Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zwijndrecht of directe omgeving.

557 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, bestaande keuken: oude keuken apparatuur afvoeren en nieuwe plaatsen, composiet blad zagen voor kookplaat, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen, keukendeurtjes opnieuw beplakken met folie/wrappen, keuken renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zwijndrecht:

Keuken gereed maken voor plaatsing

Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met de volgende klussen: - gasleiding aansluiten van beneden naar boven (CV ketel) - buitenkraantje plaatsen (en oude weghalen) - elektra punten maken (sleuven in beton) - waterleiding en afvoer gereed maken

Nis kookplaat vergroten in granieten werkblad

De kookplaatnis in het ons granieten werkblad moet vergroot worden van 56cm x ca 47cm naar 56cm x 49cm. De diepte van het werkblad is 58 cm exclusief de waterkering. De dikte van het blad is ca 2 cm. Type graniet is Rosa Sarda. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Aanrechtblad plaatsen

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad laten plaatsen. De vakman mag ook de aanschaf verzorgen en vervoer.

Keukenkasten voorzien van nieuwe fronten

Er moeten nieuwe frontjes komen op onze 8 keukenkasten. Het is een greeploze keuken en op alle randjes waar je de kasten beet pakt zijn er laagjes vanaf gebladderd. Doordat het niet meer in de garantie zit moeten wij dit zelf oplossen en zoek nu een naar een betaalbare oplossing. Het gaat overigens enkel om de randen aan de bovenzijde. Keuken is circa 5 meter lang.

IKEA keuken plaatsen en installatiewerk

Ik zoek een vakman die voor mij op korte termijn een IKEA keuken kan plaatsen inclusief apparatuur. Daarbij moet ook installatiewerk worden verzorgd, zoals het verleggen en aansluiten van de waterleiding en het elektra, de afvoer, en ook verlichting plaatsen en aansluiten. Er moeten onder- en bovenkastjes geplaatst worden en een aanrechtblad met uitsparingen voor de wasbak en kookplaat. Er moet een oven, afzuigkap, vaatwasser, inductiekookplaat en koel-vriescombinatie worden geplaatst. Verder zijn er tegelwerkzaamheden en moeten plinten en lijsten worden geplaatst ter afwerking. De keuken kan op afroep worden geleverd. Ik kan u de tekening van de keuken toesturen en ontvang graag uw offerte.

Knop van oven vervangen

Knop om temperatuur in te stellen van onze nieuwe inbouwoven Zanussi is afgebroken. Er moet een nieuwe geplaatst worden.

Kookplaat infrezen in het aanrechtblad

De keuken is geleverd, maar de inductie kookplaat is niet ingefreest. Het is een kunststof aanrechtblad. Graag zo snel mogelijk.

Nieuwe keuken laten plaatsen

Wij krijgen in september een nieuwe keuken van 3.32 bij 2.58 in een L-vorm. Gaarne prijsopgave wat gaat het kosten om de keuken te laten plaatsen.

Voorwerken installatie nieuwe keuken

Voor nieuwe keuken volgende werkzaamheden: aanleggen nieuwe groepenkast 8 groepen, aanleggen leiding van groepenkast naar keuken, aanleggen en aansluitpunten elektra, ventilatie kanaal verleggen, 1 Perilex aansluiting en 2 contactdozen ten behoeve van 3680 Watt, water leiding en afvoer verleggen aansluitpunten maken, overige elektra maken, gas in keuken afdoppen, elektra leiding voor afzuigkap verleggen en overige werkzaamheden.

Aanrechtbladen en achterwanden plaatsen

Wij hebben bij Ikea achterwanden en aanrechtblad gezien. Deze moeten nog op maat gemaakt worden. Van de achterwand wordt ook een klein vensterbankje gemaakt. De oude achterwanden en aanrechtbladen moeten verwijderd worden en de nieuwe geplaatst. Het betreft een U keuken waarbij het aanrechtblad als volgt is: 2.09 meter aan de linker zijde, 1.20 meter onder het raam, dan een stukje van 89 cm, dan komt de oven en dan een stuk van 86.5 cm. De achterwanden hebben hetzelfde formaat exclusief het gedeelte onder het raam.

Leiding verleggen, infrezen en weg stucen

Ik wil graag 1 leiding frezen in de muur, in de keuken leiding verleggen volgens leidingschema voor de nieuwe keuken en 53 m2 strak stucen.

