Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in uw regio.

11954 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, schutting plaatsen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, schutting maken met Rabbat planken, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

maandag 23 oktober 2017

Klussen in badkamer

Ik wil graag douceschermen geplaatst hebben Deur en wand
maandag 23 oktober 2017

Trapbekleding

Heer/mevrouw, Wij zijn voornemens de trapbekleding bij de gamma te kopen en via jullie te laten plaatsen. Via deze weg vragen wij graag een offerte aan voor het monteren van de trapbekledingtreden van een open trap (enkel de traptreden) - 13 treden van een gesloten trap (traptreden met stootranden)) - het betreffen alleen CanDo traptreden van traptreden eiken fineer 100x30 cm Met vriendelijke groet, Pawan Mohanlal
maandag 23 oktober 2017

Plaatsing hondenluik Tomsgates

Hondenluik plaatsen in overleg IAA - plaatsen in een deur van een klein hondenluikje, type Nipper (Small), zie ook , ongeveer 30-45 min werk - klant noemt Rebecca Röell en heeft dit aangevraagd via Tomsgates. Com
maandag 23 oktober 2017

Toilet plaatsen en tegelen

Onze toiletpot (met onderafvoer) is nodig aan vervanging toe. Daarnaast kan het hele toilet wel een opfrisbeurt gebruiken zijmuren mogen strak gemaakt worden met een gipsplaat en de achter muur mag geregeld worden
maandag 23 oktober 2017

Hangend toilet vervangen

Hangtoilet in toiletruimte vervangen voor een nieuw hangend toilet. Er is al een wc bril aanwezig
maandag 23 oktober 2017

Repareren WHR 90/WHR 91 code E1, E2

Graag een offerte voor reparatie van onze warmte terugwin systeem (WTW) WHR 90. Hij doet niets meer, geeft code E1/E2.
maandag 23 oktober 2017

Dakraam plaatsen

Gamma, Graag zou ik door u een dakraam willen plaatsen. Het betreft een GL 007 afmeting 90x126. Welke dakraam ik wil bestellen weet ik niet. Als u mij daarbij wilt helpen heel graag. Ik hoor van u. Mvg, Kevin Hu
maandag 23 oktober 2017

Schuifdeuretjes in kinderkamer onder schuin dak

Ik zou graag in de kinderkamer onder het schuine dak schuifdeurtjes laten plaatsen voor het speelgoed op te bergen aangezien deze ruimte daar perfect voor is. Het is uit mijn hoofd zo ongeveer 3 meter breed en ongeveer een halve meter iets hoog waar de deur rails dan zou moeten komen. Hoeveel gaat dit me dan ongeveer kosten?
maandag 23 oktober 2017

Schuifdeur kledingkast

Kledingkast met 3 schuifdeuren, 1 deur schuift niet goed bovenkant zit scheef.
maandag 23 oktober 2017

Schimmel laten verwijderen en ventilatie verbeteren

Ik heb op 2 plekken in mijn woning last van schimmelvorming en in denk dat de oorzaak in slechte ventilatie is gelegen. Het gaat om een aangebouwde bijkeuken waar op 6 m² binnenmuren schimmelvorming is, voornamelijk vanaf de vloer. Daar is ook vaak condensvorming op de ramen. Ik wil mij laten adviseren over een betere ventilatie in die ruimte. Verder zit er op 1 m² van het plafond in de badkamer ook schimmelvorming. De ventilatie wordt daar binnenkort verbeterd middels een nieuwe ventilatiebox. Ik laat de schimmel graag verwijderen en de ventilatie verbeteren.
maandag 23 oktober 2017

Schuifdeur kledingkast

Kledingkast met 3 schuifdeuren, 1 deur schuift niet goed bovenkant zit scheef.
maandag 23 oktober 2017

Een afvoer maken in de schuur

De afvoer in de schuur werkt niet goed Wil graag een nieuwe afvoer in de schuur
maandag 23 oktober 2017

Replace 5 windows with Isolatieglas HR++ 5-15-*4

I need to replace 5 windows with double glass and built a new wooden frame for one of them. The windows are all at the first floor. Size of the windows: - 4 windows 80cm(length) x 37cm(height) - 1 window 80cm(length) x 211cm(height) <- needs a new frame The second one is currently made of three different glasses and has a triangular top, which needs to be closed with some wood so we can install a single normal rectangular window, see pictures.
maandag 23 oktober 2017

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning ondervloer + laminaat 36m2
maandag 23 oktober 2017

Stalen binnendeur

Wij hebben een smalle opening van de gang naar de keuken waar wij graag een stalen deur zouden plaatsen. Geen taatsdeur maar gewoon met een scharnier. De maten 79,7cm breed en 221,5 cm hoog.
maandag 23 oktober 2017

