Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

12480 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

zondag 24 juni 2018

Vervangel zadeldak tuinhuisje

Graag prijsopgave voor: A. ) verwijderen vangen van bestaande dak ca. 30m2, leveren, monteren dakplaten en metalen dakpanplaten, nok en windveren en anti condens doek. B. ) reparatie can ca. 15 m bakgoot omkleding (hout) C. ) vervangen van 15 m2 rabatdelen wand (hout) Materialen en arbeid separaat aangeven. Afvoer van materialen incl.
zondag 24 juni 2018

Schutting plaatsen

Ik heb een schutting nodig met een lengte van 6,5meter. Ik wil graag een vrijblijven offerte voor mij verzekering in te dienen. Ik heb gekozen een schutting van 180x180cm en met de prijs van 55,95euro
zondag 24 juni 2018

Dakdoorvoer maken

Er moet een lucht afvoer komen voor een afzuigkap. Er moet daarvoor een gat geboord worden door een plat dak. Het gaat om een bitumen dak.
zondag 24 juni 2018

Bestaande siematic keuken renoveren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Plaatsen van een nieuwe inbouw magnetron. Keukenvloer opnieuw laten doen en een grotere koelkast laten plaatsen. Het is een siematic 66 k keuken.
zondag 24 juni 2018

Vaste trap naar zolder

Vaste trap maar zolder leveren en plaatsen inclusief trapgat maken in beton. 2 kwart vuren gegronde trap. Oude vlizotrap verwijderen en gat dichtten. Afwerking en cv verplaatsen verzorgen wijzelf.
zondag 24 juni 2018

Ophangen raamdecoratie

We willen 4 houten jaloezieën laten ophangen. We zullen deze komende week kopen/bestellen via Praxis. 1 raam van 60 cm breed, en 3 van 90 cm breed. Alle jaloezien komen 'in de dag' te hangen.
zondag 24 juni 2018

Gemetselde tuinmuur

Op dit moment heb ik een houten schutting van 6 mtr breed/lang en 1. 80 mtr hoog. Deze is rot en aan vervanging toe, en die wil ik graag laten metselen op een fatsoenlijke fundering. Zelfde breedte en hoogte 2 mtr.
zondag 24 juni 2018

Betonvloer storten schuur

Wij willen de vloer van onze schuur laten bijstorten, zodat de vloer overal even hoog is. Nu is het ene deel van de schuur hoger dan het andere deel (vreemde aanbouw geplaatst ooit). Het deel wat gestort zou moeten worden is 300cmx180cmx8cm.
zondag 24 juni 2018

Keukenblad plaatsen composiet 40mm massief

Ik zou graag • mijn aanrecht/werkblad willen laten plaatsen op een reeds bestaande (bruynzeel) keuken van 270cm breed (3 kastjes). Totale lengte keuken: 303 cm Lengte aanrecht/Werkblad: Het blad is 306 × 65 cm, 40 mm massief composiet Inclusief spoelbak •Uitsnede voor een gaskookplaat door u laten zagen.
zondag 24 juni 2018

Vloerluik

In de gang moet het vloerluik vervangen worden, nu zit er een luik zonder isolatie dat niet goed past. Ook de rand waar het vloerluik op ligt moet waarschijnlijk gerepareerd worden en in verband met vocht moet het luik beter afsluiten.
zondag 24 juni 2018

Draaimechanisme zonnescherm

Draaimechanisme zonnescherm stuk wie kan reparen in breda zsm
zondag 24 juni 2018

Buitenverlichting

Langs een muur een aantal lampen ophangen en de stroom aansluiten . De stroom komt via een gat in de grond en moet door een gat in de muur naar de andere kant en dan langs die muur de lampjes
zondag 24 juni 2018

Klus buitenhuis

Wij willen graag de houten betimmering bij overstek dak van ons huis laten vervangen door traspa/boeiboord RAL 9010. Ongv. 50/60 strekkende meter.
zondag 24 juni 2018

Vervangen keukenkraan

Ik wil mijn keukenkraan vervangen, maar de spoelbak zit in de weg.
zondag 24 juni 2018

Timmerwerk

Vervangen steunpaal van afdak boven voordeur. Zie bijgaande foto.
zondag 24 juni 2018

Tuinscherm/schutting

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen. 10 meter.
zondag 24 juni 2018

Douche kraan

Onze douche kraan lekt, weet niet of zoiets nog gemaakt kan worden of dat er een nieuwe kraan op moet. Hij zit er al 20 jaar.
zondag 24 juni 2018

Klussen IKEA 4 keuken kasten

, Ik wil graag 4 IKEA Keuken kasten, waarvan 3 kasten van 60cm breed, 240cm hoog en 1 van 40cm breed, ook 240cm hoog, naast elkaar ( in bijkeuken ) Ik hoor graag. Alvast bedankt! Met vriendelijk groeten, Ilhama Abbasova
zondag 24 juni 2018