Werkblad in de keuken plaatsen

Ik zou graag een offerte willen vragen voor het laten plaatsen van een werkblad in mijn keuken. Ik ben van plan een werkblad aan te schaffen van 3.25 meter breed. (werkblad Innova ASW28). Er zal in dit keuken werkblad een spoelbak, kraan en fornuis moeten komen (die reeds zijn aangeschaft). Het werkblad wat momenteel in mijn keuken zit moet nog verwijderd worden, dit zou ik eventueel zelf kunnen doen, maar graag hoor ik ook eventueel de meerprijs voor het laten demonteren van het oude keukenblad naast het plaatsen van de nieuwe. Het huidige keukenblad is 2.75 meter lang, 60 centimeter breed en 4 centimeter hoog. Het nieuwe keukenblad zal dus: - Op maat gezaagd moeten worden. - Gaten moeten bevatten voor fornuis, kraan en spoelbak. - Geplaatst moeten worden (waarbij 1 centimeter van de rechterkant van het blad onder een muurtje moet). - Afgekit moeten worden. De foto's laten de huidige situatie bij mij thuis zien. Het nieuwe werkblad zal op dezelfde manier teruggeplaatst moeten worden. Het verzoek is dan ook, wat zal het gaan kosten om dit werkblad te laten plaatsen?

Inkorten van een composietblad

Inkorten composietblad. Het blad ligt los en hoeft niet eerst losgemaakt te worden. Het blad is ongeveer 260 centimeter lang, hier moet 60 centimeter vanaf gehaald worden. De spatrand is ongeveer 6 centimeter hoog.

Deurtjes van keuken spuiten

Graag wil ik een richtprijs voor het laten spuiten van 2 x lade front 22 x 40, 2 x deurfront 67 x 30 en 2 x deurfront 76 x 40. De maten zijn in centimeters. De fronten zijn al een keer geverfd maar dat is niet echt mooi geworden, vandaar dat ik aan spuiten denk. De fronten kunnen gebracht worden als het in de buurt van Dordrecht is.

Keuken vervangen in een kantoorpand

De keuken in ons kantoor moet vervangen worden. Wat kost het als u de keuken installeert? Nieuwe keuken moet nog uitgezocht worden, maar het gaat om een keukenblok + kasten van 3 meter breed en eventueel een losse kast tegen een andere muur. De keuken dient 1 spoelbak te bevatten, een boiler, een inbouw oven/magnetron en inbouw koelkast. We zijn telefonisch bereikbaar tot 14:00 uur.

Siemens vaatwasser installeren

Vaatwasser Siemens SN69M000NL installeren.

Oven van Atag fornuis repareren

oven van atag electr.fornuis doet het niet,verder doet alles het prima

Oven repareren

Bij gebruik wordt de oven niet warm, fornuis doet het goed, maar de oven laat het af weten van electr. Fornuis atag .

Glasplaat op de keukenwand plaatsen

Graag wil ik u vragen een offerte te maken voor een glasplaat tegen de achterwand van de keuken. Het betreft een massieve glasplaat van een 0,6 cm dikte. Deze plaat wordt ongeveer 50 cm hoog en ongeveer 2,50 meter breed. Deze glasplaat dient hittebestendig te zijn. Er moeten op twee plaatsen in de glasplaat een ruimte worden uitgesneden voor twee stopcontacten. Foto en tekening kan ik u toesturen per mail. Graag zie ik uw offerte tegemoet.

Pelgrim afzuigkap plaatsen

Afzuigkap plaatsen (wand) type Pelgrim psk665. Dezelfde als die er nu hangt of met een iets zwaardere motor. Of zo nodig alleen de motor vervangen. Hij is pas 5 a 6 jaar oud. Ik denk dat de schouw kan blijven.

Keukenvoorbereidingen uitvoeren

Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft, deze wordt 9 mei geleverd, de oude halen wij zelf weg. Echter zijn er een paar aansluitingen anders. Te weten aansluiting koelkast, tevens krijgen wij een oven met aansluitwaarde van 3500 watt, lijkt me niet handig om met verlengsnoeren te werken, dus daar zal een aparte contactdoos voor geplaatst moeten worden. Verder is het zo dat de keuken tegen een gipsplaten muur gebouwd moet worden, deze is deels betegeld en derhalve deels van nieuwe platen moeten worden voorzien, ook zal de uitstroom van de afzuigkap moeten worden aangepast, omdat de nieuwe keuken lager wordt als de oude, de nieuwe heeft een open ruimte boven de kasten, dit brengt met zich mee dat het plafond ook gerepareerd zal moeten worden, ook een stevige aansluitingswand voor kastjes.

Spoelbak in aanrechtblad frezen

Ik wil graag een spoelbak laten infrezen het aanrechtblad is van hout en de dikte is 28 mm.

Nieuwe afzuigkap plaatsen

Plaatsen nieuwe afzuigkap (nog aan te schaffen, zal ik zelf doen). Aanbrengen nieuwe afvoer naar voorgevel (ong 2 m) i.v.m. te kleine diameter en vergroten doorvoer in voorgevel.

Keukenkastje repareren en folie herstellen

Keukenkastje is eruit gevallen en op enkele plaatsen in de keuken laat het folie los. Het kastje moet opnieuw bevestigd worden aan de wand, voor de kastjes met folie moet worden gekeken wat nodig of mogelijk is.

Keuken demonteren en herplaatsen

I.v.m. vervanging van de begane grondvloer moet de keuken (onderbouw) gedemonteerd worden en na afwerking van de vloer weer teruggeplaatst worden. Wij zoeken iemand die dit voor ons kan doen.