Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor smeg oven repareren:

Smeg oven repareren

Wij hebben een Smeg furnuis (model SNL 60 MFX-7, het apparaat is eind 2010 aangeschaft.). Deze oven maakt echter kortsluiting nadat deze ongeveer 5-10 minuten aan heeft gestaan met de ovenfunctie aanzet . Dan slaat de aardlekschakelaar eruit. Zonder de ovenfunctie aan te zetten doet bijvoorbeeld het digitale klokje het wel. Kunt u inschatten wat het ongeveer kost om onze oven te repareren?
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smeg oven repareren uit heel Nederland:

Ovendeur met glasplaat vervangen

Deur inclusief glasplaat en handvat vervangen (deze is stuk). Het gaat om een Smeg oven fornuis snlp90dx9. Graag wil ik het totaal plaatje aan kosten inclusief alles.

Smeg oven repareren

Mijn oven valt enkele minuten na het aanzetten uit. Het lijkt of hij dan geen elektriciteit meer krijgt, de lampjes gaan uit en de elektrische ontsteking van de gasbranders erbovenop doet het ook niet meer. Ook een keer ging de aardlekschakelaar eruit. Na enkele minuten gaan de lampjes van de oven weer aan en kan ik hem weer aanzetten, maar dan herhaalt zich het proces. Wat is er stuk? Is dit te repareren? Het typenr. Is SNL61MFA5, het apparaat is begin 2010 aangeschaft.

Smeg oven maakt kortsluiting

Onze oven (Smeg SNL61MFX5) zorgt voor kortsluiting als we hem laten voorverwarmen. Na een paar minuten opwarmen valt ie helemaal uit. De ventilator, verlichting en dergelijke werken naar behoren, maar ergens gaat er dus iets mis. Het fornuis is tussen ongeveer 2008 en 2011 gebruikt en stond tot voorkort opgeslagen. We willen er graag achter komen wat het probleem is, of het te repareren is en welke kosten we kunnen verwachten.

Smeg fornuis repareren

De oven valt vanzelf uit als hij aanstaat. Ovenlampje en ventilatoren beginnen te haperen voordat hij uitvalt. Oven gaat hierna nog wel aan door aan de knoppen te draaien, maar valt daarna alweer snel uit.

SMEG oven laten repareren

SMEG oven brand niet voluit bij hoge temperatuur. Doet alleen waakvlam. Soms stotterende vlam.

Oven van Smeg gasfornuis repareren

De oven van ons Smeg gasfornuis doet het niet meer. Hij begint te blazen zodra je deze aanzet, maar wordt niet warm. Ik ben op zoek naar offertes om deze in de komende 2 weken (voor kerst) te laten maken.

Smeg oven laten repareren

Bij een aantal ovenstanden lijkt de oven niet meer warm te worden.

Kortsluiting repareren in een Smeg oven

SMEG oven type SE990XR slaat af na enkele minuten en aardlek slaat af.

Smeg oven repareren

Van mijn 4 jaar oude smeg fornuis blijft de wokpit niet meer branden. Als ik knop loslaat gaat ie uit. Graag prijsopgave

Elektrisch fornuis en oven aansluiten

Ik wil een SMEG snl 60 mx9 laten aansluiten door een erkende monteur; wat kost dit?