Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

13532 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

dinsdag 31 maart 2020

Gipsplaat plafond

Ik wil graag mijn 3 slaapkamers en overloop van gipsplatenplafond voorzien met spotjes (4 per slaapkamer en 2 op overloop) en isolatie (Ursa Hometec 35 glaswol reeds in bezit) en stucplaten (reeds in bezit incl. Gipsplaatschroeven en bit). Het betreft ca. 33 m2. Graag eerst contact en kostenplaatje per email. Telefonisch neem ikzelf contact op.
maandag 30 maart 2020

Verhoogd toilet monteren

Ik wil in mijn badkamer het bestaande toilet omruilen voor een verhoogd toilet. Tevens afvoer van het huidige toilet. Geplaatst moet worden: Het Aquazuro duoblok Misa. Dit past in iedere toilet- of badruimte. De wc heeft een zithoogte van 48 cm en is waterbesparend dankzij de dual-flush knop. EAN: 8711216478683
maandag 30 maart 2020

Vinyl laminaat aanbrengen

ik wil in mijn nieuwe kamer graag vinyl laminaat aanbrengen over tapijt. Het is voor Max 2jaar. Het is een kamer van 22 vierkante meter in Rotterdam. Ik heb zelf nog niks in huis en heb er weinig kennis over.Ik moet dus nog alle producten aanschaffen en heb geen verstand van snijden etc. In de bijlage staat er een screenshot van de afmeting. zodra ik de sleutel ontvang geef ik natuurlijk een precieze door.
maandag 30 maart 2020

Lekkage verhelpen en waterschade aan plafond herstellen

Bij werkzaamheden in mijn appartement is 2 jaar geleden de cv leiding van mijn bovenburen geraakt. Het probleem leek opgelost, maar op dezelfde plek verschijnen er nu toch weer vochtplekken op het plafond en muur. Het gat in het verlaagde plafond is destijds dichtgemaakt met een opgeschroefde gipsplaat dus deze is vrij makkelijk weer open te maken. Ik ontvang graag een offerte voor het repareren van de lekkage en het herstellen van wand en muur (stuken en schilderen)
maandag 30 maart 2020

Plafond na een lekkage opknappen

Ik wil mijn plafond laten maken. De plek van de lekkage bedraagt ongeveer 3m bij 0,5m. De gehele kamer is ongeveer 50m2. Ivm kleurverschil moet dit ook opgeknapt worden.
maandag 30 maart 2020

Dakkapellen en dakgoot laten reinigen

Ik wil graag voor en achter mijn kunststof dakkapel en dakgoot laten reinigen. Voor is de dakkapel zo'n 3 meter. Achter 5. Dakgoot (twee maal zo'n 6 meter) graag legen en ook buitenkant schoon.
maandag 30 maart 2020

Een klein stukje maremeren tegels leggen

Ik zoek een tegelzetter die een klein stukje kan betegelen in mijn woning. Het betreft ca 1,5 m2 marmeren tegels van 40 bij 40 waar tevens plinten uit gezaagd moeten worden. Verder een lusteloos tbv overgang tussen bestaande nieuwe vloer. Dit moet geplaatst worden op een zand cement vloer.
zondag 29 maart 2020

Coax kabel zit vast in de muur

Was bezig coax kabel te trekken door de muur van woonkamer naar kelder. Nu zit het muurvast in een bocht en trekveer is kapot gegaan en kan de kabel niet meer terugtrekken wie kan dit verhelpen want wil de vloer en muur niet openbreken?
zondag 29 maart 2020

Pvc vloer aanleggen + afkitten

Ik wil een pvc vloer laten aanleggen voor 3 ruimtes (balkon, huiskamer/keuken en gang) en afkitten met eiken kleur kit De woonkamer loopt door in de keuken, en een kurkvloer in de woonkamer en keuken dus. Op het balkon en een gangetje zijn op dit moment met laminaat afgewerkt. Het zou gaan om ongeveer 83m2. De PVC vloer ga ik zelf aanschaffen
zondag 29 maart 2020

Zolderlamp op wisselschakelaar blijft branden

Zonder met lamp of schakelaars bezig te zijn geweest (zit al jaar zo aangesloten), bleef de ganglamp op zolder ineens branden. Forums vertelde dat het de schakelaar kon zijn. Ik heb beide wisselschakelaars vervangen, maar probleem blijft bestaan.
zondag 29 maart 2020

