Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor knop van oven vervangen:

Knop van oven vervangen

Knop om temperatuur in te stellen van onze nieuwe inbouwoven Zanussi is afgebroken. Er moet een nieuwe geplaatst worden.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor knop van oven vervangen uit heel Nederland:

Bosch Solitaire oven repareren

De oven van Bosch solitaire heeft wat defecten. De strips in de oven die bij deur sluiting zitten zijn los De deur sluit niet goed door scharnieren of de strip en ik mis 1 knop van het gasfornuis

M-SYSTEM van de Boretti oven repareren

De draai knop van de oven doet het niet meer draai door en de oven slaat niet aan.

Thermostaat van een Fratelli Onofri oven laten repareren

Mijn vriend en ik hebben een vrijstaand fornuis van Fratelli Onofri, model YR19050 INOX. Helaas werkt de thermostaat in de oven niet meer, inmiddels al sinds een maand. De oven blaast nog wel lucht, maar deze blijft koud. De knop om de temperatuur in te stellen hebben we bij een poging de thermostaat aan de praat te krijgen per ongeluk te ver door gedraaid en deze werkt nu ook niet goed meer.

Ovenknop van de Boretti oven repareren

Ik wil dat de knop wordt gerepareerd wordt en eventueel wordt vervangen als dit nodig is. De knop is afgebroken.

Zekering voor krachtstroom inspecteren

De zekering L1 van groep K1 wordt 60-70 graden. Het heeft te maken met een oven. De zekering zit in een kast met meerdere groepen. Volgens inspectie van de gebouwbeheerder is het brandgevaarlijk, de knop wordt veel heel heet. Het is in een winkelpand. Alleen een gecertificeerd bedrijf mag dit repareren.

Boretti oven repareren

Heb een Boretti fornuis van 15 jaar oud. Werkt prima overigens. Gister begaf de knop voor de oven het. De knop waarmee je de oven aanzet en vervolgens de stand selecteert. De meeste standen werken nog, maar zodra je kiest voor boven en onder verwarmen maakt hij net geen contact meer. Je ziet de groene indicator (die brandt als de oven aan is) uitgaan en de lichtjes in de oven dan ook. Het blazen wat je hoort als je de oven aanzet stopt ook bij eerdergenoemde stand. Als je de knop lichtjes induwt maakt hij weer contact en gaat e.e.a. weer aan. Kan dit gemaakt worden? En zeker niet onbelangrijk wat zou dat (ongeveer) gaan kosten?

Knop van de combi-oven repareren

Een van de keuzetoetsen van mijn Whirlpool combi oven werkt niet meer. Ik zou deze graag laten repareren en willen weten wat de kosten zijn.

Boretti VT96IX oven repareren

- Reparatie - Boretti Oven - typenummer Borett VT 96 IX, - Aankoopdatum: sepType: Borett VT 96 IX, vrijstaand multifunctionele oven/gasfornuuis - 90 cm breed - Probleem: oven functioneert niet meer Details: - Oven klok werkt naar behoren (met ook juiste instelling) - Ovenlamp en ventilatie slaan ook niet meer aan - Thermostaat/temperatuur knop geeft wel nog ‘klik’ als naar hoge temperatuur gedraaid wordt De oven is in een kookeiland geplaatst.

Smeg oven repareren

Van mijn 4 jaar oude smeg fornuis blijft de wokpit niet meer branden. Als ik knop loslaat gaat ie uit. Graag prijsopgave

Oven repareren

Knop inbouwoven is stuk gegaan en hendel.