Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Papendrecht of directe omgeving.

392 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, build kitchen cabinetry & island bench, kitchen renovation, andere fronten keukenkastjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Papendrecht:

Een spatrand betegelen in de keuken

Ik wil graag een spatrand boven het aanrechtblad laten betegelen. Afmetingen zijn circa 6 m x 50 cm. Een muur heeft stucplaten en is gestuct en gespoten, de andere muur is het muur van het huis.

Afzuigkap monteren

Ik wil graag een afzuigkap laten monteren. De materialen hebben we. Daarnaast zien we dat de kap bovenaan niet past dus die moet op maat gezaagd worden. We zoeken een partij die dit voor ons kan installeren.

Kookplaat laten plaatsen

Ik wil mijn kookplaat vervangen en een nieuwe laten plaatsen.

Vaatwasmachine wisselen

Ik heb een nieuwe vaatwasmachine gekocht en zou deze graag willen laten inbouwen in mijn keuken. De huidige vaatwasser moet er dan worden uitgehaald, die wil ik graag laten afvoeren.

Vaatwasser plaatsen

Graag wil ik een vaatwasser laten plaatsen op de plek waar nu een carrouselkast zit. De carrouselkast dient gedeeltelijk verwijderd te worden. Aan de muur waar de vaatwasser komt zit nu een gaskraan en een stopcontact deze moeten verplaatst worden en het stopcontact moet er 1 van 4 worden. Een keukenkastdeur moet als front gemonteerd worden op de vaatwasser. Vaatwasser plaatsen en uitlijnen.

Nieuwe folie op keukenkasten

Het oude folie dient te worden verwijderd en daarna zal er nieuwe folie geplaatst moeten worden. Het gaat om 21 kastdeurtjes en lades met verschillende afmetingen.

Keukenkasten vervangen

Ik wil de oude keuken vervangen voor een nieuwe, met behoud van dezelfde apparaten en hetzelfde keukenblad, dus alleen de kasten.

Afzuigkap afvoer naar buiten aanleggen

Onze afzuigkap werkt niet voldoende. Graag advies, nieuwe afvoer aanleggen en wegwerken boven de keukenkastjes. Gezien de ruimte zijn platte buizen noodzakelijk.

Vaatwasser laten inbouwen

Ik wil in een bestaande keuken een vaatwasser van ongeveer 45 centimeter laten inbouwen. Deze moet worden aangesloten op nieuw aan te leggen afvoer en watertoevoer. De vaatwasser moet ook geleverd worden, mijn voorkeur gaat uit naar een low budget model.

Keuken monteren en aansluiten

Nieuwe keuken moet worden geplaatst. L-opstelling: Inbouwwasmachine Vaatwasser Combi-oven 5 pits gasfornuis Afzuigkap 2x laden blok 80 cm breed Keukenblad Rond eerste week van juli 2014

Reparatie carouselkast onderbouw

Reparatie carouselkast onderbouw in de keuken. Draaimechanisme loopt aan, deur sluit niet meer. Graag reparatie.

Vervangen ruitje Bosch combimagnetron (HBC84K5.ON)

Voert u ook reparaties aan keukenapparatuur uit. Het ruitje van onze Bosch HBC84K5.ON combimagnetron oven is gesprongen en moet vervangen worden. Wat zijn de totale kosten? Keukenspecialist die dit kan vervangen.

Renovatie keuken

Ik heb een U keuken van ongeveer 3 meter breed en 1.5 meter diep. Graag zou ik advies ontvangen of deze gerenoveerd kan worden of dat een nieuwe keuken verstandiger zou zijn. Graag ontvang ik dan een offerte voor de kosten van het renoveren en de kosten van de keuken zodat er een keuze gemaakt kan worden en door de vakman uitgevoerd kan worden.

Koof

Een afzuigunit plaatsen aan een bestaande koof en aansluiten op het reeds aanwezige leidingwerk naar buiten. De koof is van MDF, de afzuiger moet daaraan bevestigd worden.

Weghalen achterwand+ keukenblad, nieuwe installeren

Onze keuken moet gerenoveerd worden: Keukenblad loopt over in de acherwand +/- 70 cm hoog, deze moeten eraf en tevens een nieuwe antraciet kleurig blad gemonteerd en de achterwand glad gemaakt worden

Monteren keramische kookplaat

Demonteren en monteren keramische kookplaat. Aansluiting op de juiste plaats.

keukenruimte moet aangepast worden voor ...

keukenruimte moet aangepast worden voor nieuwe keuken. dit omvat het weghalen van een muur, oude tegels van de muur,stroompunten verleggen + twee groepen erbij. water afvoer en gasleiding moeten om en er moet gestuct worden. de muur moet donderdag in week 26 weg zijn. voor de hele klus is tijd van 29 juni tot 10 juli.

aanlevering keuken is kaal. muren ...

aanlevering keuken is kaal. muren stucken - geiser verhangen - afvoer voor aanrecht en wasmachine. stroom opnieuw verlegt - boven en onder kasten ophangen - evt. nieuw aanrachtblad monteren (anders oude) - zeil op vloer.

KEUKEN MOET VERVANGEN WORDEN EN ...

KEUKEN MOET VERVANGEN WORDEN EN EVENTUEEL DE BADKAMER MET AL DE VOORKOMENDE WERKZAAMHEDEN

Omdat onze vaatwasser stuk is, moet ...

Omdat onze vaatwasser stuk is, moet helaas een stuk aanrechtblad van minstens 60 cm sneuvelen. Wij zoeken een vakman die dit netjes kan, evt. eerst advies kan geven. Klus: 1) verwijderen (deel) aanrechtblad. 2) Wij repareren of vervangen de vaatwasser. 3) Herstel aanrechtblad.