Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor diverse montageklussen in de keuken:

Diverse montageklussen in de keuken

Wij willen een nieuw aanrechtblad in onze keuken laten plaatsen. We zullen vermoedelijk een kunststof blad kopen. Daarin moeten een spoelbak en een glasplaat voor koken met 'gas op glas' worden geplaatst. Verder willen we een inbouw oven en een afzuigkap laten monteren. We zullen alle materialen zelf kopen en zoeken een vakman voor de montage.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse montageklussen in de keuken uit heel Nederland:

Diverse montageklussen

Ik wil 2 lampen laten ophangen. De aansluitpunten zitten er al. Ik wil 1 gordijnrail van 1,20 meter laten bevestigen. Ik wil een mini keuken laten installeren van 1,30 meter met spoelbak, afvoer en boiler. Ik wil een scheidingswand laten plaatsen inclusief een deur van 2,60 x 2,60 (arm inclusief de deur). De deur moet een normale afmeting hebben van 201,5 bij 90. Het keukentje moet nog aangeschaft worden.

Montageklussen in keuken en badkamer

Door het aanrechtblad wil ik een gaatje hebben zodat de elektriciteitskabel van de vaatwasser en kookplaat doorheen kan. Ook moet er een douchewand en deur geplaatst worden. Deze moet nog aangeschaft worden.

Diverse montageklussen na een verhuizing

Ik ben onlangs verhuisd en zit nu in de chaos. Ik zou graag een klusbedrijf willen vragen de volgende klussen uit te voeren: 1. De lamparmaturen aan het plafond bevestigen en aansluiten op het elektra. 2. Een aantal gordijnrails tegen het plafond bevestigen en Luxaflex tegen een raam en deuren bevestigen. 3. 2 IKEA- kasten in elkaar zetten en tegen de muur bevestigen. 4. Een tweetal hangkasten in de keuken tegen de wand bevestigen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Diverse montageklussen in huis

Mijn dochter woont sinds oktober op zichzelf. Ze heeft ongeveer 10 lampen die daar opgehangen moeten worden en wil in de woonkamer, keuken en slaapkamer diverse gordijnrails laten bevestigen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze montageklussen.

Stuc-, schilder- en montageklussen in de badkamer

Mijn woning is lange tijd verhuurd geweest en daarom moet er een en ander in de badkamer opgeknapt worden. Ik weet niet hoe groot de badkamer is maar de wanden zijn tot 3/4 betegeld. De voegen van het tegelwerk wil ik opnieuw laten inwassen, de rand bij het bad laten kitten en nieuw stuck- en schilderwerk op de bovenste rand van de muren laten aanbrengen. Ook lekker de kranen in de badkamer en keuken en moeten deze nagekeken worden.

Verschillende kleine montageklussen

Het gaat om meerdere reparaties in flat van 4 hoog. Keuken: Lade sluitend maken, plank bevestigen voor gasstel, afzuigkap aansluiten, nieuw stopcontact, 2 plankjes aan muur bevestigen, nieuwe kraan, rooster in deur dichtmaken. Badkamer: wastafel vervangen, plankje aan muur maken, deurklink vastmaken. Wc: nieuwe bril, pot? Slaapkamerraam sluitend maken,

Verschillende montageklussen in huis

Aanvraag offerte voor: Keuken: - 2 x carrousel deuren bijstellen; - vaatwasser bijstellen (is verzakt, deur klemt); - keukenkraan vervangen (nieuwe kraan aanwezig); Electra: - ophangen plafondlamp in toilet op de 1e verdieping en een slaapkamer op de 1e verdieping (lampen aanwezig); - buitenlamp aanbrengen op balkon (nieuwe lamp aanwezig); - plafond elektra aansluiting in keuken: 3 x afstandbediening en plafonddoos verwijderen (werkt niet meer) en gewone aansluiting herstellen, afdekplaat aanbrengen en 2 nieuwe hang-plafondlampen ophangen; Montage: - houten jaloezie ophangen (keukenraam).

Afzuigkap en rvs achterplaat monteren

Ik wil graag enkele montageklussen laten verzorgen in mijn keuken. Ik wil een afzuigkap laten monteren. Er is een aansluiting met een afvoer naar buiten, hier moet een flexibele afvoerbuis op worden aangesloten. Er moet ook nog een stekker op het snoer worden geplaatst. Verder wil ik een rvs achterplaat laten monteren boven het gasfornuis. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de montagekosten.

Behang-, vloer- en montageklussen

Ik wil graag laminaat, inclusief ondervloer laten leggen in de woonkamer, de keuken, 2 slaapkamers en de hal (totaal ongeveer 66 m2). Verder wil ik graag glasweefsel (voorgeschilderd) laten behangen voor woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en hal. En als laatste wil ik in de 2 slaapkamers, totaal 3 rolgordijnen laten ophangen. Materialen wil ik via Gamma aanschaffen en laten bezorgen.

Montageklussen in huis

Ik heb 3 of 4 lampen die opgehangen moeten worden. Ik heb 2 grote ramen waar roedes voor gordijnen opgehangen moeten worden. En ik heb laminaat dat alleen nog in de keuken gelegd hoeft te worden. De benodigde spullen heb ik al in huis, ze moeten alleen nog op de juiste plek opgehangen/gelegd worden.