Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukentje monteren:

Keukentje monteren

Graag wil ik een keukentje laten monteren. Het gaat daarbij om een paar keukenkastjes die gemonteerd moeten worden en nieuwe opgehangen. De keuken is volledig bij de Gamma gekocht. Afbeelding hieronder is de keuken zoals hij bij de Gamma staat opgesteld. Graag op deze manier ook thuis monteren. Echter de keuken is zonder afzuigkap gekocht. Afmeting van de keuken in lengte is 2 meter. De keuken ligt in onderdelen thuis te wachten op montage. Als het goed is hoeven er geen leidingen omgelegd te worden. En er dient wel een kookplaat op gas aangesloten te worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukentje monteren uit heel Nederland:

Kelder en carport ombouwen naar woonruimte

Momenteel is er al een kelderruimte aanwezig met een hoogte rond 2 meter. Dit is ontstaan doordat de woning een split-level woning is. Aansluitend aan de kelder is ook een carport aanwezig. Dit moet dicht gemaakt worden en tot woonruimte omgebouwd worden. De kelder is rond de 25 m2 en de carport rond de 17 m2. Dit moet omgebouwd worden naar een slaapkamer, woonkamer, keukentje, toilet en douche. Ik zou graag separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de ruimt en monteren van de keuken en de badkamer. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Verbouwen en uitbouwen van woonhuis

De huidige aanbouw (72m2) bestaat uit een garage en een kantoorruimte. De volgende werkzaamheden moeten worden verricht: PLAFONDS Garage & Kantoor: gipsplaten plafond aanbrengen (nu: houten plafond) TOILET KANTOOR Slopen/afvoer toilet, tegels, wasbak, tegelvloer/wandtegels aanbrengen, hangend toilet & wasbak HEEL KLEIN KEUKENTJE Verwijderen wasbak & tegels, leidingen verbeteren, plaatsen eenvoudig keukenblok met wasbak, plaatsen eenvoudige bovenkastjes, verlichting onder bovenkastjes, drie contactdozen VLOER KANTOOR Egaliseren & laminaatvloer/plinten monteren OVERIGE WERKZAAMHEDEN KANTOOR Ombouw verwarming ingang, ombouw verwarming subkantoor, vensterbanken vernieuwen, contactdoos in vloer bij schuifpui (voor bureaus) OVERKAPPING Aantal overige werkzaamheden