Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Rhoon of directe omgeving.

260 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereidend werk voor de keuken, keuken plaatsen, keuken renoveren, monteren keuken en aansluitingen, keukenvoorbereidingen treffen, voorbereidingen voor plaatsen van een keuken, keuken renovatie, keuken voorbereiding / kitchen preparation, keukenrenovatie, huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen, betonlook aanrechtblad aanbrengen, keukenblad en kraan vervangen, aanrechtblad plaatsen, keuken plaatsen, vervangen van een recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Rhoon:

Waterschade aan een keukenkastje herstellen

Graag ontvang ik een offerte om een keukenkastje onder de gootsteen volledig te laten vervangen. Dus inclusief: demonteren en plaatsen. Daarnaast zit de vaatwasser.

Keukenboiler plaatsen met spoed

Ik wil mijn lekkende keukenboiler (10 liter) laten vervangen en een nieuwe door u laten monteren. Spoed!! Kan het vandaag of morgen?

Dekton keukenblad leveren en monteren

Ik zou graag een offerte willen van een dekton keukenblad van 360 cm breed en 10 cm dik en uit 1 stuk. Een globale prijsopgave is voldoende.

Kapotte carrouselkast in de keuken repareren

Onze carrouselkast is kapot. De keuken is 12 jaar geleden door de vorige eigenaars bij Keukenkampioen gekocht. Merk onbekend. Alles is verbogen en draait niet meer rond. De kastjes kunnen daardoor ook niet dicht. Wat kosten de onderdelen als ik ze bij u bestel?

Vaatwasser inbouwen

Volledig integreerbare vaatwasser uitbouwen en afvoeren (woonhuis begane grond) en een nieuwe vaatwasser inbouwen.

Carrouselkast repareren

Ophanging rechterdeur is afgebroken. Carrousel draait nog wel maar deurtje nu los.

Nieuwe inbouwkoelkast plaatsen

De oude inbouw koelkast Pelgrim KB 7204 is defect. Graag een nieuwe inbouw koelkast leveren en monteren. Wensen nieuwe koelkast: inhoud 156 liter, koelgedeelte 140 liter en vriesgedeelte 16 liter. Hoogte 1025, breedte 540.

Gasfornuis met oven aansluiten

Ik heb voor mijn dochter een gasfornuis met oven gekocht.Graag een offerte hiervoor. Slang en 1/2 haaks koppelstuk(? ) etc nog niet in mijn bezit, dus mee in de offerte.

Gaskookplaat vervangen

Ik wil mijn oude gaskookplaat vervangen voor een andere. De nieuwe gaskookplaat en gasslang zijn aanwezig.

Keuken verwijderen

keuken en tegels verwijderen ,muren stucen en sauzen. z.n. electra en gas aansluiting verplaatsen en plaatsen aansluiting vaatwasser.

Aanrechtblad met spoelbak installeren

Ik heb een huurwoning met een standaardkeuken(recht). Nu zou ik graag mijn oude aanrechtblad + spoelbak willen vervangen door een wit blad met spoelbak. Het betreft dus ook de spoelbak installeren. Extra puntje: het blad moet aan de linkerkant doorlopen tot aan de muur zodat daaronder mijn vaatwasser kan staan. Het is de bedoeling dat ik mijn keuken een lowbudget opknapbeurt kan geven.

Ophangen en aansluiten afzuigkap

De oude afzuigkap moet er af en dezelfde maar dan een nieuwe moet er op. Afzuigkap Best.

het afstellen van een nieuwe keuken met ...

het afstellen van een nieuwe keuken met inbouw apparaturen, kasten komen klaar gebouwd dienen alleen waterpas gesteld te worden met afwerking van de aanrecht blad. mijn mob 0624359452

verleggen leidingen incl frasen, ...

verleggen leidingen incl frasen, verleggen electriciteit, evt aanmaken extra groep electriciteit Ter voorbereiding van plaatsen keuken

Verleggen v leidingen, verleggen ...

Verleggen v leidingen, verleggen electriciteit en evt nieuwe electricitetsgroep voordat nieuwe keuken geplaatst wordt.