Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

13102 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 19 juli 2019

Muurtje in woonkamer/keuken

Ik wil een klein muurtje van gasbetonblokken plaatsen. Muurtje is 1.20 meter hoog en .80 meter breed en moet afgewerkt worden met een plank bovenop en stucwerk.
donderdag 18 juli 2019

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen 12 vierkante meters, op dit moment liggen er grindtegels. Deze ga ik weghalen wat een goede ondergrond moet bieden voor de nieuwe tegels.
donderdag 18 juli 2019

Badkamer renovatie

Het plaatsen badkamermeubel + kast, aansluiten wastafelkraan, verleggen radiator (evt. plaatsen nieuwe radiator) naar inzicht monteur.
donderdag 18 juli 2019

Keukenvloer betegelen

Het gaat om de keuken, met een oppervlakte van 20-22 m². De vloer is klaar om betegeld te worden en egaal en glad gemaakt. Tevens zijn er marmeren vloertegels aanwezig, met 20 m² tegels met een maat van 100 bij 40 centimeter, vier m² tegels van 40 bij 60 centimeter en 2.5 m² tegels van 40 cm bij 40 cm.
woensdag 17 juli 2019

Douche + douchebak plaatsen

Ik heb nu 2 douchewanden (driekwart) en geen bak. Deze wil ik vervangen door een nieuwe douche met bak. De afvoer zit in het midden van de douche. Of ik laat de douche vervangen en dan de tegels van de douche vervangen plus de afvoer aangezien de tegels zijn gesprongen. Niet echt veilig voor de kids en aangezien ik zelf niet handig ben, zou ik graag hulp hiervoor willen inschakelen. welke optie is beter? Laat ik graag aan de expert over.
woensdag 17 juli 2019

Tuin vlonders plaatsen

Huidige situatie is een zandvlakte van ca 15 m2. Daar willen we graag houten vlonders hebben. Ik zal de vlonders zelf aanschaffen.
woensdag 17 juli 2019

Balkon hardhout en vlonders

Wij willen graag vlonder (tegels) op balkon van 30 bij 30 per tegel maar wij hebben een goot die over de hele lengte van het balkon loopt. Die moet gelijk gemaakt worden met het hele balkon door hardhouten balkjes te plaatsen zodat onze hele balkon gelijk is en ons regenwater nog wel goed weg kan lopen. Het balkon is 7 meter lang en 4 meter breed.
woensdag 17 juli 2019

Bestaande schutting recht laten plaatsen

Bestaande schutting is niet naar behoren geplaatst. Graag schutting van ruim 14 meter lang opnieuw, nu recht, laten plaatsen.
woensdag 17 juli 2019

Gipsblokken onder douchebak plaatsen

De beschrijving van onze tegelzetter: Onze doucheafvoer is verplaatst en moest over andere leidingen heen. Hierdoor moet onze douchebak van ongeveer 5 cm hoog, opgehoogd worden met gipsblokken. De gipsblokken moeten ongeveer 2 cm onder de bak gehouden worden. De dikte kan worden bepaald met de afvoer en hoe ver die komt. Als het frame staat, deze rondom in de silicone kit zetten, dan de bak erop zetten en de afvoer aansluiten. Vervolgens moet er verdeelde gewicht op gezet worden. Het frame en de bak moeten waterpas zijn vanwege de douchedeuren die er in moeten.
woensdag 17 juli 2019

Muur opnieuw voegen

Er zou een zonnescherm opgehangen worden aan de achtergevel. Toen men ging boren gingen de stenen naar binnen. Nu moet het verstevigd worden (nieuw voegwerk). Het is ongeveer 2 meter. Het zonnescherm wordt trouwens in de plafondplaat gehangen. Maar de buitenmuur moet dan toch stevig zijn. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee.
woensdag 17 juli 2019

Platen vervangen en verankering in muur nalopen na lekkage

Wij willen de platen op overkapping vervangen, daarnaast willen wij dat de verankering in muur nalopen i.v.m. lekkage. De overkapping is ongeveer 6 meter lang en 4 meter breed.
woensdag 17 juli 2019

