Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor elektrische kookplaat aansluiten:

Elektrische kookplaat aansluiten

Ik wil een elektrische kook plaat aan sluiten alle aan sluitingen zijn aanwezig maar 2 van 4 branden niet. Dit wil ik verholpen hebben. Er moet binnen een lus gemaakt worden (?).
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische kookplaat aansluiten uit heel Nederland:

Elektrische kookplaat laten aansluiten

Boven bij de verhuur moet een kookplaat aangesloten worden ( 4 pits etna met perilex stekker Beneden zit de meterkast waar het op aan gesloten moet worden

Vervangen van de groepenkast

Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 10 groepen laten plaatsen. Het gaat om een oude huis met moderne apparatuur inclusief inductie kookplaat en wallbox voor een elektrische auto, geen 380V.

Groepenkast vervangen

We hebben een oude woning gekocht, die zijn we nu aan het renoveren. Het appartement is vrij klein. Voor de nieuwe keuken met elektrische kookplaat, combi oven, vaatwasser en afzuigkap hebben we waarschijnlijk een nieuwe groepenkast nodig. Mogelijk hebben we aan de huidige capaciteit genoeg maar het zijn nu drie groepen en als dit niet het geval is moeten we de capaciteit verhogen bij Liander. Wat zal dit alles gaan kosten?

Klussen in de keuken

Ik wil graag een nieuw keukenblad laten plaatsen en de oude verwijderen. En een nieuwe elektrische kookplaat in het keukenblad bevestigen. En een nieuwe afzuiging oplaten hangen. En graag advies welke daarvan past. (Klein keukentje)

Hulp bij het plaatsen van de inductiekookplaat

Klant wenst graag hulp bij het monteren van een elektrische kookplaat. De nieuwe kookplaat is in huis, maar dient aangesloten te worden op een bestaande situatie. Klant heeft door een breuk in het glas van de oude kookplaat al enige tijd niet kunnen koken en hoop dat een elektricien snel langs kan komen om de kookplaat even aan te sluiten. Gaat om de stekker aansluiten.

Gas vervangen door elektrische kookplaat

Meterkast uitbreiden met een groep die geschikt is voor een elektrische kookplaat. Vanuit de meterkast direct naar buiten en een grondkabel direct langs de woning naar achteren en weer in de woning binnenbrengen ter hoogte van de kookplaat. De kabel voorzien van een stopcontact, geschikt voor een kookplaat.

Extra groepen in meterkast plaatsen

Ik wil 2 extra groepen in meterkast plaatsen en vanuit de meterkast in de gang een 5 meter kabel verleggen richting de woonkamer ter behoeve van de keuken voor een wasmachine en elektrische kookplaat.

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

De woning is ongeveer 10 jaar oud, er zit nog geen groep voor een elektrische aansluiting voor een inductie kookplaat. Afstand meterkast naar keuken ongeveer 4 1/2 meter.

Gaskraan in de keuken verplaatsen

Onze elektrische kookplaat is overleden en nu willen wij weer terug naar gas. Hiervoor moet een leiding gelegd worden vanuit de meterkast die tegen de keuken aanzit (kwestie van gat boren denk ik) en een aansluiting gemaakt worden.

Elektrische ontsteking van een gaspit repareren

Onlangs is er wat water over onze kookplaat gevallen en hierdoor werkt één kookpit (wok variant) niet meer via de elektrische ontsteking. Waarschijnlijk dient hierin iets vervangen te worden. Graag zou ik van u willen vernemen wat hiervoor ongeveer de kosten zullen zijn voor reparatie. Ik zie uw reactie graag tegemoet en alvast vriendelijk bedankt.

Partners

Partners van Casius