Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installatie van een keukenblokje en vaatwasser in een pantry:

Installatie van een keukenblokje en vaatwasser in een pantry

Wij krijgen op 1 november de sleutel van een kantoor waar een kleine pantry aanwezig is. We willen daar een klein keukenblok met spoelbak laten aansluiten met een waterleiding en afvoer. Ook willen we er een kleine vaatwasser laten aansluiten. Alle leidingen zijn aanwezig. We zoeken een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw prijsindicatie.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie van een keukenblokje en vaatwasser in een pantry uit heel Nederland:

Installatiewerk in een pand

Ik heb een groot aantal klussen die ik wil laten uitvoeren: RIOLERING: Vervangen van de gres riolering in de kelder en kruipruimte voor PVC en opnieuw aansluiten buiten de gevel. Een PVC riolering vanaf de kelder tot: 12 x keukenblokje, 2 x toilet, 3 x douchegoot, 2 x wasmachine en 3 x cv-ketel, compleet met 3 x beluchting leiding door het dak? DRINKWATERINSTALLATIE: Waterleiding voor 12 x keukenblokje, 2 x toilet, 3 x douchemengkraan, 2 x wasmachine, 1 x vulkraan cv-installatie en 3 x cv-ketel GASINSTALLATIE: Nieuw gasleiding CENTRALE VERWARMING: Nieuwe cv met radiatoren 12 kamers en een badkamer, geen cv aanwezig MECHANISCHE VENTILATIE: Op badkamer en 2 x toilet SANITAIR: Leveren, plaatsen en aansluiten van het sanitair, te weten: * 12 close-in boilers of warm water op elke kamer * 3 x douche * 2 x toilet * 2 x wasmachineaansluitingen met afvoer Het pand waar het om gaat is 1200-1500 m3.

De huidige dubbelsteense garage van ruim ...

De huidige dubbelsteense garage van ruim 6x6 mtr willen we verdelen in een a.kleine schuur van +/1 2x6 mtr en b. een goed gïsoleerde praktijkruimte van 4x6 mter. Ad a. schuur: wasmachine aansluiting en -afvoer en electra voor zowel droger als wasmachine. Schuurdeur is er al. Ad b. praktijkruimte: 2 garagedeuren vervangen door 2 gevelpuien waarvan er een de deur naar de praktijkrumte biedt. Klein halletje met plaats voor een stoel, toilet en deur naar praktijkruimte, waarin een klein keukenblokje met koudwateraanvoer, electra voor koffiezetapp/waterkoker en gootsteentje. CV + installatie (los van het woonhuis), tegelvoer vervangen door geïsoleerde cementvloer, lichtkoepel in nog te isoleren plafond en muren stucen.