Het isoleren van het plafond van een uitbouw

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van de uitbouw achter mijn woning kan isoleren. Het gaat om een ruimte/plafond van 12 m2. Onder de plafondplaten is een loze ruimte aanwezig tussen de dakbalken. Hiertussen kan geïsoleerd worden.
dinsdag 16 juli 2019

Het renoveren van een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande douche. Dit moet vervangen worden door een inloopdouche. Daarnaast zou ik graag willen dat de wand- en vloertegels vervangen worden. De badkamer is 2,3 bij 2,3 meter groot.
dinsdag 16 juli 2019

Hangend toilet vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor verwijderen van mijn oude, hangende toilet en het plaatsen nieuw exemplaar (randloos, softclose, wit). De nieuwe toilet heb ik nog niet aangeschaft, zou graag een offerte inclusief toilet en montage en verwijderen van oude.
dinsdag 16 juli 2019

Houten buitendeur afhangen

Ik wil een houten buitendeur (ongeveer 2 meter hoog, 90 cm breed) afhangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de deur.
dinsdag 16 juli 2019

wc bril en kraantjes van 2 fonteinen vastzetten

Ik zoek een loodgieter die 2 kraantjes permanent vast kan zetten. Daarnaast moet er ook een toiletbril stevig vast gemaakt worden.
dinsdag 16 juli 2019

Montage raamdecoraties

Ik heb recentelijk bij de Praxis maatwerk raamdecoraties gekocht en wil deze laten monteren. Het betreft 4 roljaloezieën en 7 rolgordijnen. Voor precieze afmetingen, zie de bijlage.
dinsdag 16 juli 2019

Wand stucen

Gladde afwerking, Saus klaar, 1 muur à 20 m2.
dinsdag 16 juli 2019

Overkapping plaatsen

Het betreft zwart gemoffeld staal 5 staanders met daarop 5 liggers die aan de andere kant bevestigd woorden aan de muur. Hoogte 3 meter breedte 5 meter staanders staan 1 meter van elkaar
maandag 15 juli 2019

Behangen trapgat

Ik wil graag een trapgat laten behangen. Het is ongeveer 10 m2. Er zitten wel hoeken in en verschillende hoogtes.
zondag 14 juli 2019

Douchewanden plaatsen op douchebak

Ik zoek iemand, die de bij Praxis gekochte douchewanden op de reeds geïnstalleerde douchebak wil monteren. Binnen twee weken.
zondag 14 juli 2019

Laminaat leggen en muur behangen

Ik wil graag mijn vloer opnieuw laten bekleden met laminaat en een muur opnieuw laten behangen. Materialen worden aangeschaft (laminaat, ondervloer, plinten en behang) Het gaat om een verzekeringskwestie , het oude materiaal verwijderen en afvoeren graag.
zondag 14 juli 2019

Afzuigkap monteren

Graag zou ik een wandschouw afzuigkap willen monteren aan een afvoersysteem naar buiten toe. Graag zou ik willen weten wat mij dit gaat kosten.
zondag 14 juli 2019

Pvc vloer leggen

We willen een pvc vloer leggen over de huidige tegels (oppervlakte is zo'n 30 m2). De vloer moet geëgaliseerd worden en het pvc moet gelegd worden.
zondag 14 juli 2019

Handgrepen voor toilet en badkamer plaatsen

Voor bij mijn oma zou ik graag van die handgrepen willen hebben voor op het toilet en badkamer.
zondag 14 juli 2019

Frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel

Wij beginnen per 1 augustus met een casco woning. Aan de gevel willen wij een aanpassing als volgt. - 2 ramen van HR++ voorzien - 2 draaikiep ramen (HR++) - 1 Frans balkon In overleg wie materiaal regelt.
zondag 14 juli 2019

Plaatsen van unit airco

We willen een Tristar unit airco in de slaapkamer laten installeren.
zaterdag 13 juli 2019

Aansluitingen keuken verplaatsen nieuwe keuken

Ik zoek iemand die de aansluitingen voor afvoer, water (warm en koud) en elektra kan verplaatsen. Er zal mogelijk moeten worden gefreesd, een gat in de vloer worden gemaakt voor de leidingen en de de afvoer 2 a 3 meter verplaatsen.
zaterdag 13 juli 2019

