco, verwijderen douchewand en plaatsen douchecabine, tegels en laminaat leggen, slaapkamers schilderen en behangen, badkamer updaten, nieuwbouwwoning glad stuken, de begane grond en eerste verdieping voorzien van tegels, drie opmaat gemaakte boarddeuren leveren en plaatsen, stootborden en overzettreden op twee trappen, asbestplaat verwijderen, parketvloer behandelen, laminaat leggen, behangen en verven, zonwering verwijderen en afvoeren, vloerbedekking trap verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

dinsdag 11 augustus 2020

Parketvloer behandelen

Ik wil graag mijn parketvloer in de woonkamer met hal van ongeveer 41 vierkante meter opschuren en in de olie of iets dergelijks zetten. Hier laat ik mij graag over adviseren.
dinsdag 11 augustus 2020

Onderhoud aircosysteem

Bij de eerste verdieping in ons woning is de aircosysteem verslechterd. Hij zou dus een check up moeten krijgen voor onderhoud of om hem bij te vullen. De Unite kan bereikt worden via een trap in de woning of via het raam. Kan ik hiermee geholpen worden?
dinsdag 11 augustus 2020

Laminaat leggen, behangen en verven

Nieuwe laminaat leggen 72 vierkante m en een muurtje behangen en plafond verven.
dinsdag 11 augustus 2020

Laminaatvloer aanleggen

Ik wil graag mijn appartement nieuwe laminaat aanleggen. Het gaat om laminaat, plinten en ondervloer aanleggen. In totaal 35 m2.
dinsdag 11 augustus 2020

Vaatwasser onderbouw plaatsen

Ik wil graag een vaatwasser onderbouw,daar moet ik een keukenkastjes voor opofferen. Daar moet ook een kraan en afvoer voor komen.de afstand naar de afvoer van de gootsteen is niet zo groot. Uiteraard moet er ook een stopcontact voor komen.
dinsdag 11 augustus 2020

Kattenluik plaatsen in buitenmuur

Ik zou graag een kattenluik willen in de keuken, betreft een enkelsteens bakstenen muur.
dinsdag 11 augustus 2020

Thermische isolatie plaatsen achtergevel

Achtergevel , ca 5*6m, bevat ramen, buitengevel isolatie. binnen 2 slaapkamers en deel woonkamer voorzetwand. Totale oppervlak en isolatie volgens subsidie regels vrijstaand huis, bj1900, steens muur, Wij willen graag dat er thermische isolatie wordt geplaatst. De achtergevel is via de woning of via de steeg te bereiken. Het gaat om een woning die in gebruik is.
dinsdag 11 augustus 2020

Zonwering verwijderen en afvoeren

De zonnewering is kapot, blokkeert het zicht vanuit de keuken. de kabel is kapot en de zonnewering kan niet meer ingedraaid worden. indien de kabel niet gerepareerd kan worden dan graag de gehele zonnewering verwijderen.
dinsdag 11 augustus 2020

Vloerbedekking trap verwijderen

Wij hebben nog niet heel lang geleden onze trap laten bekleden. Op advies van diegene die onze vloer ook heeft gelegd. Ik twijfelde al, zeker met 3 katten, het is ook niet mooi gelegd en is gewoon niet praktisch dus het moet er weer af zodat ik de trap kan schilderen. Zie foto van de trap. Mvg natascha
maandag 10 augustus 2020

Installeren van split airco

Er moet een split airco geïnstalleerd worden in huis, binnen werk en buiten werk. Makkelijk werkbaar i.v.m. platdak waar buitenunit gehangen kan worden of geplaatst op platdak.
maandag 10 augustus 2020

Verwijderen douchewand en plaatsen douchecabine

Wij willen in de in 2016 verbouwde badkamer de bestaande glazen douchewand welke doorloopt tot aan het plafond laten verwijderen (Bevestigt in de vloer en in het plafond ) En deze dan laten vervangen door een Sealskin get wet 105 inloopdouche hoekinstap 1000x1000mm | 6mm helder veiligheidsglas artikelnr CH50100D310100
maandag 10 augustus 2020