Apothekerkast maken

Ik heb op You Tube een apothekerskast voor in de badkamer bij Praxis zien maken. Ik wil deze iets breder en hoger in de keuken hebben op wieltjes. Wat gaat die klus mij kosten. Deze video werd uitgezonden in Eigen Huis en Tuin tvprogramma.
maandag 23 oktober 2017

Binnendeuren afhangen

Ik moet twee binnendeuren afhangen en schilderen.
maandag 23 oktober 2017

Douche radiator verplaatsen

Wij willen onze oude douche radiator vervangen in een nieuw type, gelijktijdig op een hogere plek hangen.
maandag 23 oktober 2017

Goedkoopste horizontale jaloezieen

Heren wij hebben een logeerslaapkamer waar wij een horizontale jaloezieën willen hebben er hangt er nu 1 maar die doet het niet zo goed meer heel graag vraag ik uw hulp hierbij in om te komen kijken en de maat op te nemen wij zoeken het goed koopste model wanneer schikt het u en hoe laat wij wonen in baarn
maandag 23 oktober 2017

Beveiligingscamera installeren

Ik wil de Foscam outdoor HD IP camera type FI9900P laten plaatsen en installeren. Hij moet redelijk hoog gaan hangen aan de voorkant van de deur. De aanschaf van de camera doet de klant zelf.
maandag 23 oktober 2017

Kledingkast in elkaar zetten

Kledingkast in elkaar zetten in een appartement.
maandag 23 oktober 2017

Tapijt verwijderen van trap

In huis moet van twee trappen de vloerbedekking (gelijmd) en lijmresten verwijderd worden. Het gaat om een 'dichte' trap naar 1e verdieping en een trap naar zolder die 'open' treden kent. Het afvoeren moet door de vakman gedaan worden.
maandag 23 oktober 2017

Plaatsen van gordijnrail

Ik wil een gordijnrail laten plaatsen. Deze moet nog afgemeten worden en dat zou eventueel door de vakman gedaan kunnen worden.
zondag 22 oktober 2017

Slaapkamer opknappen

Muren moeten worden behangen, vloer afplakken
zondag 22 oktober 2017

Ventilatiekanaal maken in keuken

Wij willen vanuit bestaande koof een ventilatiekanaal laten aanleggen naar buiten toe (op houtwerk). Liefst zodat ombouw past bij het kanaal aan andere kant van koof. Daarbij moet uitsparing in twee (holle) houten balken gemaakt worden en mogelijk bovenplint verplaatst. Alternatief is mogelijk platte ventilatiebuis. Afstand van koof tot de buitenmuur (houtwerk) is circa 2 meter. het kanaal moet dus daarna worden afgetimmerd en behang-klaar worden gemaakt.
zondag 22 oktober 2017

Schutting maken met Rabbat planken

Ik wil graag een stenen afscheidingsmuur bekleden met rabat planken en deze deels over een lengte van 5 meter met circa 70-80 cm verhogen.
zondag 22 oktober 2017

Laminaat en gordijnrails plaatsen

Ik wil graag enkele klussen in mijn woning laten verzorgen. In 1 kamer wil ik graag 12 m² laminaat met ondervloer laten leggen. Er moet daar ook 1 gordijnrail worden opgehangen. Verder wil ik in de woonkamer een aanpassing laten doen aan de laminaatvloer. Dat laminaat is te krap gelegd en staat nu bol. Wij hebben voldoende materiaal zoals ondervloer, laminaat en gordijnrails. Wij beschikken niet over het benodigde gereedschap. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.
zondag 22 oktober 2017

Vloerbedekking trap verwijderen

Vloerbedekking trap verwijderen - 13 tredes
zaterdag 21 oktober 2017

Kast en nachtkastjes monteren

Product nummer 511560 1x product nummer 511564 2x
zaterdag 21 oktober 2017

Behangen en laminaat leggen

Ik wil graag de gang opnieuw laten behangen en laminaat laten leggen. Het betreft 7 rollen behang en de afmetingen zijn 2.50 bij 4 meter. Het te leggen oppervlakte van het laminaat bedraagt 1.50 meter bij 3 meter inclusief de plinten. Alle materialen schaft de klant zelf aan.
zaterdag 21 oktober 2017

Lijmresten verwijderen van trap

Twee trappen: lijmresten vloerbedekking verwijderen. De tweede trap betreft de trap naar zolder. Daar is het tapijt rondom gelegd. Het is oud tapijt, 20 jaar geleden gelegd. Het tapijt zelf is door ons weggevoerd met boedelbak. Het gaat alleen nog om de resten.
zaterdag 21 oktober 2017

Diverse montageklussen in huis

Ik wil een aantal montageklussen laten uitvoeren: het gaat om het ophangen van een televisie en 4 boekenplanken, monteren van een IKEA-kast, monteren van 2 rolgordijnen en ophangen van een lamp. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor uw prijsindicatie is.
zaterdag 21 oktober 2017

