Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Monster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Monster heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Monster u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Monster of directe omgeving.

140 klanten uit Monster bevelen een bij Casius in Monster aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Monster bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Monster staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Monster:

Keuken plaatsen

Ik wil een keuken kopen bij praxis en dat graag laten monteren thuis en aansluiten. Ruimte om de keuken te plaatsen is er, oude keuken verwijderen wij gedeeltelijk zelf.

Aanrechtblad plaatsen

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad laten plaatsen. Deze is ongeveer 3 bij 4 meter. Hier zit ook een gootsteen met dubbele wasbak en kookplaat in. Het oude blad moet verwijderd en afgevoerd te worden door de vakman.

Composiet achterwand op maat zagen

Ik heb een composiet achterwand van 12 mm dik en 3 meter lang gekocht. Hier zal een gedeelte van 90 cm breed en 30 cm hoog uit verwijderd moeten worden in verband met de oven. De plaat dient daarna tegen de achterwand bevestigd te worden.

Dampkap en inductiekookplaat inbouwen

Interesse in het inbouwen van een dampkap in combinatie met een inductiekookplaat. Een Aero kap in het keukenblad, direct naast de kookplaat.

Nieuwe keramsche kookplaat plaatsen

Wij hebben een nieuwe keramische kookplaat nodig als wij die willen laten plaatsen wanneer kan dit en wat kost het liefst antwoord per mail

Keuken repareren na lekkage

Na lekkage van de boiler is er schade aan de keuken ontstaan. Er moet een plank in de kast vervangen worden (ruimte uitzagen voor de nieuwe boiler) en de gehele onderplint moet vervangen worden (ruimte uitzagen voor plintverwarming). ­ca. 2. 40m Werkzaamheden kunnnen worden uitgevoerd na reparatie vloer.

keuken plaatsen

Keukenblok van ene kant van de muur naar andere kant van de muur verhuizen. Leidingen hoeven niet in de kruipruimte verlegd te worden maar kunnen vanuit de oude situatie doorgetrokken worden naar de nieuwe plek.

renovatie van bestaande keuken in ...

renovatie van bestaande keuken in gekocht huis. Andere deurtjes en grepen en andere wandbekleding.