Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gutmann afzuigkap repareren:

Gutmann afzuigkap repareren

De afzuigkap van het merk Gutmann, model Stratos is defect. De stop was eraf geslagen, dus wellicht is het een zekering. De afzuigkap stond niet aan toen de stop eraf sloeg. Graag laat ik de kap controleren en (waar mogelijk) repareren.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gutmann afzuigkap repareren uit heel Nederland:

Drukknoppen gutmann afzuigkap repareren

Geachte heer/mevrouw , Onze afzuigkap merk gutmann / brilla 150 / sn 091202-f00070-555 / id 119730.is blijven hangen op stand 2 en hij reageert verder helemaal niet meer als je op de knoppen druk. Heb ik spanning deraf gehaald.

Gat in buitengevel voor afvoer afzuigkap

Voor mijn Gutmann afzuigkap wil ik een uitvoer naar buiten laten maken. Ik eindig binnen met een plat kanaal 89 mm x 220 mm tegen het plafond. Het liefste koop ik een rechthoekig rooster. Maar rond ook mogelijk. Graag prijsopgaaf voor beide opties. Ik woon 1 hoog. Contact graag via whatts- App of mail

Gutmann afzuigkap repareren

Nadat ik alle lampjes van de onze afzuigkap had vervangen, begonnen die op een gegeven moment te flikkeren en toen was ineens alle stroom eraf. Stoppen staan goed; wellicht zekering oud?

Gutmann afzuigkap repareren en afvoerkanaal maken

Ik heb een afzuigkap met een afvoer naar buiten het rooster aan de buitenkant van de gevel heb een afsluitklep maar heb nog steeds last van luchtjes van de buren ik vraag mij af of een terugslagklep niet beter is.

Gutmann afzuigkap repareren en afvoerkanaal maken

Wij hebben een recirculatie Gutmann Solo Siente afzuigkap. Het halogeenlicht in de afzuigkap en het ledlichtje op de bedieningspook werken niet meer. Afzuigen doet deze nog prima. Daarnaast zijn we niet tevreden met het feit dat er toch teveel geurtjes in de open keuken komen. We willen dan ook een afvoergat laten maken dwars door het betonnen dak. Ik zoek een vakman die zowel de lichtjes in de afzuigkap kan maken als het gat boort en alle andere met de herinstallatie van de afzuigkap gemoeide zaken afhandelt. Gaarne een offerte.

Drukknoppen afzuigkap repareren

De printplaat van onze Gutmann afzuigkap is kapot en dient vervangen te worden. Graag zou ik deze willen laten vervangen door een specialist. Kan eventueel nog een duidelijkere foto toesturen.

Gutmann afzuigkap repareren

Onze Gutmann afzuigkap werkt niet meer. Ook het lampje gaat niet meer aan. Ik weet het model en type niet. De foto's die ik geprobeerd heb aan te hechten zouden het verduidelijkt hebben. De wasemkap zuigt af naar buiten en bestaat uit een enkele ronde buis die aan het plafond hangt met een rechthoekige glasplaat aan de onderzijde.

Gat boren voor afzuigkap en dakdoorvoer plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 31 maart de sleutel. Wij gaan een nieuw Gutmann kookeiland plaatsen in een uitbouw en daarvoor moet er voor de afzuigkap een nieuwe dakdoorvoer met terugslagklep van 150 mm worden geplaatst. Er moet een doorvoeropening worden geboord door het betonnen dak van de uitbouw. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Gutmann afzuigkap repareren

De kap doet niets meer; Mogelijk een kortsluiting geweest, want op een ochtend was de stop van de afzuigkap eruit. Daarna merkten we 's avonds dat de afzuigkap het niet meer deed. Het is een w591 A/B/D/ Stratos of i591 A/B/D/ Stratos. De afzuigkap komt uit 2001.

Drukknoppen op de Gutmann afzuigkap repareren

De drukknopjes van mijn Gutmann afzuigkap zijn kapot, ze werken niet meer. Ik wil graag nieuwe onderdelen laten bestellen en plaatsen door een specialist. Ik laat de afzuigkap graag voor de kerst nog repareren. Het is een Exklusiv-Hauben Gutmann afzuigkap, met op de gebruiksaanwijzing de volgende aanduiding: w25 A/B/D Brilla - i25 A/B/D Brilla