Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zoetermeer of directe omgeving.

2558 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken demonteren, oude keuken demonteren en voorbereiden nieuwe keuken, oude keuken demonteren en voorbereiden nieuwe keuken, onderhoudswerkzaamheden aan keuken, bestaande siematic keuken aanpakken, granieten aanrechtblad laten zagen, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, blad aanbouwkeuken vervangen, keuken van IKEA aanpassen in nieuwbouw woning, renoveren keuken, fronten van keukenkastjes laten spuiten, renovatie restaurantkeuken, verleggen leidingwerk water in keuken, aanrechtblad opnieuw lamineren, uitsparing composiet werkblad keuken groter maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zoetermeer:

Folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten

Ik wil het folie van mijn keukenkastjes verwijderen en mijn keukenkastjes laten spuiten. Het gaat om 12 panelen en 8 lades, bij elkaar ongeveer 15 m2. Ik zoek een vakbedrijf die dit voor mij kan regelen.

Bestaande Siematic keuken repareren

Wij willen graag de keukendeurtjes en ladenfrontjes vervangen. Voorkeur hoogglans wit denk ik. Gaarne alleen mailen.

IKEA keuken laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe IKEA keuken laten plaatsen. Met 1 kleine en 3 grote boven kasten. Een ingebouwde vaatwasser, oven en kookplaat. Aanrechtblad moet nog op maat worden gemaakt en een uitsparing voor spoelbak en kookplaat. De keuken heeft een lengte van zo'n 2.73 meter. Wij doen zelf alle voorwerk.

Vaatwasser installeren

Ik wil een vrijstaande vaatwasser in mijn keuken laten installeren. Er zijn nog geen aansluitingen aanwezig voor de afvoer en de waterleiding. Dit moet dus nog aangelegd worden. Hierna moet de vaatwasser nog aangesloten worden. De vaatwasser komt naast een ander kastje dus er moet ook geboord worden.

Fratelli Onofri oven laten repareren

Ik heb een Fratelli Onofri CH 192. 50. De linkeroven, de grote, verwarmt niet meer. Verder lijkt alles te werken.

Vaatwasser inbouwen

De oude vaatwasser heeft het begeven. Deze moet vervangen worden door een nieuwe. De oude moet afgevoerd worden en de nieuwe moet gemonteerd worden in de reeds bestaande keuken.

Keuken verwijderen en afvoeren

Ik wil een oude keuken laten verwijderen. Zoals ik het nu kan inschatten op woensdag 2 mei. Zie de foto's voor onder- en bovenkasten (11 stuks). De apparatuur gaat gedeeltelijk in de verkoop (oven, magnetron, fornuis, afzuigkap, koelkast, vriezer). De vaatwasser gebruiken we opnieuw. Daarnaast graag afvoer van de materialen die we niet opnieuw gebruiken.

Gat in buitenmuur maken voor afzuiging

Er dient een gat geboord te worden in de buitenmuur, steen en beton, voor aansluiting afzuigsysteem keuken

Composiet werkblad inkorten

Van een composiet werkblad van 107,5 cm lang en 63,5 cm breed moet 20 cm van de lengte af. Graag, indien mogelijk, op locatie zagen.

Gat in buitenmuur maken voor afzuigkap

Er moet een gat gemaakt worden ten behoeve van een afzuigkap in de buitenmuur. Het gat moet door beton en bakstenen heen. De werkzaamheden dienen in de week van 23 oktober uitgevoerd te worden.

Werkbladen inmeten en openingen infrezen

Momenteel zijn wij in de woning van onze zoon aan het klussen. We hebben al een aantal IKEA kastjes geplaatst en er moet nog een werkblad op het keukenblok en een werkblad op een kookeiland worden geplaatst. We willen hiervoor kunststof werkbladen kopen van 38 mm dik. We laten de bladen hier graag vooraf goed inmeten door een vakman. Na de levering willen we daar dan een spoelbak en kookplaat laten infrezen in 1 blad. Bij het andere blad moet er een uitsparing in de hoek komen. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Vaatwasser inbouwen

Ik wil een vaatwasser laten plaatsen in een bestaande keuken. Afvoer en kraan zijn al aanwezig, alleen kast moet geofferd worden.

