Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

12234 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: balkons renoveren flat 2 keer 18 balkons, reiniging van achtentwintig balkons, schuur, vloeren leggen en schilderwerk, meerpalen plaatsen, vloeren leggen en woning schilderen, waterschade aan wanden en vloeren herstellen, diverse klussen, slopen van schuur en aanbouw, hooiberg laten bouwen, huurappartement schoon en netjes achterlaten, plafonds isoleren met steenwol en daarna dicht maken met gipsplaten, schutting vervangen, grindvloer verwijderen, zonnescherm en schutting vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 22 februari 2018

Advertentie verwijderen

Heer, mevrouw, Vandaag is er gereageerd op onze vraag om lamellen op te hangen. Aan de telefoon werd aangegeven dat de klus te klein is. Er is een advertentie op internet gezet. Mijn vraag aan u is om de advertentie te verwijderen. Met vriendelijke groet, familie Gelissen.
donderdag 22 februari 2018

Herbestrating brandgang

Achter mijn huis loopt een brandgang. Deze is verzakt en hierdoor blijft er water op staan bij flinke regenbuien. De bedoeling is dat dit wordt herbestraat en weer netjes afloopt. De huidige tegels kunnen worden hergebruikt (wellicht een paar nieuwe nodig, maar niet veel), wel is er zand nodig. Lengte brandgang is zo'n 40 meter.
donderdag 22 februari 2018

Zonnescherm verwijderen

Omdat mijn 2 zonneschermen kapot zijn moeten deze verwijderd worden. Ik ga weg uit mijn woning en had deze overgenomen van de vorige bewoner. Met de zonneschermen zelf is niks mis. Eén zonnescherm gaat niet meer naar benden, wat aan de hendel kan liggen, en één zonnescherm is klemgewaaid. Ik kan dit niet zelf omdat ik A hoogtevrees heb en ik op de 1e verdieping woon en B omdat ik geen idee heb hoe dit moet. Graag zou ik willen weten wat dit zou gaan kosten.
donderdag 22 februari 2018

Plaatsen van een schutting

Goede avond ik zou graag een offerte willen ontvangen van 7 schutting delen die geplaatst moeten worden.
donderdag 22 februari 2018

Horren deur

Ik woon op een flat en wil een horrendeur voor mijn balkon deur hebben zodat mijn katten in de zomer niet op het balkon kunnen. Het moet wel een stevige ijzere horrendeur zijn zodat ze hem niet kapot kunnen maken. Verder heb ik 2 kleine raampjes waar ik ook horren voor zou willen. Ik zou graag willen weten hoeveel dit ongeveer kost zodat ik hier een idee van heb.
donderdag 22 februari 2018

Zonneschermdoek vervangen en monteren

Wat zijn de kosten om een zonneschermdoek te laten vervangen en monteren?
donderdag 22 februari 2018

Opmeten en ophangen rolgordijnen

Heer / mevrouw, Via deze weg zou ik graag willen weten wat het kost om 4 ramen in te meten voor rolgordijnen en deze 4 ook op te hangen en te bevestigen. Het betreft grote ramen.
donderdag 22 februari 2018

Nieuwe kolomkast monteren

Ik wil een kolomkast in babykamer monteren
donderdag 22 februari 2018

Vloeren leggen en schilderwerk

Ik wil de beneden verdieping (entree, toilet, keuken, woonkamer) voorzien van laminaat met ondervloer. De bovenverdieping (trap, overloop, 3 slaapkamers) wil ik voorzien met vloerbedekking met ondervloer en op de trappen ook. Ook wil ik beneden laten schilderen. Er moet ongeveer 50-70 m2 geschilderd worden.
donderdag 22 februari 2018

Clips van verticale lamellen vervangen

2 clips die zijn afgebroken moeten vervangen worden. Wie kan dit en weet waar ik deze clips los kan kopen.
donderdag 22 februari 2018

Nesling harmonicadoek plaatsen

Wij willen graag een maatwerk nesling harmonica doek laten inmeten, aanschaffen en monteren tussen twee muren (er hoeft dus geen frame gebrouwd te worden). De afmetingen zijn ongeveer 2. 60 x 3. 60. Kleur doek antraciet
donderdag 22 februari 2018

