Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Leidschendam of directe omgeving.

532 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vervangen door tweedehands keuken, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad, keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Leidschendam:

Keuken gereedmaken voor inductie koken

Wij willen onze 60 cm gaskookplaat vervangen door een 75 of 90 cm inductiekookplaat. Wat kost het om het gat groter te zagen in granieten aanrechtblad inclusief plaatsen en aansluiten van de inductiekookplaat? We beschikken over een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt hooguit een meter. Perilex aansluiting ontbreekt nog.

Gat vergroten in een granieten aanrechtblad

In mijn bestaande granieten aanrechtblad moet het gat voor de kookplaat vergroot worden. De diepte moet van 48 naar 49 cm. Het blad is 3 cm dik.

Keuken opknappen

Recent ben ik verhuisd. De keuken in deze [huur]woning is niet mijn smaak. Ik wil het aanrechtblad vervangen, afmeting 235 cm en een andere afzuigkap plaatsen. Ook overweeg ik de keukenkastjes in een andere kleur te laten spuiten. Graag advies, bijvoorbeeld wat voor afzuigkap kan er geplaatst worden, dit in verband met keukenkastje erboven.

Gat in de buitenmuur maken voor afzuiging

In de binnenmuur een gat zagen van 150mm voor een allesbrander, let op het is een draagmuur en geen beton want het huis is van 1965 . Ik weet niet echt of het feit dat het een draagmuur is dat er dan wel of niet een gat in geboord mag worden?

Keuken opnieuw bekleden met folie of spuiten

Ik wil graag mijn keuken laten overtrekken of spuiten. Deze heeft nu een lichtgrijze kleur, ik zou hem graag in wit hoogglans willen hebben. Ik weet niet of het massieve deurtjes zijn of met folie overtrokken. Graag een voor beide. Als mijn keuken na half maart en voor begin april gedaan zou kunnen worden, zou dat heel fijn zijn.

Keukenkasten laten wrappen

Ik wil een aantal keukenkastjes laten wrappen in hoogglans wit. Graag wil ik weten wat dit kost en een offerte ontvangen voor het opknappen van mijn keuken middels wrappen.

Keuken laten monteren

Wij willen een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. Het liefst eind augustus/ begin september. Keuken bestaat uit afwasmachine, gasfornuis, spoelbak, aanrechtblad. Leidingen en dergelijke zijn al klaar. Het gaat uitsluitend om plaatsen en aansluiten.

Kunststof keukenwerkblad monteren

Ik wil alleen een nieuw keukenwerkblad van kunststof op multiplex. Met 2 ingefreeste spoelbakken en in gefreeste gat voor de kraan? Wat gaat dat mij kosten. De maten zijn 278x60, 210x60, 240x75 (als dat kan zo diep?) cm. Met een waterkering in het deel van 240x75 cm.

Oude inbouwkoelkast vervangen

Woensdag 9 maart krijgen wij onze nieuwe inbouwkoel-vries combinatie (Liebherr van 178 cm) geleverd. Exacte tijdstip volgt nog. Daarvoor moeten wij eerst nog de oude koelvriescombinatie verwijderen. Gaat om het verwijderen van de oude EN plaatsen van de nieuwe.

Extra keukendeurtjes monteren

We hebben 4 extra keukendeurtjes nodig vanwege een uitbreiding van de keuken. De kastjes moeten exact op de mm nagemaakt worden en hebben meerdere profielen in de deur. Afmeting 4 deurtjes van 44 bij 95 cm. Het gaat om houten deurtjes.

Keuken verbouwen

Ik zoek een vakman die kan mij helpen met volgende: 1. deel muur tussen woonkamer en keuken afbreken (waarschijnlijk niet dragend) 2. andere muur bouwen 3. daarna afwerken 4. leggen nieuwe vloer 5. elektriciteit verleggen 6. keuken en keuken apparaten installeren (waarschijnlijk) Zie de project in bijlage. Snel beschikbaar en snel werken. Ik hoor het graag van jullie.

Keuken plaatsen en aansluiten

Op 15 juni komt het op maat gemaakte werkblad van de keuken binnen. Op die dag zal ik de oude keuken verwijderd hebben en de bestaande tegels van de wand gehaald hebben. Ik zal de kastjes van de keuken in elkaar zetten. De vraag aan de vakman is het om "de rest" te doen. D.w.z. de keuken plaatsen, aansluiting van vaatwasser verplaatsen, aansluiting van boilertje verplaatsen, netjes afwerken, de achterwand bijwerken / stucken en vervolgens betegelen, afkitten, en een koof maken om de afvoer van de afzuigkap.

