Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea werkblad, spoelbak en kraan plaatsen:

Ikea werkblad, spoelbak en kraan plaatsen

Ik wil 2 keukens vervangen van houten werkblad, spoelbak en kraan plaatsen (keuken). Het betreft werkblad van ongeveer 1,65 meter. Spullen zijn van IKEA. Ik haal zelf oude spullen eruit. Je hoeft het alleen in te plaatsen.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea werkblad, spoelbak en kraan plaatsen uit heel Nederland:

Verwijderen van oude en installeren van nieuwe IKEA keuken

In een vakantiehuisje moet de bestaande keuken verwijderd worden (en bij voorkeur ook afgevoerd) en een nieuwe (eenvoudige) IKEA keuken geplaatst. De kastjes zetten we zelf wel in elkaar, maar er moeten hoogstwaarschijnlijk water- en elektriciteitsleidingen verplaatst worden. De wand bestaat uit schrootjes en de vloer loopt behoorlijk af naar één kant. Het gaat om een kleine eenvoudige keuken met vier keukenkastjes, een oven, gasplaat en wasbak. De koelkast is los, maar moet wel waterpas afgesteld worden. Het werkblad is op maat, maar de uitsparingen voor gas plaat en wasbak moeten nog uitgezaagd worden. Er is een boiler die in aanrechtkastje geplaatst moet worden.

Ikea keukenwerkbladen monteren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken geplaats, nu moeten we alleen het werkblad er nog op. Nu kunnen wij dat alleen niet zelf, dus nu is onze vraag of jullie ook alleen werkbladen monteren en op maat zagen. Ons werkblad is van laminaat en loopt rond af. Wij zijn er benieuwd wat de prijs hier van is

Aanrechtblad vervangen

Ik wil bij IKEA een nieuw aanrechtblad gaan kopen en dat in mijn keuken laten plaatsen. Het is een laminaat werkblad van 300 x 60 x 2,8 cm. Het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Daarin moet ook een uitsparing voor een nieuwe wasbak en kraan worden gemaakt en die moeten gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Werkbladen inmeten en openingen infrezen

Momenteel zijn wij in de woning van onze zoon aan het klussen. We hebben al een aantal IKEA kastjes geplaatst en er moet nog een werkblad op het keukenblok en een werkblad op een kookeiland worden geplaatst. We willen hiervoor kunststof werkbladen kopen van 38 mm dik. We laten de bladen hier graag vooraf goed inmeten door een vakman. Na de levering willen we daar dan een spoelbak en kookplaat laten infrezen in 1 blad. Bij het andere blad moet er een uitsparing in de hoek komen. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Frontjes maken voor tvkastjes

Onlangs hebben wij drie Ikea-Method bovenkastjes (Ikea keuken serie) gemonteerd onder de televisie. Deze zijn allemaal 40 cm diep. Daarboven hebben wij een werkblad geplaatst. Er ontbreekt nu alleen deurtjes voor deze kasten. Wij zouden graag de deurtjes (vlak en greeploos) willen laten uitvoeren in de kleur Amerikaans Walnoot. Dit mag gefineerd zijn of massief. De hoogte- en de breedtematen van links naar rechts zijn: * Hoog 40 cm x breed 60 cm * Hoog 40 cm x breed 40 cm * Hoog 40 cm x breed 60 cm Totale breedte is dus 160cm. Het heeft onze voorkeur om de totale breedte uit te voeren met 1 plank of 1 stuk fineer, waardoor de houtpatronen door lijken te lopen van de ene kast naar de andere. De montagepunten van de deuren willen graag gelijk houden aan de punten van ikea-deurtjes. Eventueel kunnen dezelfde scharnieren gebruikt worden. Wij kunnen de montage zelf uitvoeren en de deurtjes zelf ophalen. Het gaat uitsluitend om het leveren van de fronten.

Keukenblokjes in elkaar zetten

Er moeten 2 Ikea keukenblokjes in elkaar gezet worden. De keukenblokken zijn twee keer 60 cm x 60 cm x 60 cm ongeveer. Er moet ook een werkblad op gemaakt worden. Het werkblad wordt 122 cm bij 62. Het werkblad kan ik zo kopen.

IKEA keuken laten monteren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van mijn nieuwe IKEA keuken en het verwijderen van de oude. Fornuis en wasbak blijven hetzelfde. Het zijn 7 kastjes in totaal (2 boven, 1 voor vaatwasser, 1 onder was bak, hoekkast, 1 onder fornuis/oven), 1 40 cm kast en kastje voor de ijskast) die wij zelf al in elkaar kunnen zetten, dus die hoeven alleen nog gemonteerd te worden, het blad moet op maat worden gemaakt, de vaatwasser is nieuw en komt naast de wasbak dus moet worden aangesloten op de leiding, koelkast is ook nieuw en komt dichtbij fornuis en moet ook worden aangesloten op elektriciteit. Verder moet het werkblad wat uit 2 delen bestaat op maat worden gemaakt en gemonteerd worden. Afzuiger is ook al aanwezig. Ik zou de keuken graag 31 augustus gemonteerd zien worden.

Nieuw aanrecht plaatsen

Hello, I left a little burn on the my kitchen counter and I would like to know if you provide the service to replace the coating and how much it would be. It is a simple ikea like coating, I saw a similar one on gamma's website (GAMMA werkblad AS 7919 TC donker antraciet 2650x600x28 mm). I believe the whole counter should be replaced. It is about 2 meters long, and there is a sink in the middle. Pictures are provided attached to this message. Een nieuw keukenblad monteren. 2 meter lang met een spoelbak en een kraan erin en erop.

Spoelbak in een IKEA werkblad laten frezen

Wij hebben een nieuwe IKEA-keuken geplaatst. Na levering van het werkblad bleek dat IKEA is vergeten om de spoelbak in ons werkblad te frezen, zodat dan de bovenzijde van de spoelbak gelijk loopt met het werkblad. Als we het werkblad terugbrengen naar IKEA zijn we het 4 weken kwijt, dus dat is geen optie. We zijn nu op zoek naar een vakman die op korte termijn tijd heeft om de spoelbak in te frezen. Het is een gelamineerd blad. We horen graag wat de kosten zijn.

Werkblad in de keuken plaatsen

Binnenkort wordt een composiet-keukenblad van IKEA bezorgd. Door een fout bij de levering is als compensatie een kleine vergoeding door IKEA aangeboden. Werkzaamheden zijn: •Blad (lengte 240cm) plaatsen en vastschroeven. Het oude rvs-blad is reeds van de muur losgemaakt en tegels zijn schoon en vrij van siliconenkit. Hulp bij het plaatsen/tillen is aanwezig •Afkitten •Opdekspoelbak monteren •Kraan monteren en aansluiten (ruimte voor spoelbak en kraan is reeds uitgespaard) Graag uw offerte inclusief BTW.

Partners

Partners van Casius