Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

12467 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, vochtinspectie en verhelpen, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

woensdag 20 juni 2018

Behangen 1 muur slaapkamer

1 muur behangen van ongeveer 4. 15 bij 2. 70. 2 banen met vliesbehang en de rest met glasvezelbehang . Behang hebben we al lijm nog niet
woensdag 20 juni 2018

Klussen in huis

Ik zoek een goede aannemer voor verschillende klussen in mijn moeders woning: - extra elektragroep plaatsen voor oven inclusief kabel trekken via kruipruimte - kruipruimte isoleren met piepschuim - wanden woonkamer sauzen (eerst herstellen waar nodig) - laminaatvloer vervangen Ik wil dit graag in juli gedaan hebben, wanneer mijn moeder met vakantie is. Ik wacht jullie offerte af. Bvd, Radjesh
woensdag 20 juni 2018

Vloerverwarming nakijken

Ik heb een vloerverwarming als bijverwarming. Nu wil ik weten of deze nog goed is of dat deze doorgespoeld / gerepareerd moet worden. De verdeler ziet er oud uit ( geen zwarte slangen ) maar verwacht dat deze uit 1989 ( bouwjaar huis )is maar snap niet precies hoe dit te controleren. Graag wil er naar laten kijken en weten wat een onderhoud kost.
woensdag 20 juni 2018

Traprenovatie

Traptreden en stootborden renoveren met overzettreden (Cando). Graag ontvang ik een prijs voor één trede. Ik heb een trap 13 treden.
woensdag 20 juni 2018

Binnen schildeen ,timmerwerk en een nis bouwen bij keuken

Ivm een geplande inbouw van een nieuwe keuken in september wil ik mijn huiskamer met open keuken laten schilderen waarbij ook wat muurreparaties dient plaats te vinden. Ook het timmeren van een nieuwe meterkast en wat afdekplaten van electriciteits kabels alsmede het opbouwen van een nis bij de keuken.
woensdag 20 juni 2018

Trampoline ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven van 360 cm doorsnede. Het zand moet afgevoerd worden.
woensdag 20 juni 2018

Tegelzetter

Regelen badkamer materiaal in bezit
woensdag 20 juni 2018

Nog openstaand project badkamerrenovatie

Een kleine badkamer met een oppervlakte van 3. 5m2 dient op korte termijn te worden afgerond. Nog openstaande werkzaamheden zijn plaatsen voegen aangebracht tegelwerk (voegmiddel is aanwezig niet meer dan 1m2), tegelwerk is niet nodig (i.o.). Sidetable/planchet, steigerhout of bamboe, waarop kraan en wasbassin gaan worden geplaatst. Inbouwen klein elektra (lichtknop e.d. ), Stucwerk indien nodig (wanden zijn opgebouwd met Gyproc C2C gipspanelen voorbehandeld maar nog niet afgewerkt). Voor de klus zijn een of meerdere dagdelen beschikbaar, voor een totaalbedrag tussen €500. 00 en €750. 00. Materialen zijn voor zover aanwezig.
woensdag 20 juni 2018

Metalen drempel garagedeur opnieuw bevestigen

De metalen drempel van de garagedeur is los geraakt uit het beton ,waardoor de kanteldeur niet meer op de voet van de drempel wil sluiten. Reparatie moet op korte termijn ,daar ik de garage net heb verkocht....
woensdag 20 juni 2018

Badkamer verbouwen

Onze huidige badkamer (ongeveer 2,5m x 2,5m) moet worden verbouwd; nieuwe vloer, nieuwe tegels aan de muur, vervangen van wastafel, vervangen van douchecel. Huidige wc en badkuip kunnen blijven. Materiaal kan eventueel worden gekocht bij Praxis.
woensdag 20 juni 2018

Schutting plaatsen

Ik wil graag 10 schuttingdelen laten plaatsen in mijn achtertuin, met palen ertussn met paalpunthouders en planken aan de voet van elk schuttingdeel. Ook dienen er een paar wortels van een klimop te worden verwijderd, een half schuttingdeel en een aantal paalpunthouders (die aan vevanging toe zijn). Ik wil deze klus graag volgende week of de week erna laten uitvoeren.
woensdag 20 juni 2018

Tandwiel vervangen zonnescherm met knikarm

Tandwiel vervangen zonnescherm en nakijken
woensdag 20 juni 2018

Klussen in tuin

Schuting laten plaatsen van 8. 60 meter met deur.
woensdag 20 juni 2018

Klussen dorpel voordeur

Leveren en plaatsen Hardstenen dorpel voordeur van 1. 80 meter
woensdag 20 juni 2018

Plinten leggen

Ik zou graag voor een ruimte van ca 40m2 plinten willen laten leggen.
woensdag 20 juni 2018

