Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat boren in buiten muur voor afzuigkap:

Gat boren in buiten muur voor afzuigkap

Vanwege aanschaf nieuwe afzuigkap, is bestaand gat door de buitenmuur van 100mm niet groot genoeg. Het afvoergat dient nu 120mm te worden. De buitenmuur is ong 30 cm dik en bestaat uit beton( ca 10cm), spouw en baksteen. Het gat bevindt zicht op ca 2,3m hoogte op de begane grond. Het is een bestaande woning, dus werkzaamheden dienen zo schoon mogelijk te verlopen. Klus dient zo snel mogelijk te worden uitgevoerd.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat boren in buiten muur voor afzuigkap uit heel Nederland:

Gat voor de afzuigkap boren

Ik wil graag een gat van 15,5 cm in de muur willen laten boren voor de afzuigkap. Het gat moet door een binnen- en buitenmuur zonder spouwisolatie, geen beton, en op een hoogte van 40 cm van de grond.

2x 160mm en 1x 30mm gat boren door de spouwmuur

Ik wil mijn airco verplaatsen op de muur, hangt nu laag maar wil hem hoog op de muur. Met de airco hoeft u niets te doen, gaat puur om de 3 gaten boren en de 2x 160mm (oud) te dichten.

Afvoerkanaal voor een afzuigkap maken

Ik zoek iemand die een 160 mm gat kan boren in de buitenmuur voor de bestaande afzuigkap. Inclusief leveren/monteren van RVS Bolrooster (vooraf s.v.p. keuze hierin voorleggen) en de flexibele slang aansluiten op het gemaakte gat.

Gat voor airco boren 65mm

Ik wil een gat laten boren voor mijn airco door de spouwmuur heen (jaren 30 huis, baksteen). Het gaat om een gat van 65 mm.

Gat boren naar buiten voor afvoer

In oktober komt er een nieuwe keuken, maar er moet een gat van 15 cm in diameter geboord worden, door beton. Dit is voor de afvoerpijp van afzuigkap. Moet gedaan zijn voor 1 oktober ivm de stukadoor.

Gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco

Graag wil ik 3 gaten laten boren voor 3 mobiele airco's deze moeten voorzien worden van mantelbuis en anti regeninslag rooster.

Gat laten boren in de buitenmuur ivm airco

Ik wil 3 gaten boren in gevelmuur. [ metselwerk dubbel ] op bijv 50 cm hoogte vloer. i.v.m. mobiele Airco. in een verzorgingshuis Slang is 150 mm

Gat boren in muur voor afvoer mobiele airco

Gat boren in de buitenmuur (1e verdieping) voor afvoer lucht mobiele airco.

Gaskachel installeren

We hebben een losse gaskachel gekocht, om in de woonkamer te plaatsen, het gaat om een DRU trio. Loze leiding gas naar de juiste plek is aanwezig. Dus graag de vrijstaande kachel aansluiten op gas, en de rookgasafvoer (1,5m) aansluiten op de geveldoorvoer. Graag overleg over wie de materialen levert en over het boren van het gat in de gevel. U mag altijd even langs komen om de situatie te bekijken. Graag uitvoeren voor het nieuwe stookseizoen.

Drie gaten boren in een platte dak

Ik wil drie dakdoorvoeren laten maken in een plat dak met diameter van 160 mm. Deze heb ik nodig om mijn woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en grote zolder te ventileren. Deze drie dakdoorvoeren sluiten makkelijk bij een aankomend ventilatorbox. Er moeten twee gaten geboord worden bij de betonvloer van de derde verdieping voor de luchtkanalen. Er moet een gat geboord worden bij de betonvloer van de tweede verdieping voor luchtventilatie. Er moeten twee gaten geboord worden bij de muren tussen de slaapkamers. worden bij betonvloer

Partners

Partners van Casius