Schutting plaatsen

Ik wil graag 7 schuttingen schermen en 1 schutting deur laten plaatsen Het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal doen we zelf. Gaat om een verzekeringskwestie.
zaterdag 13 juli 2019

Parkeerkelder met hellingbaan verbouwen

De wens is om de bestaande garage op de begane grond te slopen en nieuw op te trekken als kantoorruimte. Daaronder zou dan een parkeergarage moeten komen met ruimte voor 2 auto’s en ruimte om te manoeuvreren. Het idee is om de huidige garagedeur op dezelfde plaats te houden, indien nodig meer naar de weg te plaatsen (de oprijlaan wordt dan korter). Na passeren van de garagedeur begint dan direct de hellingbaan naar beneden, dus inpandig. Op het punt waar deze ver/laag genoeg is, kan dan de bebouwing (kantoorruimte) op de begane grond ‘beginnen’. De diepte van het perceel is ongeveer 20 meter, ik las dat de hellingbaan tenminste 10 meter lang dient te zijn. Het perceel is voldoende breed. De parkeerkelder zou dan onder grondwaterniveau komen te liggen. Zijn nog niet in het bezit van een vergunning.
zaterdag 13 juli 2019

Beschadigingen van houten trap herstellen

Ik heb 2 houten trappen (30 treden) en deze hebben een onderhoudsbeurt nodig. Ze zijn 14 jaar geleden voor het laatst geolied en ik wil het op laten knappen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 12 juli 2019

2 raamdorpels vervangen en afvoeren

Ik wil graag mijn raamdorpels willen laten verwijderen, afvoeren en monteren. Op de 1e verdieping raamdorpel vervangen van +-177 cm lengte. Op de 2e verdieping raamdorpel vervangen van +-66 cm, deze is iets moeilijker te bereiken. Op de begane grond zijn er 2 raamdorpels in een betere staat, maar misschien handig deze ook te vervangen.
vrijdag 12 juli 2019

Nieuw plafond plaatsen

Ik heb mijn oude plafond eruit gehaald en ik wil nu een nieuw plafond laten plaatsen, isoleren en daarna stucen. Het gaat om 70 m2. Graag zo snel mogelijk.
vrijdag 12 juli 2019

Egaliseren betonvloer

Ik wil een betonvloer egaliseren voor het aanbrengen van een tuinhuis. De oppervlakte is 250 x 250 cm.
vrijdag 12 juli 2019

Een houtkachel installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die een nieuwe panadora houtkachel kan installeren. De kachel moet aangesloten worden op een bestaand rookkanaal, die net geveegd en goed gekeurd is door een erkende schoorsteenveger. De kachel is reeds aanwezig.
vrijdag 12 juli 2019

Zonwering velux plaatsen

Oude zonwering verwijderen en vervangen door afstand bediende zonwering met zonnecel van Velux, binnenshuis.
vrijdag 12 juli 2019

Tuinschuttingen plaatsen

Ik wil graag dat er 5 tuin schuttingen worden geplaatst in mijn tuin, er zal niks moeten worden verwijderd. Al het materiaal heb ik al aangeschaft
vrijdag 12 juli 2019

Een voordeur afhangen en monteren

Ik zoek een deurenspecialist onze nieuwe voordeur kan afhangen, het hang- en sluitwerk en de deurbeslag (geen brievenbus) monteert. Het gaat om een klassieke deur met rooster en draairaam. De deur is reeds besteld. De bestaande deur dient alleen gedemonteerd te worden.
vrijdag 12 juli 2019

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer opnieuw betegelen, over de oude tegels heen. De leidingen blijven zitten. Het betreft een huurwoning. De wand is ongeveer 20 vierkante meter.
vrijdag 12 juli 2019

Het installeren van een wandtoilet met inbouwreservoir

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn toiletpot in mijn badkamer kan vervangen. Ik wil graag dat er een wandtoilet met inbouwreservoir geïnstalleerd wordt en de bestaande pot wordt afgevoerd. De toilet pot en reservoir koop ik zelf.
donderdag 11 juli 2019