Oude keuken verwijderen

Verwijderen en afvoeren van oude keuken, afdoppen waterleidingen, keuken (L-vormig) bestaat uit 4 boven kasten (1 x 60 cm, 3x 50 cm), afzuigkap (motorloos), afwasmachine, koelkast, oven, kookplaat, magnetron (allen Siemens), Quooker. Achterwand (kunststof), apotheekkast (400 cm), 3 onderkasten.

Glasplaat van kookplaat vervangen

In de glasplaat Ceran Schottvan Siemens inductiekookplaat zit een barst. De glasplaat wil ik graag vervangen.

Afzuigkap vervangen

Ik wil mijn oude afzuigkap vervangen vanwege ouderdom voor een nieuwe. Huidige merk is Pelgrim, zie foto. Graag wil ik dat u een nieuwe afzuigkap kan aanschaffen ervoor en dit in de prijs zet. De breedte is 58,8 centimeter.

Keuken laten wrappen

We willen onze keukenkast deurtjes, lades, zijkanten, schotten en het aanrechtblad laten wrappen. Het zijn panelen met folie. In totaal zijn het 13 deurtjes, 10 lades en de schotten en het aanrechtblad. Er zijn foto's van de keuken beschikbaar.

Granieten aanrechtblad bewerken

Wij hebben een deel van het bestaande granieten aanrechtblad gedemonteerd waarbij we nu zitten met een on-afgewerkte rand een hoekje in verstek. Wij zouden graag 2 cm ongeveer van het blad willen wegzagen, inclusief het verstek, zodat het mooi recht wordt. Ook zouden wij een verticaal granieten zijblad hier tegenaan willen monteren in de zelfde breedte als de aanrechtblad. Dit stuk is ongeveer 140 cm hoog en 80 cm breed. Wij hebben zelf een los granieten blad om te gebruiken voor de zijkant. Deze zou dan opmaat gezaagd moeten worden.

Praxis keuken laten monteren

Ik ben op zoek naar een vakman die een Praxis keuken kan plaatsen. De keuken is een kant en klare budget keuken. Ik kan de gegevens van de keuken naar u mailen. Ik zorg er zelf voor dat de oude keuken wordt verwijderd en dat alle aansluitingen op de juiste plek zitten. Ik ontvang graag een gespecificeerde all-in prijs voor de montage, inclusief eventuele aansluitmaterialen.

Aanrechtblad herstellen

Een kras van 2,5 cm herstellen in het aanrechtblad.

Bestaande keuken wijzigen en verfraaien

Wij hebben een appartement gekocht, waarvan de overdracht half januari zal plaatsvinden. Er is daar een keuken, die wij graag willen laten wijzigen en verfraaien. We willen alle fronten graag in hoogglans laten spuiten. We willen er ook een nieuw zwart composiet werkblad op en moderne zwarte handvaten. Verder moet er een inductie kookplaat van 60 cm worden geplaatst met daaronder 2 grote laden. We willen er ook een nieuwe stoomoven en magnetron in laten plaatsen, als het mogelijk is op ooghoogte. Op dit moment ontvangen we graag uw globale prijsindicatie. We maken pas na de sleuteloverdracht een afspraak voor een gedetailleerde bespreking.

Carrousselkast laten repareren

Onze carrousselkast in de keuken is aan de bovenkant dat plastic ding waar hij vast mee zit afgebroken en hij is bij het deurtje ook niet helemaal goed. Ik wil het lieft dat hij gerepareerd wordt en anders vervangen.

Keukencarrousel laten repareren

De keukencarrousel is kapot. De onderste tree is ingezakt. Graag wil ik deze gerepareerd hebben.

Vaatwasseraansluiting voorbereiden

In onze keuken (Siematic) is momenteel geen vaatwasser aanwezig. Om deze te kunnen plaatsen zullen kastjes/deuren moeten worden aangepast. Daarnaast moet ook de volledige aansluiting op waterleiding en elektra worden gerealiseerd. Ik wil graag laten onderzoeken of bovenstaande mogelijk is en een offerte ontvangen voor de werkzaamheden.

Stellen deur van apothekerskast

De deur in onze hoge apothekerskast in de keuken (Siematic) helt aan de bovenkant iets naar voren. Graag zou ik een offerte willen voor een stellen van de kast. De kast zit tussen twee kasten in. De deur moet gesteld worden.

Recirculatie wasemkap installeren

De oude wasemkap (60cm) doet niet veel. Wij zouden graag een wasemkap bij GAMMA kopen en deze ook laten plaatsen.