Nieuwe verhoogde wc pot

Mijn vader wil cq moet een nieuwe verhoogde wc pot met montage wc bril geplaatst hebben.
maandag 10 augustus 2020

Keukenboiler plaatsen

Keukenboiler van 5 liter (energie A-label) inclusief plaatsing/aansluiting in gootsteen-keukenkastje.
maandag 10 augustus 2020

Plafonds isoleren

Ik wil graag een aantal plafonds verlaagd hebben. Ik heb geluidsoverlast en wil graag mijn plafonds geisoleerd hebben. De totale afmetingen zijn 8 bij 7 meter.
maandag 10 augustus 2020

Raamventilator leveren en plaatsen

Ik wil een raamventilator in de houten beplating boven de dubbel openslaande tuindeuren hebben om de ventilatie in mijn woning te verbeteren.
maandag 10 augustus 2020

Monteren rolgordijn & lamellen

Mijn rolgordijn & lamellen moeten gemonteerd en bevestigd worden. Kunnen jullie mij hiermee helpen? Zijn jullie ter voorbereiding verder nog informatie nodig?
maandag 10 augustus 2020

Zonnescherm monteren

Bij de Praxis een zonnescherm gekocht van 3 meter breedte. Wie kan dit scherm op korte termijn monteren?
maandag 10 augustus 2020

Plaatsen 2 schaduwdoeken

Wij willen 2 coolfit schaduwdoeken boven 2 terrassen met openslaande deuren plaatsen. Het zijn beiden driehoek 90 graden 4 x 4 x 5,7m (zand) die beiden met 2 ogen op de gevel gemonteerd moeten worden en beiden een paal in de tuin/terras. De uitvoering van de paal is in nader overleg. Dat kan een standaard nesling stalen paal zijn of een douglas houten paal. Beiden doeken moeten op de paal in hoogte verstelbaar zijn. Materiaal inkoop in nader overleg.
maandag 10 augustus 2020

Plafondventilator bevestigen

plafondventilator ophangen
maandag 10 augustus 2020

Plisse hordeur in de schuifpui monteren

Plissehordeur in schuifpui plaatsen
maandag 10 augustus 2020

Afzuigkap installeren in de keuken

Ik wil een afzuigkap plaatsen in de keuken. Ik weet alleen niet welke afzuigkap goed is. Graag advies en zowel de materiaal als de kosten voor het installeren/montage van dit klusje. Zie foto's voor een indruk.
maandag 10 augustus 2020

Horren voor ramen en deur en rolgordijn met zijgeleiding

ik wil graag inmeetservice en montage service voor een verduisterend/zonwerend rolgordijn voor het raam van een buitendeur en inmeetservice en montage van trekhorren voor ramen en achterdeur.
zondag 9 augustus 2020

Douche cabine plaatsen en oude verwijderen

Het plaatsen van een nieuwe douchecabine en eventueel het verwijderen van een douchecabine die er nu staat (dit ligt aan het bedrag of we dit willen laten doen).
zondag 9 augustus 2020

Zonneschermen ophangen (2 stuks)

Ik wil graag 2 zonneschermen op laten hangen. Ieder scherm is Max 3 meter breed.
zondag 9 augustus 2020

Plinten plaatsen

Ik wil plinten laten plaatsen. Helaas weet ik niet om hoeveel m1 het gaat. De plinten heb ik wel zelf al gekocht.
zaterdag 8 augustus 2020

Staalkabel zonnescherm vervangen

De kabel van mijn zonnescherm buiten op de 2e etage gaat breken dus moet vervangen worden.
zaterdag 8 augustus 2020

