Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Spijkenisse of directe omgeving.

1187 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen, keukenblad verwijderen en een nieuwe plaatsen, spoelbak rvs vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Spijkenisse:

Uitsparing kookplaat vergroten in granieten werkblad

Ik wil de uitsparing in m’n granieten werkblad laten vergroten van 84 x 48 in 86 x 49 op locatie in Spijkenisse.

Sparing voor de kookplaat vergroten

Kookplaat sparing vergroten van 75x48cm naar 75x49cm. Graniet is 2cm dik.

Nieuw keukenblad plaatsen

Graag zou ik het kunststof aanrechtblad vervangen voor een nieuw kunststof keukenblad. De lengte is 225 cm. Graag bij inbouw het gasstel en de spoelbak en de kraan terugplaatsen. Het oude keukenblad graag direct ook afvoeren. Ik ga zelf ook kijken bij een bouwmarkt voor een keukenblad.

Composiet aanrechtblad zagen

Ik zou graag mijn gaskookplaat willen vervangen door een inductiekookplaat. De kookplaat zit ingebouwd in een composiet aanrechtblad en de plaat die ik aan wil schaffen is groter. Kunt u aangeven of het mogelijk is om de sparing (nu 480 x 560 ) te vergroten naar 490 x 830 en wat de kosten hiervan zouden zijn? Het aanrechtblad zit vast en kan niet losgemaakt worden.

Keuken monteren

Ik wil een volledige keuken in mijn woning laten monteren. Kasten, elektrische kookplaat, afzuigkap, wasbak, keukenblad, vaatwasmachine. De keuken heb ik al in mijn bezit. De oude keuken is gedeeltelijk gedemonteerd.

Glazen deur van Fratelli oven vervangen

Ik heb een Fratellionofri fornuis type YRU 192. 60. Het kleine rechterdeurtje is verbogen en daardoor is de buitenste glasplaat gebroken. Dit is met de verhuizing gebeurd en het moet vervangen worden. Het gaat om een verzekeringsofferte. Het gaat om een ivoorkleurig versie.

Afwasmachine inbouwen

Ik heb een nieuwe inbouwafwasmachine, wil graag dat het ingebouwd wordt, oude afwasmachine eruit en oude afgevoerd.

Oude keuken laten verwijderen

Ik ga binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen, maar voordat dit gedaan wordt, moeten er snel een aantal dingen gedaan worden: - oude keuken en apparatuur gedemonteerd, verwijderd en afgevoerd (zie foto oude keuken, de afmetingen van de huidige keuken zijn 2,6m x 3,5m) - oude wandtegels verwijderen. Nadat de keuken inclusief tegels verwijderd is moet de muur aan beide kanten en onder het raam gestuct worden. Dit is ongeveer 4 m2. Levering van materiaal in overleg. De nieuwe keuken word naar verwachting 13 oktober geleverd, hiervoor moeten de bovengenoemde werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Voorbereidingswerk leidingwerk keuken

Wij willen de keuken plaatsen waar nog geen gas/water en elektra leidingen lopen. Hier moet dus voorwerk voor gedaan worden. Graag een offerte voor een all-in prijs voorwerk keuken. Indien er meer informatie verschaft moet worden of een afspraak op locatie om de prijs vast te stellen dan kan er altijd contact met mij worden opgenomen. In bijgevoegde foto ziet u de wand waar de keuken komt. De open haard zal vóór het voorwerk al verwijderd zijn. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is goed bereikbaar

Keuken demonteren en verwijderen

Het demonteren en afvoeren van een oude keuken. De bovenkant is reeds gedemonteerd. Het gaat om 5 keer een keukenkastje (60 cm), vaatwasser, oven/elektro combinatie, aanrechtblad (graniet) 1 keer 277 bij 60 cm en 1 keer 177 bij 60 cm.

Vlakscherm afzuigkap inclusief externe motor vervangen

De afzuiginstallatie in mijn keuken is toe aan vervanging. Momenteel bestaat deze uit: - Vlakscherm 60 cm breed met verlichting en los geleverde lichtlijst in houtkleur van de keuken - Externe motor op zolder met capaciteit van 950 m3/uur - Doorsnede afzuigkanaal 15 cm - Bediening motor boven op vlakscherm via kabel door afzuigkanaal (4 snelheden) - Afstand vlakscherm tot externe motor ruim 7,50 meter - Afstand externe motor tot uitlaat op dak ca. 1,50 meter - Breedte externe motor 30 cm. Ik ben opzoek naar een alternatief voor deze installatie, bij voorkeur met handhaving van de lichtlijst in houtkleur van de keuken, en een motor met nagenoeg dezelfde capaciteit (of meer). Bij een interne motor graag opgave van het geluidsniveau en de zekerheid dat deze de lucht dan weg kan blazen door een kanaal van ruim 9 meter lengte. Graag verneem ik van u welke mogelijkheden u kunt bieden, inclusief een globale indicatie van de kosten.

