Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

11386 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, akoestisch spanplafond monteren, behangen, schilderen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 28 april 2017

Stopcontacten verplaatsen

4 stopcontacten verplaatsen in betonnen muur. Van plusminus 110 cm naar 25 cm. Daarnaast een dubbel stopcontact plaatsen in de trapkast
vrijdag 28 april 2017

Traprenovatie

Ik wil graag een traprenovatie. Ik heb de cando overzettreden en stootborden al in huis. Het gaat om 13 treden
vrijdag 28 april 2017

Elektrisch bedienbare zonwering ophangen

Een zonnescherm ophangen aan de buitengevel. Het is een scherm van 5 meter. En een opbouwschakelaar binnen monteren. Daar zit een stopcontact. Het scherm is over een week of twee binnen. Week 21 of week 22 zal dat zijn.
vrijdag 28 april 2017

Kasten laten plaatsen

Alpha kast 2 in de ene kamer en 1 in de andere kamer
vrijdag 28 april 2017

Gordijnrails ophangen

Ik heb voor een cliënt van mij 2x gordijnrails die op opgehangen moeten worden, in beton. - 1 rails voor een deur ongeveer 1. 5 meter - 1 voor raam, kleine 5 meter. Allebei aan het betonnen plafond hangen. De gordijnrails moet nog worden aangeschaft, kunt u de rails voor haar bij Praxis kopen en meenemen? Een gewone, witte gordijnrails met rolletjes. Het telefoonnummer van deze mevrouw geef ik u als er met mij contact is geweest. Graag zo spoedig mogelijk.
vrijdag 28 april 2017

Band van rolluik vervangen

De band van een rolluik (handmatig) van de deur achter (benedenverdieping) is geknapt en moet worden vervangen.
vrijdag 28 april 2017

Stukje zeil verwijderen

Bij het verwijderen van de keuken ben ik een stukje zeil tegengekomen. Volgens de keukenverwijderaar is het zeil asbesthoudend. Het zit verlijmd op de tegels. Hoewel het een heel klein stukje is, wil ik toch graag de kosten voor verwijderen weten.
vrijdag 28 april 2017

Verzakte stacaravan nastellen

Graag onze stacaravan na laten stellen. Ik heb de caravan vorig jaar laten plaatsen, maar hij is nu iets verzakt. De caravan staat in Doorn/Driebergen.
donderdag 27 april 2017

Douche kraan plaatsen

De douchekraan is stuk, nieuwe kraan nodig. Het gevolg is lekkage, gaarne reactie zsm.
donderdag 27 april 2017

Rolluiken laten monteren

Ik wil graag 2 rolluiken met een bedieningsband binnen op 1 hoog in een rijtjeshuis laten ophangen. De rolluiken zijn van de gamma en zijn 1,70 hoog en 1,10 m. Breed.
donderdag 27 april 2017

Glazen badkamer deur monteren

Ik wil graag mijn glazen badkamer deur laten plaatsen.
donderdag 27 april 2017

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Wij willen in totaal 50 m² vloertegels laten verwijderen. Deze zijn gelijmd. Onder 21 m2 hiervan ligt vloerverwarming die we willen behouden. De overige 29 m2 is verdeeld over keuken, gang, toilet en kleine badkamer. Kunt u apart de kosten van egaliseren aangeven.
donderdag 27 april 2017

Gebroken kabel verwijderen uit PVC leiding

Kabel is aan beide kanten gebroken en zit in leiding vast.
donderdag 27 april 2017

Sealskin douchedeur laten monteren

We would like to install a door for our open shower (swingdeur): Get Wet by Sealskin I AM draaideur 700mm RVS 8mm helder veiligheidsglas +antikalk.
donderdag 27 april 2017

10 liter boiler installeren onder aanrecht

Ik wil een boiler van 10 liter installeren in de keuken onder het aanrecht.
donderdag 27 april 2017

Cementdekvloer verwijderen

In een ruimte de cementdekvloer verwijderen. 4,6 m bij 4,5 m
donderdag 27 april 2017

