Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Waddinxveen of directe omgeving.

318 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, build kitchen cabinetry & island bench, kitchen renovation, andere fronten keukenkastjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Waddinxveen:

Keuken laten wrappen

Ik zou graag de keuken kastjes willen laten wrappen in de kleur mat zwart, het blad zelf hoeft niet. Er zit nu geen wrap over de kastjes heen. Foto's van de keuken zijn bijgevoegd. Het betreft een open keuken op de begane grond.

Afzuiging naar buiten aanleggen

Ik zou graag mijn afzuiger naar buiten willen laten lopen. Het gaat dus om de montage van de afzuiger naar buiten. De afstand is ongeveer 4.50 meter. De prijs inclusief montage, gat boren naar buiten en de benodigde materialen exclusief de afzuiger zelf. Ik zou graag willen weten wat voor kosten er extra bij komen als we vervolgens een verlaagd plafon / plafon unit rondom de afzuigkap en afzuigbuis willen bouwen. Het gaat om een, nog te bouwen, huis in Waddinxveen. Graag een prijsindicatie.

Bulthaup keuken laten opknappen

Ivm verhuizing willen we de keuken wat opknappen: 1. De kraan (Bulthaup) lekt aan de voet; repareren of vervangen van de kraan, in dat geval GEEN Bulthaup kraan meer 2. Loslatende aluminium strips rondom fronten van lades en enkele deurtjes weer netjes vastlijmen

Plaatsen van een vaatwasser

Onlangs is er bij ons een vloer gelegd. Nou hebben we daarna mijn spullen verhuisd waaronder een inbouw vaatwasser. Echter kan ik de plint onder de keuken niet meer verwijderen en daardoor kan ik een keukenkastje niet verwijderen. Hier zou ik graag hulp bij willen hebben en daarna zou de vaatwasser dan ook aangesloten moeten worden. Leiding en afvoer is aanwezig, kraantje nog niet.

vervangen combimagnetron

Onze Zanussi combimagnetron is defect. Moet vervangen worden. ZMB32XT.

de keuken en het materiaal kopen we ...

de keuken en het materiaal kopen we zelf.. alleen het plaatsen moet voor ons gedaan worden wantdat kunnen we niet! de oude keuken moet er nog uit. ok zijn er leidingen die omgelegd moeten worden. de keuken is niet groot en heeft een rechte standaard opstelling. eigenlijk kunnen we wel verven. maar niks met waterleidingen en electriciteit dus daar hebben we echt hulp bij nodig!

complete keuken slopen en plaatsen. ...

complete keuken slopen en plaatsen. hoekopstelling ene kant 3 meter andere kant 2 meter.

Het gaat om een geheel nieuw in te ...

Het gaat om een geheel nieuw in te richten keuken aangeschaft bij ikea. Deze moet volledig gemonteerd worden en de aansluitingen (water en electra (geen gas) moeten verlegd worden. Er moet voor het vergroten van de ruimte een binnenmuur gesloopt worden en gezien het gegeven dat het een draagmuur betreft, zal dit met een stalen profiel worden ondersteund. Wij willen weten of deze werkzaamheden optioneel ook via u kunnen lopen en zo ja graag gespecificeerd wat de kosten hiervoor zijn. Wij willen weten wat het uurtarief is wat berekend gaat worden voor montage. Gaarne spoedig een reactie.