Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen:

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Van 1 keuken kastje is het scharnier ( Blum 75. 155) defect. Zoek vakman om een nieuwe te plaatsen. Eventueel beide scharnieren van dit kastje vernieuwen. Tevens het opnieuw stellen van alle keukenkasten. 8 stuks
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen uit heel Nederland:

Reparatie keukenkastjes

Het gaat om het repareren en afstellen van scharnieren van een horizontale keukenkast deur.

Scharnieren op paneel keukenkast monteren

Mijn inbouwkoelkast is vervangen door een losse koelkast. Nu moeten er 3 scharnieren op het paneel moeten worden geplaatst, zodat de oude plaats van de inbouwkoelkast als kast dienst kan doen. De hoogte is ongeveer 1.20 meter. Dus benodigd: 3 scharnieren en montage.

Louvre deuren leveren

Voor een project van ons zijn wij opzoek naar 2 smalle en hoge Louvre deurtjes. In de bijlage heb ik een schets gemaakt van een deur met de buiten afmetingen (in mm), de stijlen moeten geschikt zijn voor standaard "keukenkast" scharnieren. Onderstaande foto is een sfeerbeeld van de aan te bieden Louvre deurtjes. De deuren mogen onbehandeld aangeboden worden, grondverf en aflakken regelen wij zelf. Indien u nog vragen heeft kunt mij bellen.

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Wij hebben in onze keuken een vrij zware kastdeur die slecht sluit. De deur is 100 cm hoog en 60 cm breed en heeft 2 scharnieren. Wij laten die scharnieren graag herstellen of vervangen.

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Ik heb in mijn keuken een inbouwkoelkast, die ik niet meer volledig kan sluiten. De scharnieren van het keukenfront op de koelkast werken niet goed en wil ik daarom laten repareren of vervangen. Ik maak hiervoor graag een afspraak. U kunt mij een email sturen met beschikbare tijden voor een afspraak, ik zal daar altijd op reageren. Anders kunt u in de avonduren telefonisch een afspraak maken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Diverse klussen in en rondom het huis

Diverse klussen in en rondom het huis: - vastzetten schutting. - vervangen scharnieren keukenkast (gasdrukscharnieren van de bovenkasten). - vervangen badkraan. - leveren en plaatsen plank boven was/droger. - eventueel reparatie balkonhek. - eventueel reparatie beschermkast markies. We zoeken een bedrijf dat garantie geeft.

Keukenkast frontjes schilderen

8 keukenkast deuren, 4 ladefronten en 2 panelen zijn nu voorzien van een fineerlaag. Deze laag begint los te laten. Ik wil graag het fineer laten verwijderen en de deuren, fronten en panelen in een andere kleur laten spuiten of schilderen. De huidige scharnieren en handgrepen blijven behouden. Totale oppervlakte is ongeveer 3.5 m2.

Keukenkast met gebroken scharnieren repareren

Keukenkast scharnieren is gebroken (kastdeur van de ingebouwde koelkast)

Scharnier bevestigen op een keukenkast

Een van de scharnieren van onze keukenkast is los geraakt. De plank waarin het scharnier zat, is met Formica bedekt spaanplaat. Het scharnier is nog in orde, maar kan ik niet bevestigen. Ik zoek iemand die dat wil doen en ontvang graag een raming van de te verwachten kosten (incl. voorrijkosten).

Miele keukenscharnieren en afvalbak vervangen

Ik wil in een keukenkast (onder) nieuwe scharnieren en een nieuwe afvalbak laten plaatsen.