Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

12595 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen, kast op maat laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 16 augustus 2018

Klussen in huis

Ik wil 10m hek
donderdag 16 augustus 2018

Behangen

Behangen van woonkamer en slaapkamer Lege-schone muren in appartement Ca. 260 cm hoog Ca. 48 banen Behang Praxis, goede kwaliteit
donderdag 16 augustus 2018

Klus in huis

Nieuwe radiator aansluiten op stadsverwarmingsysteem.
donderdag 16 augustus 2018

Badkamer tegelen

Ik ben op zoek naar een professionele tegelzetter voor het tegelen van de wand en de vloer van de badkamer. Wanden tegelen van vloer tot plafond met witte gerectificeerde horizontale wandtegels maatvoering 300x600. Vloertegelen met houtkleurige vloertegels 150x750. De ondergrond van de wanden is op basis van cementgebonden stuur gestukadoord. Hoogte vloer plafond is ca. 2400mm. Tegels zijn op het werk. Eurocol 705 lijm is op het werk. Loodgieter en electrawerkzaamheden zijn uitgevoerd. Maatvoering badkamer ca. 2400x2600.
woensdag 15 augustus 2018

Nakijken hoofdaansluiting waterleiding ivm waterslag en haperende druk bij openen kraan

We hebben al een tijdje last van waterslag in de waterleiding. Gek genoeg vrijwel alleen als we de kraan open draaien. Bij het open draaien van een kraan stroomt het water er eerst met normale druk uit, waarna de druk afneemt. Vervolgens neemt de druk weer snel toe tot normaal niveau, waarbij de waterslag hoorbaar is. Als we de kraan maar een beetje open draaien dan herhaalt het boven beschreven patroon zich meerdere keren achtereen (normale druk, afnemende druk, plotseling weer normale druk met waterslag, afnemende druk, etc. , etc. ... ) Het gebeurt bij alle kranen. Alleen als we net een was hebben gedraaid lijkt het effect tijdelijk iets minder te zijn. Op de watermeter zelf is het effect ook goed zichtbaar, het verbruik gaat dan ook met horten en stoten omhoog (0,05-0,1 liter per waterslag). Het is net of er een klep in de waterleiding zit die niet goed functioneert en daarbij verdenk ik een eventuele terugslagklep in/bij de watermeter. We hebben deze vraag ook op het forum van klusidee geplaatst en daar kwam men met opgezette leertjes van de hoofdkraan. Aangezien ik de expertise en het gereedschap niet heb om dit zelf te doen, wil ik dit door een vakman laten uitvoeren, zodat in ieder geval duidelijk is waar de oorzaak van het probleem zich bevindt. Link naar het klusidee forum: -bij-open-draaien-van-een-kraan-t113225. Html#674486
woensdag 15 augustus 2018

CV klus

Radson cv paneelradiator type 21 (225mm) vervangen door een exemplaar van 1950mm eveneens van Raison, zelfde type.
woensdag 15 augustus 2018

Bijkeuken verzakt

Ik zou me bijkeuken op willen vijzelen die is in half jaar tijd erg verzakt nu al scheur in me nieuwe vloer .
woensdag 15 augustus 2018

Voordeur meten en installeren

Ik wil graag een nieuwe voordeur. Deze wil ik laten meten en laten monteren.
woensdag 15 augustus 2018

Kussen in de Tuin

Ik heb een voortuin van 3 bij 5,5 en die wil ik laten betegelen( heel strak met grote betontegels ) onderhoudsvrij! Dus met voeg tussen de naden. Wat er op dit moment ligt (bestrating) moet ook worden afgevoerd. Ophoging van de voortuin is wel ietsjes nodig.
woensdag 15 augustus 2018

Binnenmuren verven

Wij willen de binnenmuren van onze nieuwbouw appartement laten verven door een vakman. De muren worden behangklaar opgeleverd met in totaal muuroppervlakte van ongeveer 130 m2. Wij verzorgen zelf voor de muurverf. De overige benodigdheden laten wij over aan de professional.
woensdag 15 augustus 2018

Raam rolhor op maat maken en plaatsen op het kozijn

We kunnen zelf de raamrolhor aanschaffen bij de Gamma (Bryunzeel 600 serie max 73 breed en 150 lang). Graag ontvangen we een indicatie van wat het zou kosten om de hor op maat te maken en te plaatsen (in een slaapkamer).
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwe vlotters in toiletten plaatsen,1 vlotter al gekocht,andere nieuwe stuk gegaan.

