Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat in betonnen muur voor afzuigkap:

Gat in betonnen muur voor afzuigkap

Ik wil graag een gat in mijn muur laten boren voor de afzuiging naar buiten te laten gaan. De rest van de afvoer kan ik zelf. Gaat mij puur om het gat te laten maken naar buiten.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in betonnen muur voor afzuigkap uit heel Nederland:

Gat boren voor de afzuigkap

Een gat boren in betonnen muur van 150 mm. Voor afzuigkap luchtafvoer. (Spouwmuur). Nieuwbouwwoning.

Gat voor kozijn frezen in zijgevel

Goede avond. Ik wil graag een gat laten vrezen in mijn zijgevel voor een kozijn in de badkamer. De badkamer is al helemaal af dus er dient vanaf binnen uit in de hoeken naar buiten door te boren en dan vanaf buiten te zagen. De zijgevel is totaal 50 cm dik dit is inclusief bakstenen buiten, spouw en betonnen muur. Het kozijn moet 60 bij 60 cmworden.

Gat in het plafond repareren

Bij het dichten van een gat in de cv leiding is een gat in het betonnen plafond gemaakt . Het gat 25 cm doorsnee, 10 à 15 cm. Diep moet weer gedicht en afgewerkt worden.

Dakdoorvoer van 150mm voor een rookkanaal maken

Boren van rookkanaal door plafond van woonkamer door betonnen dak van uitbouw/garage met bitumen dakbedekking. Woonkamer is bewoond en schoon. Wat kost alleen dit gat boren, inclusief uren en voorrijkosten? Indien er 4 extra gaten geboord moeten worden, 2x 100mm in zelfde plafond voor hemelwater en in de vloer daar onder (piepschuim delen met betonnen afdekvloer) en 2 gaten 30/35mm door vloer woonkamer voor CV leiding, wat zijn dan de meerkosten (evt per gat) (de cv gaten liefst droogboren in verband met parketvloer, deze mag wel vochtig of een beetje nat worden maar er mag geen water onder het parket komen).

Gat in gewapende betonmuur boren

We zijn op zoek naar iemand die voor ons een gat kan boren in de betonnen muur voor de afzuigkap/afzuiging op korte termijn. Ik hoor het graag, bvd

Gat in betonnen muur maken voor een afvoer

Het gaat om het maken van een gat in een betonnen muur voor de afzuigkap.

Gaten boren in betonnen vloer

In keukenvloer 2x gaten boren voor een warm/koudwaterleiding en 1x gat boren voor waterafvoer wasbak/vaatwasser.

Gat zagen in een betonvloer

Ik ben een verbouwing aan het voorbereiden en daarbij moet er een toegang worden gemaakt naar de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat voor mij een gat in de betonnen vloer kan zagen. Ik ben nu aan het vaststellen waar alle leidingen in de vloer lopen. Ik heb graag snel contact. Deze klus kan over 14 dagen worden uitgevoerd.

Gat zagen voor afzuigkap

Het gaat om een gat voor een afvoerbuis van 125 mm. Ik weet niet precies wat voor muur het is, maar het is in ieder geval geen harde betonnen muur. Buitenmuur zijn bakstenen. Kunt u ook aangeven op welke termijn het gedaan zou kunnen worden, als we besluiten het te laten doen.

Gat boren in een betonnen fundering

Ik wil een offerte ontvangen voor het boren van een gat van 100 mm doorsnede met een diepte van circa 50 cm in een betonnen fundering.