Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

13094 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het ombouw van de zolder tot een studio, laminaat leggen, schilderen en behangen, houten terrastegels, tuin renovatie, laminaat vloer leggen, behangen en schilderen, badkamer renoveren, binnendeuren inclusief kozijn vervangen, achterpui vervangen door schuifpui, geluidsisolatie aanbrengen, plaatsen glazen douchewand, elektrische vloerverwarming leggen en betegelen, pergola leveren en plaatsen, installeren douche, toilet, vaatwasser en trap balustrade plaatsen, plafond slaapkamer verlagen, klussen in winkel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

dinsdag 23 april 2019

Nessling pergola monteren

Montage en plaatsing van Nessling pergola met schaduwdoek.
dinsdag 23 april 2019

Plafondventilator ophangen

Ik wil graag 2 plafond ventilatoren ophangen. De ventilatoren schaf ik zelf aan.
zondag 21 april 2019

Binnendeuren inclusief kozijn vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal deuren kan vervangen. Huidige situatie. Het betreft 2 deurkozijnen met reguliere deur met lichtval. 1 voor de slaap kamer. Maat met kozijn 91 cm. 1 voor de badkamer. Maat met kozijn 81 cm. Graag zou ik dit willen vervangen met schuifdeuren. Kozijnen moeten dan worden aangepast zodat het gelijk loopt met de muren. Het deursysteem betreft een hangenddeursysteem of onzichtbaardeursysteem afhankelijk van de mogelijkheden. Verder heb ik nog een deurkozijn van een cv kast waar ik naar een oplossing zoek. Het betreft een regulier deursysteem maat met kozijn 81 cm met lichtinval en rooster. De muur waar dit in zit is circa 120 inclusief kozijn. Mogelijk heeft u een idee over een mooie afwerking waar bij een schuifsysteem of dergelijke kan.
donderdag 18 april 2019

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil de kruipruimte laten schoonmaken door een erkend bedrijf, omdat hierin een rat heeft gezeten. De rat is weggehaald, maar de kruipruimte is nu vervuild met ontlasting van deze rat. De kruipruimte is op zich droog en goed geïsoleerd, maar moet nu opgeknapt worden. Dat wil zeggen schoongemaakt en de gaten waardoor de rat naar binnen is gekomen moeten worden gedicht.
donderdag 18 april 2019

Lamellen inkorten en plaatsen

Ik wil graag lamellen op maat laten maken en laten ophangen. Het gaat om 2 stuks van 2.50 meter breed en 1 meter breed. Die van 1 meter breed moet ook iets korter gemaakt worden.
woensdag 17 april 2019

Wanden woonkamer en keuken spackspuiten

Ik wil de wanden (50m2) van de woonkamer, keuken en bijgebouw laten spackspuiten. Hier en daar zal er wat gerepareerd moeten worden.
woensdag 17 april 2019

Ophangen roljaloezieën

Ik wil graag 4 rol jaloezieën op laten hangen. Ik koop ze zelf.
woensdag 17 april 2019

Zonnescherm bevestigen

Ik wil graag een handmatig bedienbaar zonnescherm/uitvalscherm laten bevestigen.
woensdag 17 april 2019

Asbesthoudende ventilatiepijp verwijderen

Ik wil een asbesthoudende ventilatiepijp in de slaapkamer laten verwijderen en alles netjes afwerken.
woensdag 17 april 2019

Zonnetent plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het monteren en plaatsen van zonnetent.
woensdag 17 april 2019

Behangen

Ik wil graag mijn woonkamer behangen, het gaat om 27m2 ik heb nog geen behang en plaksel, deze zal ik dan bij de praxis halen.
woensdag 17 april 2019

Reparatie of vervangen schuurdeur

Bij inbraak in schuur is de toegangsdeur geforceerd om binnen te komen. Scharnieren en slot zijn kapot. Bestaande deur wellicht best helemaal vervangen gezien de slechte staat. Afmetingen schuurdeur 100 * 200 cm.
woensdag 17 april 2019

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag de dorpel van de buitendeur (schuurdeur) laten vervangen. Graag een offerte.
woensdag 17 april 2019

