Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken installeren op nieuwe locatie:

Keuken installeren op nieuwe locatie

Wij willen op de benedenverdieping (winkel / bedrijf) een keuken laten plaatsen in het achterste deel (ongeveer 20 vierkante meter). Hiervoor moeten er nieuwe leidingen getrokken worden en 2 cv’s worden verplaatst. De stoppenkast wordt door de elektricien al aangepast. De installatie van de keuken zelf kan in overleg ook onder de werkzaamheden vallen (afhankelijk van de afspraken met de keukenleverancier en de timmerman). In verband met bestellen van de nieuwe vloer, wil ik graag al komende week contact.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken installeren op nieuwe locatie uit heel Nederland:

Ventilatie installeren in badkamer en keuken

Ventilatie installeren in de badkamer en keuken. Voor de keuken een afzuigsysteem aanleggen. Alle werkzaamheden en materialen in overleg.

Vloerverwarming installeren

De woning is circa 8,3 x 6,8 meter. Er ligt nu een massief houten vloer in de woning deze sloop ik er zelf uit. De keuken wordt eruit gehaald voor de vloerverwarming wat het leggen zal vergemakkelijken. De woning heeft 1 kamer + hal van circa 3 x 2 m inclusief apart toilet. De afwerking moet geschikt zijn om laminaat op te plaatsen.

Gaskookplaat installeren

Gas afsluiten en oude gas kookplaat verwijderen en nieuwe gas kookplaat plaatsen en gas aansluiten (dezelfde nis maat). Ook eventueel druppelende en lekkende keuken water kraan gelijk repareren.

Warmtepomp installeren

Het hele concept is gebaseerd op zelfvoorzienend leven, wonen. Wij zijn op zoek maar een passende manier voor het verwarmen van het huis en warm water voor douche en keuken leveren. We gaan in december starten met de bouw en verwachten in februari klaar te zijn voor deze installatie. De woning is 150 m2.

Kraan vervangen

Ik heb iemand langs komen om nieuwe kraan in de keuken installeren .

Lucht-luchtwarmtepomp installeren

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp installeren in het ouder huis met woonkamer, keuken, badkamer en optioneel 2 slaapkamer. deze zou in combinatie met een pellet kachel moeten gaan functioneren. De oppervlakte van de woning is ongeveer 70 m2.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil een offerte opvragen voor het installeren van een inbouwvaatwasser en om te kijken naar de scharnier van de vaatwasser welke is beschadigd na de voorgaande installatie of dit hersteld kan worden. Ook is het zo dat de plinten zijn vastgeplakt zitten aan de vloer dus ook hiernaar kijken, er bestaat een kans dat de hele vloer rondom de keuken ook moet worden verwijderd.

Groepen uitbreiden en krachtstroom installeren

Oude woning , behoefte aan uitbreiding meterkast, krachtstroom, nieuwe draden naar keuken ivm inductie, indien mogelijk, bezoek vooraf

Lucht lucht warmtepomp installeren

Graag ontvangen wij informatie over de aanschaf van een lucht lucht warmtepomp. Deze alle ruimtes in onze 2 onder 1 kap woning moeten verwarmen. Dit zijn 3 slaapkamers, de woonkamer, de badkamer, de keuken en de hal.

Klusjes in mijn woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning gedaan hebben zoals: Scharnieren van de vriezer (inbouw) vervangen. Koelkast & vriezer ( inbouw) eruit halen en terug plaatsen ( schoonmaken er achter & mogelijk dode muizen verwijderen). Kickboard keuken vastzetten. Dakgoten vogel-proof maken evenals de schoorstenen. Deurkrukken vervangen op de 1e etage en zolder van 4 opdekdeuren. Schuifdeuren installeren op zolder en onder de dakkapel. Waterkraan buiten aan de voorzijde woning monteren.

Partners

Partners van Casius