Douchecabine installeren

Ik wil graag een hoekinstap douchecabine laten installeren. Alles is meegeleverd behalve een paar noodzakelijke gereedschappen, zie foto bijlage. Ik zou graag een offerte willen ontvangen.
zondag 24 juni 2018

Douchecabine installeren

Hi, ik wil graag een hoekinstap douchecabine laten installeren. Alles is meegeleverd behalve een paar noodzakelijke gereedschappen, zie foto bijlage. Ik hoor een offerte willen ontvangen. Met vriendelijke groet, M. Melicio
zondag 24 juni 2018

Duivennet op balkon plaatsen

Mijn vraag is wat het zou kosten om een net te laten plaatsen. Mijn balkon is denk ik ongeveer 2. 40 meter hoog en ongeveer 5 meter lang. Nu heb ik van die duivenpinnen geplakt op het randje van het balkon en zelfs ook nog z'n geluidsapparaatje. Wat dus niet helpt. Die beesten gaan gewoon naast het apparaat zitten. Als het net geplaatst wordt wil ik graag de duivenpinnen dan laten verwijderen als het kan. Hoor het graag. Groetjes, Danninzia Ollarbe
zondag 24 juni 2018

Vervanging dakraam

Wil graag velux dakraam vervangen, maat GGL-3 incl montage
zondag 24 juni 2018

Stucadoor voor 3 slaapkamers (4. 3×3m; 3. 7×3m; 2. 6×2. 3m)

De muren van 3 slaapkamers moeten gestukt worden. De totale oppervlakte van deze kamers zijn 94. 5 vierkante meters, inclusief ramen en deuren. Dus de totale oppervlakte is iets minder. Er kan pas op 6 augustus begonnen worden met deze klus.
zondag 24 juni 2018

Naden zonnescherm

Ik heb een zonnescherm van 5. 25 en het doek is 6. 75 dus moet verkleind worden en alle naden moeten genaaid worden
zondag 24 juni 2018

Douchwand monteren

Ik wil graag een douchwand van Bryinzel monteren
zondag 24 juni 2018

4 rolgordijnen ophangen

Ik heb kant en klare rolgordijnen van de gamma, Maar die passen net niet. Ze moeten naast elkaar komen hangen en dus waarschijnlijk even bijgeknipt worden.
zondag 24 juni 2018

Klussen in huis

Ik wil dat de 2 slaapkamers en huiskamer word behangen. Dat alle plafonds en muren worden geverfd. Laminaat in het hele huis wordt gelegd. Luxaflex, hangstoel en tv wordt opgehangen en een kast in elkaar wordt gezet
zaterdag 23 juni 2018

Voegen

De achtermuur woning opnieuw invoegen, het gaat om twee onder een kap woning De akkers 15 en 17
zaterdag 23 juni 2018

Oude airco verwijderen

Ik wil graag weten wat het kost om een oude airco met een binnen en buiten unit te verwijderen.
zaterdag 23 juni 2018

Egaliseren houten ondervloer (balken waterpas leggen)

Houten ondervloer loopt ca. 3. 5cm af over breedte van 4 meter. Dit wordt veroorzaakt door de onderliggen balken die wat uitgezakt zijn. De balken moeten weer waterpas gelegd worden (houten ondervloer eruit, balken aanpassen, nieuwe houten ondervloer erin. Totale oppervlakte is 26m2. Vakman met ervaring in dit soort klussen gevraagd.
zaterdag 23 juni 2018

Muur opnieuw voegen

Muur opnieuw voegen inclusief de buren
zaterdag 23 juni 2018

Touwtjes van een plissé gordijn vervangen

Voor drie plissé gordijnen de touwtjes vervangen. Het zijn plissé gordijnen met top-down systeem.
zaterdag 23 juni 2018

Split airco

Split airco unit EUROM AC12Qi slaat vaak uit en geeft error code F1 en FF ik denk dat die moet worden bijgevuld of het moet wat anders zijn Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.
zaterdag 23 juni 2018

Balkon laten coaten

Ik wil mijn balkon of balkons laten coaten ik heb er 4, 2 van 4,5m2 en 2 van 1,5m2.
zaterdag 23 juni 2018

Deur inkorten

Wij krijgen een nieuwe vloer waardoor de deur ingekort moet worden.
zaterdag 23 juni 2018

Repareren deur tv-meubel

Bij het TV meubel is onlangs een deur losgeschoten. Aan de binnenkant hebben de schroeven van het scharnier losgelaten uit het hout. Dit is niet meer terug te plaatsen, omdat het hout heeft losgelaten (zie foto’s). Graag ontvang ik hiervoor een oplossing.
zaterdag 23 juni 2018