Replace 2 worn fence gates

We want to replace 2 fence gates in our yard. They are both 1M, we'd like to bring them up to full hight like the rest of the fence as well. Some posts will need to be replaced since the current gate is smaller.
woensdag 17 april 2019

Vervangen raamtouwen

Het vervangen van raam touwen van 2 ramen. Het betreft een huis uit 1921 op de eerste verdieping.
dinsdag 16 april 2019

1 kamer stucen

Ik wil graag 1 kamer laten stucen. Het is 20m2 en behang klaar.
dinsdag 16 april 2019

Ophangen terrasscherm/zonwering optima met motor

Ik wil een terrasscherm optima 4,50 meter breed en uitval 2,5 meter of 3 meter laten ophangen. Ik wil het liefst dat eerst iemand komt kijken omdat ik een buitendeur heb die naar buiten opengaat. Ik wil dan weten of dit geen probleem oplevert m.b.t hoogte etc.
dinsdag 16 april 2019

Het ombouw van de zolder tot een studio

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan renoveren tot een studio. Het gaat om het vervangen van de vlizotrap naar een dichte trap. Daarnaast moet er een keuken, slaapkamer en badkamer gemaakt worden in de zolder. Het gaat om een ruimte van ongeveer 40-50 m2. Daarnaast moet het schuine dak geïsoleerd worden. Daarnaast moeten er dakramen komen en leidingen ten behoeve van elektra, CV en water worden gelegd. Ook moet er een scheidingswand komen op de verdieping onder de zolder. Verder bespreek ik graag verdere zaken met de aannemer.
dinsdag 16 april 2019

Balkon vloer leggen, voegen badkamer en lampen ophangen

-Wil op mijn balkon een vloer laten leggen van ongeveer 24m. De vloer is nu kaal. Ben er nog niet over uit wat voor vloer. -In de badkamer zijn er enkele voegwerkaamheden -Berghok wil ik opnieuw indelen, met advies van de vakman. (extra planken etc bevestigen) -2 lampen ophangen Andere klusjes bespreekbaar.
dinsdag 16 april 2019

Ophangen elektrische terraszonwering

Ophangen terraszonwering 4,5m breed 2,5m uitval
dinsdag 16 april 2019

Balkondeuren maken en plaatsen

Ik wil 2 nieuwe balkondeuren plaatsen in mijn slaapkamer. De deuren zijn samen 1,63 breed bij 2,1 meter hoog.
dinsdag 16 april 2019

Gaten boren voor badkamers tbv afzuiging

Hallo, Ik heb geprobeerd met een diamant gatenboor van 130 mm een gat te boren door de spouwmuur heen om er een buis doorheen te doen voor afzuiging op de badkamer die verbouwd wordt. Is mij toch te gevaarlijk. Bang voor ongelukken. Boven op de badkamer wil ik ook graag nog een gat boren ook voor afzuiging. Nu is mijn vraag wat dat zou kosten als ik het door u zou laten doen. Ik heb wat maten van de dikte van de muren opgeschreven. -- De muur van de badkamer op de beneden verdieping is ongeveer 27 cm dik inclusief een spouw van ongeveer 7,5 cm 7,5 cm. -- De muur van de badkamer op de boven verdieping is ongeveer 29 cm dik inclusief een spouw van ongeveer 8 cm dik. Zou u mij een offerte willen maken? Alvast bedankt.
dinsdag 16 april 2019

Kunststof tuinhuis monteren/plaatsen

Wij willen hulp bij het monteren en plaatsen van tuinhuis factor 88 van Keter. Er is 1 man beschikbaar om te helpen maar die heeft nog nooit zo'n klus gedaan. Graag iemand die hier ervaring mee heeft.
dinsdag 16 april 2019

Lampen monteren

wij gaan binnenkort verhuizen.Wij zoeken iemand die ons kan helpen om zes lampen te monteren. De lampen heb ik zelf al, dus u hoeft alleen de schroeven, boor etc. mee te nemen.
maandag 15 april 2019

Achterpui vervangen door schuifpui

Ik wil onze achterpui laten vervallen en een schuifpui hiervoor in de plaats zetten. Breedte ca 4 m.
maandag 15 april 2019