Badkamer randen opnieuw kitten en rozetten douche kitten

Hai.Ik wens een nieuwe moderne regendouche te kopen..de oude moet dan verwijdert worden.Ook de oude kittend van de douchebak moet worden verwijdert en er moet nieuwe kit erop.Ben jij echt goed in kitten en kun jij dat strak dan graag reageren anders liever niet.Ben jij die vakman dan graag.
zaterdag 8 augustus 2020

Afzuigkap keuken monteren

Graag een afzuigkap plaatsen, ik moet nog één kopen bij de Praxis. Ik weet niet welke geschikt is voor deze keuken. Zie foto
zaterdag 8 augustus 2020

Zonnescherm electrisch maken

Ik wil ons zonnescherm graag electrisch willen kunnen bedienen.
zaterdag 8 augustus 2020

Zonnescherm laten plaatsen

Ik wil een zonnescherm van 2,95 meter op mijn achtergevel laten plaatsen. Het moet ongeveer 2,5 meter hoog geplaatst worden.
zaterdag 8 augustus 2020

Tegels en laminaat leggen

Wij zouden graag tegels willen laten leggen in de keuken, de oppervlakte betreft qua 13 vierkante meter. Ook zouden wij graag laminaat willen laten leggen (inclusief plinten en ondervloer). Hier is een aparte service voor maar sinds er geen aparte service is voor het leggen van tegels vroegen wij ons af of we dat op deze manier konden combineren? Oppervlakte voor laminaat betreft qua 40 vierkante meter verspreid over 3 kamers. Hiervoor zouden wij graag een offerte willen aanvragen indien dit mogelijk is. Het is voor een nieuwbouw woning in Schiedam, omdat het een nieuwbouw woning is is de postcode nog onbekend.
vrijdag 7 augustus 2020

Duo rolgordijn ophangen

4 Stuks: 2 voor en 2 achter in woonkamer.
vrijdag 7 augustus 2020

Zonneschermen verwijderen en afvoeren

Ik wil 2 zonneschermen laten verwijderen en afvoeren. Eén is ongeveer 2,80 m breed en te bereiken via het balkon. De andere is 3,80m breed en hangt op ongeveer 1,5 verdieping van de grond
vrijdag 7 augustus 2020

Motor Optima zonnescherm vervangen

Motor van Optima Zonnescherm 5 meter werkt niet meer. Na regelmatig gekraak, kan het scherm vandaag niet meer terug. Graag een offerte voor reparatie/vervanging motor.
vrijdag 7 augustus 2020

Montage van een wastafelkraan

Onze wastafelkraan in de badkamer is aan vervanging toe. Door mijn gezondeheid kan ik niet meer bukken/hurken. Daarom heb ik een hulp van een gespecialiseerd vakman nodig om de defecte kraan te vervangen. Ik heb een kraan (HansGrohe) gekocht. Typekraan: Logis E 100 ; G 3/8 flexibele aansluitingen - eenvoudige montage. Voor uw hulp danken wij u zeer.
vrijdag 7 augustus 2020

Wij willen een nieuwe keuken laten installeren

Montage voor een nieuwe keuken. Het is de bedoeling dat de huidige keuken wordt gestript en afgevoerd, vervolgens een nieuwe keuken die wij hebben besteld geïnstalleerd wordt. Alle elementen komen op dezelfde plek terecht dus er hoeven geen leidingen worden verplaatst. De keuken is 2.66 bij 1.98.
vrijdag 7 augustus 2020

Het vervangen van een 80 liter boiler

Oude boiler 80l lekt en moet waarschijnlijk worden vervangen door een vergelijkbaar exemplaar. Nog geen aanschaf gedaan, ik ben op zoek naar iemand die de installatie kan uitvoeren en de oude boiler voor mij kan afvoeren. Advies is welkom en meedenken stel ik zeer op prijs.
donderdag 6 augustus 2020

Monteren bruynzeel rolhordeur

Het betreft de plaatsing van een hor in een houten kozijn voordeur galerij.
donderdag 6 augustus 2020

