Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Voorhout of directe omgeving.

223 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vervangen door tweedehands keuken, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken voorbereiden en plaatsen, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad, keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Voorhout:

Aanrecht vervangen

Ik wil een nieuw aanrecht in de keuken laten plaatsen. Het huidige aanrecht zal weg moeten worden gehaald, een hoekopstelling van ongeveer 2.20 en een hoek van 2,80. Ik ga nog even op zoek naar een aanrecht.

Keukendeuren opnieuw lamineren

Ik wil graag in totaal 15 keukendeuren/panelen opnieuw laten lamineren. Bestaande laminaat laat los en begint te bollen. Hierbij de globale afmetingen per deur: - Hoge ladekast (190 cm x 29,5 cm) - Deurtje boven ladekast (29,5 x 29,5 cm) - Vaatwasserdeur ( 60 cm x 84 cm) - 1x kast gootsteen (60 cm x 84 cm) - 2x apothekerskastdeur (33 cm x 84 cm) - 2x smal kastdeurtje (29,5 cm x 70 cm) - 2x front lade (29,5 cm x 11,5 cm) - 2x grote lade (30 cm x 90 cm) - 1x Koelkast deur (60 cm x 105 cm) - 1x kastdeur boven (67 cm x 60 xm) - 1x los paneel boven lade (12 cm x 90 cm) Zie bijlage voor foto's. Graag in dezelfde kleur uitvoeren.

Achterwand monteren boven het aanrechtblad

Ik woon in een huurwoning met slecht tegelwerk boven de keuken. Ik wil daar een nieuwe achterwand laten monteren met gebruik van de plaat Innova (325835) die Gamma in deze week 45 in de aanbieding heeft. Ik wil de plaat laten ophalen bij Gamma en hier laten monteren. Daarbij moet de plaat een stukje worden ingekort. Er moeten ook openingen voor een dubbel en een enkel stopcontact uitgezaagd worden. De muur is grotendeels betegeld. Er is een stuk waar geen tegels op zitten en dat moet eerst wat worden opgevuld. Ik wil de plaat laten bevestigen en laten afkitten. De stopcontacten moeten ook weer worden gemonteerd met gebruik van vulringen. Ik zoek een vakman die mij hiervoor een prijsopgave kan geven en ook snel beschikbaar is.

Keukenfronten renoveren met spuitwerk en nieuwe grepen

Omdat de folie op onze keukenfrontjes los laat, willen we alle fronten laten renoveren. We willen de folie laten verwijderen en de fronten daarna mat laten spuiten in kleur. Ook moeten er nieuwe handgrepen geplaatst worden. Het gaat om 4 bovenkasten, 2 grote onderkasten, 5 kleine onderkasten, 4 ladefronten, een front op de koelkast en op de vaatwasser en een laag deurtje onder de oven. Verder zijn er nog plinten, ook rondom ons kookeiland, die in kleur gespoten moeten worden. We maken graag een afspraak om alles hier op te meten en ontvangen daarna uw offerte.

Indeling keuken ontwerpen

Wij zijn opzoek naar de beste indeling voor ons nieuwe huis. De indeling van de keuken mag veranderd worden (graag wel aangeven wat bijkomende kosten zijn voor het verleggen van leidingen). Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn om een 6 persoons eettafel kwijt te kunnen. Veel hoge kasten voor opbergruimte. Met daarin bijvoorbeeld de koelkast en de oven in verwerkt. Kookeiland vinden we ook leuk, maar is misschien niet helemaal te realiseren. Wij zijn erg benieuwd naar de ideeën!

Fineer op keukenkastje repareren of vervangen

Het fineer van een keukenkastje laat los. Het gaat om een vlakke deur. Wij willen dit graag laten repareren en ontvangen daarvoor graag een prijsindicatie.

Afzuigkap en koelkast repareren

Foutmelding op afzuigkap en de verlichting doet het niet van de afzuigkap. De koelkast heeft kuren; temperatuur schommelt tussen de 2 en 9 graden en gaat continue omhoog en omlaag. Af en toe lijkt het alsof de koelkast het zelfs niet doet.

Nieuwe afzuigkap installeren

Onze afzuigkap, merk Exactum, verouderd model, is kapot. De schakelaar is defect en de motor krijgt geen aanloop. Wij willen dus graag een nieuwe afzuigkap. Aangezien wij een kunstkap hebben, zijn de maten ietwat afwijkend. We zouden daarom graag advies hebben over de aan te schaffen apparatuur, die we daarna willen laten installeren. Er zijn foto's beschikbaar.

Carrousel in de keuken repareren

De keukencaroussel werkt niet meer naar behoren. De deuren sluiten niet goed, deur blijft open staan, zo'n 5 cm.

Vlakscherm afzuigkap vervangen

Leveren, plaatsen en installeren van een Siemens, inbouw, vlakscherm afzuigkap van 90 cm breed, LI 48932. De oude afzuigkap verwijderen. Een en ander te bespreken met de vakman.

Vervangen Siemens inbouw vlakscherm afzuigkap

Leveren, plaatsen en installeren nieuw vlakscherm afzuigkap van 90 cm en de oude Siemens LI van 9 jaar oud verwijderen. Een en ander te bespreken met vakman.