Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gasfornuis naar elektra ombouwen:

Gasfornuis naar elektra ombouwen

Graag een offerte voor het ombouwen van een gasfornuis naar elektrisch. Gaat om een Boretti.
Onze klant uit Ouderkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasfornuis naar elektra ombouwen uit heel Nederland:

Extra groep in de meterkast plaatsen

Graag ontvang ik een vrijblijvende indicatie voor het plaatsen van een extra groep in de meterkast omdat wij op elektra gaan koken en een vaatwasser willen plaatsen. In de huidige situatie gebruiken wij een gasfornuis met elektrische oven, een wasmachine en koel-vries combinatie.

Oude keuken verwijderen en aansluitingen aanpassen

- oude keuken verwijderen 275 cm x 135 cm bladlengte, hierbij is ondersteuning van mijzelf; - kraan en gasfornuis worden verwisseld met daarbij horend leidingwerk elektra, waterleiding, afvoer en gasaansluiting; - verplaatsen van de wasmachine uit de keuken naar de gangkast en daar de aanwezige water en afvoer aanpassen; - slechts twee stoppen in huis dus graag een uitbreiding t.b.v. o.a. de keuken van 2 naar acht stoppen in de meterkast; - aanbrengen leidingwerk voor extra stopcontacten woonkamer en eventueel een slaapkamer; - verwijderen wasbak op slaapkamer. P.S. herstel van muren indien nodig.

Keuken aansluitingen voorbereiden voor plaatsing

In keuken van appartement moet het volgende gebeuren; - elektra voor inductiekookplaat en extra groep aanleggen - gasfornuis afkoppelen en gasleiding afdoppen - radiator afkoppelen en afdoppen Materialen in overleg.

Ikea keuken herplaatsen

Wij willen de Ikea keuken opnieuw laten plaatsen. De maten zijn hetzelfde: 2 blokken van 210 cm: een natte kant en een hete kant. De keuken staat al in de nieuwe woning. De keuken bevat: vaatwasser, gasfornuis met oven en een kleine koelkast. Ook de elektra en de water aanvoer en afvoer moet gedaan worden.

Aansluiten van nutsvoorzieningen

Aansluiten van gas, water, elektra voor een stacaravan in Nunspeet en het aanpassen van een geiser, gasfornuis en kachel van propaan/butaan naar aardgas. Alle voorzieningen liggen nog klaar van de vorige eigenaar.

Keuken voorbereiden op een nieuwe keuken

De ruimte van onze keuken meet 5 m². We hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt op afroep in week 22 geleverd. We zoeken een vakman voor het voorbereidende werk. De oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Dat gaat om een een keuken met een inbouwafzuigkap, gasfornuis, een koelkast, combi-magnetron en 2 x TL-verlichting. We willen 2 extra groepen laten aanleggen in de meterkast en aansluiten via de kruipruimte naar de keuken. Er moet een 3-fasen aansluiting komen voor de inductiekookplaat en 1 extra gewone groep voor de combi-magnetron, koelkast en overige aansluitingen. In de ABB groepenkast moeten aanpassingen worden gedaan. De aansluitingen voor gas, water en elektra moeten worden aangepast voor de nieuwe keuken. We willen ook een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. Verder willen we 10-15 m² wanden laten glad pleisteren en witten. We zoeken een vakman die al deze klussen voor ons kan uitvoeren en/of kan coördineren. We ontvangen graag uw offerte.

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

Gas naar inductiekookplaat ombouwen

Wij willen ons oriënteren met betrekking tot het ombouwen van ons gasfornuis naar inductiekookplaat. Waarschijnlijk moeten er ook wat omgelegd worden qua elektra en dergelijke. Inclusief het leveren van de kookplaat.

Leidingschema voor nieuwe keuken uitvoeren

Aanpassen leidingen, elektra en afvoer ten behoeve van plaatsing nieuw keuken. Bestaande keuken wordt vervangen. Apparatuur: koelkast, vriezer, gasfornuis, Quooker, magnetron-oven en vaatwasser. De quooker heeft een vermogen van 1500 watt, er moet gekeken worden of de meterkast dit aankan. De spoelbak blijft bijna op dezelfde plaats, vaatwasser verschuift een meter. Ook plaatsing extra stopcontacten. Woning uit 2000 en de keuken is ongeveer 2 bij 3 meter. Gewenste uitvoering werkzaamheden week 21.

Kvik keuken laten plaatsen

We willen een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt waarschijnlijk in april geleverd, afhankelijk van de oplevering van ons nieuwbouwhuis. Elektra, afvoeren, waterleiding en gasleiding moeten verplaatst worden. De keuken heeft een parallelle opstelling met een totale lengte van ongeveer 7 meter. Hiervan zijn 3 kasten hoog. De keuken heeft geen bovenkasten, 5 apparaten (oven, gasfornuis, koel-vriescombi, vaatwasser, afzuigkap). Een leidingplan wordt nog opgemaakt.