Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Rijswijk of directe omgeving.

1003 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: opzoek naar een keukenspecialist die met ons opzoek gaat naar een nieuwe keuken en hem ook plaatst., keuken installatie klaar maken, offerte keuken waterschade, voorbereidend werk voor plaatsen keuken, nieuwe afzuigkap plaatsen met directe ventilatie naar buiten, nieuwe keuken plaatsen, gat vergroten in een Ceasarstone aanrechtblad en perilex WCD installeren, keuken leiding en elektra klaarmaken voor nieuwe keuken, nieuwe spoelbak en aansluiten inductie, koof afzuigkap maken en afvoer gat boren op de buitenmuur, wrappen van keuken deuren, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken demonteren en herplaatsen, bestaande keuken verhogen, keuken verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Rijswijk:

Keukenplinten leveren en monteren

Wie kan nieuwe keukenplinten leveren en monteren? Dit in verband met een nieuwe vloer die onlangs is gelegd in de keuken. De maten van de plinten zijn: circa 2.90 m lang en 52 cm diep circa 1.16 m lang en 52,5 cm diep De keuken is wit met deels muren in antraciet kleur. Ik zou RVS plinten heel mooi vinden, of zwart.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil mijn vaatwasser aansluiten. Er liggen leidingen, maar deze moeten nog wel aangepast worden voor de vaatwasser.

2e Hands keuken laten installeren

Ik wil een 2e hands keuken laten installeren. De keuken die ik wil kopen moet nog gedemonteerd worden ik weet niet of ik dat ook door de monteurs wil laten doen of ik dat zelf zal doen, dat ligt aan de kosten hiervoor en misschien kunnen de monteren zo beter zien hoe hij in elkaar heeft gezeten. Ik wil de spoelbak wel in de hoek waar hij zit, want daar zit de oude aansluiting van de huidige keuken ook, verder weet ik niet of ik de andere apparatuur op de originele plek wil of indien mogelijk op de plek waar ze van de oude keuken zitten.

Keuken installeren op nieuwe locatie

Wij willen op de benedenverdieping (winkel / bedrijf) een keuken laten plaatsen in het achterste deel (ongeveer 20 vierkante meter). Hiervoor moeten er nieuwe leidingen getrokken worden en 2 cv’s worden verplaatst. De stoppenkast wordt door de elektricien al aangepast. De installatie van de keuken zelf kan in overleg ook onder de werkzaamheden vallen (afhankelijk van de afspraken met de keukenleverancier en de timmerman). In verband met bestellen van de nieuwe vloer, wil ik graag al komende week contact.

Gasfornuis aansluiten

Wij hebben een nieuw gasfornuis en zouden deze graag willen laten aansluiten. Verder geen ingewikkelde dingen, er hoeft niks verbouwd te worden of iets dergelijks.

Ikea werkblad, spoelbak en kraan plaatsen

Ik wil 2 keukens vervangen van houten werkblad, spoelbak en kraan plaatsen (keuken). Het betreft werkblad van ongeveer 1,65 meter. Spullen zijn van IKEA. Ik haal zelf oude spullen eruit. Je hoeft het alleen in te plaatsen.

Keuken verwijderen

De bestaande L vormige keuken voldoet niet meer aan wensen en moet verwijderd worden en ook afgevoerd. De keuken is ongeveer 2.47 x 2.20 meter en 2.47 meter hoog aan 1 zijde. De keuken is voorzien van een koel/vriescombi, een oven, een afzuiger, een gaskookplaat en een wasbak. Verder zijn er boven- en onderkastjes aanwezig. Het gaat om het verwijderen en het afvoeren van de keuken.

Gat in een composiet keukenblad maken

Gat tbv kabeldoorvoer koffiemachine in composiet werkblad maken. Keukenblad is gemonteerd en mag niet verwijderd worden

Keuken geheel vernieuwen

Mijn keuken moet helemaal vernieuwd worden. Alles wat er nu in staat, moet eruit. Daarnaast wil ik de vloer laten doen en wanden betegelen. Vervolgens nieuwe aansluitingen laten maken in de keuken en als laatste de keuken laten plaatsen. De vloer moet aangepast worden; laminaat ipv plavuizen, tegelen tot aan het plafond boven het aanrecht en het leidingwerk vervangen dan wel verplaatsen. Ik heb geen gas in huis alleen elektrisch. Graag even komen kijken om aan te geven wat er allemaal te doen is.

Keuken naar de woonkamer verplaatsen

Ik heb zojuist een appartement gekocht op de 11e verdieping in Rijswijk. Nu ben ik bezig om de kosten van mijn verbouwingswensen in kaart te brengen. Ik wil heel graag de bestaande keuken verplaatsen naar de woonkamer. Ik wil graag een indicatie van de kosten hiervan. Er zijn foto's beschikbaar.

Keuken plaatsen en vloer betegelen

Uit mijn vorige woning heb ik de keuken meegenomen. de keukenkastjes, onder en boven, apparatuur en aanrechtblad dienen te worden geplaatst. De keuken is ongeveer 4 meter lang en zal in een L vorm geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik graag in de woonkamer en de keuken vloertegels laten leggen. De oppervlakte is totaal 60 m2. Kunt u beide klussen separaat offreren?