Keuken slopen en afvoeren

Graag willen wij een keuken laten slopen en afvoeren van 4 meter. De keuken bestaat uit een marmer blad, kleine vaatwasser en gas inbouw kookplaat en een Bosch oven. De oven en kookplaat dient bewaard te blijven voor hergebruik. Er hangen 4 kasten boven en een afzuiger. Alles dient ook afgevoerd te worden. Graag zouden wij ook een kast van 3 meter laten demonteren/slopen en afvoeren. Is het mogelijk om dit op 4 of 5 mei te doen.
donderdag 27 april 2017

Internetaansluiting aanpassen

Ik wil graag de internetaansluiting verplaatsen in de woonkamer. De internetaansluiting zit momenteel onder het raam waar een radiator gaat komen. Deze aansluiting zou een meter naar rechts verplaatst moeten worden. De COAX-kabel dient verplaatst te worden.
donderdag 27 april 2017

Behangen, schilderen en laminaat leggen

Ik zou graag de volgende klussen volledig laten uitvoeren door een vakman vanaf dinsdag 23 mei (op maandag 29 mei wordt er verhuisd en dienen de klussen gereed te zijn): 1. Laminaat leggen 100 m2 (3 verdiepingen bestaande uit woonkamer + keuken, 3 slaapkamers en zolder) De oude vloer is eruit. 2. Behangen (in ieder geval 3 slaapkamers + mogelijke gang). Neutraal, wit met bijvoorbeeld een beetje reliëf erop. De wanden zijn al kaal gemaakt. 3. Trap schilderen. De trap is kaal gehaald en geschuurd. Mogelijk ook een tweede trap schilderen. De woning is 119 m2. Details kan ik u later geven. Optioneel zijn de materialen mee te leveren (apart vermelden) maar uitgangspunt is dat we ze zelf aanschaffen. We horen graag diverse opties, door de onzekerheid begrijpen wij dat er geen vast bedrag genoemd kan worden maar als er een bandbreedte genoemd kan worden zou dat fijn zijn om te vergelijken.
donderdag 27 april 2017

Roet verwijderen

Wij hebben onze haard verwijderd en er zit roet op de muur. Voor het stuken moet dat verwijderd worden. Breed 1 meter en 2.70 meter hoog.
donderdag 27 april 2017

Kelder leegzuigen

Wil weten wat het kost om mijn kelder 1.50 meter over de hele lengte en breedte te laten uitzuigen 11 x 4.50 meter.
woensdag 26 april 2017

Badkamermeubel Acccent van Allibert plaatsen

Graag zou ik het Badkamermeubel Acccent van het merk Allibert, gekocht bij de Praxis (wat inmiddels in bezit is), laten monteren. Inclusief het aanleggen van stroom voor de spiegel. Benodigdheden hiervoor zijn niet aanwezig. Is het nodig om vooraf nog te kijken hoe de situatie nu is? Graag verneem ik wanneer en of dit voor 12 mei mogelijk is.
woensdag 26 april 2017

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik wil een plisséhordeur voor een naar binnen draaiende deur met kunststof kozijnen van ongeveer 95 cm breed en 235 cm hoog laten meten, maken en monteren.
woensdag 26 april 2017

Slaapkamers schilderen

Ik wil van 2 slaapkamers de muren en plafonds gewit en geschilderd hebben. Het zijn geen grote kamers, een van ongeveer 3 bij 4 meter en de andere is 3 bij 2 meter. In beide slaapkamers zit een raam. In beide kamers staat een kledingkast tot het plafond deze kan niet weg, tevens laminaatvloer afplakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 26 april 2017

Klusjes in huis laten doen

Wat klusjes in huis laten doen: - een gat boren 100 mm. Het is nu een gat van 7.5 cm. - een nieuw overdruk kapje plaatsen (4x boren). - een enkel slot in de voordeur vervangen. Kunt u het slot mee aanbieden?
woensdag 26 april 2017

Vensterzonwering monteren

Wil graag een Vensterzonwering laten monteren van Optima. Breedte 300 cm.
woensdag 26 april 2017

Rolgordijnen en plafondlamp demonteren en monteren

Graag laat ik 2 rolgordijnen en 1 plafondlamp boven de eetkamertafel demonteren en vervolgens opnieuw monteren. Tussendoor moeten de gaatjes weg geplamuurd worden. Deze klus zou eventueel al in de week van 1 mei gedaan kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.
dinsdag 25 april 2017