Kattenluik in raam (glas) plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een raam. Afmetingen van het glas zijn ong 40x185,5cm. Kunststof kozijn. Graag een volledige offerte voor dubbelglas, kattenluik incl montage. Dank!
donderdag 11 juli 2019

Muur herstellen met stucwerk

Ca. 20 m2 muur in gang en trappenhuis en herstel van een paar scheurtjes. De vloer moet ook afgeplakt worden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 11 juli 2019

12 trappenhuizen renoveren in vve complex

Het Trappenhuis heeft een gehele renovatie nodig. Dit houdt de trap zelf in, maar ook de vloer en de muren. 1 trappenhuis bestaat 4 verdiepingen en 5 trappen. In totaal zijn er 12 trappenhuizen. Aangezien het nog moet worden besproken met het bestuur ontvangen wij graag een indicatie, wij weten nog niet precies hoe wij de trappenhuizen willen bekleden. Het zou fijn zijn als de vakman met meerdere voorstellen komt wat past bij onze financiële mogelijkheden
donderdag 11 juli 2019

Acacia salon tafel schuren en lakken

Door een ongelukje zitten er vlekken aceton op het blad van onze salontafel.Ik wil graag dat het blad wordt geschuurd en gelakt, oppervlakte is ongeveer 80 cm bij 150 cm.
donderdag 11 juli 2019

Traprenovatie

In mijn nieuwe woning wil ik overzettreden op mijn trap. De oude vloerbedekking is er al uit. Ik moet het materiaal nog kopen. Bedoeling is overzettreden van cando. Ook zoek ik nog een passende oplossing voor de zijkanten van mijn trap waar eerst vloerbedekking zat.
donderdag 11 juli 2019

Betegelen badkamer

Ik wil graag en prijs voor het betegelen van een badkamer. De vlloer en de douchecabine badkamer vloer is ongeveer 2 bij 3m minus douchecabine van 90 bij 90cm. Douchecabine muur zou ik ook graag willen laten betegelen. Er zit momenteel een doucheset in dat ik wil behouden. Deze graag demonteren en betegelen en daarna weer monteren. Het liefst geen hak en breekwerk. 1 tegel op de vloer zit los deze eventueel even vastmaken en overheen tegelen.
donderdag 11 juli 2019

Waterschade aan kurkparket

Omdat het parket aansluitend, zonder drempels, in de eetkamer, huiskamer, hal en slaapkamer is De schade ligt op de grens tussen keukentegelvloer en het parket van de woonkamer. Hier is intensief loopverkeer, waardoor het parket binnenkort stuk zal gaan. De toplaag ligt nu hoger dan de rest. gelegd, is vervanging van enige parket delen in het midden van het legpatroon niet mogelijk. Het demonteren van de vloer in de laatste kamer en een deel van de huiskamer is een optie.
donderdag 11 juli 2019

Lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra

Ik wil graag een muur bouwen tussen mijn woonkamer en slaap kamer. Gaat om een breedte van ongeveer 360 cm bij 350 cm hoog. De muur moet stevig zijn om een TV te kunnen dragen en er zal ook electra/internet ingebouwd moeten worden op beide kanten. Muur inclusief glazen duur en glazen binnen muren bovenlangs. Daarnaast wil ik ook lampen in plafond plaatsen door het hele appartement, daarnaast zal het hele appartement ook geschilderd moeten worden. De totale oppervlakte staat aangegeven in de bijlage.
donderdag 11 juli 2019

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 2 lichtpunten verplaatsen. Hiervoor moeten 2 sleuven gefreesd worden in een betonnen plafond. Beide ongeveer 1 á 2 meter. Bouwjaar van de woning is 1987.
donderdag 11 juli 2019

Montage Douchecabine

Ik zou graag een douchecabine van Praxis incl. douchebak willen laten installeren in mijn badkamer. Het betreft een douchecabine van Impact met de afmetingen 100x100 cm. Mijn badkamer heeft trouwens mozaïektegels dus ik weet niet of het uberhaubt kan. De douchekop en warmteregelaar zijn al aangesloten, dus daar hoeft verder geen werk aan verricht te worden.

Partners

Partners van Casius