1 vlotter al aanwezig vandaaggekocht,andere nieuwe krijgen we niet meer los,hele dag mee bezig geweest,stukje vanaf gebroken,dus nog een nieuwe erbij. Gaarne zo snel mogelijk plaatsen,mocht u aanstaande vrijdag kunnen dan heel graag Aanwezig Siamp vlotterkraan -Monaco compact 95L
woensdag 15 augustus 2018

Tuinwerk.

Ik heb op de scheiding van achtertuin en brandgang een stenen muurtje staan die ik nieuw wil laten metselen of laten renoveren, afhankelijk van advies. En niet zo extreem duur alstublieft. Overal in de wereld kan ik betalen als ik wil.
woensdag 15 augustus 2018

Behangen Glasvezelbehang

In de periode van 1 oktober tot en met 3 oktober zoeken we een professional die glasvezelbehang kan plaatsen. Het betreft een nieuwbouw appartement. Voorstrijk is dan reeds gedaan. Lijm voor het glasvezelbehang is dan ook aanwezig. Kwasten en rollers hebben we niet in ons bezit. Ter indicatie, appartement is ruim 80 M2 met normale hoogte plafonds. Klus geldt voor alle muren en appartement heeft 1 woonkamer, 2 slaapkamers, 2 gangen een berging. Gelieve per mail contact op te nemen met indicatie, benodigde tijd en datum van beschikbaarheid.
woensdag 15 augustus 2018

Klus voor Raam

Scharnier van de raam op de tweede verdiepimg is kapat van de slaapkamer daardoor valt raam naar beneden en kan niet dicht. Het moet aan de buitenkant vervangen worden dus een ladder tot aan de 2 verdieping is nodig
woensdag 15 augustus 2018

Verwijderen, plaatsen en aansluiten nieuw toilet

Verwijderen en plaatsen van een nieuw toilet op de eerste verdieping van een twee onder een kap woning. Als toilet denk ik aan de Sphinx 618388
woensdag 15 augustus 2018

Klussen in huis

Er moeten 5 fotolijsten ,3 grote en 3 kleine schilderijen , 2 klokken , 1 spiegel , 1 kapstok en een plafondlamp op gehangen worden .
woensdag 15 augustus 2018

Buitenkant schilderen rijtjeshuis

Buitenkant rijtjeshuis 3 verdiepingen plat dak schilderen 2 deuren 8 kozijnen
woensdag 15 augustus 2018

Groepenkast aanpassen i.v.m. inductiekoken

De klus bestaat uit het aanbrengen van de volgende veranderingen in een bestaande ABB 1-fase groepenkast: a) aanbrengen van een 3-fase hoofdschakelaar, het aanbrengen van een extra aardlekschakelaar, het aanbrengen van een ABB-kookgroep en aanpassen interne bedrading. Vanuit de meterkast moet via de kruipruimte een ymvk-kabel getrokken worden naar de keuken, afstand is ca. 9 meter. In de keuken moet een Perilex wcd aangebracht worden voor het aansluiten van een inbouw inductiekookplaat. Daar de bestaande ABB groepenkast nog niet heel oud is heb ik mij laten vertellen dat aanpassen bestaande kast zoals omschreven goedkoper is dan het compleet vervangen van de kast. Ik zie daarom graag de reacties op mijn oproep.
woensdag 15 augustus 2018

Luxaflex sluit niet goed

Een horizontale jaloezie van 16 mm wit 240x180 cm zelf geknipt en opgehangen. Hangt mooi, alleen gaat niet goed dicht. Het draaien gaat ook heel zwaar en het veert terug. We zouden het heel fijn vinden dat er iemand komt kijken .
woensdag 15 augustus 2018

Badkamer

Douchecabine plaatsen op de vloer
woensdag 15 augustus 2018

Nieuw koord in luxaflex duette aanbrengen

Bij een Duette gordijn is bij het optrekken het koord in de behuizing geschoten. Gordijn ca 1. 60 m bij 1. 10 m). Waarschijnlijk moet het koord vervangen worden.
woensdag 15 augustus 2018