Vaatwasseraansluiting maken

Ik heb al een vaatwasser en deze is eerder in ons oude huis aangesloten geweest. In de keuken is hier geen aansluiting voor aanwezig, deze zou ik graag laten plaatsen. Ik denk dat er dus een leiding naar de koudwaterkraan gelegd moet worden en een afvoer. De keuken ziet er als volgt uit: gootsteen - keukenblok - keukenblok met inductiekookplaat en gaskraan - vaatwasser. Dit willen we graag zsm. Verder ontvangen we ook graag een offerte voor een buitenkraan zodat we in de tuin een kraan hebben. Dit heeft geen haast.
maandag 15 april 2019

Dichttimmeren raam en stucklaar opleveren

We hebben een raam waarvan bovenste helft openslaande is. Deze willen we geheel dichtmaken met stucplaat om vervolgens met de muur mee te kunnen stucen. Buitenkant afgewerkt met hout. Geheel geïsoleerd en waterdicht graag.
maandag 15 april 2019

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag schaduwdoeken laten inmeten en plaatsen in onze tuin. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag!
maandag 15 april 2019

Stalen deur plaatsen

Nog te realiseren nieuwbouwproject. Gewenst stalen deur met glas tussen hal en woonkamer. Vast deel van ongeveer 270 x 105 en pivoterend deel van 270 x 105 cm. Geen frame. Exacte maten bekend na realisatie ruwbouw (eind 2019). Welke deurvormen zijn gewenst? Kamer hoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting, pivoterende deur (scharnier in grond en plafond) Om hoeveel deuren gaat het? 2
maandag 15 april 2019

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen

Ik wil graag drie gleuven infrezen in de muur voor de bekabeling van mijn audio-speakers en tv+soundbar.
maandag 15 april 2019

Houten terrastegels

Ik liep in Praxis Purmerend en zag die houten tuintegels liggen waar de tuinmeubelen op staan. Het zag er naar uit alsof het plaatsen daarvan niet zo heel veel werk was (maar ik ben onhandig dus heb geen idee), en dus heb ik de vraag hoeveel het plaatsen zou kosten als het OP mijn huidige tuintegels geplaatst wordt. Ongeveer wat zal het zijn tussen de 10 en de 12 meter denk ik. Een tuinset erop plus een parasol. Dat is een beetje het idee.
maandag 15 april 2019

Plafond stucen en wand opnieuw betegelen

Ik wil mijn keuken opknappen door te beginnen met oude wandtegels te verwijderen en opnieuw te betegelen. Ik beschik zelf over nieuwe tegels. Daarbij moet het plafond opnieuw gestuct worden. Betreft een kleine klus. Plafond 7m2 en wand 5m2.
zondag 14 april 2019

Harmonicadoek monteren

Graag 2 harmonicadoeken monteren van 2.40 bij 4.00 meter
zaterdag 13 april 2019

Balkon grastapijt aanleggen

Ik wil op mijn standaard balkon op de tweede etage weer grastapijt gelegd hebben, is al eerder ook geweest. Tapijt verwacht ik elk moment.
vrijdag 12 april 2019

Wandrails bevestigen

Ik zoek iemand die mij wilt helpen met het bevestigen van wandrails in de box behorend bij mijn appartement. De muren zijn opgetrokken uit blokken (geen beton). Materialen zijn er al (universele pluggen), nu de gaten nog. Gaat om een stuk of 12 gaten boren. Graag hulp op een zo kort mogelijke termijn. Kan ik telefonisch niet opnemen (vanwege mijn eigen werk) dan graag een mailtje sturen.
donderdag 11 april 2019

Houten schuur isoleren

Ik wil de houten schuur isoleren. Afmetingen: 260 x 240 x 240 cm. Wanden en plafond. Misschien ook vloer? De materiaal-en arbeidskosten graag apart offreren.
donderdag 11 april 2019

Lint van rolluik repareren

Lint van rolluik is geknapt. Betreft raam van slaapkamer op 1e verdieping. Kan iemand dit voor mij repareren? Ik ontvang graag een prijs indicatie.
woensdag 10 april 2019