Dranger op deur plaatsen

Ik wil graag een dranger op een deur laten plaatsen. Ik heb de dranger nog niet, maar wil advies en iemand die het plaatst.
woensdag 21 februari 2018

Garagedeur maken en elektra uitbreiden

Het doorbreken van de buitenmuur van mijn garagebox en het maken van een smalle garagedeur tussen steunbeer binnen en buitenmuur aan de achterzijde van de garagebox; scharnieren links; naar buiten draaiend; tredes maken om grondniveau tuin met grondniveau garagebox te verbinden (ca. 30 cm. Verschil); het creëren van een dorpel/drempel ter voorkoming van inloop regenwater; in de garage aftakking maken van electriciteitskabel naar nieuwe garagedeur en hotelschakelaar maken met lamp eventueel uit te breiden (? ) met een buitenlamp op sensor (op beweging en licht/duisternis)
woensdag 21 februari 2018

Diverse montageklussen

- een afzuigkap op te hangen - een badkamer lamp ophangen - een stopcontact vast zetten - en een kastje verplaatsen in de badkamer
woensdag 21 februari 2018

Windscherm monteren

Ik heb een uittrekbaar windscherm van circa 4 meter lang gekocht en de cassette waar deze in zit wil ik graag laten monteren op de buitenmuur van de woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 21 februari 2018

Zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren

Ik wil een zonnescherm kopen in Zundert ,wat kost het me dan als je het van Zundert naar Roosendaal vervoeren. En in Roosendaal monteren. Hoef niet gedemonteerd te worden scherm heeft een afmeting van 360 cm? of alleen het scherm voor me op te halen zonder monteren ?
woensdag 21 februari 2018

Laminaat beschadigd

Een stuk van het laminaat is beschadigd geraakt, door het laten vallen van de mobiele telefoon. Deze wil ik graag laten herstellen/vervangen. Het gaat in feite dus om één plank. Wat zijn de totale kosten daarvoor?
woensdag 21 februari 2018

Houten jaloezieën monteren

Ik wil graag witte houten jaloezieen 50mm laten inmeten en monteren. Wat zijn de kosten hiervan ?
woensdag 21 februari 2018

Stellingen in de garage monteren

Ik wil een vijftal stellingen (sencys) van 90 cm breed bij 176 cm hoog in elkaar laten zetten. Dit moet gebeuren in een garage. Als de stellingen eenmaal staan deze vullen met archiefdozen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 21 februari 2018

Ketelhok uitruimen

Dmv lekkage in het ketelhok moet deze helemaal leeg worden gehaald en de spullen moeten gebracht worden naar de garage een paar honderd meter verderop,het ketelhok is op de bovenste verdieping ,tevens is er een traplift aanwezig met een steile trap
woensdag 21 februari 2018

Deurhor en raamhor installeren

Graag laat ik een deurhor en een raamhor plaatsen in een kunststof kozijn. Is het mogelijk om tevens de horren aan te laten schaffen door de monteur? Ik heb er zelf geen verstand van. Vorig jaar had ik 2 horren gekocht en die zijn nu al kapot. Wat zijn de kosten ongeveer voor dit alles als dat zo mogelijk is?
dinsdag 20 februari 2018

Verwijderen van oude kleine paneelradiator en een nieuwe plaatsen

Ik zou graag de oude paneel radiator van 40x40cm laten verwijderen en een nieuw dezelfde soort paneelradiator laten ophangen. Ik zou willen weten wat dit mij gaat kosten ?
dinsdag 20 februari 2018

Schuur

Ik wil een gemetselde schuur laten zetten. Liefst van 5m breed en 2,5m diep, enkelsteens.
dinsdag 20 februari 2018

Verlijmd tapijt verwijderen

Ik wil 25m2 laten verwijderen op op 22 febr
dinsdag 20 februari 2018

Kast in elkaar zetten

Ik wil graag een Chicago opbergkast van 200 bij 60 bij 37 centimeter in elkaar laten zetten.
dinsdag 20 februari 2018

