Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap vervangen:

Afzuigkap vervangen

Mijn afzuigkap is toe aan vervanging en de oude oven mag ook verwijderd worden. Ik heb nog geen nieuwe afzuigkap gekocht. Ik laat de klus hier graag even inmeten. U mag ook een aanbieding doen in de offerte voor de nieuwe afzuigkap.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap vervangen uit heel Nederland:

Vervangen meterkast tv nieuwe keuken

Bestaande meterkast vervangen (4 groepen porseleinen stoppen) tbv nieuwe keuken. Aansluitpunten naar meterkast voor: Vaatwasser, combi oven, inductie. Combi switch tbv quoocker Aansluitpunt afzuigkap Wandcontactdoos afzuigkap 2x een Drievoudige wandcontactdoos Extra groep voor badkamer

Lood vernieuwen of schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. De schoorsteen is in gebruik en word gedeeld met de buren. Ik wil ook graag een offerte voor het in zijn geheel verwijderen van een schoorsteen, alleen het gedeelte wat op het dak zit, en er zal een nieuwe doorvoer gemaakt moeten worden voor een afzuigkap tevens zal de vrijgekomen ruimte opnieuw bedekt moeten worden met dakpannen. Afvoer van het afval wordt door ons zelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil de volgende klussen in mijn huis laten uitvoeren: 1. Een nieuw badmeubel monteren 2. Een afzuigkap vervangen en een afvoerbuis plaatsen (de afvoerbuis heb ik niet) 3. Een badkamerlamp vervangen 4. Een thermostaat vervangen

Dak aanbouw en schuur vernieuwen

Wij hebben op onze aanbouw en op onze schuur een plat dak. Het dak van de schuur lekt op een paar plekken en het dak van de aanbouw is vooral slecht qua dakrand en aansluiting op gevel. We zouden graag een offerte willen aanvragen voor het volgende: - Vervangen dakbedekking schuur, ongeveer 20 m2 - Vervangen van bestaande lichtkoepel schuur, 1,2 x 0,8 meter - Vervangen en isoleren van het dak van de aanbouw, + aanbrengen dampdichte laag, ongeveer 30 m2. Afschot zit al in de constructie. - Vervangen en iets verhogen van het boeiboord, ongeveer 25 m1. Afhankelijk van de kosten het liefst iets van kunststof. - Inwerken van lood bij de aansluiting van de aanbouw op de gevel van het huis, nu niet aanwezig, ongeveer 6,5 m1. Er zitten 2 hemelwaterafvoeren op het dak en een doorvoer van een afzuigkap en in ieder geval 2 ventilatiepijpen. De onderconstructie is hout en op het dak ligt grind. We horen graag of jullie een offerte willen maken voor deze werkzaamheden. Zo niet, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Als het nodig is om eerst langs te komen voor een offerte, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Uitbreiding of vervangen van de groepenkast

Uitbreiding of vervanging meterkast. Kabels trekken en aansluiten ivm nieuwe keuken. Er zal ook wat freeswerk zijn voor aansluiting afzuigkap en extra stopcontact vlak boven aanrechtblad.

Afzuigkap en mechanische ventilatie nakijken

Onze mechanische ventilatie maakt ontzettend veel lawaai. Deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Daarnaast zuigt onze afzuigkap minimaal. Mogelijk dat dit met elkaar te maken heeft. Indien mogelijk zien we ook graag de luchtkanalen gereinigd.

Vervangen van een afzuigkap

Ik wil graag mijn afzuigkap vervangen. De oude moet er af en de nieuwe moet opgehangen worden. Ik wil graag een prijsopgave wat dit gaat kosten. Foto 1 is de oude (donkere foto). Foto 2 is de nieuwe (platte). De afmeting is 90 breed, pijp is van beide 25 x 25).

Diverse klussen in huis uitvoeren

Tlbuis monteren; uitsteker bovenraam monteren; lamp in afzuigkap vervangen; 2 staande lampen in elkaar zetten. Materiaal aanwezig behalve lamp afzuigkap (merk onbekend).

Afzuigkap vervangen

Mijn afzuigkap is al ruim 20 jaar oud en werkt niet goed meer. Ik wil die graag laten vervangen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen door een vakman. Die kan het beste bepalen wat hier gaat passen. Ik ontvang graag uw voorstel voor de vervanging en de kosten van de montage.

Hoofdrioolleiding vervangen en keuken voorbereiden

Ik zou graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Installeren van een nieuwe hoofdrioolafvoerleiding (c.a. 8,5 meter), van voor tot achter door de woning. Het gaat om vervanging van de huidige. We zullen zelf de vloer openbreken en de oude leiding verwijderen. De leiding heeft aftakkingen naar de keuken wasbak, aangrenzende WC-ruimte en naar de bovenverdieping. - Al het installatiewerk ter voorbereiding van een nieuwe keuken. De oude keuken zullen we zelf verwijderen. De rioolafvoer moet aangelegd worden, de waterleidingen moeten omgelegd worden en de stopcontacten moeten verplaatst worden. Het gaat om elektrisch koken, dus geen gas. Ik verwacht dat de (grote, nieuwe) groepenkast niet hoeft te worden aangepast. (voorbereiden: inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vrieskast, afzuigkap, 2 x geschakeld stopcontact werkblad verlichting, 2 x dubbel stopcontact) - Het aanpassen van half-opbouw stopcontacten naar inbouw in de woonkamer. (10 stuks excl. Keuken) Deze (bovenstaande werkzaamheden) moeten uitgevoerd worden tussen 21 september en 1 oktober.

Partners

Partners van Casius