Schutting monteren

Het plaatsen van een schutting voor een bestaand metalen hek (strak er tegenaan). Over de lengte van ongeveer 5. 40 meter 3 schutting delen van 1. 80 (4 palen) plaatsen in de grond. Op de bijgevoegde foto is het hek / de locatie te zien waar de schutting geplaatst zal moeten worden. Het klimop wat tegen het hek aan groeit is voor de montage verwijderd.
woensdag 15 augustus 2018

Rails op maat maken en monteren

Graag wil ik gordijnrails in mijn erker laten monteren voor mijn overgordijnen. De lengte van de zijden zijn : 60cm, 83cm ,106cm, 83cm en 70cm. Zie ook bijgaande tekening. Ik ontvang graag een opgave van de kosten (inclusief montage). Mvgr. Hans
woensdag 15 augustus 2018

Deurkrukken en keukenkraan monteren

Ik zoek iemand die voor mij in 8 binnendeuren deurkrukken herstelt en/of vervangt en monteert. Verder zoek ik iemand die mijn keukenkraan kan vervangen. Als ik weet wat ik nodig heb, zorg ik voor de materialen. Voor nu volstaat een globale prijsindicatie. Gedetailleerde offerte ontvang ik graag daarna. Start werkzaamheden mag ook eerder dan over 2 maanden
woensdag 15 augustus 2018

Dakraam vervangen en raamdecoratie plaatsen

Het vervangen van een Velux GGL-7 (volgens Gamma nu UK4)dakraam op de eerste etage incl. Plaatsen van raamdecoratie.
woensdag 15 augustus 2018

Eiken tafel schuren en lakken

We hebben een eiken houten salontafel die wel een klein opknapbeurtje kan gebruiken. Hij moet opgeschuurd en gelakt worden. Omdat ik niet zeker ben over de juiste kleur etc laat ik dit liever door een vakman uitvoeren.
dinsdag 14 augustus 2018

Zonneschermdoek repareren

De zijnaden laten los en nu ook de twee binnennaden. Ik kan hem zelf niet demonteren en weer monteren. Het is een knikarm zonnescherm van 4. 20 breed en uitval van 1. 80mtr
dinsdag 14 augustus 2018

Lampen en rails bevestigen

Ik wil een aantal zaken laten monteren, 2 lampen en rails van duraline aan de muur bevestigen.
dinsdag 14 augustus 2018

Enkele plavuizen op balkon vervangen

Door brand moeten plusminus 5 plavuizen vervangen worden, aan de rand van mijn balkon.
dinsdag 14 augustus 2018

Muurplinten monteren

Ik wil graag muurplinten laten monteren op de gehele bovenverdieping. Het zijn hoge muurplinten met een clicksysteem. Bijgevoegd de plattegrond van de ruimtes waar het om gaat.
dinsdag 14 augustus 2018

Gordijnenrails aan het plafond ophangen

Hierbij wil ik graag een offerte opvragen voor het ophangen van een gordijnenrails aan het plafond. We hebben het zelf geprobeerd maar helaas lukt het ons niet. Lengte is ongeveer 330 cm.
dinsdag 14 augustus 2018

Waterschade plafond en muur begane grond

Rijtjeshuis, waterschade plafond en muur begane grond door lekkage buren. In woonkamer en keuken In de lengte op het plafond ongeveer 5,6 m, schade op sommige plekken +/- 30 cm naar beneden langs de muur en tot +/- 60 cm in de breedte op het plafond. Ik beschik over foto’s.
dinsdag 14 augustus 2018

Hordeur installeren

Vandaag heb ik een hor voor deuren gekocht bij Praxis die ik graag wil laten installeren. De hordeur is van Bruynzeel artilelnummer 634507. De afmetingen zijn breedte tot 100cm en hoogte tot 235cm. De buitendeur heeft een kunststof kozijn die binnen deze afmetingen past. De hor heeft aluminium profielen en moet eerst in elkaar worden gezet.
dinsdag 14 augustus 2018

Diverse klussen laten uitvoeren

I need the following tasks done: -tiles placing on hall (2. 5mt x 1mt) approx -installating roofing 3mt x1. 8mt (Wilgenmat and small border of Aquaplan bitumen on top ) -replacing bathroom tap -fixing tile-door frame of the cv
dinsdag 14 augustus 2018

