Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Voorburg of directe omgeving.

945 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereidend werk voor de keuken, keuken plaatsen, keuken renoveren, monteren keuken en aansluitingen, voorbereidingen voor plaatsen van een keuken, keuken renovatie, keuken voorbereiding / kitchen preparation, keukenrenovatie, huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen, betonlook aanrechtblad aanbrengen, keukenblad en kraan vervangen, aanrechtblad plaatsen, keuken plaatsen, vervangen van een recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten, voorbereidend werk voor de keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Voorburg:

Aanrechtblad plaatsen

Een aanrechtblad plaatsen, ik weet niet wat ik hier allemaal voor nodig heb, graag advies.

Keukenkastjes lamineren

Ik zoek een keukenspecialist die 8 van mijn keukenkastjes, 1 front van de koelkast en 1 front van afwasmachine, 4 lades en 2 plinten opnieuw kan laten lamineren. Dit alles inclusief het inmeten en plaatsen.

Aanrechtblad vervangen

Mijn aanrechtblad is zeer beschadigd. Graag zou ik een offerte willen ontvangen hoe mijn aanrechtblad vervangen kan worden. Een foto met de beschadiging is toegevoegd en aanrechtblad maten.

Kookplaat en afzuigkap vervangen

Graag willen wij onze gaskookplaat in de keuken laten vervangen door een inductie kookplaat. Daarnaast is onze huidige afzuigkap stuk, dus die willen we ook graag laten vervangen.

Bosch ovendeur repareren

De oven deur van onze solitaire gasfornuis sluit niet meer goed. Het lijkt dat de scharnieren in de overdeur nog wel werken maar het ophangsysteem in de oven zelf kapot is. Kan dat vervangen worden?

Dakdoorvoer voor de afzuigkap maken

Ik heb mijn keuken naar de woonkamer verplaatst en wil graag een dakdoorvoer (standaard maat) voor de afzuigkap laten maken. Het betreft een woning recht onder een plat dak.

Keukenkastjes ophangen

Twee keukenkastjes ophangen waarbij beide minder diep dus op maat moeten worden gezaagd. We hebben alle spullen in huis, behalve een zaag.

Gat in het granieten aanrechtblad aanpassen

Ik heb een bestaand (waarschijnlijk) composieten aanrechtblad. In verband met een wijziging van een gaskookplaat naar een inductie plaat zou het bestaande gat 3 cm breder moeten worden (850 mm naar 880 mm). Ik ontvang graag een offerte en een termijn waarop de klus gedaan kan worden. Het gaat dus alleen om het op maat maken van het aanrechtblad.

Ikea keuken plaatsen

Ik wil een Ikea rechte keuken van 3300 cm plaatsen, het gaat over oude keuken verwijderen en nodige aanpassingen doen en keuken plaatsen. Eventueel een afspraak maken bij mij thuis.

Afzuigkap vervangen

Ik wil mijn huidige inbouwafzuigkap vervangen door een nieuwe. Nieuwe is nog niet aangeschaft. Deze moet worden geleverd en de oude vervangen.

Bestaande keuken opnieuw af laten stellen

Onze 10 jaar oude hoekkeuken voldoet nog prima. Ik zou alleen graag de deurtjes opnieuw willen laten afstellen, met name ook de carouselkast en de oven, die wat is gezakt. Tevens zou ik nieuwe plinten willen. Graag offerte na het bekijken van de keuken en overleg.

Brugman keuken laten plaatsen

Het gaat om een keuken van Brugman. Het is een U-vormige keuken. De apparaten komen ongeveer op dezelfde plek terug als waar ze in de oude keuken stonden. De aanpassingen zijn dus minimaal aan de leidingen. De elektra zit al op de goede plaats, maar moet nog wel aangesloten worden. Het composieten werkblad moet nog op maat gemaakt worden, aangezien er een koof in de hoek van de keuken is. De muren zijn al gestuukt en de vloer is al betegeld. Graag plaatsen ergens tussen 17 februari en 24 februari.

Keuken laten plaatsen

Ik wil graag een keuken laten plaatsen. De keukenkastjes staan al in elkaar bij levering. Het gaat om een L-keuken zonder bovenkastjes en een los fornuis van 90 centimeter breed. Een leidingplan is aanwezig, er zal wat leidingwerk verlegd moeten worden voordat de keuken geplaatst kan worden. De keuken wordt aanstaande vrijdag geleverd. De oude keuken verwijderen wij zelf.

