Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor uitsparing voor kookplaat vergroten in granieten aanrechtblad:

Uitsparing voor kookplaat vergroten in granieten aanrechtblad

Ik wil de uitsparing van de inductiekookplaat laten vergroten in een granieten keukenblad. Nu ongeveer 83 bij 48. Zal centimeters groter moeten worden. Blad is drie cm dik. Graag prijsopgave.
Onze klant uit Roelofarendsveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitsparing voor kookplaat vergroten in granieten aanrechtblad uit heel Nederland:

Uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn composiet aanrechtblad vergroten? Het gat is nu 75 x 49 centimeter en moet 88 x 49 centimeter worden.

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

Werkbladen inmeten en openingen infrezen

Momenteel zijn wij in de woning van onze zoon aan het klussen. We hebben al een aantal IKEA kastjes geplaatst en er moet nog een werkblad op het keukenblok en een werkblad op een kookeiland worden geplaatst. We willen hiervoor kunststof werkbladen kopen van 38 mm dik. We laten de bladen hier graag vooraf goed inmeten door een vakman. Na de levering willen we daar dan een spoelbak en kookplaat laten infrezen in 1 blad. Bij het andere blad moet er een uitsparing in de hoek komen. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Uitsparing in betonnen keukenblad vergroten

Voor onze keuken gaat het om de volgende werkzaamheden: - vervanging van de bestaande gas kookplaat van het merk atag (diepte 59cm, breedte 53 cm) die vervangen wordt door de Ikea eldslaga gaskookplaat: -> Breedte: 73. 0 cm, Diepte: 51. 0 cm) -> belangrijk: hiervoor moet de bestaande uitsparing worden vergroot in het keukenblad 6 cm beton afgewerkt met laagje natuursteen door een deskundig vakman die met betonnen werkbladen werkt en weet hoe je hier zorgvuldig uitsparingen in kunt maken (ook de combinatie met randje natuursteen). Er zal voor de kookplaat wrs een uitsparing gemaakt moeten worden van circa 10c m breedte. - en de vervanging van de atag oven (breedte 59,4 cm bij h 59 cm) door de mirakels NN hete lucht oven : 59.4 cm Hoogte: 58. 9 cm) NB: de Atag oven/ gaskook plaat is een oud combinatiemodel van ATAGVoor ons is het van belang dat het goed en veilig wordt aangesloten door een erkende vakspecialist in de gas aansluiting en vakspecialist uitsnijden van betonnen werkbladen. Er is geen stekker voor de nieuwe oven (Ikea inbouw model)

Dekton keukenblad leveren en monteren

200 x 62 x 2 domoos dekton werkblad met een dubbele spoelbak onderbouw uitsparing. 2 kraangaten. 200 x 124 x 2 domoos dekton werkblad met grote kookplaat uitsparing. (90 CM) eiland

Uitsparing in composiet aanrechtblad groter maken

De oude gaskookplaat moet vervangen worden door een inductie kookplaat. De uitsparing in het composiet aanrechtblad moet daarom iets - 1 cm -vergroot worden aan een zijde. Hierna dient de vakman de kookplaat te installeren en een kookgroep in de meterkast aan te brengen.

Aanrechtblad van betonciré maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten dat die tussen half en eind november zal worden opgeleverd. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de levering en plaatsing van een keukenblad in betonciré. Het betreft een eiland met uitsparingen voor een kraan, wasbak (eventueel mag de wasbak ook in betonciré afhankelijk van het prijsverschil), kookplaat en in 1 van de zijkanten/staanders (het blad mag doorlopen tot op de grond) een uitsparing voor een dubbel stopcontact. De maten zijn 110 diep x 292 breed (inclusief breedte van de staanders) x 93 hoog (inclusief dikte blad van 6 cm). De keuken zelf komt van Ikea en wordt nog aangeschaft. Het zou gaan om plaatsing begin december.

Composiet aanrechtblad aanpassen

Wij hebben een composiet aanrechtblad, de uitsparing voor kookplaat moet iets worden vergroot. Van ongeveer 76 cm naar 79 cm.

Elektrische oven aansluiten

Ik heb een elektrische oven aangeschaft en wil het laten plaatsen door een erkend monteur. Het moet aangesloten worden op een aparte groep of een apart stopcontact. Ik heb weinig verstand hiervan en zou graag een offerte willen ontvangen. Het is geen combioven en hij staat los van de kookplaat. Voorheen had ik een gecombineerde versie, nu heb ik deze afzonderlijk van elkaar gekocht. De kookplaat is al aangesloten. De oven moet wel op dezelfde plek als voorheen komen (onder de kookplaat), de uitsparing die er nu zit is voldoende. Het gaat met name om het plaatsen van een extra elektropunt en wellicht een extra groep.

In granieten blad uitsparing groter maken

Wij willen onze bestaande kookplaat vervangen voor een 6 pits kookplaat. De bestaande uitsparing van onze granieten blad, dient hiervoor te worden aangepast van 750 mm naar minimaal 835 mm. Het blad is 20 mm dik. Graag uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius