Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gas pitten nakijken :

Gas pitten nakijken

Mijn 2 gaspitten werken niet. Ik zou deze graag gerepareerd willen hebben.
Onze klant uit Warmond (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gas pitten nakijken uit heel Nederland:

Groepenkast uitbreiden voor inductiekoken en perilex aansluiting maken

Ik wil overstappen van koken op gas naar koken met inductie Hiervoor wil ik hem voor huis kopen met inductie 60 breed dus heeft men mij verteld 2 fasen met het fornuis wat ik op oog heb is een inductiekookplaat met 4 pitten dus zeggen ze twee fasen en een elektrische oven. De meterkast is 5 Meter van de locatie waar het fornuis moet worden geplaatst.

Gasfornuis repareren

Als wij het gas willen laten branden duurt het erg lang alvorens de branders blijven branden. Dit wil ik laten bekijken en indien mogelijk repareren. Het is een Ignis 4 dlg gastoestel en ongeveer 4 jaar oud. Volgens mij ligt het niet aan de gastoevoer. Maar daar waar het gas bij de branders komt blijft hij lang niet aan. Na vaak met de ontsteking aan te zetten gaan de pitten eindelijk blijvend branden.

Inductie Kookplaat inbouwen in bestaande keuken

De keuken heeft nu een wokbrander op gas en een kookplaat met 2 elektrische pitten. Graag wil ik deze laten vervangen door 4 inductie pitten. Perilex aansluiting is daarom nodig.

Gaspit van Siemens fornuis repareren

Op mijn siemens gasfornuis lijken twee pitten niet goed te werken. Bij de eerste pit valt de vlam na de eerste keer ontsteken weg, en als je hem vervolgens opnieuw ontsteekt is er geen probleem meer en blijft hij aan (maar als je het niet door hebt of vergeet dan staat het gas dus vol open zonder vlam). Het grootste probleem zit bij de tweede pit, die gas lijkt te lekken. Als we het fornuis niet gebruiken draaien we altijd de gaskraan dicht, omdat het anders naar gas gaat ruiken in de keuken. Lijkt uit die tweede pit te komen. Ik wil het fornuis verkopen en vraag me af of een reparatie nog zinvol is voor de verkoop, of dat ik het fornuis beter weg kan geven.

Gaslek laten repareren

Zwakke gaslucht rondom één van de knopjes van de (gas)kookplaat. Geen gaslucht bij de pitten of ketel, enkel rondom de knop. Graag iemand die de slangen van de kookplaat kan nalopen en de lekkage kan maken.

Elektrische ontsteking in gasfornuis repareren

Bij ons fornuis werken 2 van de 4 pitten niet doordat de elektronische ontsteking niet afgaat. Met een lucifer de pit aansteken werkt wel. Het fornuis is gas op glas van een mij niet bekend merk.

Ontsteking repareren van een Boretti gasfornuis

De ontsteking hapert waardoor de gaspit wel gas geeft maar de ontsteking niet reageert. Dus de pit met de aansteker aansteken. Frequentie van niet insteken is groter dan wel, eerste een pit, nu bijna alle pitten.

Electra aanleggen voor electrisch koken

In ons appartement (van 2003) wordt nu gekookt op gas. Willen wij elektrisch gaan doen. Keramische plaat met 4 pitten. Groep bijplaatsen en draad trekken naar keuken. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 7 meter.

Oven, kooktoestel en afzuiging plaatsen

Wij gaan onze keuken veranderen en willen daar een nieuwe oven met kookplaat en afzuiging. Door een timmerman wordt al een houten ombouw gemaakt. Daarin willen we een geïntegreerde afzuiging laten maken, geen randafzuiging, maar een afzuigsysteem dat omhoog komt uit de ombouw of iets dergelijks. We denken aan een dampkap achter de pitten of kookplaat. We willen graag overleggen wat de mogelijkheden zijn. We willen op gas of inductie gaan koken en daarover informatie ontvangen. Ook de aansluitwaarden zijn belangrijk. Het werk moet na de zomervakantie worden uitgevoerd.

Elektrische ontsteking van het gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van het gasfornuis werkt niet meer, dat geld voor al de gaspitten. Dus ik steek het gasfornuis met de hand aan. Met 3 pitten lukt het en de andere 3 gaspitten niet, krijg ze wel aan maar laat ik de knop los gaat ook het gas uit. Kan u mij globaal vertellen wat ik ongeveer kwijt ben voor deze reparatie!