Montage van een rolhordeur

Monteren en ophangen rolhordeur, tpye 700 van Bruynzeel. Tevens luxaflex opshuiven zodat rolhordeur ertussen kan, tussen deur en luxaflex. Binnenmaat deur is 90 bij 220 cm
dinsdag 14 augustus 2018

Luxaflex repareren

Hi, sorry mijn nederlands is slecht. The mechanism for my luxaflex roller blind is broken, is it possible to replace it? If so, how much? Kind regards,
dinsdag 14 augustus 2018

Raamhor inmeten en monteren

Graag zou ik minstens drie horren in willen laten meten en monteren.
maandag 13 augustus 2018

Paxkast verhuizen

Paxkast demonteren... vervoeren naar nieuw adres plus monteren
maandag 13 augustus 2018

Schaduwdoek laten bevestigen

Ik wil graag een rechthoekig schaduwdoek laten monteren. De afmeting is 3x4 meter. Deze moet aan onze woning bevestigd worden en aan de andere kant in hout.
maandag 13 augustus 2018

Slot op de buitendeur monteren

Ik wil een buitendeurslot van Axa laten monteren! Boven en onder slot moeten geplaatst worden.
maandag 13 augustus 2018

Appartement opknappen

Appartement van 76 m2. Het appartement is helemaal leeg: - Verf voor op de muur. Latex plus benodigdheden. Kwasten et cetera - 3x rails voor gordijnen (4 meter, per stuk) - 3x gordijnen (260 cm breed - 190 cm hoog) - Vloer - Zeil - Plafonnières (7x) - Schroeven en pluggen et cetera Het gaat om een offerte voor een stichting zodat er een gift vanuit hen komen.
maandag 13 augustus 2018

Klusjes in huis

Ik wil een paar klusjes laten uitvoeren. 2 gaten in een het plafond boren en haken bevestigen. 2 planken in een kast monteren (ook gaatjes boren). Materialen zijn aanwezig.
maandag 13 augustus 2018

Elektrisch zonnescherm repareren

Ik hoor wel een klik, maar het scherm zakt niet meer.
maandag 13 augustus 2018

Slaapkamerkast monteren

Ik heb een kast bij jullie op de site gezien en wil graag weten wat het kost om deze in elkaar te laten zetten.
maandag 13 augustus 2018

Rails voor lamellen inkorten en monteren

Lammellenrails inkorten opmaat en monteren.
maandag 13 augustus 2018

PVC kliklaminaat leggen

Ik wil graag zo'n 26 m2 pvc kliklaminaat laten leggen in 2 slaapkamers en overloop. Ondervloer ligt al, laminaat is in huis.
zondag 12 augustus 2018

Volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren

Betreft de installatie van een volledige badkamer in de nieuwbouwwoning: muurtjes maken, vloer storten, leidingwerk, tegelen of stucen, plaatsing sanitair, inbouwen kranen, verlagen plafond en aanbrengen spotjes. Oplevering is kwartaal 1 van 2019.
zondag 12 augustus 2018

Klussen in huis laten uitvoeren

Mijn badkamer moet opgeknapt worden en ik heb wat stucwerk. Er moten kranen vervangen worden, opnieuw worden gekit, het plafond moet geschilderd worden, lamellen ophangen en lampen ophangen.
zondag 12 augustus 2018

Bevestig- en ophangwerk in huis

In verband met een nieuw huis en ontbreken van juiste gereedschap, zijn wij benieuwd naar kosten voor klein bevestig- en ophangwerk in huis. Het gaat om kleine decoratie en onder andre een spiegel. Meer specifiek: - Ophangen van aantal wanddecoraties - Plankjes op muur als display (2x lang 2-schroef, 3x 1-schroef) - Schilderin/fotoframe - Hangplantpotjes bevestigen d.m.v. plafondhaak of wandbeugel (kleine plantjes aan touwtje) - Advies/bevestigen IKEA bedkast aan muur (assembleren kunnen wij) - Herbevestigen van lamp aan plafond (ronde kap aan beugel, hangt nu niet helemaal stevig) Optioneel afhankelijk van expertise: behandelen van houten vloer, advies over herbevestiging van aantal losse planken (mogelijk door uitzetten na warmte).

Partners

Partners van Casius