Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Leiden of directe omgeving.

2207 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen, keukendeurtjes opnieuw beplakken met folie/wrappen, keuken renoveren, spoelbak infrezen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Leiden:

Tweedehands keuken laten plaatsen

Ik wil een 2e hands keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. Oude keuken sloop ik zelf.

Uitsparing in composiet werkblad zagen ten behoeve van inbouwstopkontakt

Vergroten gat voor inbouw stopcontact. Dit in gemonteerde bestaande keuken.

Afzuigkap vervangen

In de keuken afzuigkap vervangen.

Keukenkastjes aan wand monteren

Ik huur een appartement in Leiden waar nog geen keukenkastjes aan de wand zijn gemonteerd. Ik heb wel keukenkastjes onder het aanrecht, maar niet erboven. Ik heb bij Gamma twee keukenkasten besteld: een enkele van 50 cm breed en een dubbele van samen 100 cm breed (dus ik heb eigenlijk drie kasten, waarvan er twee aan elkaar vast zitten). Deze kasten wil ik graag aan mijn wand laten monteren. Ik heb begrepen dat ik dit ook zelf zou kunnen doen omdat het niet veel werk zou zijn, maar ik besteed het liever uit aan mensen die hier ongetwijfeld beter in zijn. Graag verneem ik wat de kosten zijn van de montage. Het liefst zou ik een afspraak maken in de tweede helft van januari.

Uitsparing in composiet werkblad zagen

Voor een inductiekookplaat moet de uitsparing in de composiet aanrechtblad worden vergroot. Het blad is 2 cm dik. De uitsparing is nu 86,5 x 49 cm en moet moet 88 x 49 centimeter worden.

thermokoppel repareren

Wij hebben een VF94AN. De twee thermokoppels aan de linkerkant, waarvan een voor de wokbrander, zijn defect. Het lukt nog wel om de branders aan te krijgen, maar als een pan erop staat gaat de brander na korte tijd weer uit. Het lijkt er dus op dat het thermokoppel niet op de juiste manier op temperatuur gehouden wordt. De vraag is of deze gerepareerd kunnen worden of vervangen moeten worden. De truc om er tegenaan te tikken heeft voor de wokbrander wel eens gewerkt, maar biedt geen blijvende oplossing. Graag ontving ik een offerte voor het repareren of vervangen hiervan.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

Ik heb een snackbar overgenomen, er is al een professionele bakwand met afzuigsysteem in de zaak, maar ik wil er nog een extra afzuigkap van 3 meter daarbij aanleggen voor een extra wok tafel daaronder, dus mijn vraag is: kan er nog een afzuigkap erbij gemonteerd worden bij het huidige systeem?

Keukenplinten vervangen

Ik wil graag de keukenplinten in mijn keuken vervangen. Deze zijn door een lekkage zijn kapot gegaan en toe en vervanging. Onder acht kasten, in zes stukken verdeeld. Ik kan er foto's van sturen.

Smeg oven repareren

Wij hebben een Smeg furnuis (model SNL 60 MFX-7, het apparaat is eind 2010 aangeschaft.). Deze oven maakt echter kortsluiting nadat deze ongeveer 5-10 minuten aan heeft gestaan met de ovenfunctie aanzet . Dan slaat de aardlekschakelaar eruit. Zonder de ovenfunctie aan te zetten doet bijvoorbeeld het digitale klokje het wel. Kunt u inschatten wat het ongeveer kost om onze oven te repareren?

Diverse montageklussen in de keuken

Wij willen een nieuw aanrechtblad in onze keuken laten plaatsen. We zullen vermoedelijk een kunststof blad kopen. Daarin moeten een spoelbak en een glasplaat voor koken met 'gas op glas' worden geplaatst. Verder willen we een inbouw oven en een afzuigkap laten monteren. We zullen alle materialen zelf kopen en zoeken een vakman voor de montage.

Installatie van een keukenblokje en vaatwasser in een pantry

Wij krijgen op 1 november de sleutel van een kantoor waar een kleine pantry aanwezig is. We willen daar een klein keukenblok met spoelbak laten aansluiten met een waterleiding en afvoer. Ook willen we er een kleine vaatwasser laten aansluiten. Alle leidingen zijn aanwezig. We zoeken een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw prijsindicatie.

