Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor achterwand monteren boven het aanrechtblad:

Achterwand monteren boven het aanrechtblad

Ik woon in een huurwoning met slecht tegelwerk boven de keuken. Ik wil daar een nieuwe achterwand laten monteren met gebruik van de plaat Innova (325835) die Gamma in deze week 45 in de aanbieding heeft. Ik wil de plaat laten ophalen bij Gamma en hier laten monteren. Daarbij moet de plaat een stukje worden ingekort. Er moeten ook openingen voor een dubbel en een enkel stopcontact uitgezaagd worden. De muur is grotendeels betegeld. Er is een stuk waar geen tegels op zitten en dat moet eerst wat worden opgevuld. Ik wil de plaat laten bevestigen en laten afkitten. De stopcontacten moeten ook weer worden gemonteerd met gebruik van vulringen. Ik zoek een vakman die mij hiervoor een prijsopgave kan geven en ook snel beschikbaar is.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterwand monteren boven het aanrechtblad uit heel Nederland:

Nieuw werkblad in keuken

Ik wil een nieuw werkblad laten plaatsen in mijn keuken. Dit is inclusief spoelbak, het monteren van de kraan en het plaatsen van een nieuw inbouw gaskookplaat. Ook moet een deel van de achterwand vervangen worden in een gelijke kleur als het werkblad. De afmetingen heb ik niet.

Waterschade spoelkast herstellen

Wij hebben lekkage gehad in de spoelkast onder de gootsteen. De bodem van het kastje is gaan uitzetten en de achterwand heeft watervlekken. We willen graag een offerte met voor het (indien mogelijk) herstellen van de huidige kast en/of een offerte voor het monteren van een nieuwe spoelkast (dat wil zeggen kosten nieuwe spoelkast + montage). Kast is 80 cm breed, 79 cm hoog en 53 cm diep, kleur wit. Huidige deurtjes (2 x 40 cm) zijn niet aangetast en kunnen gewoon worden overgezet.

Keuken demonteren, transporteren en monteren

Keuken demonteren en monteren op een ander adres. Tevens het vervoer verzorgen. Keuken is totaal 3. 50 m breed: 6 onder- en 4 bovenkastjes Hooggedeelte 1. 29 breed en 2. 12 m hoog De uiteinde van de 3. 50 meter lopen schuin. In de hoeken bevinden zich glazen plaatjes. Kookeiland is 1. 65 x 0. 82 m. Hardstenen aanrecht, blad op kookeiland en achterwand. Apparatuur: - Vaatwasser - Hetelucht oven - Stoomoven - Koelkast - Vrieskast - Keramische kookplaat - Afzuigkap Graag ook een globale indicatie van het demonteren.

Ophangklussen

Ik wil graag 2 planken laten ophangen woonkamer, trapleuningen monteren (2x trappen, wijnrek van hout ophangen keuken) en een achterwand/plaat in de keuken op maat laten snijden en vast kitten. Plaat is van aluminium. Hoor graag wat hiervoor de kosten zijn en de wachtduur.

Montage Storemax kasten

Ik wil een 'Storemax' kast laten monteren. Het gaat om 1 kast: breedte 290 cm, hoogte interieur 276 cm, diepte interieur 60 cm. In dit geval gaat het om 3 modules. Inclusief plaatsing van 10 planken, 2 lades, 4 hangroedes en 3 lampen bovenop de kast, er komen geen kastdeuren bij, wel een achterwand. Graag zou ik in de offerte zien dat het thuis ook eerst opgemeten wordt zoals 'Storemax' dit ook doet. De reden dat 'Storemax' mij vraagt om via praxis een offerte aan te vragen is omdat zij alleen monteren als er ook kastdeuren bij zitten, wij hebben gekozen voor een kast zonder deuren.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Het betreft een houtkachel plaatsen in een overkapte (plat dak) buiten veranda. Heeft een houten vloer. Hier kan ik betontegels leggen als fundering voor de kachel. Afvoer voor rookgas aanleggen door plat dak (voorkeur)of door achterwand. Plat dak is bekleed met een kunststof dakbedekking (licht grijs). Vanaf de vloer tot aan het dak is ongeveer 2,60 meter.

Wasemkap ophangen en andere montageklussen

Ik zoek een vakman voor een paar klussen in mijn woning. Ik wil een wasemkap laten ophangen en eventueel een achterwand voor een kast laten monteren. Ook wil ik een railset voor plankendragers laten monteren. De 1e klus is het belangrijkst, die laat ik graag snel verzorgen. Voor het overige werk is er geen haast bij. Ik heb geen email, daarom graag even bellen voor een afspraak. Het opgegeven email-adres is van de Praxis waar ik geholpen ben met het plaatsen van deze aanvraag.

Achterwand van een hangend toilet betegelen

Het gaat om het betegelen van de achterwand van een hangend toilet, afmeting 1,00 x 1,25 meter, met een op een matje gelijmde stroken-tegels met als afdekking een hardstenen plint (1,00 x 0,16 meter) alsmede invoegen en daarna monteren van het toilet met druk-spoel mechanisme. Spullen reeds aanwezig.

CV-ketel verplaatsen

I.v.m. vervanging van kozijnen en buitenwanden van ons appartement moeten onze cv-ketel en de radiatoren in de woonkamer los van de nieuwe (kunststof)wanden komen. De opdracht gaat om het demonteren en weer monteren van de bestaande cv-ketel: op een frame of, verplaatst, tegen de achterwand. Tevens moeten de twee radiatoren in de woonkamer op pootjes geplaatst worden mogelijk willen we de oude ledenradiatoren vervangen door modernere. Onze cv-ketel is van het merk Vaillant, een HR-ketel. De werkzaamheden moeten over ongeveer een maand, half september - eind september plaatsvinden op een woensdag. Mocht een installateur e.e.a. ter plaatse willen bekijken, dan kan dat volgende week.

Gipswand met deur op zolder laten plaatsen

Een scheidingswand op zolder monteren. De scheidingswand zou ter hoogte van de 8e plafond balk gemonteerd moeten worden, de balk na de "schoorsteen". En van uit gaande dat er 50 cm. Tussen de baken zit komt dat neer op zo/n 3,5 meter van de achterwand waar je tegen aan kijkt als je de trap op loopt. Er zijn twee elektra aansluitingen. Mogelijk moet er een groep aangemaakt worden voor de elektra. Ook de vraag of er extra isolerend materiaal bestaat aangezien de ruimte gebruikt zal worden als muziek studio. Uitvoering in de eerste helft van september.

Partners

Partners van Casius