Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Poortugaal of directe omgeving.

169 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, bestaande keuken: oude keuken apparatuur afvoeren en nieuwe plaatsen, keuken renoveren, keuken laten wrappen/renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, gat in granieten aanrechtblad aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Poortugaal:

Demontage en montage werkblad

Werkblad van composiet moet gedemonteerd worden en een nieuwe werkblad moet gemonteerd worden incl kitwerk. Blad is 142 cm bij 63cm.

Oven-magnetron kast aanpassen

Mijn oven-magnetronkast staat 45 graden gedraaid, ik zou deze graag in het verlengde van mijn keuken tegen de muur willen hebben. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Gat voor afzuigkap door buitenmuur

Graag uw offerte voor het boren van een gat door de buitenmuur ten behoeve van een afzuigkap in de keuken. De gewenste diameter is 150 mm.

Waterkering bevestigen op het aanrecht

De waterkering van mijn natuurstenen aanrechtblad begint los te laten en dat wil ik graag op korte termijn laten repareren.

Hoekkeuken laten renoveren

Keukenrenovatie. Hoekkeuken

SMEG vaatwasser laten inbouwen

Vandaag onze nieuwe vaatwasser geleverd gekregen. Deze willen wij graag het liefst vandaag nog ingebouwd hebben. Alle benodigdheden zijn er bij geleverd en de plek waar die moet komen is vrij . De vaatwasser is 45 cm en de aansluitingen zijn vrij en aanwezig. Graag zien wij de totaal prijs tegemoet.

Keukenblad met blaren repareren

Ik heb 2 blaren op mijn keukenblad en zou deze willen laten maken ? Wat zijn hier de mogelijkheden voor .. en wat de kosten ?

Scharnier Siematic koelkast kapot

Een van veren van de scharnier van onze Siematic koelkast (5 jaar oud) is kapot. De vraag is: wie kan een nieuwe scharnier plaatsen?

Gaskooktoestel en afzuiger installeren

Er moet een gaskooktoestel geplaatst worden op het aanrechtblad en een afzuiger worden gemonteerd. Ook moet er een deel worden betegeld van ongeveer 3 vierkante meter. Alle materialen hebben we in huis.

Vervangen oven/magnetron

De magnetron heeft het begeven in onze Brugman keuken. Graag willen wij een monteur of installateur voor een offerte met wat er allemaal moet gebeuren. Vermoedelijk moet deze inbouwmagnetron/oven vervangen worden. Momenteel zit er een AEG type NG6.C0050P. Het bedrijf mag de nieuwe oven ook leveren. Vanaf zondag 23 december tot 7 januari zijn wij op vakantie.

vatwasser inbouwen

Ik ga verhuizen en wil graag mijn vaatwasser laten inbouwen in mijn keuken kastje. wie kan mij helpen? en wat is de prijs?

Goede dag, er moeten een paar ...

Goede dag, er moeten een paar voorbereidingen komen voor de nieuwe keuken: waterleidingen en gasleidingen moeten verlegd en de muur moet aangesmeert worden.