Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor andere fronten keukenkastjes:

Andere fronten keukenkastjes

Ik wil graag de fronten van onze keuken kastjes vervangen. De keuken is <1 jaar oud, maar qua smaak niet optimaal. Eventueel ook frontjes groter maken voor extra bergruimte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor andere fronten keukenkastjes uit heel Nederland:

Keuken siematic renoveren

Siematic jaar 2000 (SC 16-375a) fronten voorzien van een andere kleur. Vervangen: oven, spoelbak, kookplaat en afzuigkap. Lengte 4.18 heeft een hoge koelkast.

Keuken fronten laten spuiten

Ik wil graag de kastjes van onze keuken laten spuiten in het wit. Het gaat om 2 kleine langwerpige kastjes, 3 normale kastdeurtjes, 3 brede lades en 2 grotere kastdeuren (onder andere van de koelkast).

Keuken spuiten in een andere kleur

De frontjes van bijna alle keukenkasten laten los. Ik wil graag dat deze coating eraf gehaald wordt. De fronten en de kasten. Alles schuren en spuiten. Kunnen de kasten blijven hangen of moeten die eraf gehaald worden? De deurtjes en andere frontjes kunnen e zo afgehaald worden.

Toplaag op keukenkastjes herstellen

Goedendag, Sinds kort laat bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur de toplaag los. Wat zijn bij u de mogelijkheden ter oplossing en de daarbij behorende offerte en garantietermijn? De keuken is uit 2008 (1e bewoner) en ik woon sinds mei 2017 in het huis. Keuken betreft 2 gedeelten tegenover elkaar. 1e gedeelte 3 bovendeurtjes en 3 onderdeurtjes maten:- 2 bovenkastjes 59,5 x 86 cm en middelste bovenkastje met glas 59,5 x 57 cm - 3 onderkastjes 59,5 x 71,8 cm. 2e gedeelte 1 koelkast deur en 6 laden maten: - koelkastdeur 59,5 x 115 cm ,- 2 lades 14 x 79,5 cm, - 4 lades 28,5 x 79,5 cm. Bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur laat dus de toplaag los. Bij de andere deurtjes en lades nog geen sporen van het loslaten. Zal de toplaag bij de lades en onderkastjes ook loslaten? Wat kost het om alle fronten te vervangen en/of alleen de 3 met schades? Welke oplossingen heeft u?

Frontjes maken voor tvkastjes

Onlangs hebben wij drie Ikea-Method bovenkastjes (Ikea keuken serie) gemonteerd onder de televisie. Deze zijn allemaal 40 cm diep. Daarboven hebben wij een werkblad geplaatst. Er ontbreekt nu alleen deurtjes voor deze kasten. Wij zouden graag de deurtjes (vlak en greeploos) willen laten uitvoeren in de kleur Amerikaans Walnoot. Dit mag gefineerd zijn of massief. De hoogte- en de breedtematen van links naar rechts zijn: * Hoog 40 cm x breed 60 cm * Hoog 40 cm x breed 40 cm * Hoog 40 cm x breed 60 cm Totale breedte is dus 160cm. Het heeft onze voorkeur om de totale breedte uit te voeren met 1 plank of 1 stuk fineer, waardoor de houtpatronen door lijken te lopen van de ene kast naar de andere. De montagepunten van de deuren willen graag gelijk houden aan de punten van ikea-deurtjes. Eventueel kunnen dezelfde scharnieren gebruikt worden. Wij kunnen de montage zelf uitvoeren en de deurtjes zelf ophalen. Het gaat uitsluitend om het leveren van de fronten.

Keukenfrontjes spuiten in de oorspronkelijke kleur

Van onze keuken laat de folie los van 4 frontjes. Bij 2 komt dit doordat de oven op een kier heeft gestaan. De andere 2 fronten zitten op de vaatwasser en het gootsteenkastje. We willen de frontjes laten spuiten in dezelfde kleur.

Fronten en een werkblad van de keuken vervangen

In ons nieuwe huis staat een SieMatic keuken, vermoedelijk uit 1997. We willen graag de kastfronten vervangen in een andere kleur (inclusief de gekleurde voorkanten van het skelet). Plint is nog in orde. Het zijn ongeveer 12 deurtjes, 1 koelkastdeur, 5 lades en verwijderen van een kopstuk plus afwerken van zijkanten kastjes. We willen graag nieuwe werkbladen; een werkblad is 60 x 301 (uitsparing inductieplaat) en het andere is 60 x 304 (uitsparing dubbele wasbak). Als de prijs van deze renovatie ons past komt er eventueel inbouwen van Bosch koelkast en Siemens oven bij.

Keuken ontwerpen en maken

Wij willen onze bestaande keuken gaan vervangen. Ik het al een eerste ontwerp gemaakt van de gewenste nieuwe keuken. Het moet een keuken worden in een U-vorm, met een semi-kookeiland, die aan de andere zijde een bar functie heeft. Het moet een degelijke maar niet hele luxe keuken worden, met eiken fronten. We willen de keuken laten doorlopen in een aangebouwde serre. Daarbij zullen we in eigen beheer een aanpassing aan de muur verzorgen. Het gevolg is dan dat er wel een steunpaal in de keuken komt te staan, door het blad. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat wij onze wensen en het eerste ontwerp kunnen bespreken.

Keukenkast frontjes schilderen

8 keukenkast deuren, 4 ladefronten en 2 panelen zijn nu voorzien van een fineerlaag. Deze laag begint los te laten. Ik wil graag het fineer laten verwijderen en de deuren, fronten en panelen in een andere kleur laten spuiten of schilderen. De huidige scharnieren en handgrepen blijven behouden. Totale oppervlakte is ongeveer 3.5 m2.

Keuken renoveren

Het vervangen, lamineren of spuiten van de frontjes van de keukenkastjes. De koelkast en ook twee andere kastjes hebben nu al losse folie. In totaal zijn het 21 of 22 fronten. De keuken is 15 jaar oud. De kasten zijn nog goed. Wat zijn de kosten voor de verschillende opties?