Traprenovatie, laminaat leggen en stootborden

Dichte trap beneden 12 tredes en open trap boven 12 tredes. Het is de bedoeling dat hier stootborden en laminaat terecht komt, deze hebben wij al aangeschaft het gaat puur om de installatiekosten.
zondag 29 maart 2020

Sleuven frezen tbv wcd

Ik wil 4 stopcontacten verplaatsen naar beneden en een sleuf voor een kabelgoot.
zondag 29 maart 2020

Betonnen schutting slopen

Wij willen de oude betonnen schutting buiten in de achtertuin laten slopen ( 8m breed, en 1,80m hoog), en dat de puin mee wordt afgevoerd. Zie foto in bijlage. De schutting is bereikbaar via een 2,5m breed pad, en er kan aan de voorkant bij het pad worden geparkeerd.
zondag 29 maart 2020

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Wil graag een schaduwdoek laten meten en plaatsen. De afmeting is ongeveer 3.5 x 4 meter. Wil graag goed advies hierover. Boven het terras achter het huis.
zaterdag 28 maart 2020

Op balkons vlonders maken

Ik wil onze balkons voor en achter tussen de 10 en 15 cm laten ophogen met houten vlonders. Balkon voor is 125 x 550 cm. Balkon achter is 80x 800 cm.
zaterdag 28 maart 2020

Een poort in een schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die mijn poort kan vervangen. Tussen de schutting in de achtertuin en een schuurtje willen we een nieuwe poort plaatsen. De afstand tussen schuurtje en schutting is 103 cm. We willen een tuinpoort Robusto van 90 bij 180 cm gebruiken. Graag horen we welke kosten aan plaatsing en montagemateriaal zitten.
zaterdag 28 maart 2020

Een traprenovatie uitvoeren met aanwezige materialen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. Wij hebben een dichte trap, 15 treden en willen met overzetredes en stootborden de trap renoveren. Materialen hebben we zelf, we zoeken iemand die de materialen wil inmeten en plaatsen.
vrijdag 27 maart 2020

doek vervangen knikarm zonnescherm

Doek vervangen van knikarm zonnescherm elektrisch breedte 670 uitval 300 Bij het huidige doek laden de stiksels los
vrijdag 27 maart 2020

Schutting plaatsen

Oude schutting eruit halen. 3 a 4 schuttingdelen van 180 bij 180 plus 3 a 4 palen plaatsen.
vrijdag 27 maart 2020

Laminaat leggen en behangen

Ik wil graag mijn laminaat laten leggen , het gaat om 25 m2. Ook moet er behangen worden, het gaat om 14 rollen ongeveer.
vrijdag 27 maart 2020

Sleuf frezen en stucen

Ik wil mijn televisie ophangen aan de muur zonder dat de draden zichtbaar zijn. Hiervoor moet er een sleuf worden gevreesd en wederom gestuct worden. Betreft een sleuf van max 1 mtr
vrijdag 27 maart 2020

Wand opnieuw stucwerk,glasvezel, schilderwerk toepassen

Ivm lekkage is zowel het glasvezel als het stucwerk los gelaten. Graag zouden wij van u een offerte willen met betrekking tot de volgende werkzaamheden. Demonteren van kastenwand in de hal bgg, verwijderen van zowel het glasvezel als het los zittende stucwerk. Het opnieuw aanbrengen/Reperatie van wand met stucwerk. Het opnieuw aanbrengen van glasvezel en deze daarna voorzien van saus met bijpassende kleur. Afwerken met nieuwe vloerplint. Bestaande kastenwand weer terugplaatsen. Totale oppervlakte bedraagt 3m2
vrijdag 27 maart 2020

Een gaskookplaat vervangen

Ik zoek een installateur die een bestaande gaskookplaat kan ontkoppelen en een nieuwe kookplaat kan aansluiten.
donderdag 26 maart 2020

Blank eikenhouten eettafel behandelen

Graag wil ik mijn blank eiken eettafel van 1 x 2.40 meter i.v.m. beschadigingen opnieuw laten schuren en daarna weer in de vernis zetten. Ik weet niet of u ter plaatse de behandelingen uitvoert of dat het mogelijk is de eettafel op te halen en in uw bedrijf op te knappen. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.
donderdag 26 maart 2020