Defecte afzuigkap repareren

De ITHO afzuigkap (type Elan) is defect. Ik wil deze graag laten repareren.
dinsdag 20 februari 2018

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik woon 11-hoog en wil graag een kattennet laten plaatsen op mijn balkon.
dinsdag 20 februari 2018

Schutting recht zetten

Wij hebben 2 palen van onze schutting die los staan en wat verzakt zijn. Hij is nog maar 3 jaar oud. Wat zou het kosten om deze weer goed te zetten? Ze zitten wel in beton.
dinsdag 20 februari 2018

Regenpijp losgeraakt na storm

Door de storm in januari is onze regenpijp losgeraakt van de muur. Deze willen we graag opnieuw bevestigd hebben. Het gaat om de regenpijp van het (platte) dak van de tweede verdieping tot aan ons dakterras op de eerste verdieping. Eventueel hebben wij nieuwe bevestigingsankers nodig.
maandag 19 februari 2018

Knikarm zonnescherm aan balkonrand monteren

Wij overwegen een knikarmzonnescherm aan de achterkant van onze woning. Hij moet echter aan een balkon komen te hangen, waar het balkonhekwerk ook al op gemonteerd is (zie foto). Zelf kunnen we het niet. Gaat om een scherm van 5,5 m breed, uitval 3 meter en elektrisch bediend met afstandbediening. Hoor graag meer. Met vriendelijke groet,
maandag 19 februari 2018

Diverse klussen

Loodgieter/elektricien/schilder/timmerman-offerte graag per mail! Paar klusjes:graag per specialiteit gespecificeerde all in prijs. Elektra: reparatie c.q. vervanging van de trekschakelaar badkamer plus reparatie (bestel ontbrekend melkglaasje) c.q. vervanging plafondspot halogeen+voet staande lamp los loodgieter: keukenkraan (1 handel+uittrekdeel) draait niet meer in voet+ ontstoppen wastafel schilder: stuc rand wand badkamer+schilderen+2 deuren/2 sponningen lakken+2 mtr latex wand zolder timmerman: nieuwe buiten keukendorpel (verrot)+stukjes vervangen deur schuur/paal aannemer/: schuurraam kapot en kozijn verrot en ingezakt : nieuw
maandag 19 februari 2018

Wastafel vervangen en kast bevestigen

Ik wil graag een wastafel en kast laten bevestigen en een oude wastafel eruit halen. Graag zie ik de prijs hiervoor tegemoet.
maandag 19 februari 2018

Simpele witte plinten leggen in nieuwbouw woningen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor ons nieuwbouwproject in de Houthavens, Amsterdam. Met een aantal woningen hebben we gezamenlijk een gietvloer genomen en zijn nu op zoek naar witte simpele kleine plinten (zie voorbeeld foto). Graag ontvangen we een staffel offerte voor 50 tot 400 meter plint. Voor de prijs graag een all-in offerte.
maandag 19 februari 2018

Wasmachine repareren

Bij het centrifugeren ontstaat er een bonkend geluid. De machine staat al jaren op dezelfde plaats dus ik vermoed een probleem met de schokbrekers. Gezien de ouderdom van de machine graag een prijsindicatie vooraf. MERK: LG 10 jr oud.
maandag 19 februari 2018

Kapot rolluik repareren

Rolluik slaapkamer boven doet het niet meer,gaat niet meer omhoog en naar beneden.
maandag 19 februari 2018

Rolgordijn voor dakramen monteren

Rolgordijn ophangen voor twee dakramen
zondag 18 februari 2018

Kapotte vensterbank vervangen

De huidige vensterbank is kapot en moet vervangen worden. De vensterbank is door middel van beugels bevestigd. De vensterbank is ongeveer 2,5 meter maximaal.
zondag 18 februari 2018

Gat boren voor de afzuigkap

Het boren van een 150 mm rond gat in de bakstenen buitenmuur (binnen gipsplaat) voor de afzuigkap.
zondag 18 februari 2018