Aansluiten van een losstaande vaatwasser

Ik wil een tweedehands losstaande vaatwasser laten aansluiten in mijn keuken. Er moeten aansluitingen worden gemaakt op een bestaande afvoer en waterleiding. Ook moet er een elektra-aansluiting worden gemaakt. Momenteel ligt er achter het aanrecht een verlengsnoer voor de oven en koelkast. Ik wil een veilige aansluiting, zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Afzuigkap vervangen

Mijn afzuigkap is toe aan vervanging en de oude oven mag ook verwijderd worden. Ik heb nog geen nieuwe afzuigkap gekocht. Ik laat de klus hier graag even inmeten. U mag ook een aanbieding doen in de offerte voor de nieuwe afzuigkap.

Keukenlade repareren

Reparatie van frontje lade van een Siematic keuken.

Keuken verwijderen en afvoeren

De keuken moet weg. Exclusief leidingen. Geen apparatuur. Een keuken van 3 meter en een aantal bovenkastjes. Verwijderen en afvoeren. De muren en vloer mogen niet beschadigd worden.

Keukenfolie renoveren

Keukenlade folie is gescheurd door de loslatende folie. Koelkast deur en onder de spoelbak deur zijkant raakt de folie een beetje los door vocht. Graag beplakken met lijm. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het renoveren van de folie. Eventueel wegwerken met een stift na het plakken. Ik wil het huis verkopen en eventueel kunnen de kasten wit geschilderd worden.

Keukenblad / -werkblad plaatsen

Vervangen van keukenblad / werkblad, inclusief plaatsen spoelbak, aansluiten gas en water en afvoer.

Keukenblad / -werkblad monteren

Plaatsen van een nieuw werkblad / keukenblad, inclusief plaatsen spoelbak, aansluiten water, boiler en afvoer. Het blad is nog niet gekocht.

IKEA keuken installeren en blad inmeten en plaatsen

In een huis met praktijkruimte willen wij graag een IKEA keuken laten plaatsen. Het gaat om een hoekaanrecht van links 158 cm en rechts 308 cm, gemeten aan de muurzijdes. De rechterzijde moet afgewerkt worden. Verder willen wij een vrijstaand kookeiland van 150 x 100 cm. We hebben al een partij die de huidige keuken verwijdert. We willen een blad laten inmeten en laten leveren. Het gaat om een kunststof blad met multiplex vulling, die IKEA niet in het assortiment heeft. We hebben een tekening van de keuken en kunnen die aan u mailen. Op basis van uw globale prijsindicatie kunnen wij dan besluiten of we u uitnodigen op locatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Aanrechtblad renoveren met betonciré

Wij willen graag het oude keukenblad laten verwijderen en een betonciré blad ervoor in de plaats. Het werkblad bevat een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is mogelijk aan vervanging toe. We willen graag een complete offerte wat het kost om het aanrechtblad te laten vervangen.

Glasplaat van inductie kookplaat vervangen

Pelgrim inductie kookplaat type IDK784ONY

Gaskookplaat plaatsen

Ik wil graag een gaskookplaat laten plaatsen.

Keukenblok in bergruimte plaatsen

Ik wil graag een keukenblok plaatsen in mijn bergruimte. Daarvoor heb ik nodig uit het Praxis assortiment: - klassik50 wit hoge voorraadkast. - klassik50 wit spoelonderkast. - klassik50 wit onderkast 60 centimeter. Deze wil ik laten monteren. Daarnaast wil ik vanuit de aangrenzende keuken een waterleiding doortrekken. De spoelkast moet op deze waterleiding worden aangesloten, evenals een wasmachine. Tevens moet de afvoer voor de wasmachine worden aangesloten en of doorgetrokken. Daarnaast moet elektra worden omgeleid, zodat ik wasmachine en droger kan aansluiten. Daarvoor moet een geaard stopcontact komen plus eventueel een extra groep in de meterkast. Tenslotte wil ik graag de muren van de berging witten (berging is 2.60 meter hoog, 2.30 meter breed en 2.80 lang). Graag hoor ik wat u voor mij kunt betekenen. Bij voorbaat dank!

Elektrisch fornuis laten installeren

Ik wil graag mijn elektrisch fornuis op elektriciteit aansluiten, ik heb zelf een Perilex stekker met een kabel van 2 meter, maar volgens de fabrikant moet ik het door de elektricien laten installeren.

Keukenkast verwijderen en vaatwasser inbouwen

We hebben een vaatwasser gekocht die nu niet in ons huidige keukenkastje past. De hele kast met plint moet verwijderd worden en daarna moet de vaatwasser geplaatst worden. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.