Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor alle keukenkastjes laten lamineren:

Alle keukenkastjes laten lamineren

De keuken is ongeveer 11 jaar oud en zo her en der laat het folie op de keukenkastjes los. De keuken is verder in goede staat, waardoor wij besloten hebben de keukenkastjes te laten lamineren. Het keukenblad blijft onveranderd.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor alle keukenkastjes laten lamineren uit heel Nederland:

Keukenkastjes lamineren

Ik zoek een keukenspecialist die 8 van mijn keukenkastjes, 1 front van de koelkast en 1 front van afwasmachine, 4 lades en 2 plinten opnieuw kan laten lamineren. Dit alles inclusief het inmeten en plaatsen.

Keuken lamineren

Ik wil graag een prijsindicatie om mijn keukenkastjes, inclusief zijde van koelkast wand opnieuw te laten lamineren. Het gaat om 4 bovendeurtjes, koelkastdeur, vriezer deur, twee lades, klapkast boven, een koelkast en drie onderkasten. Bijgevoegd zijn een aantal foto's van de keuken. Ik kan alleen het lamineren niet zelf. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Alleen laminaatmateriaal door vakman laten regelen. De kastjes zijn standaard maten. De bovenste zijn 60 cm breed en 90 cm hoog zoals op de foto's ook grofweg te zien is.

Keuken lamineren of beplakken

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen laten maken voor het lamineren van keukenkastjes. De toplaag is kapot en los.

Keuken beplakken en lamineren

Graag zou een offerte willen aanvragen voor het lamineren van onze keukenkasten en het aanrechtblad en het eventueel plaatsen van een nieuwe wasbak. Keuken is 3x3. Het betreft 15 keukenkastjes van verschillende grootte met een klein reliëf. Het aanrechtblad is van hout.

Deels opnieuw lamineren van de keuken

Mijn keuken voldoet nog, echter een deel van de keukenkastjes en lades zijn gelamineerd en dit laminaat dient te worden vervangen. Betreft 4 deurtjes en 2 lades.

Keukenkasten opnieuw lamineren of spuiten

Het folie van onze keukenkastjes laat op verschillende plekken los. Ook zijn er kasten waar lucht achterzit of scheurtjes. We willen daarom alle roomkleurige delen van onze keuken laten lamineren/spuiten.

Opnieuw lamineren keukenkastjes en -laden

Ik wil in mijn 15 jaar oude keuken de huidige kastdeuren opnieuw laten lamineren. Het betreft 10 laden, 4 deurtjes, 1 draaicarrousel, 1 koelkast deur en 1 apothekerskast.

Keukenkastjes opnieuw lamineren

Wat kost het om keukenkastjes en lades opnieuw te laten lamineren? Is het ook mogelijk om een aanrechtblad opnieuw te laten bekleden?

Keuken renoveren

Het vervangen, lamineren of spuiten van de frontjes van de keukenkastjes. De koelkast en ook twee andere kastjes hebben nu al losse folie. In totaal zijn het 21 of 22 fronten. De keuken is 15 jaar oud. De kasten zijn nog goed. Wat zijn de kosten voor de verschillende opties?

Lamineren van keukenkastjes

Het gelamineerde gedeelte van mijn keukenkastjes laat los. Ik neem aan dat dit opnieuw gelamineerd moet worden, het zijn 5 crème kleurige kastdeuren en 1 koelkastdeur, de lades en de kleine kastjes zijn verder prima. En 1 kastje is al opnieuw gelamineerd, maar dit is door mijn woonverzekering gedaan. Wat gaat mij dit kosten?

Partners

Partners van Casius