Ruitje van een Bosch combimagnetron vervangen

Ruit van de combimagnetron is gesprongen en dient te worden vervangen. Verzoek dus om een monteur om de ruit te vervangen. Bosch hbc84k5 on

Keukenlades opnieuw afstellen

Wij hebben een rot punkt keuken van bemmel en kroon nu 10 jaar. Sommige laden sluiten minder of zakken. Ik wil graag alle laden (9 stuks van ongeveer 90 breed ) opnieuw laten afstellen en of bijstellen. Verder hebben wij een kunststof blad waar een paar kleine beschadigingen in zitten; zouden graag expertise advies hebben of en hoe die putjes gerepareerd kunnen worden

Keuken renoveren

Keukendeurtjes spuiten en rest schilderen, aan deurtjes is het ongeveer 12 vierkante meter. Op de deurtjes zit nu folie.

Kleine keukenklusjes

Wij hebben een nieuwe inbouwkoelkast nodig, tafelmodel; de koelkast-(onder)plint verhouding is niet standaard. Graag op voorhand komen kijken zodat wij de juiste koelkast kunnen kopen en dan deze vervolgens graag inbouwen. Verder graag een paar kleine dingen nalopen; tl-verlichting in de keuken (onder de hangkastjes), handvat op kastje vastzetten en 2 deurklinken in de hal vastzetten.

Keuken aanpassen, repareren en renoveren

Ik wil mijn 8 jaar oude Bulthaup keuken type B3 laten renoveren. Er moet een blok van 3 kastjes worden gedraaid en eventueel worden voorzien van een nieuw bovenblad. Ik heb lekkage gehad in de kast waarin de koelkast stond. Graag laat ik dit repareren. Ik wil er een nieuwe koelkast in laten plaatsen. Ook moet er een nieuwe oven worden geleverd. Graag ontvang ik een prijsopgave voor levering van genoemde materialen en alle reparaties en aanpassingen. Er zijn tekeningen en foto's beschikbaar.

Nieuwe vaatwasser installeren

Nieuwe vaatwasser installeren. De aansluitingen zitten er.

Vaatwasser inbouwen en afzuigkap vervangen

Ik wil de bestaande inbouw vaatwasmachine vervangen. De oude vaatwasser dient te worden verwijderd en een nieuwe vaatwasser dient te worden geplaatst. Ook dient een ingebouwde afzuig unit boven het gasfornuis te worden vervangen. Als laatste verlijmen van de afvoerbuis onder de spoelbak. Verder indien mogelijk graag het oude materiaal mee nemen. Graag ontvang ik een offerte.

Inbouwvaatwasser installeren

Ik wil graag een vaatwasser die ik al hebt gekocht laten inbouwen. De oude ingebouwde vaatwasser is al verwijderd. Het is alleen een kwestie van installeren en het deurtje monteren in de bestaande keuken.

Gevelafvoer maken voor de wasemkap

Wasemkap dient aangesloten te worden op gevel afvoer. De vorige wasemkap was aangesloten op mechanische ventilatie. Nu afzuigkap met motor. Gat maken in binnenmuur met spouw en gemetselde buitengevel. Kap monteren. Afvoer wasemkap daarop aansluiten. De bestaande afvoer (kap) naar mechanische ventilatie verwijderen. Muur en gestuct plafond egaliseren.

Afzuigkap in de keuken installeren

Graag kom ik in contact met iemand die voor mij een afzuigkap (schouw, 90 cm) kan installeren. Het kanaal waarop het aangesloten kan worden is bij mij bekend. Afzuigkap koop ik zelf.

Keuken plaatsen

Het betreft het plaatsen van de keuken. Dit is een L- vorm van 3 bij 1.80 meter. De apparatuur, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, boiler in keukenkastje, spoelbak en de afzuigkap dienen te worden gemonteerd en aangesloten. Daarnaast dienen ook de keukenkastjes geplaatst te worden en moet alles afgekit worden. Alle aansluitpunten en contactdozen zijn gereed en zitten op de juiste plaats.

Vervanging koelkast/restyling keuken

De (Siemens) inbouwkoelkast moet waarschijnlijk worden vervangen. Koelkast lekt enorm en deur kan niet goed meer dicht. Keuken is 16 jaar oud. Wellicht wat andere opknap werkzaamheden in de keuken.