Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Vlaardingen of directe omgeving.

875 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, build kitchen cabinetry & island bench, kitchen renovation, andere fronten keukenkastjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vlaardingen:

Keuken siematic renoveren

Siematic jaar 2000 (SC 16-375a) fronten voorzien van een andere kleur. Vervangen: oven, spoelbak, kookplaat en afzuigkap. Lengte 4.18 heeft een hoge koelkast.

Keuken aanrecht wrappen

Ik wil mijn aanrecht in de keuken laten wrappen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Toplaag op keukenbladen achterwanden vernieuwen

Ik heb een keuken van 9 jaar welke in zeer goede staat is. Behalve het keukenblad. Deze is van kunststof waar blussen vanaf zijn. Een doorn in het oog. Heb offertes aangevraagd voor nieuw blad maar dat is veel te duur. Kunt u misschien mijn keukenbladen en achterwanden oppimpen voor een leuke prijs? Foto’s en maten kan ik u zo doorsturen.

Gat t.b.v. kookplaat in stenen aanrechtblad 1 cm vergroten

Ik heb nu een inbouw gaskookplaat met een nismaat van 56 breed, 48 diep. Deze moet voor een nieuw aan te sluiten inductiekookplaat worden vergroot naar een diepte van 49 cm.

Aanrechtblad plaatsen

Ik wik een aanrechtblad laten plaasten hij is 250cm er moet een wasbak in een een vak voor kookplaat en de kraan ook.

De koelkastdeur repareren

De koelkastdeur hangt scheef en blijft licht open staan.

Gat laten boren voor afzuiging

Graag laten wij een gat naar buiten boren voor de afzuiging in de keuken. De afwerking doen wij verder zelf. Heel veel gedetailleerder kan ik het niet omschrijven.

Gutmann afzuigkap repareren en afvoerkanaal maken

Wij hebben een recirculatie Gutmann Solo Siente afzuigkap. Het halogeenlicht in de afzuigkap en het ledlichtje op de bedieningspook werken niet meer. Afzuigen doet deze nog prima. Daarnaast zijn we niet tevreden met het feit dat er toch teveel geurtjes in de open keuken komen. We willen dan ook een afvoergat laten maken dwars door het betonnen dak. Ik zoek een vakman die zowel de lichtjes in de afzuigkap kan maken als het gat boort en alle andere met de herinstallatie van de afzuigkap gemoeide zaken afhandelt. Gaarne een offerte.

Gat in betonnen muur voor afzuigkap

Ik wil graag een gat in mijn muur laten boren voor de afzuiging naar buiten te laten gaan. De rest van de afvoer kan ik zelf. Gaat mij puur om het gat te laten maken naar buiten.

Klus in de keuken

Voorzet deur van Siemens koelkast sluit niet meer,lijkt of deur scheef hangt en scharnieren verbogen zijn

Ikea keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe IKEA keuken plaatsen met de nodige apparatuur. Nu staat er ook een IKEA keuken in en indeling blijft hetzelfde. Als het goed is hoeft er niets aan de leidingen/ elektra te gebeuren. De keuken bestaat uit 6 kasten (incl. Koelkast met vriesvak, oven, inductieplaat en de vaatwasser). Oude keuken verwijder ik zelf.

Aanrechtblad met schade repareren

Er is een ongelukje gebeurd met het aanrechtblad, en dit wil ik nu graag laten herstellen.

Keukenkasten bevestigen aan de muur

Wij hebben IKEA keukenkasten gekocht, deze zijn al in elkaar gezet. Er hoeven nog maar twee van deze kasten aan de muur bevestigd te worden. Daarnaast moet er een werkbank/keukenplaat op maat gezaagd worden, hier hoeft verder geen gootsteen in dus kan netjes aan 1 kant afgezaagd worden. Deze plaat is niet van natuursteen of iets dergelijks gemaakt, heel simpel van de IKEA, ik denk kunststof.

Gasfornuis repareren

Mijn gasfornuis doet het niet. Hij tikt continue door. Ik vermoed een elektrische ontsteking. Het fornuis moet gerepareerd worden.

Keuken demonteren

Mag ik vragen wat het kost om een keuken netjes te laten demonteren. Zodat hij daarna nog ergens gebruikt kan worden?

Keukenapparatuur aansluiten

Voor vaatwasser moet een gat geboord worden in de keukenkast voor de aan-en afvoer. Op de vaatwasser komt een gasstel dat ook in de keukenkast aangesloten moet worden. Het gat moet afgewerkt worden met plastic of rubber ring om kapot schuren van de slangen te voorkomen. Alle slangen zijn aanwezig.

Dekton keukenblad aanbrengen

Wij hebben een bod uitgebracht op een nieuwe woning waarvan wij op 1 juni de sleutel zullen krijgen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor een matzwarte Dekton keukenblad voor onze nieuwe keuken. Het gaat om een kookeiland (220 x 100 centimeter) en een werkblad in onze inbouwkastenwand (80 x 60 centimeter). Bij het kookeiland moet een uitsparing in het blad voor een wasbak (40 x 40 centimeter) en een inductieplaat (75 x 50 centimeter) komen. Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing van het keukenblad, uitvoering is eind juni gewenst.

Hetal carrousel repareren

Reparatie hetal caroussel

Keuken plaatsen

Ik heb al een nieuwe keuken van IKEA in huis, leidingwerk is aangepast, wie wil deze tegen een redelijk tarief plaatsen? De lengte van de keuken is 293 cm en de breedte van de keuken is ongeveer 2 meter, inclusief bovenkastjes.

Kunststof aanrechtblad repareren

Mijn kunststof aanrechtblad van net 2 maanden oud is beschadigd door een hete spatel. Ik wil de bovenlaag graag laten repareren. Het is een kleine beschadiging.

Keuken plaatsen bij de voetbalvereniging

Het betreft een andere keuken plaatsen bij voetbalvereniging. Wij hebben een gebruikte andere keuken van de gemeente ter beschikking. Deze komt in de plaats van oude keuken. De nieuwe keuken dient te worden aangepast aan de afmeting van de oude keuken. Het gaat om keukenkastjes en apparatuur.

Aanrechtblad laten verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb een flinke brandplek op mijn pas 3 maanden oude kunststof keukenblad. De verzekering vraagt mij om een offerte. Het gaat om een hoekkeuken met een glasplaat als achterwand, geen tegelwerk dus. Ik wil de twee bladen opnieuw laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Voorbereiden en plaatsen van een IKEA keuken

De werkzaamheden voor de keuken zijn als volgt: 1) Dichten/stucen bestaande deurruimte, 80 bij 210 cm met Y- Tong 2) 23 m2 vloer tegelen 60 bij 60 cm over bestaande tegelvloer 3) 3.50 m2 metro wandtegels,wand egaliseren 4) afvoer, waterleiding, stroom verleggen, reeds 3 groepen aanwezig voor keuken, betonnen vloer; geen kruipruimte aanwezig 5) Keuken plaatsen, 2 x passtuk. Onder en boven keukenkastjes en apparatuur, oven, afzuigkap, combimagnatron, vaatwasser Er zijn tekeningen beschikbaar.

Afzuigkap vervangen

Graag zie ik uw beste offerte voor het vervangen van een afzuigkap bij mij thuis. Betreft een vrij simpele afzuigkap. Heb het met spoed nodig. Zie uw offerte gauw tegemoet.

Afzuigkap vervangen

Ons afzuigkap heeft ons gisteren in de steek gelaten. We willen deze laten vervangen door u. We hebben ook uw advies nodig welke wij het best zouden kunnen aanschaffen. We hebben uw advies / hulp gauw nodig.