Isolatie en gipsplaat repareren

Na lekkage en schimmel is gipsplaat en de muurisolatie erachter (papierflock) geschadigd geraakt - 2 hoeken zolderkamer - in 1 hoek is lekkage reeds gerepareerd, in andere hoek moet nog - dus graag na die reparatie... isolatie bijwerken, gipsplaat herstellen (latex kunnen we zelf)
zaterdag 21 oktober 2017

Lekkage verhelpen

We hebben lekkage in de hoek van de zolderkamer - mogelijk van dakgoot of hoeksteen..? Andere hoek is reeds gerepareerd maar graag controle.
zaterdag 21 oktober 2017

Schutting plaatsen

Ik wil graag offertes voor het volgende: 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm. Voor optie 2 is dat dus 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moet geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant onder De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën.
zaterdag 21 oktober 2017

Gordijnrails opmeten en monteren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij in 2 slaapkamers gordijnrails kan inmeten en daarna kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.
zaterdag 21 oktober 2017

Benedenverdieping schoonmaken

Ik wil graag de benedenverdieping schoon laten maken. Wil graag een huis kopen waar veel in gerookt is en dat vind ik niet fris. Oppervlakte is ongeveer 55m2
zaterdag 21 oktober 2017

Afzuigkap repareren

Onze Pelgrim afzuigkap van ongeveer 10 jaar oud werkt niet meer. We laten deze graag repareren.
zaterdag 21 oktober 2017

Tweede trapleuning plaatsen

Graag offerte voor 2e trapleuning en evt ook aanpassing aan leuning die er al is.
vrijdag 20 oktober 2017

Roldeur van een garage aanpassen

Ons bouwbedrijf (ook Casius-partner) is werkzaam bij een particulier waar een roldeur van een garage moet worden aangepast voordat er op 30 november een nieuwe betonvloer wordt gesmeerd. De roldeur, het frame en de motor moeten 6 cm omhoog geplaatst worden en opnieuw worden afgesteld. We ontvangen hiervoor graag een snelle reactie.
vrijdag 20 oktober 2017

Gordijnrails ophangen

Ik wil in de woonkamer over een breedte van 5. 6 meter rails voor gordijnen laten ophangen. (3 ramen en deur, recht van muur tot muur, geen bochten, liefste zonder stop in het midden) Benieuwd wat kosten zijn om dit te laten doen.
vrijdag 20 oktober 2017

Steenstrips verwijderen in huis

Ik wil steenstrips laten verwijderen in huiskamer van 2.40 bij 9 meter. Het afvoeren moet door de vakman gedaan worden.
vrijdag 20 oktober 2017

Metalen onderstel voor kastjes laten maken

Ik wil een metalen onderstel laten maken waar kastjes op komen. Het frame met 190 lang, 35 cm breed en 20 cm hoog. Het onderstel moet zwart mat afgewerkt worden en de pootjes niet te zwaar.
vrijdag 20 oktober 2017

Haak in het plafond maken voor kroonluchter

Voor het ophangen van de kroonluchter van rond de 30 kg moet een haak in het plafond. Ik heb alleen geen idee wat voor plafond het is, waar de haak in moet zitten en wat voor soort haak geplaatst moet worden. Er zit een soort ornament op het dak waar al een lamp ophing maar die is naar beneden gekelderd. Ik wil zekerheid dat het plafond de kroonluchter kan houden.
vrijdag 20 oktober 2017

Test David & Edwin

Test
vrijdag 20 oktober 2017

Rolluiklint vervangen en rolluiken schoonmaken

Ik wil graag 3 rolluiken laten schoonmaken op de 1e verdieping. Ik wil 4 rolluiklinten vervangen, 3 op de eerste verdieping en 1 op de begane grond.
donderdag 19 oktober 2017

Oude keuken en wandtegels slopen en afvoeren

Om onze keuken gereed te maken voor een nieuwe keuken, zoeken wij een professional die onze oude keuken kan uitbreken en afvoeren. De kastjes en de tegels moeten er afgehaald en afgevoerd worden.
donderdag 19 oktober 2017

Trap ontdoen van lijmresten

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We zouden de lijmresten weg willen laten halen door een vakman. Naast het lijm verwijderen, zouden we de trap ook willen laten schuren. Het is een dichte trap met 14 treden en een halve draai aan de bovenkant van de trap. Ik zou graag een prijsindiciatie zien van deze klus. Ik hoor van u.
woensdag 18 oktober 2017

Lijmresten van trap verwijderen

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We hebben alleen iemand nodig, die de lijmresten kan verwijderen en de trap kan schuren. De trap bestaat uit 14 treden. De zijkanten zouden wij er ook graag bij willen. Er zit een draai aan de bovenkant van de trap. Ik hoor graag van u.
woensdag 18 oktober 2017

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kast in elkaar laten zetten van Jysk. Het is een kast met drie deuren met afmetingen 151 x 201 x 59 cm. Deze wordt geleverd met gebruiksaanwijzing. De kast heet Vinderup.

Partners

Partners van Casius