Laminaat leggen

30 m2 laminaat leggen incl. Plakplinten uiterlijk 10 juli
zaterdag 23 juni 2018

Schuifdeur op maat

Ik wil graag schuifdeuren van Storemax bestellen bij Praxis en voor een bestaande kastenwand laten plaatsen. Hoogte 2. 36, breedte 2,00 m.
zaterdag 23 juni 2018

Reparatie balkon vloer

Ik wil graag mijn balkon op laten knappen. Vloer heeft nu een soort rare grasmat op het beton liggen die we niet meer willen. Als betegelen mogelijk is zouden we dit graag doen. (tegels hebben we nog niet. Maar dit zouden we zelf ook kunnen doen) Balkon is ongeveer 2 x 3 meter op de eerste etage boven een fietsenwinkel.
zaterdag 23 juni 2018

Badkamer renovatie

Wij zijn op zoek naar een professional die onze badkamer kan renoveren. Het betreft een woning vanDe huidige badkamer heeft: • bad met douche • wastafelmeubel • toilet • radiator De nieuwe badkamer krijgt: • inloopdouche • toilet (op bestaande positie) • wastafel en kolomkast (tegenover bestaande poistie) • radiator (op bestaande positie) • stuccen van een tweetal wanden (wand achter wasfafel en wand van de entree) Zie bijgesloten tekeningen bestaand en nieuw en foto van de bestaande situatie. We vragen de volgende werkzaamheden uit te voeren: • verleggen leidingwerk t.b.v. nieuwe indeling • plaatsen en inbouwen nieuw toiletreservoir (levering reservoir door ons) • plaatsen wand t.b.v. inloopdouche • inbouwen/ plaatsen en aansluiten inbouwregendouche • inbouwen/ plaatsen en aansluiten inbouw wastafelkranen (2stuks) • plaatsen en aansluiten meubel met 2 waskommen • plaatsen glazen douchewand • aanbrengen 2x 2-voudig wandcontactdoos (1 voorzien van schakelaar) bij wastafelmeubel en aansluitpunt boven spiegel aangesloten op schakelaar. • monteren en aansluiten radiator. • plaatsen douchedrain • stuccen wanden (kunnen we eventueel ook zelf laten verzorgen). Al het sanitair/ meubel/ kranen en toiletinbouwreservoir wordt door ons geleverd. Graag de volgende onderdelen optioneel aanbieden (apart aangeven): • aanbrengen tegelwerk op wanden (en vloer in speciebed) (t.p.v. douche in afschot). Tegels worden door ons geleverd , afmeting 60x60 zowel wand als vloer. Tegelwerk op de hoeken aanbrengen in verstek, geen tegel-, jolly profielen. • aanbrengen elektrische vloerverwarming • elektrisch aansluiten vloerverwarming • aanbrengen elektrisch punt voor vloerverwarmingsthermostaat Start uitvoering klus: Ergens midden in augustus tot uiterlijk 3 september (overdracht nieuwe woning wordt zeer spoedig definitief). Zie bijgesloten tekeningen en 3D visualisaties.
zaterdag 23 juni 2018

Laminaat leggen

Erkend vakman nodig voor het leggen van een laminaat vloer en ondervloer, op de eerste verdieping van een woonhuis. Betreft ongeveer 60 vierkante meter. Vakwerk vereist, voorbeelden en afspraken vooraf duidelijk op papier uitgezet.
zaterdag 23 juni 2018

Badmeubel plaatsen

Great 1 badmeubel plaatsen
zaterdag 23 juni 2018

Klussen in huis

Trappenhuis renoveren ( plafond, wanden, trap blank schuren en aflakken
zaterdag 23 juni 2018

Ophangen rolgordijnen

Ophangen van rolgordijnen: 1x rolgordijn 98x240 cm 1x rolgordijn 198x240 cm 1x rolgordijn 248x240 cm
zaterdag 23 juni 2018

Instalatie douche-bak

Zou graag offerte willen voor het instaleren van een douche-bak
zaterdag 23 juni 2018

Instalatie douchebak

Wil graag douche-bak laten plaatsen
zaterdag 23 juni 2018

Binnendeuren

Wij hebben 9 binnendeuren die licht grijs zijn en wiilen ze graag wit geschilderd hebben. Ze zijn nog nooit eerder geverfd. Graag prijsopgave. .
zaterdag 23 juni 2018

Wc vervangen

De bestaande wc in de badkamer vervangen voor een hogere wc pot inclusief reservoir. Het gaat om een staande wc pot met onder uitgang.
zaterdag 23 juni 2018

Airco opgangen

Ik zou graag mijn airco willen laten ophangen ik heb een binnen en een buiten unit.
zaterdag 23 juni 2018

Tuinschutting

Tuinschutting plaatsen totale breedte 730 cm en twee poorten van 100 cm plaatsen Vervanging van bestaande oude schutting

Partners

Partners van Casius