Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenplinten leveren en monteren:

Keukenplinten leveren en monteren

Wie kan nieuwe keukenplinten leveren en monteren? Dit in verband met een nieuwe vloer die onlangs is gelegd in de keuken. De maten van de plinten zijn: circa 2.90 m lang en 52 cm diep circa 1.16 m lang en 52,5 cm diep De keuken is wit met deels muren in antraciet kleur. Ik zou RVS plinten heel mooi vinden, of zwart.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenplinten leveren en monteren uit heel Nederland:

Keukenplinten leveren en monteren

Onze keuken heeft nieuwe (laminaat) vloerbedekking. We hebben daarvoor de oude plinten moeten verwijderen en willen nu nieuwe plinten laten plaatsen. In totaal is 550 cm plint nodig, waarin 2 hoeken van 135 graden en een hoek van 90 graden. De hoogte moet ongeveer 17,8 cm zijn.

Keukenplinten vervangen

In de door ons aangekochte woning is er een nieuwe parketvloer gelegd. Daarbij zijn de plinten onder de keuken verwijderd en deze zijn nu niet meer bruikbaar door beschadigingen. We willen er graag nieuwe plinten laten plaatsen, antraciet van kleur, ongeveer 6 à 7 meter in totaal, met een aantal hoekjes. We laten het hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw all-in prijs voor het meten, leveren, monteren en opruimen. We willen dit graag binnen 2 weken laten verzorgen.

Mat RVS-look keukenplinten leveren en monteren

Keukenplint in mat RVS look leveren en monteren van 140 mm hoog bestaande uit twee delen voorzien van een binnenhoek inclusief voet afdichtprofiel. Lengte aan de ene zijde is ongeveer 3100 mm en aan de andere zijde 3200 mm. Exacte lengte in te meten tijdens plaatsing.

Zwarte keukenplinten leveren en monteren

Ik wil graag zwarte keukenplinten in mijn keuken hebben aangezien diegene die ik nu heb te laag zijn geworden omdat ik een andere vloer heb gelegd het zijn planken van 210 / 213/ en 51 centimeter dus 3 planken. Dikte 1 centimeter hoogte nu 23 centimeter maar dit is dus te laag moet rond de 24 centimeter zijn.

Keukenplinten leveren en monteren

Onze keuken moet na een vloerrenovatie nieuwe zwarte plinten krijgen. Deze moeten gemonteerd worden. Bestaande uit 2 meter verdeeld in 2 delen, 3 meter, 2 zijplinten bij fornuis inclusief plinthoeken. Kickspace rooster opnieuw monteren, ventilatie tbv koelkast uitschulpen of rooster. Graag met dweilprofiel op de vloer. Het is een hoekkeuken.

Keukenplinten leveren en monteren

Voor een nieuwe vloer in de keuken, zou ik graag nieuwe keuken plinten willen hebben. Ik ben op zoek naar een bedrijf waar ik de plinten kan aanschaffen en ze ook kan monteren. Het gaat om 2.4 meter bij 0.50 cm.

RVS (look) keukenplinten leveren en monteren

Onze oude plinten van IKEA hebben het begeven (keuken nog geen jaar oud). Nu willen we nieuwe keukenplinten, bij voorkeur in RVS look maar het vinden hiervan valt tegen. Wie oh wie kan ons helpen met het leveren en monteren? Hoogte = +/- 19cm Lengtes

Plaatsen van keukenplinten

Leveren en plaatsen van keukenplinten. 6 meter lang.

RVS keukenplinten leveren en monteren

Wij hebben een nieuwe vloer laten leggen en nu passen onze oude keukenplinten niet meer. Graag zouden wij nu nieuwe keukenplinten onder de keuken willen, namelijk RVS-look. Nu is het probleem dat het een oud huis betreft en de plinthoogte niet overal gelijk is. De totale lengte plinten welke wij nodig hebben is 5,55 meter en de hoogte is gemiddeld 17 mm. Graag verneem ik wat de prijs van de plinten inclusief het op maat maken en het monteren ervan ongeveer bedraagt.

RVS keukenplinten leveren en monteren

Ik heb twee keukenblokken van beide ongeveer 305 cm lang. De huidige plinten bestaan uit twee delen en zijn nooit netjes gemonteerd. Ik wil graag RVS (look) plinten in één stuk aan beide zijden. Ik ben op zoek naar iemand die plinten kan vervoeren en installeren en ook de hoekstukken.