Spiegelwand als achterwand in de keuken

Achter het aanrecht wil ik graag een spiegelwand laten plaatsen over de oude wand heen. De afmeting is 262.5 bij 42.8 cm.

Advies en installatie nieuwe afzuigkap

Advies bij aankoop en installatie van nieuwe afzuigkap. Het is een inbouwmodel. Standaard maat, 60 cm breed. Ik wil graag een wat stillere kap, hoeft per se inbouw te zijn.

Keuken opknappen

Opknappen van de keuken: tegeltjes vernieuwen, gas- en waterleiding verleggen en een nieuw aanrechtblad. Graag in overleg met de vakman wat er mogelijk is. Levering van de materialen ook in overleg. Het is een rechte keuken.

Werkbladen en tegels plaatsen

Het gaat hier om een keuken in een u-vorm met drie werkbladen. Werkbladen moeten geplaatst worden. Tegelwerk gaat ongeveer 8 a 10 vierkante meter met inbouw van spoelbak plus gaskookplaat. Werkbladen en tegels heb ik nog niet, kunnen eventueel geleverd worden.

Keuken; Huidige keuken slopen en ...

Keuken; Huidige keuken slopen en compleet nieuwe keuken plaatsen. Ook stucwerk, tegelwerk en evt. leidingwerk verleggen. Verder dus inbouwapparatuur, bovenkasten, onderkasten, verlichting etc.

Vanuit andere ruimte (oude keuken) ...

Vanuit andere ruimte (oude keuken) doortrekken van koud/warm water-gas-electra naar andere ruimte. Betonnen vloer. Door middel van sleuven in de vloer. Ongeveer 7 m overbrugging. Afvoer in de ruimte door vloer naar kelder om daar aan te sluiten op afvoerleiding (kan met betonboor door vloer, hoeft geen diamantboor). Oude keuken breek/voer ik zelf af, sleuven vloer egaliseer ik zelf, keuken zet ik zelf. En eventueel na verwijderen oude keuken, afzagen/afdoppen van overbodige leidingen.

In week 43 van 2007 wordt er bij ons een ...

In week 43 van 2007 wordt er bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Voor deze tijd dienen de leidingen verlegd te worden. Hiervoor hebben wij reeds een leidingenschema. Nadat de keuken is geplaatst moet alles worden aangesloten. Tevens dient er een raamkozijn van de keuken aangepast te worden.

Bestaande keuken wordt eruit gesloopt, ...

Bestaande keuken wordt eruit gesloopt, wand en vloertegels verwijderd, gipsmuurtje gesloopt en plateau s van muurtje gehaald. Keuken wordt geplaatst door keukenleverancier en aangesloten op bestaande gas, water aan en afvoerpunten. Muur en vloer moet opnieuw getegeld worden

Aanrechtblad bestaat uit 3 delen waarvan ...

Aanrechtblad bestaat uit 3 delen waarvan het middelste deel schuin in de hoek komt zodat er een 2-hoekse verbindingen zijn van 22.5 graden. Bouwmarkt kan alleen een verbinding maken van 45 graden. Wil graag weten wat het zagen van deze 2 verbindingen gaat kosten. Plaatsen wordt zelf gedaan. Gaat puur om het zagen van de hoekse verbindingen.

Moet nieuwe keuken geplaatst worden,oude ...

Moet nieuwe keuken geplaatst worden,oude moet worden verwijderd.Deel van muur moet worden gestuct.Wandtegels en vloertegels moeten worden geplaatst.Loodgieterswerk bestaat uit het maken van een aan en afvoer voorvaatwasser en bestaandeleiding kraan verleggen.Extra elec.groep ivm met vaatwasser.

Er moet een keuken van Ikea geplaatst ...

Er moet een keuken van Ikea geplaatst worden, waarbij ik zelf de kastjes in elkaar zal zetten. Verder moet de verwarming verplaatst worden en er moet een geiser komen. Deze heeft er overigens vroeger wel gehangen. De gootsteen moet aan een andere muur komen dan waar hij nu is.

keuken muurtje tegelen

keuken muurtje tegelen