Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad opmeten en plaatsen:

Keukenblad opmeten en plaatsen

We zijn bezig met de keuken te restylen. We willen een nieuw keukenblad (Gamma) en de inbouwapparatuur vervangen. We willen het vervangen van het keukenblad door een vakman laten doen. De afmetingen kan ik opsturen.
Onze klant uit Nieuwe Tonge (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad opmeten en plaatsen uit heel Nederland:

Keuken renovatie

Graag wil ik mijn keuken opknappen met een nieuw keukenblad, een afzuigkap en een Keuken achterwand , planken aan de muur en nieuwe keukenfrontjes. Ik ben zelf een kluns dus heel graag ook advies, wat kan wel en wat niet....en opmeten van het te kopen materiaal daar ik dit nog niet in huis heb.

Schroeischade aan het keukenblad

Ik heb schroeischade aan mijn aanrechtblad in de keuken waardoor er een gedeelte begint af te bladeren. Ik zou graag willen weten wat de totale kosten zijn inclusief arbeidskosten en materiaalkosten van ofwel vervanging van het werkblad ofwel het repareren van de schroeischade als dat mogelijk is. Ik weet op dit moment niet hoe groot het aanrechtblad is, dit zal ik voor de vakman nog opmeten.

Keukenblad monteren

Hoeveel kost het om een nieuw keukenblad te laten monteren? En kunnen jullie ook eerst de maten opmeten? Ik ben naar de Gamma gegaan, maar daar hebben ze helaas de lengte niet.

Vernieuwen keukenblad

Wij willen ons keukenblad vernieuwen. Inclusief nieuwe kookplaat en spoelbak. Wat kost het om dit: 1) volledig uit laten voeren: opmeten en volledig installeren 2) alleen opmeten De keuken is namelijk geen 90 graden en de maatvoering is hierdoor het lastigst. Aanschaf keukenblad in overleg met de vakman.

KEUKEN: Het opmeten van de maten en het ...

KEUKEN: Het opmeten van de maten en het installeren van het betreffende keukenblad. Bijkomend de installatie van het inlegmodel gasplaat en de wasbak.