Keukenplinten leveren en monteren

Onze keuken moet na een vloerrenovatie nieuwe zwarte plinten krijgen. Deze moeten gemonteerd worden. Bestaande uit 2 meter verdeeld in 2 delen, 3 meter, 2 zijplinten bij fornuis inclusief plinthoeken. Kickspace rooster opnieuw monteren, ventilatie tbv koelkast uitschulpen of rooster. Graag met dweilprofiel op de vloer. Het is een hoekkeuken.

Diverse klussen in de keuken

Wij gaan binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen, voordat dit gedaan wordt moeten er een aantal dingen gedaan worden. Er hangt nu een radiator onder het raam in de keuken, deze moet verwijderd worden omdat een gedeelte van de keuken daar geplaatst gaat worden. We willen een nieuwe designradiator geplaatst hebben aan de muur, maar hiervoor moet het leidingwerk eerst verplaatst worden, indien mogelijk in de muur. De leidingen lopen nu aan de buitenkant. De oude keuken willen we ook uit elkaar gehaald en afgevoerd hebben. De oude tegels tegen de muur moeten ook verwijderd worden. Nadat de buisjes afgewerkt zijn en de keuken inclusief tegels verwijderd zijn moet de muur aan beide kanten en onder het raam gestuct worden. Dit is ongeveer 10 m2. Nadat de muren gestuct zijn moet de nieuwe radiator geplaatst worden. Levering van materiaal in overleg. De keuken word naar verwachting eind oktober geleverd, hiervoor moeten de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Keukenkast met waterschade herstellen

Inbouwkoelkast kast is beschadigd door waterlekkage. Onderkant van deze kast is hierdoor uitgezet en opgezwollen. Zie bijlage voor foto's.

Waterschade in de keuken repareren

Wegens waterschade door een wasmachine in de keuken, wil ik graag een keukenkastje en een gedeelte van de muur laten repareren. Graag ontvang ik voor de verzekering een offerte.

Aanrechtblad met brandschade vervangen

Aanrechtblad met brandschade vervangen recht blad 2. 50 met dubbelle spoelbak plus een stukje van 30cm appart

Reparatie van keukendeurtjes

Twee keukendeurtjes zijn kapot ik wil ze laten reparatie

Aanrechtblad met brandschade vervangen

Wegens brandschade vervanging keukenblad. Het gaat om een keukenblad van 2.50 en een stukje van 0.30 meter. Het materiaal lijkt steen, maar het is geperst plaat.

Keukencarrousel repareren

De hoekdraaikast onder het aanrechtblad is losgeraakt. Ik heb de deurtjes verwijderd maar in het midden is een koppelstuk wat los zit op de centrale draaias. Ik heb het benodigde koppelstuk al aangeschaft maar ik krijg deze niet in elkaar gezet. Het gaat om een carrousel van het merk Siematic.

Keukenfront van de vaatwasser vervangen

Het frontje in de keuken voor de vaartwasser moet vervangen worden. Het betreft een houten frontje van ongeveer 90 cm breed. Het frontje en de folie hebben los gelaten door een defecte vaatwasser. De thermostaat in de vaatwasser is kapot gegaan en hierdoor is het frontje te heet geworden. Dit frontje hebben we nu zelf provisorisch vast gezet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Granieten keukenblad vervangen

Ik wil mijn granieten aanrecht blad laten vervangen. Het blad is ongeveer 6 a 7 meter lang en heeft een hoek. Mijn opdracht heeft wel spoed, ik laat deze bij voorkeur binnen nu en 2 weken uitvoeren.

Wasbak verplaatsen

Ik wil mijn afwasbak veranderen van rechts naar linkse

Keukenkast bekleden met folie of verven

Folio van keukenkast laat los, dit wil ik graag hersteld hebben door middel van het op kleur spuiten van de kastdeurtjes óf via het beplakken met nieuw folio. Het gaat om 3 kastendeurtjes met afmetingen 45 cm. x 66 cm., de tweede kastdeur is 59,5 cm. x 66 cm. en de derde deur is de gewone deur voor de koelkast. Deze is 60 cm. x 116,5 cm. Graag dit apart te offereren: Er is een stuk hout van mijn keukenblad beschadigd door lekkage van buitenaf, dit wil ik ook graag laten vervangen. Het gaat om een stuk van 45 cm. bij ongeveer 66 cm.

Keukenblad op maat zagen

Graag offerte voor het op maat zagen van een bestaand keukenblad van 2.45 meter lang. Moet in de lengte doormidden gezaagd worden. Materiaal: Composiet, dikte 2 cm. Keukenblad is al aanwezig. Is los en kan ook ergens gebracht worden.

Gasfornuis aansluiten

Wij zijn op zoek naar iemand die mijn nieuwe gasfornuis kan aansluiten. Ik heb alle benodigde materialen al in huis, het gaat echt om het aansluiten. Ik kijk uit naar uw reactie!