Reparatie zonnescreens en onderhoud zonnescherm

Tijdens een windvlaag is een van de twee zonnescreens uit de geleiderail geschoten, deze bungelt er nu dus naast. Waarschijnlijk moet deze weer vastgezet worden via laswerkzaamheden. De zonnescreens hangen aan de buitenkant van een appartement op de tweede verdieping. Daarnaast wil ik graag het zonnescherm boven het balkon laten schoonmaken en een onderhoudsbeurt laten geven. Bezichtiging van de werkzaamheden is mogelijk na telefonisch contact.
donderdag 6 augustus 2020

Badkamer werkzaamheden

Ik wil graag een douchewand en douchedeur plaatsen in mijn badkamer. Het zijn dus twee delen. Ik krijg de deuren al in huis, het gaat puur om de uitvoering.
donderdag 6 augustus 2020

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. Het betreft een door ons aan te schaffen douchecabine (90 x 90 cm) met douchebak. Daarnaast moet douchekraan geïnstalleerd worden. Verwijdering van oude douchecabine kan in overleg onderdeel van de klus zijn.
donderdag 6 augustus 2020

Sleuf in betonnen plafond frezen

We willen een sleuf freezen van ongeveer 2 meter in het plafond om de leiding naar de lamp boven de eettafel weg te werken. Daarnaast willen we een opbouwpunt op een wand infreezen en een leiding die over deze wand naar boven loopt weggewerken in de wand.
donderdag 6 augustus 2020

Installeren van afzuigkap smeg KS90XE-2

Ik heb afzuigkap SMEG KS90XE-2 gekocht en zoek en installateur die deze bij mij in de keuken aan de wand komt installeren? Er moeten vier bouten in een stenen muur.
woensdag 5 augustus 2020

Maat rekken planken maken in berging, badkamer elementen installeren en andere rekken installeren

1) Het plaatsen van rekken/plankjes in wasruimte en eventueel in de meterkast, plank materiaal moet op maat worden gezaagd en haaks bevestigd worden in de wasruimte. Eventueel ook advies hierover. 2) Het bevestigen van spiegel en spiegel plankje in de hal, bevestigen van spiegel in het toilet. 3) Het bevestigen bad & toilet accessoires te weten douche rek, handdoeken rek, toiletrol houder 4) Het bevestigen van een handdoek houder in de keuken. 5) Het plaatsen van planken/rekken in de berging/schuur. Planken moeten op maat worden gezaagd.
woensdag 5 augustus 2020

Installeren mobiele airco bij raam

Het gaat om de installatie van een mobiele airco waar de slang door een raam moet komen in een instelling. Er is altijd iemand aanwezig op de instelling, graag hulp hierbij.
woensdag 5 augustus 2020

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen, het is de bedoeling dat deze op een tegelwand wordt geplaatst. De afmeting is 90 x 90.
woensdag 5 augustus 2020

Afdakje vernieuwen

Afdakje moet vernieuwd worden. Circa 2 x 2 meter. Zie foto
woensdag 5 augustus 2020

Vloertegels leggen

Ik wil vloertegels leggen op de BG woonkamer, gang en keuken. De tegels zijn 60 bij 60 cm. Circa 40 vierkante meter. Ik heb een betonvloer met vloerverwarring bouwjaar 2008. Dus het gaat alleen om het leggen van tegels, de overige produceten zoals lijm enz koop ik zelf.
woensdag 5 augustus 2020

Repareren en stucen plafonds

Ik wil graag hulp bij het repareren en stucen van het plafond van de woonkamer en keuken. De oppervlakte is ruim 60 m2.
woensdag 5 augustus 2020

Rolgordijnen ophangen

Ik wil in de keuken en de badkamer rolgordijnen ophangen. Breedte van rolgordijnen zijn 60 cm, de oude rolgordijnen moet nog verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius