Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor tegelvloer vervangen in keuken:

Tegelvloer vervangen in keuken

Graag willen wij een nieuwe tegelvloer in onze keuken, maar dan zou de huidige tegelvloer er uitgebroken moeten worden. Dat zouden we graag laten onderzoeken of dit mogelijk is. het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer 1.5 bij 3 m.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer vervangen in keuken uit heel Nederland:

Gietvloer in de badkamer en het toilet

Wij willen graag een badkamer en een toiletvloer wat op dit moment een tegelvloer is vervangen voor een gietvloer. Mijn vraag is of dit over een plavuizen vloer heen kan. 3cm dik, oppervlakte van 3.5m2 in badkamer 4m2.

Badkamer tegelvloer vervangen

Mijn badkamertje lekte en ben daarom bezig de tegels te verwijderen, er zat overal water onder de tegels. Het herstel van de vloer wil ik daarom toch maar uitbesteden. Het is een klein badkamertje van 2 x 3 meter, onder het schuine dak. De tegels lagen direct op het hout. de badkamer is al laag, dus de vloer mag niet veel hoger worden. Het is een oud zaans huisje, dus er zit beweging in. Ik heb behoorlijke haast, ik kan nu al niet meer douchen.

De tegelvloer op de begane grond vervangen

Ik zoek een ervaren tegelzetter die mijn tegelvloer kan renoveren. Het betreft alleen de begane grond. Het gaat om het verwijderen, afvoeren en egaliseren van de huidige tegelvloer. Hieronder ligt vloerverwarming waar rekening mee gehouden moet worden. Vervolgens wil ik de vloer laten betegelen met 60 bij 60 cm tegels. Het gaat in totaal om 45 m2.

Het opknappen en hufterproof maken van een badkamer

We willen de badkamer van 5 vierkante meter graag renoveren. De vloer moet vervangen worden samen met een nieuw urinoir en wasbak. We zijn een studentenhuis waar 8 jongens wonen dus het moet hufterproof zijn. Daarnaast een nieuwe douche-kop, glazen deur waarschijnlijk en we willen een nieuwe (aflopende) tegelvloer.

Holle tegelvloer en brokkelende voeg herstellen

Ik wil graag de tegelvloer in mijn woonkamer herstellen (60m2). Op dit moment klinken verschillende tegels zeer hol en laat er op meerdere plekken voeg los. Er zijn een paar reserve tegels die ik nog heb, maar het liefst zou ik herstel zien zonder een tegel te hoeven vervangen. Het betreft ook om tegels van 1.20m x 1.20m.

Muur en balken vervangen en eventueel tegelen

Ik wil graag een stuk muur (pilaar) wegbreken 200 x 800 mm x 2400 hoog en stalen balk vervangen Eventueel ook stucwerk muren (nu metselwerk 86 M2) en plafonds (nu oud stucwerk 54 M2) in woonkamer/ keuken. En nieuwe tegelvloer leggen (tegel is 60 x 120 cm, wel dun) totaal 65 M2. Liefst vanaf 20 of 27 juli indien mogelijk.

Tegelvloer vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het opknappen van een bestaande tegelvloer. Er moeten voegen vervangen worden (ongeveer 30 m2) en er zijn ongeveer 5 tegels die we moeten vervangen. Verder graag de hoekafwerking verwijderen. De tegels kunnen we zelf aanschaffen.

Vloerverwarming en tegels plaatsen

Wij overwegen de radiatoren op de benedenverdieping van onze nieuwe woning te vervangen met vloerverwarming, en hierop een mooie tegelvloer te laten leggen. Het gaat om woonkamer, keuken en gang van in totaal naar schatting iets minder dan 60m2. In de woonkamer zitten nu 2 radiatoren (onder de ramen), in de keuken 1 (onder het raam) en in de gang 1 (naast de voordeur).

Tegelwerk voortuin en schuur ophalen

Wij plaatsen een nieuwe schuur, in de week van 6 Juli willen we hier de bestaande tegelvloer van 18 m2 40x60 op laten halen. De ophoging is ca 15 cm, zand aan te leveren. Verder willen we in de voortuin nog eens 45 m2 tegelwerk 40x60 vervangen. Dit kan eventueel later dan in de week van 6 Juli. De ophoging is ca 10cm over het oppervlak, zand aan te leveren. Nieuwe tegels 60x60 voor dit gedeelte nog aan te schaffen of kunnen geleverd worden. Graag een gespecificeerde prijsopgave.

Tegelvloer entree/hal vervangen

Oude tegelvoer (+/- 5m2 van 20x20 cm) verwijderen. Betonnen ondervloer egaliseren en oude materiaal afvoeren. Nieuwe (30x30 cm) tegelvloer leggen en afwerken. Overgang-strips nodig in hal naar parket en bij afstap naar schuur. Zal nieuwe tegels zelf leveren. Tijdens werkzaamheden moet voorziening komen om toegang tot voordeur of schuur te komen. Heb n.l. geen andere ingang.