Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vaatwasmachine installeren:

Vaatwasmachine installeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - installeren nieuwe vaatwasmachine - er is nog geen oude aanwezig - bovenlade en keukenkastje van 60 cm dient hiervoor te worden gebruikt - wateraanvoer dient te worden gerealiseerd. Nu alleen 2 flexibele aansluitingen voor warm en koud water naar keukenkraan - op afvoer dient een andere sifon te worden geplaatst om het water van afwasmachine te kunnen afvoeren - elektra aansluiting aanbrengen voor stroom vaatwasser - lade niet meer hergebruiken - deurtje van kastje wel hergebruiken, indien mogelijk - indien nodig extra groep aanmaken
Onze klant uit Rockanje (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasmachine installeren uit heel Nederland:

Zonneboiler installeren

Een kwart van ons dak betreft een plat dak van ongeveer 15m2. Dit lijkt mij het meest geschikte deel van het dak, aangezien dit op het zuid-westen ligt. Ons huis is in 2015 opgeleverd en is vrij goed geïsoleerd. Het huidig gasverbruik is zo'n 650m3 per jaar, het waterverbruik is 91m3 per jaar. Onze CV heeft een Gaskeur-NZ label, maar heeft volgens mij wel een aansluitset nodig, indien er een zonneboiler op wordt aangesloten (Intergas HREco 35). We hebben een 4 persoonshuishouden en vloerverwarming. Ik zou ook graag de verschillen (in zowel besparing, als investering) tussen beide soorten zonnecollectoren inzichtelijk willen krijgen. Indien mogelijk en niet teveel gedoe / investering zou het mooi zijn als de wasmachine en de vaatwasmachine op de zonneboiler kan worden aangesloten.

Kokendwaterkraan Grohe Red + duo boiler

Na aanschaf van de Grohe Red kookwaterkraan inclusief Duo boiler wil ik deze laten installeren. In de keukenkast is reeds koud en warm waterleiding aanwezig en ook elektriciteit. Nu is ook de vaatwasmachine erop aangesloten. Bij Sifon moet extra opening komen voor afvoer. Indien u de kraan voordelig mee kan aan kan bieden, dan verneem ik dat graag.

Keuken, douche en toilet verbeteren

Ik wil in mijn woning diverse onderhouds- en renovatieklussen laten verzorgen. Het gaat om de volgende zaken. KEUKEN: In de keuken wil ik over de hele lengte een keukenblad met spoelbak laten installeren (Duropal 32 mm met rechte randafwerking) het gasstel komt bovenop het blad, de koelkast er onder. Er zit een kraan en afvoer van de niet meer aanwezige wasmachine die verplaatst/afgesloten moeten worden, misschien kan er later een vaatwasmachine. Een stopcontact moet verwijderd worden en het bestaande stopcontact dat 25 cm hoger zit moet een extra contact krijgen. De aanwezige kraan die gehandhaafd kan worden, en wil ik graag voorzien van een flexibel verlengstuk zodat de spoelbak makkelijk schoon gemaakt kan worden. DOUCHERUIMTE: Hier wil ik een meubel met lades met een wastafel laten installeren, een spiegel erboven (Hera badmeubel Gamma 60 cm breed). De bestaande kraan kan gehandhaafd blijven. Wel is er een nieuwe glazen plank nodig. De douchekop en doucheslang moeten vervangen worden. TOILET: Het fonteintje moet vervangen worden (moet ik nog uitzoeken). De afvoer moet worden ingefreesd in de muur. zodat de leiding niet meer zichtbaar is. Het beton-email dat er nu zit wordt dan beschadigd, maar dit vind ik geen probleem, als het maar glad afgewerkt wordt.

Aardlekschakelaar, extra groep en intercom installeren

Ik verhuis 31 oktober naar appartement op de derde verdieping. Nu blijkt daar geen aardlekschakelaar in de meterkast te zitten (zie foto). ER zijn 3 groepen maar die wil ik graag uitbreiden naar 4 groepen omdat we er met 3 mensen gaan wonen in vergelijking met de ene die er nu woont. Ik wil ook graag een intercom met camera laten installeren, liefst draadloos en wil dat ook graag door dezelfde elektricien laten doen die de meterkast komt doen (twee vliegen in 1 klap). Er is een vaatwasmachine, een droogtrommel, een koelkast een magnetron, een oven en een wasmachine en wat klein keukengerei zoals ketel, blender/toaster et cetera. Die allemaal tegelijkertijd moeten kunnen werken op de groepen. Graag ook advies of 4 dan genoeg is en wat de extra prijs is voor een extra groep erbij. Ik hoor graag van jullie en ook op welk termijn dit kan worden gedaan. Het zou het liefst op donderdag 2 november of vrijdagmiddag 3 november moeten gebeuren nog voordat we het appartement gaan schilderen.

Kraan voor vrijstaande vaatwasmachine installeren

Ik heb een nieuwe vrijstaande vaatwasser in de bijkeuken en deze heeft nog geen aansluiting op de waterleiding. Mogelijk is een tweeweg-kraan een oplossing i.c.m. de wasmachine en anders een eigen kraan 3/4". Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Vaatwasmachine en gaskookplaat installeren

Gaat om het installeren van een vaatwasmachine en een gaskookplaat in de keuken van mijn moeder. Graag zo snel mogelijk contact om een afspraak in te plannen.

Vaatwasmachine laten installeren (vrijstaand model)

Ik wil een vrijstaande afwasmachine laten inbouwen in mijn keuken, merk Bosch Pro Party. Er moet 1 kastje van mijn keukenblok worden verwijderd. Aanvoer van water en elektra moet ook worden aangepast. De afvoer kan worden aangesloten op die van de gootsteen. Er is een foto beschikbaar.

Klus in de keuken

In de huidige keuken wil ik 2 kastjes laten verplaatsen en een vaatwasmachine laten installeren, inclusief aansluiting en een nieuwe koelkast laten installeren. Beiden zijn nog niet aangeschaft en kunnen eventueel in overleg met de vakman worden aangeschaft. Misschien wil ik ook een nieuw kunststof keukenblad aanschaffen en laten plaatsen, 2.5 meter lang. De keuken is ongeveer 5 m2. Tevens wil ik graag dat de gang deur en keuken deur andersom open gaan. Deze gaan nu naar binnen open en ik wil deze graag aangepast hebben zodat deze naar buiten opengaan. Oplevering van mijn huis is op 1 juli, ik zou graag hierna de klus laten voltooien.

Kraan en afvoer voor vaatwasmachine installeren

Wij willen graag een vrijstaande vaatwasser aanschaffen en in onze keuken plaatsen. Daarvoor moet er een waterkraantje + afvoer worden aangelegd. Kunt u ons vertellen hoeveel wij kwijt zijn incl. materiaal (evt. een muurplaat, waterkraan, afvoerbuis etc). Graag een prijs mailen.

Schilder- en opknapklus in een appartement

Ik wil graag wat schilderwerk laten doen in mijn appartement. Zoals de trap, de plinten, de vloer, de keuken. Daarnaast wat klussen zoals het plaatsen van een deur voor de meterkast, schuifdeuren voor de kledingkast, plinten vastmaken aan de muur. Tot slot wil ik een vaatwasmachine laten installeren in de keuken.