Geknapte kabel knikarmscherm vervangen

Een van de kabelsvan ons knikarm zonnescherm is gebroken/geknapt. Het gaat om een Malta scherm van 450 cm breed. Hierdoor rolt het doek niet meer goed op en gaat het scherm niet goed dicht.
woensdag 20 juni 2018

Geluidsplaten

Geluidsisolatie dwz geluidsplaten inzetten mag ik een vrijblijvende prijsopgave voor praxis 2018juni350geluidsplaten offerte aanvragen het gaat om een nieuwe gehorige gezinsflatwoning aan de halve morgen 112 westervoort ook is er voor 13muurtjes verf nodig en schilder specialisten het zijn vettige muren en beton holl!!! Mag ik wat vrijblijvend offertes zie bovenstaande toegestuurd ?
woensdag 20 juni 2018

Buiten zonnewering plaatsen

Ik wil een buiten zonnewering met electrische bediening paatsen, wil graag offertes opgestuurd krijgen
woensdag 20 juni 2018

Buiten zonwering laten plaatsen

Ik wil een zonnewering met elektrische bediening laten plaatsen. Ik wil graag offerte.
woensdag 20 juni 2018

Zonnescherm Marquis ophangen

Er moet een uitvalscherm Marquis op worden gehangen, met breedte 360 cm, uitval 120 cm. Graag wil ik dit laten doen door een vakbedrijf. Niet mailen alstublieft. Oude zonnescherm graag verwijderen en afvoeren.
woensdag 20 juni 2018

Montage van plisse horren

Ik heb bij Gamma 2 plissé horren voor deuren gekocht: Grijs RALserie.
woensdag 20 juni 2018

Zonnescherm plaatsen

Ik wil graag mijn zonnescherm laten plaatsen. Tevens moet deze aangesloten worden, zodat die elektrisch open en dicht kan.
woensdag 20 juni 2018

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- in elkaar zetten Ikea bureau en kast - maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - vervangen inbouwoven - maken planken in garderobekast - ophangen schilderij - ophangen basketbalnet in buitenmuur - wegwerken diverse kabels - controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden al dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.
woensdag 20 juni 2018

Trekkoord van rolluiken repareren

Mijn trekkoord rolluik in de keuken en opkamer is kapot. In de keuken rolt steeds het hele lint af waarbij het uiteinde van het koord losschiet van de draaischijf. Het rolluik op de kleine kamer hier daarvan is het koord kapot
woensdag 20 juni 2018

Vier hordeuren monteren

Ik heb 4 Buynzeel plissé hordeuren gekocht met standaardmaten. Die wil ik graag gemonteerd hebben. Indien mogelijk op korte termijn.
woensdag 20 juni 2018

Installatie van nieuwe rookmelders

De 11 rookmelders in mijn huis zijn aan vervanging toe. Ze zijn er bij de nieuwbouw ingezet en dat is nu 10 jaar geleden. Dit model werkt op batterijen. En de melders lijken via draden verbonden te zijn. Ik heb iemand nodig die komt kijken hoe ze het beste vervangen kunnen worden en me zegt hoeveel dat dan gaat kosten.
woensdag 20 juni 2018

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.
dinsdag 19 juni 2018

Deuren plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Massief beuk, massief eik Om hoeveel deuren gaat het? 6 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel geen deuren aanwezig. Het gaat om nieuwbouw.
dinsdag 19 juni 2018

Afzuigkap ophangen

De afzuigkap hangt op 2 haakjes. Hij is eraf gevallen. Ik zou graag willen dat hij goed op gehangen wordt. Aan de achterkant van de afzuigkap zitten geen gaatjes daarom weet ik niet hoe hij stevig aan de muur bevestigd kan worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit kost met eventuele benodigdheden. Gelieve een offerte per mail sturen.
dinsdag 19 juni 2018

Ruitje in schuifdeur plaatsen

Glas plaatsen het gaat om 1 ruit in een schuifdeur
dinsdag 19 juni 2018

Rolluik met schakelaar plaatsen op begane grond

Ik wil een rolluik met schakelaar laten plaatsen op de begane grond. Ik moet het rolluik nog aanschaffen, een mooi exemplaar is mogelijk de RV41 van Verano. Afmeting bij benadering is 1512 mm breed en de hoogte is 1355 mm. Kleur antraciet. Wijze van montage is bij voorkeur de methode 'op de dag '. Een ronde omkasting van de bak is waarschijnlijk mooier. Prijsopgave graag inclusief btw, voorrijden, materialen en montage/loon inbegrepen.
dinsdag 19 juni 2018

Zonwering ophangen

Ik wil een uitvalscherm met elektrische motor van 3,5 m breed aanschaffen bij Praxis en op laten hangen.
dinsdag 19 juni 2018

Plissehor monteren

Ik wil een plissehor met opbouw kader van Bruynzeel laten monteren op een kunststof kozijn.
dinsdag 19 juni 2018

Schuifdeur monteren

Ik wil graag 1 schuifdeur laten monteren/laten ophangen. Daarbij zal de rails tevens een klein stukje moeten worden ingekort.
dinsdag 19 juni 2018

Kantoor schoon laten maken

Mevrouw, mijnheer, Wij vragen een offerte aan voor het schoonmaken op ons kantoor. Hieronder ontvangt u de nodige informatie met betrekking tot wat wij verwachten van het schoonmaakbedrijf waarmee wij gaan samenwerking. Opp. Kantoor Amsterdam ca 15 x 22 meter Maandag vloer + toiletten + oppervlakken stoffen (bureaus, plinten) Woensdag toiletten + keuken Totaal ca. 3 tot 4 uur? Is dat haalbaar? Sleutel geven doen we dus niet, vanaf 8 uur kan men binnen gelaten worden door een collega. Met vriendelijke groet, Sandra Berkhoudt Gastvrouw TPS T
dinsdag 19 juni 2018

Harmonicadoek plaatsen

We willen graag een harmonicadoek van Nesling / Graviks laten plaatsen met de afmeting 440 x 220 cm. Er is al een pergola aanwezig waar deze in geplaatst kan worden.
dinsdag 19 juni 2018

Op maat maken en monteren van een voorzethor

Wij wonen sinds kort in een appartement in Doorwerth en ik wil aan de galerijkant een "voorzethor" laten maken. Deze moet komen voor een groot kiepraam die ook naar binnen toe open kan. De afmeting is circa 105 cm breed en circa 238 cm hoog.
dinsdag 19 juni 2018

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil mijn badkamer renoveren met zo goedkope mogelijke spullen van jullie. Een kleine douchecabine en wastafel met onderkast. Klus 2: wil een kast ombouwen bij mijn boiler en wasmachine en eventueel schilderen van de 1 slaapkamer en kleine keuken
dinsdag 19 juni 2018

Rolhordeur in de schuifpui monteren

Rolhordeur (indien mogelijk op maat maken) en monteren in schuifpui naar buiten.
maandag 18 juni 2018

Spiegels in de badkamer ophangen

Ophangen/monteren van twee spiegels badkamer.
maandag 18 juni 2018

Modul-it kast van GAMMA laten monteren

Ik wil een Gamma 200 cm brede Modul-It kast in elkaar laten zetten. In de bijlage staan de gegevens.
maandag 18 juni 2018

Garderobekast Alpha van GAMMA laten monteren

Gamma garderobekast monteren: of zweefdeurkast Alpha 150brx200h of draaideurkast Kim 150brx200h, zie website Gamma. Graag zien wij een offerte PER MAIL , niet per telefoon svp. Het betreft een plaatsing in een woonzorgcentrum in Wageningen, wachtlijst vanaf nu ca. 5 maanden, maar als we bericht krijgen hebben we max. 1 week, dus we willen de kast evt. Al als pakketten in huis hebben tot de verhuisdatum, want de kast niet altijd voorradig. Vandaar geen week/maand vwb planning, sorry. Zie uw offerte graag tegemoet. Bijvoorbaat
maandag 18 juni 2018

Scharnierende hordeur met schopplaat monteren

Ik wil een scharnierende hordeur op maat maken met een schopplaat van 60 cm hoog en bevestigen op het kozijn van de tuindeur. De deurmaat is 201 x 90 cm.
maandag 18 juni 2018

Polyester bootje repareren

Scheuren in polyester repareren
maandag 18 juni 2018

Witgoed aansluiten na een verhuizing

Ik wil graag extra aansluitingen hebben voor een wasmachine in badkamer en een elektrisch fornuis in de keuken (Bosch). Als het goed is zitten er voldoende stoppen in de stoppenkast.
maandag 18 juni 2018

Paar klussen uit laten voeren

Ik wil een paar klussen uit laten voeren: 1. Plank ophangen in het toilet. 2. 2 elektriciteitsdozen ophangen in de keuken (zijn al aangesloten; enkel draad en buis inkorten en dan ophangen). 3. Hanglamp in huiskamer ophangen. 4. Wandlamp in douche ophangen.
maandag 18 juni 2018

Magnetisch memobord maken

Ik wil een plaat van 230 x 160 cm in magneetverf laten verven en daarna in een andere kleur over laten schilderen.
maandag 18 juni 2018

Hordeur monteren

Hordeur, heb ik reeds gekocht (schuifhordeur), op een houten kozijn plaatsen.
maandag 18 juni 2018

Gordijnrails inmeten en ophangen

Ik zou graag gordijnrails willen laten inmeten en ophangen. Het betreffen twee erkers en een 'recht' raam. Ik zou dan graag de rails uit één stuk willen laten bestaan (per erker) zodat het makkelijk doortrekt. Erker is ongeveer 2 a 2.3 meter breedt.
maandag 18 juni 2018

IKEA ladenkasten monteren

2 ladenkasten van ikea. Slaapkamerladenkast

Partners

Partners van Casius