Traphekjes monteren en plankje ophangen

Twee traphekjes plaatsen. Er dient ook een plankje geplaatst te worden in de keuken.
dinsdag 25 april 2017

Goot frezen voor kabel

Ik zou heel graag weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn om een goot te frezen van ongeveer 1,5 meter in een betonnen muur om een kabel weg te werken.
dinsdag 25 april 2017

CanDo Livorno toog laten maken in gipswand

In een hoge gipswand (ongeveer 4.50 meter) wil ik graag een toog laten plaatsen van ongeveer 1.90 meter hoog en 1.80 meter breed, de toog die ik erin wil hebben is de CanDo Livorno. In de muur loopt enkel bedrading voor 1 lichtschakelaar, verder helemaal niks. Eventueel kan het slopen van de muur door mij zelf gedaan worden en betreft het dan enkel de afwerking en plaatsing van de toog. Graag wil ik ook een prijsopgave van wat de totale klus kost (dus als ik helemaal niks zelf hoef te doen). De toog koop ik uiteraard zelf, dit hoeft dus niet in de prijs doorberekend te worden.
dinsdag 25 april 2017

Kattennet op het balkon aanbrengen

Ik wil graag een net op mijn volledige balkon laten monteren, zodat mijn kat niet van het balkon kan. Mijn balkon is 495 cm breed en 130 cm lang. Boven mij is geen balkon, dus het net zal bevestigd moeten worden aan de muur of met een andere constructie. Het net zullen wij binnenkort zelf kopen. Graag ontvang ik een offerte voor de montage.
dinsdag 25 april 2017

Spanplafond op de begane grond

Graag een offerte voor het aanbrengen van een spanplafond op de begane grond. Het gaat om ongeveer 56 m2; open keuken en woonkamer en apart de hal. Met LED spoties erin, alle delen.
dinsdag 25 april 2017

Hordeur en horraam monteren

Ik heb een hordeur van Karwei en een horraam van Lidl. Hiervoor zoek ik een klusjesman met verstand van zaken.
dinsdag 25 april 2017

Verlaagd plafond in toilet maken

Mijn wc is nieuw betegeld, maar heeft nog een nieuw plafond nodig. Ik wil graag een verlaagd plafond laten maken, maten 1.05 x 1.08 meter. Geen spanplafond, liefst een soort (gips)plaat of iets dergelijks. Ik heb een gloeilamp, deze wil ik ook graag in het plafond laten plaatsen. Graag afwerken met lijstjes of kit.
dinsdag 25 april 2017

Schuifdeur, lampen en rolgordijnen monteren

Ik wil graag: 1) Schuifdeur aanbrengen (ik had een woonkamer deur van 2.50 meter hoog, deze heb ik verwijderd, hier wil ik graag een schuifdeur laten plaatsen tegen de kou in de winter - ik heb de oude deur wel nog); 2) Rolgordijnen ophangen; 3) Lamp ophangen.
dinsdag 25 april 2017

Zonnescherm plaatsen

Cassette uitvalscherm plaatsen op 5e etage, omhoog via de trap of buitenom. Breedte 300 cm bij 115 cm. Het gaat om een zonnescherm dat geplaatst moet worden bij een balkon.
maandag 24 april 2017

Tuinhuis renoveren

Tuinhuisje van ongeveer 24 m2 op een volkstuincomlex is met 10 cm ingezakt. Het huisje is al een paar keer opgekrikt. Het huisje staat niet op beton of steen. Het volgende moet gebeuren: het bestaande huisje op beton /steen plaatsen, is dit mogelijk? Op sommige plekken is het hout verrot, dit moet vervangen worden. Raam van 1 bij 1 vervangen. Zonnepanelen plaatsen. Ontvang graag een offerte.
maandag 24 april 2017

Tafelblad deelbaar maken

Bij mijn verhuizing vandaag naar de 9e etage bleek mijn tafelblad van massief kersenhout van 3 X 1 meter te groot voor zowel de lift als de brandtrappen. Nu ben ik bijzonder gehecht aan deze tafel en zoek ik naar een mogelijkheid deze toch te kunnen behouden. Is het mogelijk, en wat zijn de kosten om mijn tafel te vermaken tot een tafel die uit te trekken is met een tussenblad? Het blad bestaat uit 2 verlijmde delen met daaronder een rand, die met blokjes aan de onderkant van het blad is bevestigd. Dubbel gelijmd blad.
maandag 24 april 2017