Kunststof schroten vervangen

We willen kunststof schroten in huis laten vervangen. Het betreft drie slaapkamers (resp. 3,97x2,78 meter en 4,09x2,96 meter en 4,67x3,49 meter) met schuine wanden op de bovenverdieping, een bijkeuken (1,67x2,66 meter) en hal. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 10 april 2019

Verticale ritsscreen monteren

Ik wil aan de buitenkant van een raam een verticale ritsscreen laten monteren.
woensdag 10 april 2019

Geluidsisolatie aanbrengen

Het gaat om 1 plafond van 15 m2 en 1 plafond van 12,6 m2. Doel is tegengaan van geluid van de buren (via de doorlopende baklaag) en vice versa. De huidige schrootjesplafonds verwijderen we zelf. De ontkoppelde plafonds kunnen met steunen aan de vloerbalken van de verdiepingsvloer worden bevestigd en de spouw ingeblazen met cellulosevlokken. Werk bij voorkeur in week 20 uitvoeren.
woensdag 10 april 2019

Installeren Bruynzeel S900 Plisse hordeur met op het kozijn

Ik zoek een partij voor het installeren Bruynzeel S900 Plisse hordeur gevestigd aan het kozijn.
woensdag 10 april 2019

Plexiglas plaatsen balkon

We willen graag ons balkon wat nu dicht ijzer is vervangen voor plexiglas , veel meer balkons hebben dat, ik hoop iemand te vinden.
woensdag 10 april 2019

Twee rolgordijnen inkorten (als dat kan)

Graag wil ik 2 rolgordijnen aan de zijkant laten inkorten. Vanwege het feit dat de kamer net is gestuukt, passen ze er niet meer tussen. Ze zijn nog mooi en misschien is het ophangsysteem nog goed. Zo niet dan kan dat vervangen worden. En mogelijk een op maat gemaakte kast in de kamer maken. Er is een inham en er staat een oud kastje met planken aan de muur. Zou dit graag willen vervangen.
woensdag 10 april 2019

Garage zijdeur vervangen i.v.m. huis verkoop

Garage zijdeur dient vervangen te worden. De maten zijn: lengte 218 cm breedte 87 cm. Graag zo spoedig mogelijk.
woensdag 10 april 2019

Vliegenhorren plaatsen in huis

Ophangen van een vliegen hor in de woonkamer. Ook op de slaapkamer, die is al gedeeltelijk geplaatst, moet afgewerkt worden. Wie kan mij hierbij helpen? Ik hoor het graag.
dinsdag 9 april 2019

Behangen en scharnier vervangen

Ik ben op zoek naar een allrounder die behang kan vervangen in mijn slaapkamer (4,10 bij 2,37 m) en in mijn eetkamer (2,43 bij 2,63 m). Bovendien dient een scharniertje van mijn keukenkast vervangen te worden.
dinsdag 9 april 2019

Inbouwkast op maat

Ik wil graag een inbouwkast laten maken in mijn hal. Het gaat om een kast van ongeveer 85 cm diep, en ongeveer 2,3 meter hoog (tot aan het plafond) en ongeveer 2 meter breed. Inhoud: simpel, alleen planken. Materiaal, simpel hout. Inclusief deuren.
dinsdag 9 april 2019

Montage tuinkas ACD serre

Ik ben op zoek naar iemand voor het monteren en plaatsen van een tuinkas, type 9,9 m2 gehard glas ACD serre grow Oliver. Ik hoor graag of dit mogelijk is. Bij voorbaat dank.
dinsdag 9 april 2019

Plaatsen glazen douchewand

Graag zou ik een glazen douche wand geplaatst hebben. van 200 cm hoog en breed 90 cm.
dinsdag 9 april 2019

Schutting repareren

Door een storm is de schutting bij onze vakantiewoning in Vrouwenpolder gedeeltelijk omgewaaid. Het blijkt dat de meeste geïmpregneerde houten palen net boven de grond zijn doorgerot. Ik wil dat 10 palen vervangen worden door hardhouten palen en de bestaande schuttingdelen weer aan de deze palen worden bevestigd. Afgebroken paalpunten uit grond verwijderen en de nieuwe palen in gegalvaniseerde puntpaalhouders verankeren of in de grond ingraven. Wellicht dat er een of twee schutting delen vervangen moeten worden.

Partners

Partners van Casius