Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gasfornuis aansluiten:

Gasfornuis aansluiten

Wij hebben een nieuw gasfornuis en zouden deze graag willen laten aansluiten. Verder geen ingewikkelde dingen, er hoeft niks verbouwd te worden of iets dergelijks.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasfornuis aansluiten uit heel Nederland:

Keuken voorbereiden op een nieuwe keuken

De ruimte van onze keuken meet 5 m². We hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt op afroep in week 22 geleverd. We zoeken een vakman voor het voorbereidende werk. De oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Dat gaat om een een keuken met een inbouwafzuigkap, gasfornuis, een koelkast, combi-magnetron en 2 x TL-verlichting. We willen 2 extra groepen laten aanleggen in de meterkast en aansluiten via de kruipruimte naar de keuken. Er moet een 3-fasen aansluiting komen voor de inductiekookplaat en 1 extra gewone groep voor de combi-magnetron, koelkast en overige aansluitingen. In de ABB groepenkast moeten aanpassingen worden gedaan. De aansluitingen voor gas, water en elektra moeten worden aangepast voor de nieuwe keuken. We willen ook een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. Verder willen we 10-15 m² wanden laten glad pleisteren en witten. We zoeken een vakman die al deze klussen voor ons kan uitvoeren en/of kan coördineren. We ontvangen graag uw offerte.

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

Gasfornuis aansluiten

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het aansluiten van mijn gasfornuis.

Kookplaat installeren

Ik wil een inductie kookplaat laten aansluiten en installeren. 220v, een stekker met vier stekers. Volgens mij moet er een groep bij en dus een leiding naar de meterkast. (in een appartement). Hij past in het oude gat in het aanrecht waar het gasfornuis zat. Bel de klant over extra Details rondom de klus, Hij wil graag extra informatie willen geven aan de vakman. Er zijn namelijk allerlei extra factoren die het werk moeilijker maken, Echter is de klant bereid om daar voor te betalen.

Gasfornuis aansluiten

De aansluiting van het gasfornuis moet worden bevestigd.

Installatieklussen in huis

Ik verhuis binnenkort naar een 3-kamer appartement en wil daar enkele klussen laten verzorgen. Het gaat om het plaatsen van een douchewand en monteren en aansluiten van een regendoucheset in de badkamer. Verder wil ik een vrijstaande vaatwasser laten aansluiten en een vrijstaand gasfornuis. Ik ga vandaag bekijken wat de situatie is van de huidige leidingen en afvoeren. Ik zal zelf zorgen dat alle apparatuur en andere materialen aanwezig zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Gasfornuis aansluiten

Ik heb een gasfornuis staan en de gasaansluiting wil ik graag door een professioneel persoon laten aansluiten.

Gasfornuis laten aansluiten

Ik wil een inbouw gasfornuis laten aansluiten. Er zit al een kraan: het is een kwestie van de slang (deze is ook al in huis) aansluiten op het fornuis en zorgen dat allen goed naar behoren werkt.

Gasfornuis aansluiten en douchestang vervangen

Er moet een gafornuis worden aangesloten. Bij de stang waar de douchekop aanhangt is de knop afgebroken, zodat de douchekop niet meer hoger of lager gezet kan worden.

Gaskraan en gasfornuis aansluiten

Graag zou ik in de keuken mijn gasfornuis laten aansluiten. Ik meen dat de gasleiding is afgedopt en dus een kraan nodig heeft. Wellicht kan ik tzt een foto sturen alvorens iemand langs komt om onnodige voorrijd kosten te voorkomen. Ik werk als arts in het ziekenhuis en heb daardoor beperkte mogelijkheid mbt datum en tijd afspraak. Wellicht kunt op zaterdag.

Partners

Partners van Casius