Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Nootdorp of directe omgeving.

189 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereidend werk voor de keuken, keuken plaatsen, keuken renoveren, monteren keuken en aansluitingen, keukenvoorbereidingen treffen, voorbereidingen voor plaatsen van een keuken, keuken renovatie, keuken voorbereiding / kitchen preparation, keukenrenovatie, huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen, betonlook aanrechtblad aanbrengen, keukenblad en kraan vervangen, aanrechtblad plaatsen, keuken plaatsen, vervangen van een recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Nootdorp:

Gutmann afzuigkap repareren

De afzuigkap van het merk Gutmann, model Stratos is defect. De stop was eraf geslagen, dus wellicht is het een zekering. De afzuigkap stond niet aan toen de stop eraf sloeg. Graag laat ik de kap controleren en (waar mogelijk) repareren.

Koelkastdeur goed hangen

Onze koelkast deur hangt scheef naar beneden. Ook de deur van de vriezer onder de koelkast hangt scheef. Graag willen wij deze recht laten hangen.

Gat boren voor de afzuigkap

Gat boren voor afzuigkap. Ik wil een gat laten boren in de buitenmuur voor een afzuigkap. Gaat om stenen buitenmuur op de begane grond. Dit moet liefst zsm maar uiterlijk voor 22 april gedaan zijn in verband met het plaatsen van de keuken.

Beschadiging in een aanrechtblad repareren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte van u krijgen i.v.m. schade door een te hete pan op het aanrechtblad. De ronde plek is ongeveer doorsnede van 15/16 cm waarvan verschillende stukjes eruit zijn i.v.m. de blaasjes die er ontstaan waren. Ook heeft hij gedeeltelijk bruine randen achter gelaten op het blad. Ik denk dat het een fineer aanrechtblad is. Ik woon in een huurhuis en de verzekering vergoed het niet. Graag hoor ik van u. PS. Graag reactie via email of telefoon met nr herkenning. Anonieme telefoontjes worden niet opgenomen.

Nieuwe keuken plaatsen

Ik ga een keuken plaatsen met 4 bovenkasten en 4 onderkasten, inclusief een oven en een vaatwasser. De afvoer en het leidingwerk voor de vaatwasser moet nog aangelegd worden, de spoelbak komt ook op een andere plek.

Niet sluitende koelkastdeur repareren

Sinds vandaag sluit de koelkastdeur niet meer. Het lijkt het bovenste scharnier te zijn. Ogenschijnlijk is er niets aan de hand, maar de deur sluit niet, of duwt zichzelf weer open. Het betreft een Siemens inbouw koelkast.

Koelkastdeur lamineren

Wij hebben een koelkastdeur van 59.5 bij 115 waarvan het laminaat los laat. Graag zouden wij dit willen vervangen.

Keukenkast met gebroken scharnieren repareren

Keukenkast scharnieren is gebroken (kastdeur van de ingebouwde koelkast)

Smeg inductiekookplaat repareren of vervangen

De glasplaat inductie gebroken, graag offerte voor vervanging. Type s m e g nr se 295 1id1

Koelkastdeur lamineren

We hebben een koelkastdeur waarvan de plaklaag loslaat, welke we graag zouden willen vervangen. Hoeveel gaat dit ons kosten?

Keller carrouselkast repareren

Een deur van de carrouselkast is uit de houder geschoten. De carrousel loopt daardoor aan en sluit niet goed meer.

Siemantic keukenkast repareren

Ik woon in een huurhuis en nou is een kast kapot gegaan en die wil ik graag laten maken. Kast moet gemaakt worden en aan de onder kant moet ook vervangen worden.

Aansluiten gasfornuis en vaatwasser

Aansluiten gasfornuis Smeg. Nieuwe gasslang is al aanwezig. Aansluiten vaatwasser Smeg. Waarschijnlijk moet er een nieuwe kraan aangelegd worden. Ik zie namelijk geen kraan onder het aanrecht.

Leidingwerk keuken

Betreft een opdracht voor al het leidingwerk voor de nieuwe keuken, die in week 13 geleverd wordt. - Plaatsen van een nieuwe 8 groepenkast (nu 4 groepen met aardlek) - Verplaatsen warm -en koud water aansluiting - Verplaatsen afvoer tbv spoelbak - Plaatsen water aansluiting tbv vaatwasser - Plaatsen afvoer tbv vaatwasser - Verplaatsen gasleiding en kraan - 7 wandcontactdozen ( - Voorbereiden aansluiting tbv energiezuil

Nieuwe inbouwoven en vaatwasser aan te ...

Nieuwe inbouwoven en vaatwasser aan te sluiten.

Demonteren huidige keuken (hoek 2.40 x ...

Demonteren huidige keuken (hoek 2.40 x 2.40). De leverancier plaatst de nieuwe keuken (U-vorm plm. 2.40 x 2.40 x 2.10) Plaatsen van een nieuwe designradiator op een andere plaats dan de huidige (aansluiting in kruipruimte veranderen). Verplaatsen close-in boiler. Witten plafond en enkele stukken zichtbaar blijvende muur. Plaatsen van een extra elektriciteitsgroep, waterleiding en afvoer t.b.v. nieuwe vaatwasser. Aanbrengen van een direct luchtafvoerkanaal van wasemkap naar de buitenmuur. Plaatsen van enkele stopcontacten. Enkele m2 betegelen.