Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor houten aanrechtblad renoveren:

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil graag het houten aanrechtblad weer laten schuren en oliën. Er zitten nogal wat zwarte vlekken in. Het blad is circa 2.5 meter lang. Ik zou dus een afspraak willen hebben om offerte te laten maken.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten aanrechtblad renoveren uit heel Nederland:

Aanrechtblad schuren en lakken

Ik wil graag mijn houten keukenblad opgeknapt hebben. Waarschijnlijk schuren en oliën. De lengte is circa 550 centimeter en 65 centimeter diep, minus uitsparingen voor kookplaat en wasbak. Ik woon in Rotterdam Noord, vlakbij uitvalswegen. Omdat het een verzekeringszaak is, heb ik een offerte met logo en KvK-nummer nodig (per mail).

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij hebben een halfronde keuken. Aanrechtblad is van hout met volgens mij formica toplaag. Voorzijde loopt over in een houten opstaande ronding tegen water-afloop. Wij wensen een nieuwe toplaag wanneer mogelijk. Tevens willen we een nieuwe spoelbak laten plaatsen. Wat zijn de mogelijkheden?

Spoelbak plaatsen in houten aanrechtblad

Op dit moment hebben wij een spoelbak van 44 x 44 centimeter. Deze willen wij echter vervangen voor een spoelbak van 48 x 44 centimeter dit omdat huidige spoelbak naar onze mening niet heel mooi is afgewerkt. We zijn op zoek naar iemand die deze spoelbak bak kan plaatsen zodat het mooi afgewerkt eruit ziet. Het gat in het aanrecht dient dus groter gemaakt te worden. De klant schaft zelf de nieuwe spoelbak aan.

Schuren van een houten aanrechtblad en inductiekookplaat plaatsen

Graag wil ik ons houten keukenblad laten schuren en in de olie/lak laten zetten. Ook zou ik de aanwezige keramische kookplaat willen vervangen door een inductiekookplaat. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Gootsteen in aanrechtblad frezen

In een geplaatst houten werkblad met plastic lamineerlaag wil ik een wasbak laten frezen. Er zit nu een oplegwasbak in waardoor er steeds water op het werkblad blijft staan. Kan dit gefreesd worden terwijl het blad op de plaats blijft? Het gaat om een standaard ronde wasbak van Reginox. Er is dus ook een nieuwe wasbak nodig. Geen haast bij, kan elk moment.

Houten meubels schuren en oliën

Ik wil graag een whitewash massief Eiken houten aanrechtblad van circa 2.4 meter en een eikenhouten dressoirkast van 2.5 meter breed laten schuren en oliën of lakken.

Wasbak in een houten aanrechtblad frezen

IK heb een eikenhouten keukenblad en wil hier graag een franken wasbak in gefreesd hebben ook moet er een stukje rvs voor de wasbak komen in verband met de beschadiging weg werken.

Wasbak in een houten aanrechtblad frezen

Ik wil mijn eigen wasbak in een nieuwe houten werkblad laten zetten / frezen, uiteraard op maat.

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil een houten aanrechtblad opknappen, spoelbak en kraan vervangen.

Houten aanrechtblad schuren en oliën

Wil graag mijn houten keukenblad opgeknapt hebben. Waarschijnlijk schuren en oliën. Lengte totaal 5,50 meter en 65 cm diep. Omgeving Eindhoven.

Partners

Partners van Casius