Duivennet plaatsen

Goedemiddag, Ik wil graag een duivennet op mijn balkon laten ophangen. Het balkon op 5 hoog is 10 meter lang en 1.15 meter breed en er is geen hoogwerker nodig. Schoonmaken hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.
donderdag 26 maart 2020

Dubbele hordeur plaatsen en 4 hor plaatsen ramen

Ik wil een dubbele hordeur laten plaatsen bij de achterdeur en ik wil in 4 verschillende ruimtes een hor laten plaatsen voor de ramen. Graag offertes met materiaal omdat ik echt niet weet wat ik nodig heb.
donderdag 26 maart 2020

Schutting verhogen of plaatsen

Wij hebben achter in de tuin een schutting van maar 1 meter hoog. We willen hem graag verhogen naar 180 cm. Dat is 8 meter lang. Wij willen deze schutting alleen laten installeren wij gaan hem zelf aanschaffen, u dient de oude wel te verwijderen.
woensdag 25 maart 2020

Overkapping schoonmaken

Ik wil mijn terrasoverkapping vakkundig laten schoonmaken: zwarte strepen en groene aanslag krijg ik zelf niet meer verwijderd. Wel steeds 2-3 keer per jaar schoongemaakt. Afmeting: 6 x 3 meter.
woensdag 25 maart 2020

Glasfolie aanbrengen

Ik zoek iemand die het glas op mijn balkon kan beplakken met zonwerend folie. Het gaat om een schatting van 6 x 2 meter, en een raam van 80cm.
woensdag 25 maart 2020

Dakterras laten opknappen

Graag wil ik ons dakterras van 12 m2. laten opknappen. Oude vlonders en balustrade ga ik verwijderen. De vakman levert (en plaatst) het materiaal voor de composieten vlonders, kunststof balustrade, en zonweringsdoek.
woensdag 25 maart 2020

Het monteren douchecabine

De douchecabine moet gemonteerd worden en dat kunnen en willen wij niet zelf, daar er al een keer een scherm uit elkaar geknald is. de cabine is 90x90 en betreft een zijwand en een swingdeur, beiden van glas.
woensdag 25 maart 2020

Katvriendelijke afrastering voor dakterras maken

Ik wil graag een afrastering voor op mijn dakterras zodat mijn kat niet kan ontsnappen. Een deur is niet nodig. U ziet de foto's van mijn terras, Er is een hoogteverschil. De afmetingen zijn ongeveer 4.70 meter bij 5.40 meter. Zoals u ziet is de afrastering zoals ie nu is niet optimaal.
woensdag 25 maart 2020

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik wil graag knieschotten laten maken met schuifdeuren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 25 maart 2020

Dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn plat dak, terras en balkon willen laten isoleren en nieuwe dakleer er op laten zetten. Totaal is het ongeveer 48 m2. Ik heb op dit moment ook een schoorsteen van een kachel er in zitten die zou ik er graag ook uit willen hebben. De buis loopt door naar de slaapkamer. Betreft woning met 3 etages.
dinsdag 24 maart 2020

Badkamer verbouwen

Graag wil ik mijn badkamer verbouwen. De afmeting is ongeveer 200x215cm. In de badkamer moet komen: toilet, plafond met spotjes, badmeubel en inloopdouche. Wanden en vloer wil ik betegelen met grote tegels. Betreft een jaren 82 huis. Zie de foto's. Het moet eerst gesloopt en afgevoerd worden. Graag ga ik in overleg met een vakman opzoek naar een goede badkamer.
dinsdag 24 maart 2020

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een kattennet plaatsen op het balkon. Het is de 9e verdieping geen bovenburen, dus geen bovendakje voor gemakkelijke rechte bevestigingen. Ook is het balkon in een driehoekige vorm gebouwd met een halve scheidingswand naar de buren toe. Het is uitermate belangrijk dat er geen mogelijkheid is voor de kat om tussendoor te glippen. Plattegrond appartement is meegeleverd.
dinsdag 24 maart 2020

