Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor achterwand monteren boven het aanrechtblad:

Achterwand monteren boven het aanrechtblad

Ik woon in een huurwoning met slecht tegelwerk boven de keuken. Ik wil daar een nieuwe achterwand laten monteren met gebruik van de plaat Innova (325835) die Gamma in deze week 45 in de aanbieding heeft. Ik wil de plaat laten ophalen bij Gamma en hier laten monteren. Daarbij moet de plaat een stukje worden ingekort. Er moeten ook openingen voor een dubbel en een enkel stopcontact uitgezaagd worden. De muur is grotendeels betegeld. Er is een stuk waar geen tegels op zitten en dat moet eerst wat worden opgevuld. Ik wil de plaat laten bevestigen en laten afkitten. De stopcontacten moeten ook weer worden gemonteerd met gebruik van vulringen. Ik zoek een vakman die mij hiervoor een prijsopgave kan geven en ook snel beschikbaar is.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterwand monteren boven het aanrechtblad uit heel Nederland:

Montage Storemax kasten

Ik wil een 'Storemax' kast laten monteren. Het gaat om 1 kast: breedte 290 cm, hoogte interieur 276 cm, diepte interieur 60 cm. In dit geval gaat het om 3 modules. Inclusief plaatsing van 10 planken, 2 lades, 4 hangroedes en 3 lampen bovenop de kast, er komen geen kastdeuren bij, wel een achterwand. Graag zou ik in de offerte zien dat het thuis ook eerst opgemeten wordt zoals 'Storemax' dit ook doet. De reden dat 'Storemax' mij vraagt om via praxis een offerte aan te vragen is omdat zij alleen monteren als er ook kastdeuren bij zitten, wij hebben gekozen voor een kast zonder deuren.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Het betreft een houtkachel plaatsen in een overkapte (plat dak) buiten veranda. Heeft een houten vloer. Hier kan ik betontegels leggen als fundering voor de kachel. Afvoer voor rookgas aanleggen door plat dak (voorkeur)of door achterwand. Plat dak is bekleed met een kunststof dakbedekking (licht grijs). Vanaf de vloer tot aan het dak is ongeveer 2,60 meter.

Wasemkap ophangen en andere montageklussen

Ik zoek een vakman voor een paar klussen in mijn woning. Ik wil een wasemkap laten ophangen en eventueel een achterwand voor een kast laten monteren. Ook wil ik een railset voor plankendragers laten monteren. De 1e klus is het belangrijkst, die laat ik graag snel verzorgen. Voor het overige werk is er geen haast bij. Ik heb geen email, daarom graag even bellen voor een afspraak. Het opgegeven email-adres is van de Praxis waar ik geholpen ben met het plaatsen van deze aanvraag.

Achterwand van een hangend toilet betegelen

Het gaat om het betegelen van de achterwand van een hangend toilet, afmeting 1,00 x 1,25 meter, met een op een matje gelijmde stroken-tegels met als afdekking een hardstenen plint (1,00 x 0,16 meter) alsmede invoegen en daarna monteren van het toilet met druk-spoel mechanisme. Spullen reeds aanwezig.

CV-ketel verplaatsen

I.v.m. vervanging van kozijnen en buitenwanden van ons appartement moeten onze cv-ketel en de radiatoren in de woonkamer los van de nieuwe (kunststof)wanden komen. De opdracht gaat om het demonteren en weer monteren van de bestaande cv-ketel: op een frame of, verplaatst, tegen de achterwand. Tevens moeten de twee radiatoren in de woonkamer op pootjes geplaatst worden mogelijk willen we de oude ledenradiatoren vervangen door modernere. Onze cv-ketel is van het merk Vaillant, een HR-ketel. De werkzaamheden moeten over ongeveer een maand, half september - eind september plaatsvinden op een woensdag. Mocht een installateur e.e.a. ter plaatse willen bekijken, dan kan dat volgende week.

Gipswand met deur op zolder laten plaatsen

Een scheidingswand op zolder monteren. De scheidingswand zou ter hoogte van de 8e plafond balk gemonteerd moeten worden, de balk na de "schoorsteen". En van uit gaande dat er 50 cm. Tussen de baken zit komt dat neer op zo/n 3,5 meter van de achterwand waar je tegen aan kijkt als je de trap op loopt. Er zijn twee elektra aansluitingen. Mogelijk moet er een groep aangemaakt worden voor de elektra. Ook de vraag of er extra isolerend materiaal bestaat aangezien de ruimte gebruikt zal worden als muziek studio. Uitvoering in de eerste helft van september.

Keukenbladen monteren

Klant wenst 2 nieuwe keukenbladen, met buitenrand, op een keuken laten monteren. In het blad van ongeveer 2,40 cm. moeten twee spoelbakken inbouwen (die zonder rand) en een bestaande elektrisch fornuis ingebouwd worden. De afmeting van het ander blad, waar niets in ingebouwd wordt, is 1,90 cm. Klant heeft de voorkeur voor de combinatie van leveren en monteren van de keukenbladen, maar kan eventueel ook zelf keukenbladen uitzoeken en dan gaat het om uitsluitend monteren. Materiaaltype van de bladen maakt niet veel uit. De kleur moet worden: bruin. Mogelijk is er meerwerk zoals afwerken van de achterwand, etc. Klant woont in Emden in Duitsland (25 kilometer over de Nederlandse grens). Klant heeft geen haast, maar moet wel gedaan worden in de komende weken / maanden.

Verbouwen van de badkamer

Wij willen onze badkamer geheel verbouwen. De meubels, sanitair enzovoorts demonteren en weer monteren. Verstevigen van achterwand toilet,verlaagd plafond, 2 nissen maken verder oude tegels weghalen en nieuwe tegels aanbrengen. Tegels zijn aanwezig. Totaal te betegelen badkamer ongeveer 40 m2.

Traprenovatiesysteem monteren, stuken en timmerwerk

Graag zou ik mijn trap laten bekleden met het traprenovatiesysteem van Cando of PVC laminaat. Mijn trap heeft 13 treden, waarvan 7 rechte en dan de 6 voor de draai die er in zit. Het is dichte trap dus inclusief de stootborden. De oude bekleding verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een indicatie voor beide materialen. Ook willen wij een muur op de overloop en in het trapgat glad laten stuken. En een keuken achterwand van kunststof ral wit in bestaande keuken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchewand monteren

Wij willen graag een douche-achterwand. Nu heeft Praxis hele mooie prints (betonprint) om uit te kiezen en goeie profielen om ze te monteren. Dat zouden wij graag door iemand laten doen, omdat wij niet handig zijn. De bestaande douchecabine is 90/90 cm.

Partners

Partners van Casius