Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Schiedam of directe omgeving.

1253 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, aanrecht wrappen, keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Schiedam:

Spoelbak laten infrezen en houten aanrechtblad plaatsen

Ik wil een spoelbak van een ander merk dan IKEA laten infrezen in een aanrechtblad van IKEA. Het liefst zo snel mogelijk (binnen 2 weken) Het aanrechtblad is van hout. De zichtbare zijde is gelamineerd/kunststof. Het gat (zie foto) voor de spoelbak is reeds aanwezig en heb ik gezaagd, alleen de randen van de spoelbak steken uit op aanrecht en ik wil dit mooi vlak hebben

Inductiekookplaat inbouwen

Ik wil een inductiekookplaat inbouwen, elektriciteit is al in orde. Tevens moet er nog een gat geboord worden.

Infrezen keukenblad

Er is een nieuwe keuken geplaatst bij ons. Kookplaat en spoelbak zijn op het keukenblad geplaatst. Ik wil vlak inbouw hebben. Kan dat alsnog?

Plaatsen keukenblad

Ik zoek een keukenspecialist die een keukenblad kan plaatsen. Wij willen een nieuw keukenblad laten plaatsen met een uitsparing voor een keukenkraan, wasbak en kookplaat. Het gaat om 2 stukken van 240 en 210 cm. Het wordt waarschijnlijk een kunststof keukenblad.

Fornuis Fratelli Onofri repareren

Van ons fornuis met een grote en kleine oven werkt de kleine over niet meer. Tot temperaturen van 100 graden gaat het prima. Bij instelling op hogere temperaturen, waarbij de oven na het bereiken van de goede temperatuur af en toe aan gaat om op temperatuur te blijven slaat de zekering eruit. Ik vermoed dat de thermostaat van de kleine oven kapot is en wil graag dat iemand dit komt oplossen.

Afzuigkap lucht naar buiten aanleggen

Graag een offerte betreft een nieuwbouw. De lucht blijft toch in huis hangen ondanks de recirculatie. Ik wil graag een afzuiging naar buiten toe. Hoeveel kost het totaal? De kooklucht en meer blijft in de woning hangen.

Uitsparing in granieten keukenblad vergroten

Het gaat om een bestaand granieten keukenblad van 3 cm dik. Vanwege de plaatsing van een nieuwe kookplaat moet de bestaande uitsparing ter plaatse van 75 x 45 cm vergroot worden naar 74 x 49 cm.

Volledige keuken verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries, kortom een volledige verbouwing). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een U-vormige keuken landelijk klassiek. Willen graag naar moderner wit.

Keukenkastjes monteren

Ik wil een spoelkast (353990) en een onderkast (353994) van een keuken laten monteren.

Voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken

Voorbereidingen treffen voor de nieuwe keuken. Oude keuken moet verwijderd worden (eventueel met afvoeren, ligt aan de meerprijs), de leidingwerk moet gestuct worden en klaar gemaakt voor de nieuwe apparatuur. Ook moet er een nieuw plafond geplaatst worden van ongeveer 6 m2. Graag een offerte of richtprijs voor deze werkzaamheden. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimte te bezichtigen. Met vriendelijke groet,

Afvoer voor afzuigkap door gevel boren en koof plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen de afzuigkap middels een buis door de gevel laten afvoeren. Wij zijn op zoek naar iemand die een gat kan boren door beton, een rooster kan plaatsen (met een geïntegreerde terugslagklep) en een koof kan maken rondom de buis. We zoeken naar een bedrijf dat dit voor ons kan realiseren op 27 of 28 november.

Keuken slopen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de keuken. Het gaat om een L keuken met keukenkastjes, werkblad, apparatuur en wandtegels. Het is wel belangrijk dat de vloer niet beschadigd.

Installatietekening maken voor een keuken

Ik wil voor morgen een gemaatvoerde bouwtechnische tekening laten maken met aansluitpunten voor mijn keuken. Alle maten van de kasten en plaatsing van apparatuur is al bekend. Tekening dient ivm nieuw bouw woning voor morgen bij de bouwer te liggen helaas.