Geluidsisolatie muur van de buren

Ik wil graag de muur naar de buren laten voorzien van geluidsisolatie aangezien ik de buren hoor praten.
maandag 24 april 2017

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een prijsopgave voor een gat boren voor afzuigkap met een diameter van 130 mm deze moet door de spouwmuur welke buitenzijde is van metselwerk en de binnenzijde van beton
maandag 24 april 2017

Monteren Alfa kledingkasten

Ik wil graag een 5 alfa schuifdeur kleding kasten monteren van 1.50 meter breed.
maandag 24 april 2017

Inbouwunit toitel repareren of vervangen

Ik heb een inbouwreservoir bij het toilet. Het reservoir wordt nog maar heel langzaam gevuld. Het merk is Plieger. Wat kost reparatie van het mechanisme van het reservoir?
maandag 24 april 2017

Woning behangen en vloerbedekking leggen

In vrijwel de hele woning wil ik graag nieuwe vloerbedekking (ongeveer 9 x 9 meter) en in 1 kamer (ongeveer 4 x 4 x 2.50 meter) behang.
maandag 24 april 2017

Badkamermeubel Fiesta laten plaatsen

Ik wil graag een badkamermeubel laten plaatsen. Het gaat om badkamermeubel Fiesta van de Praxis. De maat is 189x85x49 cm met spiegel met ledverlichting, schakelaar en stopcontact. Bovenkast met deur en planchet. Keramische wastafel. Wastafelonderkast met 2 deuren en 3 laden. Ook moet er een kraan geplaatst worden in het meubel. Er zit nu een vaste wastafel.
maandag 24 april 2017

Buis radiator vervangen en inbouwkraan vervangen

Ik heb twee klussen: 1. De buis aan de zijkant van de radiator lekt en moet vervangen worden. 2. Inbouwkraan (drie hendels) moet vervangen worden. Kraan aanwezig. Desgewenst kunnen er foto's toegezonden worden.
maandag 24 april 2017

Verwijderen asbesthoudende ventilatiepijp

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1975 en zijn daar nu aan het verbouwen. Er loopt daar een afvoerbuis van de afzuigkap die wij willen laten verwijderen en afvoeren. De meegestuurde foto betreft de buis op de 1e verdieping. Het is voor 95 % zeker dat dit een betonnen pijp is met hechtgebonden asbest. Er is hiervoor nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Wij laten de pijp hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.
maandag 24 april 2017

Draagmuur doorbreken

Doorbreken de muur van de woonkamer naar de keuken. Zie constructieberekening tekening voor afmetingen. Alleen reageren bij 10 jaar garantie en verzekerde partijen. Voorkeur voor bedrijven uit Den Haag. Op 31 mei krijgen we de sleutel.
maandag 24 april 2017

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik wil rolgordijnen plaatsen voor een raam wat uit drie delen bestaat en waarvan ik denk dat er 3 verschillende rolgordijnen voor moeten komen vanwege een grote ventilatiebak in het middengedeelte. Ik weet niet wat de beste optie is, rolgordijnen aan de buitenzijde of binnen. Graag wil ik uw advies en de rolgordijnen goed laten inmeten en na levering laten monteren.
maandag 24 april 2017

Oude bankstellen afvoeren

Ik heb hulp nodig voor het afvoeren van mijn oude bankstellen. Ben zelf niet in staat om de bankstellen buiten te zetten zodat de gemeente het kan ophalen. Het gaat om een twee en een drie zitsbank die afgevoerd moet worden naar de Milieustraat in Katwijk. Ik woon op de begaande grond, alles is gelijkvloers. Uiteraard ben ik bereid om te betalen voor deze klus, wie kan mij helpen?
maandag 24 april 2017

Kast reparatie

Van de vouwdeur van een linnenkast is de bevestiging van de deur aan de rail (onderzijde) afgebroken. Kunt u vervangende onderdelen leveren en aanbrengen? De originele onderdelen zijn niet meer te verkrijgen. Van een andere linnenkast is de bovenzijde op één hoek verzakt, de bovenste spaanplaat is daar stuk. Ook dat wil ik graag gerepareerd hebben.

Partners

Partners van Casius