Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor elektrische kookplaat aansluiten:

Elektrische kookplaat aansluiten

Ik wil een elektrische kook plaat aan sluiten alle aan sluitingen zijn aanwezig maar 2 van 4 branden niet. Dit wil ik verholpen hebben. Er moet binnen een lus gemaakt worden (?).
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische kookplaat aansluiten uit heel Nederland:

Groepenkast vervangen

Aansluiten elektrische kookplaat en waarschijnlijk hoort daarbij dat de groepenkast vervangen moet worden.

Groep bij laten plaatsen

Wegens het vervangen van de elektrische kookplaat en oven moet een groep bijgeplaatst worden voor de oven. In de oude situatie was de plaat aangesloten op de oven en volstond de toentertijd (2001) geplaatste groep. Gaarne offerte voor plaatsing extra groep en aansluiting van de oven.

Keuken plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe keuken (L-vorm) bestaande uit 4 onderkasten en 2 bovenkasten en 2-delig werkblad. Inbouwapparatuur: afzuigkap, elektrische kookplaat, spoelbak met afvoer en kraan. Waterleiding en elektra reeds aanwezig. Werkinstructie (handleiding) aanwezig.

Groepenkast uitbreiden

Wij hebben zojuist een oud huis gekocht en zijn druk met de verbouwing. Echter zitten er nog hele oude stoppen in de meterkast en zijn er niet genoeg groepen voor onze elektrische apparaten. Zo willen we een nieuwe keuken laten plaatsen met onder andere een Quooker, wasmachine, vaatwassen, combi magnetron, afzuigkap en inductie kookplaat. Onze groepenkast dient dus uitgebreid te worden op de moderne stroombehoeften. Op dit moment zijn er maar 3 groepen, en wil er meer hebben voor de moderne behoeften voor het apparatuur.

Kabel aansluiten in de meterkast

Ik woon op een schip en de meter zit in de walkast, groepenkast aan boord. Ik heb een 3-fasen aansluiting nodig voor een elektrische geiser en eventueel ook voor een keramische kookplaat.

Stroom aanleggen voor elektrisch koken

Wil misschien over gaan naar elektrisch koken. Ik heb momenteel geen krachtstroom en heb geen idee wat dit gaat kosten. Ik weet nog niet of het een elektrische kookplaat of een inductiekookplaat gaat worden. En of krachtstroom nodig is. Wat is er nodig bij de twee opties en wat kost dat?

Keuken plaatsen

I-vorm. Beschikbare breedte is 2.90 meter. Stoer uiterlijk. Betonnen aanrechtblad. Inbouwkoelkast. Elektrische kookplaat. 2 spelbakken, keramisch. Inbouw combi magnetron en oven.

Extra groep voor de keuken bijplaatsen

Graag had ik een extra stroomgroep in de keuken voor een elektrische kookplaat. Mijn meterkast is vol dus er moet een extra kastje bij. Graag ontvang ik hier advies over wat de mogelijkheden zijn.

Krachtstroom keuken aansluiten

Wij hebben een keuken gekocht met elektrische kookplaat. Nu moet hier een nieuwe groep in de meterkast worden aangelegd plus de keuken natuurlijk. De leiding ligt er al. Graag ontvang ik een offerte.

Perilex aansluiting maken voor elektrische kookplaat

Ik wil een nog aan te schaffen elektrische vierpitskookplaat waar een Perilexstekker aan zit, aansluiten op een perilexstopcontact (aanwezig). Dat schijnt door een erkend installateur te moeten gebeuren. Wat zou dit kosten?

Partners

Partners van Casius