Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Pijnacker of directe omgeving.

415 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: plaatsen keuken, keuken verwijderen en leidingen van gas en water afdoppen, keuken gereed maken voor plaatsing, keukenkastjes en aanrechtblad laten wrappen of schilderen, keuken laten wrappen of spuiten, keuken afbreken en afvoeren, neuwe keuken plaatsen een aansluiten, inbouw afzuigkap, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en elektriciteit), gat boren voor ventilatie unit, plaatsen Quooker in de keuken, herstelwerkzaamheden keuken, gasfornuis naar inductie ombouwen, vaatwasser installeren en leiding trekken, vervangen keukenkastjes onder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Pijnacker:

Keuken opnieuw laten bekleden met folie

Zou graag onze keukenkastjes opnieuw laten bekleden. Gaat om 15 kastjes in verschillende maten.

Leidingen verleggen voor nieuwe keuken

Ik wil mijn keuken verbouwen in een bestaande woning. Hiervoor wil ik graag elektriciteitskabels en waterleiding verleggen, omdat keukenblok op een andere plek komt. Er is een kruipruimte beschikbaar.

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een prijs voor een gat naar buiten boren voor de afzuigkap van 110 mm rond.

Koelkast in keuken inbouwen

Ik wil in de nieuwe keuken mijn Amerikaanse koelkast van 91,2 cm breed en 74,7 cm diep en 179 cm hoog in de keuken bouwen. Daarnaast wil ik nog een ruimte waar ik pannen kan verbergen.

Gat vergroten in een granieten aanrechtblad

Wij willen in onze bestaande keuken overstappen van koken op gas naar inductiekoken. We willen daartoe in ons granieten aanrechtblad de opening waarin nu de gaskookplaat zit laten vergroten. Aan beide zijden moet er een aantal centimeters af. We willen dit laten uitvoeren in de week van 10 april. Ik hoor graag of dit mogelijk is en ontvang daarvoor uw prijsopgave.

Koelkastdeur opnieuw bevestigen

Siematic koelkast deur goed bevestigen, koelkast lekkage voorkomen

Montage van een inbouwkoelkast

Vakman nodig voor montage van een inbouw koelkast. Het liefs full service, dus ook inkoop en wegbrengen van de oude koelkast. We hebben nu een standaard combinatie zitten. Het gaat om een deur op deur en dat wil ik ook graag zo houden. De hoogte is ongeveer 1.70 meter.

Keukenkastjes vernieuwen

Ik wil een bestaande keuken vernieuwen door het te beplakken met hoog glans witte stickers. Het gaat om 8 onder kastjes. Fotomateriaal beschikbaar.

Folie in keukenkastjes vernieuwen

Graag offerte voor bovenkastjes van keuken de binnenkanten te beplakken met matwitte folie, keukendeurtjes zijn nieuw en onderkeuken ook!

Modifying a kitchen in an appartment

I want help in Modifying the kitchen which is in my apprtment. I already have kitchen placed in my apprtment but I need little modification. Please let me know if you can help me with this. Plan for my appartment is attached herewith.

Afvoer aanleggen afzuigkap

Graag wil ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het maken van een gat in de buitenmuur voor de afvoer van de afzuigkap. En ook de aanleg van de afzuigkap naar de afvoer. Wij hebben op het moment een afzuigkap dat m.b.v filters de lucht ververst. Ik hoop dat ik het duidelijk heb verwoord. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Keuken plaatsen

We willen een nieuwe keuken van Ikea laten installeren. Met inbouwapparatuur, onderkasten, bovenkasten en aanrechtblad. Aan twee kanten. Leidingwerk voor water en gas zit goed. En ook 2 nieuwe stopcontacten aanleggen.

Een aanrecht blad monteren met een ...

Een aanrecht blad monteren met een spoelbak.

1 bovenkast verwijderen en een nieuwe ...

1 bovenkast verwijderen en een nieuwe bovenkast monteren tevens 2 nieuwe tegels zetten en een klein randje van spachtelputz bijwerken.