Meerpalen plaatsen

Ik wil 2 of 4 meerpalen laten slaan. Diepte van het water is ongeveer 0,60 meter. Hoogte van de palen boven water 1,50 meter. De palen moeten een sloep van ongeveer 1400 kg kunnen houden. Optie 1: slaan van 2 palen 2,5 meter uit wallekant. Optie 2: slaan van 2 palen 2. 5 meter uit wallekant + slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Optie 3: slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Ook de noodzakelijke dikte palen en lengte en prijs opgeven voor alle opties apart. Is er een vergunning nodig?
zondag 18 februari 2018

TV-beugel monteren

Ophangen tv beugel in betonnen muur
zondag 18 februari 2018

Coolfit rolgordijn monteren

Graag willen we een Coolfit rolgordijn laten monteren in onze overkapping, deze overkapping is afgesloten met glazen schuifdeuren. Graag willen we dit laten onderzoeken of dit überhaupt mogelijk is en ook laten uitvoeren. Het huis heeft een achterom.
zaterdag 17 februari 2018

Knikarmscherm monteren

Plaatsen van eem zonnescherm knikarmscherm b eganne grond in tuin vraag alleen prys opgaaf
zaterdag 17 februari 2018

Sauzen muren en plafonds

Ik krijg 6 maart de sleutel van een senioren woning in Lochem. Totale oppervlakte is 58 vierkante meter. Alle muren en plafonds moeten worden gewit. Op dit moment zit er een heel dun papieren behang op, wat ook verwijderd moet worden. Als ik uw mail adres heb, kan ik de plattegrond naar u toe mailen.
zaterdag 17 februari 2018

Horren laten monteren

Het betreft 3 x hor schuin dakraam zolder en 1 x hor deur in de keuken. Of jullie voor het materiaal en de montage kunnen zorgen. Het betreft een huurhuis, graag zo goedkoop mogelijk. De afmetingen zijn als volgt: Hor deur: 2200 mm hoog x 860 mm breed Raam hor 1: 605 x 530 mm Raam hor 2: 1030 x 805 mm Raam hor 3: 1010 x 805 mm
zaterdag 17 februari 2018

Tuinkast ABSCO Spacesaver monteren

We willen een metalen tuinkast 'ABSCO Spacesaver WG30082 SK' laten monteren (zie bijlage) en op een nog te storten betonnen fundering (3.10 meter lang bij 0.89 meter breed en 10 cm hoog) laten verankeren. Op de plek van de fundering ligt nu nog een perkje, dat zou eerst weg geschept moeten worden en geëgaliseerd. Achterzijde kast vast maken aan een schutting, die circa 1.95 hoog is. We willen kast plus fundering daar liefst zo min mogelijk bovenuit laten komen. Zie verder in bijgeleverde documenten voor de plaats en de handleiding.
zaterdag 17 februari 2018

Plinten in slaapkamers laten plaatsen

Ik wil graag op 3 slaapkamers nieuwe plinten laten plaatsen, middels een klik systeem. Ik zorg dat het materiaal in mijn bezit is. De klikbeugels dienen bevestigd te worden aan de muren (boren), de plinten dienen op maat gezaagd te worden en op juiste manier geplaatst. Gaat om ongeveer 30 meter.
zaterdag 17 februari 2018

Opstaande plinten bevestigen

Ik heb opstaande plinten gekocht, maar het lukt me niet om die te bevestigen. Graag zou ik dat door een professional gedaan hebben. Het gaat om ongeveer 50 meter plint.
vrijdag 16 februari 2018

Plafond in keuken

Een plafond in keuken maken. 10m2 grenen schroten.
vrijdag 16 februari 2018

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Zonnescherm verwijderen en afvoeren. Woning op begane grond. Hangt er waarschijnlijk al 20 jaar of langer.
vrijdag 16 februari 2018

Wieltjes van een schuifpui vervangen

De aluminium schuifpui loopt stroef en daarom wil ik hem graag laten kamen. De klant denkt dat het aan de wieltjes ligt.

Partners

Partners van Casius