Vogelschroten aanbrengen bij 6 woningen

Voor een zestal woningen in Zevenbergen wil ik vogelschroten laten aanbrengen van 5 meter.
dinsdag 24 maart 2020

wasmachine snoer verlengen

Ik heb twee jaar geleden een wasmachine gekocht voor in mijn nieuwe huis, maar helaas bleek het snoer te kort te zijn om de trekschakelaar te halen. Ik heb dit toen opgelost door een wasmachineverhoger aan te schaffen, alleen (ondanks dat het best een prijzig product was) trilt de wasmachine hier heel erg op. Ik wil het nu toch liever oplossen door de wasmachine op de grond te zetten en het snoer te verlengen, maar dat kan ik toch echt niet zelf. Van de verhuurder mag ik overigens niet een tussenstukje in het snoer maken, het moet dus een lange kabel worden vanuit de wasmachine.
dinsdag 24 maart 2020

Garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil een garderobekast (zweefdeurkast) laten demonteren en afvoeren. Afmetingen 206 x 180 x 63. Flatgebouw, 5e verdieping, lift aanwezig. Graag ontvang ik een prijsopgave.
dinsdag 24 maart 2020

Spiegel op maat en het plaatsen er van

Ik heb voor mijn thuis kapsalon een spiegel op maat nodig en wil graag dat deze voor me bevestigd word. De spiegel moet 355 bij 67 cm groot worden met een uitsparing van 16 bij 30. Deze spiegel dient vervolgens aan de muur bevestigd te worden.
dinsdag 24 maart 2020

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het afbreken van een houten tuinhuisje 2 x 2.5 meter en afvoeren inclusief de vloerstenen.
dinsdag 24 maart 2020

Plinten aanbrengen

In mijn woonkamer met lengte 8.5 m en breedte 4 m, wil ik graag witte plinten van 12 cm hoog en tegen het plafond witte latjes van ca 5 cm laten aanbrengen.
dinsdag 24 maart 2020

Schade na lekkage herstellen door saus-stuc en schilderwerk, en vensterbank vervangen

Ik wil graag mijn schade laten maken. Het gaat om: 7 m2 plafond sauzen 4 m2 wand sauzen 2 kastdeurtjes vervangen en schilderen 1 vensterbank vervangen 2m2 stucwerk schuurwerk koof
dinsdag 24 maart 2020

Betonvloer storten buiten voor serre

Buiten betonvloer storten voor serre. +/_ 12 m2. Zie foto voor huidige situatie.
maandag 23 maart 2020

Afzuigkap plaatsen

Goedenavond, ik wil graag een afzuigkap laten plaatsen en een gat in de muur laten boren, zodat de etensgeur naar buiten gaat, wat zijn de kosten?
maandag 23 maart 2020

Het isoleren tegen geluid van de woning

Jaren 30 woning. Hoor in mijn woning letterlijk wat de buren tegen elkaar zeggen. praatgeluid lijkt door muur heen te komen. Het gaat om een woning, Wil graag advies wat ik hieraan kan doen, wat de effecten zijn, wat de kosten zijn, op welk termijn het kan plaats vinden. Het gaat om de woonkamer en de slaapkamer, woonkamer 7.30 x 2.70, slaapkamer 3.22 x 2.23. Graag zie ik beide ruimtes apart
maandag 23 maart 2020

Badkamer meubels monteren

Voor het monteren van onze badkamer meubels en kranen en afvoer aansluiten. Kasten van merk Tiger. De materialen heb ik al voorhanden.
maandag 23 maart 2020

behangen beneden en bovenverdieping

Voor onze nieuwbouw woning die 4e kwartaal 2020 opgeleverd wordt willen wij offertes/informatie omtrent het behangen van de beneden en bovenverdiepin. Zie de bijlage voor alle afmetingen.
maandag 23 maart 2020

Het plaatsen van een schutting

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. Lengte schutting 12 meter. Hoogte 120m (9m) 1m (3m). Rabatplanken. De schutting komt langs de stoep.
maandag 23 maart 2020

Vaatwasser installeren in de keuken

Wij willen een vaatwasser aan laten sluiten, in de keuken. We weten dat de waterafvoer en wateraansluiting in de spoelkast van het aanrecht blok zit. Deze leiding zal dus iets verlegd moeten worden. We weten ook dat we een aparte groep nodig hebben, er is ook nog geen stopcontact aanwezig. In de meterkast hiervoor. Onze vraag is wat de kosten hiervoor zouden zijn om de vaatwasser aan te kunnen sluiten.

Partners

Partners van Casius