Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuw fineer op de keuken:

Nieuw fineer op de keuken

Ik heb een koelkastdeur en een lade die beschadigd zijn. Deze wil ik laten fineren. Echter moet de kleur zo veel mogelijk bij de rest passen (wit)
Onze klant uit Stellendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw fineer op de keuken uit heel Nederland:

Keuken kastjes opnieuw fineren

Ik zoek een keukenspecialist die nieuw fineer op keukenkastjes kan aanbrengen. Het gaat om 7 kastjes en 3 lades.

Onderhoudswerkzaamheden aan keuken

Mijn keuken (keukenfactory Zaandam) is in 2005 geplaatst. De laden lijken wat te 'zakken', deuren sluiten niet goed meer en afstellen lijkt noodzakelijk. De 'plint' is er voor installatie kookplaat uit geweest en valt er telkens onderuit. Deurtjes zijn afgewerkt met eiken-fineer. Laat hier en daar op de kopse kanten los. Kortom; ik vraag algeheel onderhoud/reparatie van de keuken.

Aanrechtblad inclusief uitsparingen op maat laten maken

We hebben een nieuw aanrechtblad nodig: Het aanrechtblad is spaanplaat met een fineerlaag en is in de loop der jaren door vocht zacht geworden waardoor nu de kraan los zit. We willen het blad daarom vervangen, maar zoals je zult begrijpen met een mooie verhuizing op korte termijn niet teveel geld aan uitgeven. Afhankelijk van de kosten willen we tevens de achterwand vervangen om alles in dezelfde kleur te kunnen behouden. Specificaties aanrechtblad (L vorm keuken): Lengte 185 cm, 600 mm diep Lengte 130 cm, 600 mm diep Randafwerking: Het mag weer spaanplaat met fineer zijn, volgens mij kunnen we dan de huidige spoelbak behouden/overzetten. Afhankelijk van de kosten/ kleur willen we ook de achterwand vervangen, zodat alles weer een kleur is. Indien dit te prijzig word zullen we een andere afwijkende kleur kiezen voor het blad. Uitsparing spoelbak: kraan en keramische kookplaat (deze laatste willen we ook vernieuwen)

Fineer op keukenkastjes vervangen of fronten spuiten

De plasticlaag op de koelkast in de keuken laat los, daarom op zoek naar offertes voor het vervangen van de plastic-/fineerlaag op het hele blok. Het betreffende deel van de keuken heeft de volgende afmetingen: 210 bij 210 cm (8 panelen) minus oven en magnetron. Zijkant van 55 bij 210 cm, volgens mij geen afneembaar paneel. Midden in de keuken staat nog een meubel voorzien van eenzelfde toplaag. Het zou fijn zijn deze direct mee te kunnen nemen, maar deze staat naar mijn weten vast aan de vloer. Het meubel is zo'n 130 bij 90 cm, heeft een tweetal laden met dezelfde toplaag en staat op de grond op beide zijkanten die eveneens van eenzelfde laag voorzien zijn. Kort door de bocht bekeken zou het geheel op zo'n 10 m² uitkomen denk ik, met zo'n 10-tal deurpanelen / ladefrontjes. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zouden zijn om zoiets te gaan vervangen.

Nieuw fineer op de keuken

Ik wil nieuwe fineer op mijn keukendeurtjes de oude laat los. Het gaat om 7 kastdeurtjes 3 lades 1 vaatwasmachine deur 1 koelkast deur en 2 frontjes. Graag zou ik een grove prijsindicatie willen.

Frontjes maken voor tvkastjes

Onlangs hebben wij drie Ikea-Method bovenkastjes (Ikea keuken serie) gemonteerd onder de televisie. Deze zijn allemaal 40 cm diep. Daarboven hebben wij een werkblad geplaatst. Er ontbreekt nu alleen deurtjes voor deze kasten. Wij zouden graag de deurtjes (vlak en greeploos) willen laten uitvoeren in de kleur Amerikaans Walnoot. Dit mag gefineerd zijn of massief. De hoogte- en de breedtematen van links naar rechts zijn: * Hoog 40 cm x breed 60 cm * Hoog 40 cm x breed 40 cm * Hoog 40 cm x breed 60 cm Totale breedte is dus 160cm. Het heeft onze voorkeur om de totale breedte uit te voeren met 1 plank of 1 stuk fineer, waardoor de houtpatronen door lijken te lopen van de ene kast naar de andere. De montagepunten van de deuren willen graag gelijk houden aan de punten van ikea-deurtjes. Eventueel kunnen dezelfde scharnieren gebruikt worden. Wij kunnen de montage zelf uitvoeren en de deurtjes zelf ophalen. Het gaat uitsluitend om het leveren van de fronten.

Bulthaupt keuken renoveren

Ik heb een Bulthaupt keuken uit 1995 met kersenhouten gefineerde frontjes. De keuken is nog in goede staat alleen bij een aantal deurtjes heb ik vlekken en krassen op het fineer. Daar moet nieuwe fineer op gezet worden. Ook dienen sommige kastjes opnieuw afgehangen te worden. Uitvoering in overleg, mijn voorkeur is eind augustus. Ik zoek een ervaren keukenzetter.

Fineer op keukenfrontjes vervangen

Ik wil graag mijn keuken laten renoveren en zoek daarvoor advies. Het fineer op de lades laat los. Het gaat hierbij om 6 frontjes. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel ook de kastjes meenemen. In dat geval gaat het om totaal 21 panelen.

Keukenkastje repareren en folie herstellen

Het fineer van een van de keukenkastjes laat los en is gescheurd. Het betreft het paneel van de afwasmachine. Dit zou ik graag laten repareren als het mogelijk is. Hiervoor ontvang ik graag een offerte. Het betreft een Tulp keuken van ongeveer 15 jaar oud.

Uiteenlopende herstelwerkzaamheden

Er is een aantal zaken die gedaan dienen te worden aan het huis. 1. Keukendeurkastjes vervangen, 4 stuks want het fineer komt los. Ik heb een keuken die bij de bouw van de flat ingebouwd is. Na ongeveer 16 jaar is het fineer van sommige deuren stuk. Misschien dat er 4 deurtjes vervangen moeten worden maten 59 x 13 cm , 59 x 73 cm, 59 x 59 cm en 59 x 105 cm. Als ik dat goed genoteerd heb; 2. Laminaat herstellen bij drempel deur. Bij de deur drempel komt iets van het laminaat los; 3. Wc pot vervangen. Het glazuur is stuk. Wc werkt naar behoren dus is niet absoluut noodzakelijk. Ik kan er nog even mee door; 4. Kraan repareren, deze lekt; 5. Bescherming boven afzuigkap repareren. Misschien is het handig is dat een en ander visueel geïnspecteerd wordt. Via de mail is een en ander moeilijk uit te leggen en te omschrijven.

Partners

Partners van Casius