GAMMA aanrechtblad plaatsen

Graag wil ik weten wat het mij ongeveer gaat kosten om een aanrechtblad te laten vervangen. Het oude RVS blad met twee afwasbakken demonteren en afvoeren. Daarna moet er een nieuw kunststofblad geplaatst worden met een ronde spoelbak, de afvoer zou dus ook aangepast moeten worden. De huidige kraan graag weer op het nieuwe blad monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Uiteraard enkel de montagekosten inclusief materiaal zoals kit.

Beko Bita afzuigkap installeren

Ik heb een afzuigkap Beko Bita 60 I gekocht en zoek hiervoor een installateur in mijn regio. De oude afzuigkap verwijderen en afvoeren en daarna de nieuwe plaatsen. De afvoerpijp van de nieuwe kap is er nog niet. Tevens opgemerkt dat de uitgang in diameter kleiner is dan de oude. Heeft u een passtuk en flexibele afvoerpijp? Tevens zien of er nog een filter geplaatst moet worden. Er is een handleiding aanwezig maar die is erg onduidelijk. Ik ben telefonisch bereikbaar en enkel bij geen gehoor ook per e-mail.

Afzuigkap door buitenmuur brengen

Er moet 1 gat in beton geboord worden waar de afzuigkap van de keuken op aangesloten moet worden.

Showroom ophalen en plaatsen

Het gaat hier om een showroom keuken op te halen en te plaatsen in rijswijk wat zijn de kosten hiervan???

Nieuwe oven laten plaatsen

Ik heb een oude en kapotte inbouw oven met maten van 45 cm hoog, 56 cm breed, 55 cm diep. Deze worden niet meer geleverd. Ik zoek iemand die het bestaande keuken, waar de oven zit, aan kan passen en de nieuwe inbouwoven kan installeren. Graag hebben wij per email contact daar wij in Aruba wonen.

L-vormige keuken monteren

Ik wil een L-vormige keuken installeren bij een appartement in Rijswijk, ZH. De keuken besteld bij Bouwhof, wordt in Duitsland gemaakt en zal compleet gereed komen van de fabriek (inclusief keuken blad). Zie bijlage voor alle schetsen en afmetingen. Als er nog iets ontbreekt of onduidelijk is, neem gerust contact met mij op via mobiel. Montage in de loop van de week van 16e december, keuken komt die week.

Keuken plaatsen en bouwkundige aanpassingen

Het gaat om het plaatsen van een keuken met een schiereiland. In de keuken zullen de volgende apparaten worden geplaatst: oven, magnetron, inductie kookplaat, koel/vries combinatie en vaatwasser. Ik zal zelf de oude keuken zoveel mogelijk verwijderen en demonteren. De werkzaamheden zullen dan bestaan uit: 1. Keuken plaatsen. 2. Muren stucen. 3. Twee extra groepen aanleggen en een extra aardlekschakelaar plaatsen voor de inductie kookplaat. De groepen kast zit naast de keuken in de gang en de leidingen moeten naar de keuken getrokken worden. 4. Inbouwboiler terug plaatsen met nieuwe inlaatstukken. 5. Aan één zijde een maatwerkblad plaatsen i.v.m. een kolom. 6. Stroompunten plaatsen in de kolom. 7. Na het plaatsen van de keuken tegelen van één rechte en schuine zijde.

Keuken plaatsen en voorbereiden

Ik koop binnenkort een keuken. Deze moet worden geplaatst. Gasleiding, water en elektriciteit moet worden omgelegd. Daarna keuken plaatsen. L-vormige keuken van 2.50 meter bij 2.15 meter. Bovenkasten, onderkasten, aanrechtblad, inbouwapparatuur etc.

Keuken plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe Ikea hoekkeuken van ongeveer 2.7 x 1.14 meter. Leidingen zijn gedeeltelijk voorbereid. Stopcontacten worden al door iemand gedaan.

Vervangen de oude afzuigkap

Kleine klus: vervangen van de oude afzuigkap, ik will ook advies over welke afzuigkap past best voor mijn installatie. Aan de wand hangend model. Levering in overleg afhankelijk van prijs. Ik spreek Engels, voorkeur voor iemand die dat ook kan.

Aanrechtblad plaatsen

Aanrechtblad van 2.30 meter lang en 0.60 meter breed monteren. Wasbak overzetten en kraan monteren. Gaskookplaat erin plaatsen. Er zitten nog geen gaten in . Aanrechtblad moet nog gekocht worden en ik heb bij Karwei gezien wat ik graag wil hebben.

Vervangen Siemens-inbouw-afzuigkap

Vervangen Siemens-inbouw-afzuigkap. Siemens 60 cm vlakschermkap (LI38030,1997) moet vervangen worden door een nieuwe: nl de Siemens LI48632, die precies past op de bestaande opbouw. We willen daarbij de LZ46150 rvs greeplijst varioControl, met aan de voorkant in het midden een uitsparing voor de bedieningsknoppen. Apparaat kan ook geleverd worden, in overleg.

Aansluiten vaatwasser

Het betreft het aansluiten van een vaatwasser op een plek waar ooit een aansluiting heeft gezeten voor een wasmachine. Alleen is de aansluiting verwijderd en nergens een afvoer te vinden.

Keuken plaatsen

Plaatsen keuken van 2 rechte stukken tegenover elkaar van 2.20 en 2.80. Waterleiding en stopcontact plaatsen voor vaatwasser en oven.