Glasplaat van de inductieplaat vervangen

Scheur in inductie glasplaat. Graag prijsopgave van de glasplaat siemens EH787501/09 FD 8804 incl montage graag via mail

Keuken en keukenapparatuur laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken is 2314 mm hoog en 3500mm breed. De oude keuken moet nog verwijderd worden. De indeling voor de nieuwe keuken is anders dan die van de oude keuken in verband met elektra, afvoer en waterleidingen. De boiler moet 300mm in de zijdelingse richting worden verplaatst. Een aansluitingsschema is beschikbaar om de plaatsing van de nieuwe leidingen duidelijk te maken.. De indeling van de keuken houdt in 8 kasten onderin en 5 kasten aan de bovenkant met 6 apparatuur (oven, magnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en fornuis). De verbouwing van de nieuwe keuken moet in week 47 (21 nov) plaatsvinden. Graag wil ik een offerte van jullie krijgen met een duidelijke specificatie van de werkzaamheden. Voor meer toelichting, raadpleeg aansluitingsschema in de bijlage.

Aanrechtblad laten vervangen

Ik wil het aanrechtblad laten vervangen. Ik schaf het nieuwe blad zelf aan. Er moet ook nog een oud blad verwijderd worden. Extra melding hierbij is, dat ik een inbouwoven met inductie aan de bovenkant heb.

Praxis keuken laten plaatsen

Ik overweeg een nieuwe keuken te kopen bij Praxis. Het gaat om een rechte keuken met een kunststof aanrechtblad en een spoelbak met kraan. Er moet naast het keukenblok een 90 cm breed vrijstaand gasfornuis worden geplaatst met een achterplaat en een brede afzuigkap. Er moeten 4 bovenkastjes en 4 onderkastjes worden geplaatst, met in één daarvan de inbouwvaatwasser. Aan de andere zijde van de keuken moeten 2 hoge kasten worden geplaatst. In één daarvan moet de inbouw koel/vrieskast worden geplaatst.De ruimte boven de bovenkastjes moet worden dichtgemaakt. Al het tegelwerk blijft gehandhaafd. Alle aansluitingen zitten al op de juiste plaats. Ik ontvang graag een globale indicatie voor de plaatsingskosten.

Afzuiging in de keuken naar buiten brengen

Benedenwoning in Schiedam onze afzuiging naar buiten maken. Ligt vanuit keuken 1,5 meter naar buiten.

Reparatie keuken aanrechtblad

Graag wil ik zo spoedig mogelijke een offerte voor het laten maken van een aanrechtblad, ook wil ik de klus zo snel mogelijkt uit laten voeren. Reparatie aan het aanrecht, er zitten gaten in het blad en er zijn nog wat andere beschadigingen aan het blad. Het gaat om een houten aanrechtblad. Ongeveer 40 cm bij 5 cm (L*B).

Keuken verplaatsen naar een nieuwe woning

Ik verhuis binnenkort alleen heb ik in mijn huidige woning een inbouwkeuken laten plaatsen, is het überhaupt mogelijk om het mee te nemen naar het andere huis? Het gaat om een Ikea inbouwkeuken met 3 kasten in de breedte met ertussen een 5pit fornuis en koelkast en oven.. Indien gewenst kan ik het wel opmeten maar ik schat max 4 meter breedte... En wat is ongeveer de kosten ik verhuis naar 20km van m'n huidige woonplaats..

Inbouwkoelkast laten vervangen

Het betreft het vervangen van een linksdraaiende inbouw koelkast/diepvries. Graag met behoud van bestaande deuren. De breedte van de deur is 47 cm.

Inbouwkoelkast vervangen

Huidige koelkast met vriezer is Zanussi type Bltr gross cap; 177 ltr koelkast en 40 ltr vriezer (vriezer zit boven koelkast, met apart deurtje). Deuren zijn linksdraaiend. Breedte 59 cm, hoogte koelkastdeur 118 cm; hoogte vriezerdeur 57 cm. Deze wil ik graag laten vervangen (met behoud van huidige deurtjes) door een energiezuinige koelkast/vriezer.

Nieuwe keuken laten plaatsen

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en wil graag weten wat dat kost om het te laten plaatsen. Het gaat om een U-vorm keuken, de oude keuken verwijderen wij zelf. Wellicht zal er een leiding verplaatst moeten worden voor de gasaansluiting. De keuken bevat de volgende automaten: koelkast / vriescombi, vaatwasser, kookplaat en een oven.

Inbouwkoelkast vervangen

Inbouwkoelkast vervangen, zowel levering als plaatsen. Sleepdeur-systeem. Vriesvak zit boven.

Aanrechtbladen vervangen

Vervangen van aanrechtbladen, spoelbak en inbouwfornuis. Nieuwe aanrechtbladen graag van graniet. Lengte aanrechtblad spoelbak 232 cm lang en 60 cm diep. Lengte aanrechtblad van de andere kant is 137 cm lang en 60 cm diep. Wordt alles ook op gemeten door het bedrijf?