Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vaatwasmachine inbouwen in bestaande keuken:

Vaatwasmachine inbouwen in bestaande keuken

Ik denk erover om een vaatwasmachine te laten inbouwen in mijn bestaande keuken, is dat mogelijk? Wat zouden de kosten hiervoor zijn?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasmachine inbouwen in bestaande keuken uit heel Nederland:

Vaatwasmachine wisselen

Ik heb een nieuwe vaatwasmachine gekocht en zou deze graag willen laten inbouwen in mijn keuken. De huidige vaatwasser moet er dan worden uitgehaald, die wil ik graag laten afvoeren.

Stopcontacten aanleggen, gaskookplaat aansluiten en inbouwen

De werkzaamheden zijn als volgt: Stopcontacten aanleggen - voor vaatwasser; - voor kookplaat. Gaskookplaat - frezen in het keukenblad; - aansluiten op gasleiding, deze ligt er wel al maar moet nog aangesloten worden op de gastoevoer. Vaatwasmachine aansluiten op afvoer en toevoer Alle benodigdheden qua aansluiting hebben wij al. Wij missen alleen nog het stopcontact voor de vaatwasser.

Waterpunt maken en vaatwasmachine inbouwen

In de keuken moet een kraan geplaatst worden om de vaatwasmachine op aan te sluiten (onder de gootsteen in het middelste kastje). De nieuwe vaatwasmachine dient ingebouwd te worden op de plek van het linker kastje waarbij de huidige kastdeurtjes op de vaatwasmachine gemonteerd dienen te worden. Het kastje dient zorgvuldig verwijderd te worden zodat deze eventueel mogelijk later weer teruggeplaatst kan worden.

Inbouwen van een vaatwasmachine

Ik wil graag een vaatwasmachine in laten bouwen. Er is nu geen vaatwasmachine in de keuken dus er moet daarvoor ook voor het water een aan- en afvoer gemaakt worden. Er is voldoende ruimte om de vaatwasser in een kastje te plaatsen. Misschien een wat kleinere vaatwasser? Het kastje is 1.5 meter van het spoelgedeelte af.

Vaatwasmachine laten installeren (vrijstaand model)

Ik wil een vrijstaande afwasmachine laten inbouwen in mijn keuken, merk Bosch Pro Party. Er moet 1 kastje van mijn keukenblok worden verwijderd. Aanvoer van water en elektra moet ook worden aangepast. De afvoer kan worden aangesloten op die van de gootsteen. Er is een foto beschikbaar.

Vaatwasmachine inbouwen in bestaande keuken

Ik wil graag een volledig t integreren vaatwasser laten inbouwen in onze bestaande keuken. Hij zal moeten komen waar nu een keukenkastje zit. Dit keukenkastje moet eruit maar moet wel heel blijven. Het is een huur huis en dat keukenkastje zal dus ooit weer terug moeten worden geplaatst. In het keukenkastje naast waar de vaatwasser moet komen zit een kraan waar hij op aangesloten kan worden. Nog een keukenkastje verder zit de gootsteen. Op de zwanenhals daar zit al een aansluitstuk voor een extra water afvoer. Ik denk dat er ook een stroompunt moet worden aangelegd in de buurt van de vaatwasser. Daarna wil ik dat de plint en het frontje wat nu op het keukenkastje zit op de vaatwasser worden gemonteerd, zodat de vaatwasser volledig geïntegreerd is. Eventueel als dat mogelijk is inclusief het leveren van de vaatwasser, maar die kunnen we ook ergens anders kopen.

IKEA keuken plaatsen

Ik wil graag een Ikea keuken laten plaatsen. De keuken bestaat uit 8 kasten en een werkblad die bestaat uit een hoek van 90 graden en een hoek van 130 graden. Daarnaast bestaat de keuken uit de volgende Ikea inbouw apparatuur: oven, magnetron, inductiekookplaat, vaatwasmachine en een koelvries combinatie. Het inbouwen dient opgenomen te worden in de prijsindicatie. Belangrijk om te melden is dat de huidige keuken al voorzien is van een keramische kookplaat dus een stroomaansluiting en een extra groep is reeds aanwezig. Ook dient de spoelbak en de kraan uiteraard geplaatst te worden. Graag ontvang per mail een offerte voor voor het plaatsen van de keuken en het aansluiten van de inbouw apparatuur! Momenteel heb ik een offerte ontvangen van een gerenommeerd keukenplaats bedrijf die ca € 1450 bedraagt en dat vind ik al aan de hoge kant. Voor dit bedrag wordt de keuken geplaatst en alle apparaten (inclusief materiaalkosten) aangesloten! Indien de offerte boven dit bedrag uitkomt heeft reageren geen zin.

Apparaten repareren of vervangen in de keuken

Ik zoek iemand voor een aantal klussen in de keuken: - Combi oven waarvan de magnetron het niet meer doet. - Afzuigkap die niet goed zuigt en lawaai maakt. - Vaatwasmachine waar onderdeeltjes van missen. - Wasmachine die niet afpompt. - Inbouwen van een nieuw gasstel.

Vaatwasser inbouwen en afzuigkap vervangen

Ik wil de bestaande inbouw vaatwasmachine vervangen. De oude vaatwasser dient te worden verwijderd en een nieuwe vaatwasser dient te worden geplaatst. Ook dient een ingebouwde afzuig unit boven het gasfornuis te worden vervangen. Als laatste verlijmen van de afvoerbuis onder de spoelbak. Verder indien mogelijk graag het oude materiaal mee nemen. Graag ontvang ik een offerte.

Vaatwasser inbouwen in een bestaande keuken

Ik wil een vaatwasmachine laten inbouwen in bestaande keuken. Ik ben naast de praktische uitvoering van de inbouw op zoek naar advies op welke plek in de bestaande keuken dit het best gedaan kan worden en welke machine daarbij het best passend is. (contacten met vaatwasser leverancier is dus een pre.)

Partners

Partners van Casius