Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: gehele verbouwing keuken in portiekwoning, keuken verbouwen, indeling van nieuwe keuken realiseren inclusief inductie, l-vormige KVIK keuken installeren, leidingen- en elektra werkzaamheden voor een nieuwe keuken, afzuigkanaal aanpassen + eventueel plaatsen nieuwe afzuigkap, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, afvoer voor afzuigkap door gevel boren en koof plaatsen, aanrechtblad aanpassen en inductiekookplaat plaatsen, ikea keuken plaatsen, recirculatie afzuigkap ombouwen naar luchtafvoer, horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven, keukenverlichting + Bauknecht gaskookplaat aanleggen, keuken plaatsen, glasplaat van de inductiekookplaat vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hoogvliet Rotterdam:

Achterwand van composiet realiseren in keuken

Ik wil een achterwand van composiet lichtgrijs materiaal met wat motiefjes. Breedte 2770 mm x 1295 mm dikte 3-6 mm.

Vlakke spoelbak infrezen in keukenblad

Spoed: vlakke spoelbak infrezen in keukenblad. Een geperst blad, gelamineerd.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Inbouw vaatwasser laten maken bestaande keuken. Onder de spoelbak is een kast geplaatst van 120 cm. Links naast deze onderkast in de hoek een kast van 45 cm. Door afvoer spoelbak geen ruimte voor inbouw vaatwasser. Opdracht hoek onderkastje weg en onderkast spoelbak inkorten zo dat de vaatwasser past. En het deurtje van hoekkast geplaatst wordt op het ingekorte kast onder de spoelbak.

Afvoer van de afzuigkap via buitenmuur

Ik zoek een specialist die de slang van een afzuigkap via een buitenmuur naar buiten kan laten lopen. In de huidige situatie is de afzuigkap aangesloten op de mechanische ventilatie in huis. De afstand van de afzuigkap naar de muur is circa 2 meter. Op dit moment is een plaat gemonteerd ter afwerking. Plaat moet worden losgehaald en slang kan hier achter tot aan buitenmuur worden weggewerkt.

Gat voor kookplaat groter maken

Ik wil een opening in een natuurstenen aanrechtblad laten vergroten. Ik ga de gaskookplaat vervangen door een iets grotere maat inductiekookplaat. Er moet aan 1 kant 1 cm af. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Leidingen omleggen voor een nieuwe keuken

Ik heb een nieuwe keuken gekocht inclusief apparatuur. De keuken wordt geleverd in week 38. De indeling ten opzichte van de huidige keuken is anders. Elektra moet ook aanpast worden (onder andere perilex en stoppenkast), afvoeren en waterleiding. Aansluitschema is aanwezig (zie bijlage). Keuken bevat 2 hoge kasten, 4 onderkasten en 3 bovenkasten. Qua apparatuur (combi oven, koel/vriescombi, vaatwasser en inductie). Aanpassen van leidingen in week 37.

Keuken demonteren en leidingwerk afsluiten

Wij krijgen in week 9 of 9 een nieuwe keuken geleverd en willen voor die tijd onze huidige keuken laten demonteren en het leidingwerk laten afsluiten. Omdat we de keuken nog ter overname willen aanbieden, willen we de demontage zorgvuldig laten verzorgen, bij voorkeur op 8, 10, 11 of 15 februari. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Keukenkastdeurtjes opnieuw lamineren

Ik wil enkele deurtjes opnieuw laten lamineren. (plastic laat los)

Lekkageschade in de keuken repareren

Schimmel in de kasten als gevolg van waterlekkage offerte voor de verzekering.

Keuken met kookeiland plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen. Er staat nu een u-keuken en er komt een eiland keuken voor in de plaats. Gas, water en aansluitpunten voor elektra moeten worden verplaatst. Tevens de leidingen in de vloer frezen. Afmeting van de keuken is 280x280 cm. Vraag: kosten en duur van de werkzaamheden.

Gasknop zit vast

1 van mijn 4 gaskoppen van een bauknecht gasstel zit vast. Volgens mij niet kapot, maar nauwelijks of geen beweging in te krijgen.

Ikea keuken plaatsen

Ik wil een Ikea keuken kopen. Deze bestaat uit 6 kasten, waaronder 1 voor de spoelbak en 1 voor oven en gaskookplaat. Alleen onderkasten. Met daarop laminaat werkbladen. Nu is een op maat gemaakt werkblad bij Ikea zo belachelijk duur dat ik iemand zoek die echt veel ervaring heeft met het echt goed op maat maken voor de spoelbak en de gaskookplaat en mij eventueel kan adviseren welke spoelbak en welke gaskookplaat. Eventueel dienen er leidingen verlegt te worden. Komende vrijdag ontvangen wij de sleutel zodat wij de precieze afmetingen door kunnen geven.

Afzuigkap vervangen

Wij zoeken een kleine afzuigkap ter vervanging, type schouw. Deze is echter slechts 59,5 cm breed. De huidige zit tussen twee keukenkasten waarin volgens mij weinig speling zit. Heeft u een mogelijkheid?

Afzuigkap laten vervangen

Wij zoeken een kleine afzuigkap ter vervanging, type schouw. Deze is echter slechts 59,5 cm breed. De huidige zit tussen twee keukenkasten waarin volgens mij weinig speling zit. Heeft u een mogelijkheid? De kappen die ik in de winkel heb gezien zijn steeds 60 cm. Dus plaatsen nieuwe afzuigkap en zo mogelijk ook leveren nieuwe afzuigkap.

Leidingwerk keuken

Voordat we de keuken kunnen plaatsen moeten er nog enkele electra punten (5 stuks) aangelegd worden, hierbij moeten wat leidingen in beton en gipsblokken gefreesd te worden. De gasleiding moet ook omgelegd worden (3,50 meter). Verder moeten er twee gaten geboord worden in een buitenmuur t.b.v. de doorvoer van de afzuigkap (1e verdieping) en wasdroger (bg).

Vervangen gootsteenkast

Door lekkage is in de gootsteenkast aansluitend met de vaatwasser en hoekkast het hout gaan opzwellen en kapot gegaan. Ik zou dit graag willen vervangen.

vervangen / repareren na lekkage in gootsteenkast

ik heb lekkage gehad in de gootsteenkast, die zit tussen mijn vaatwasser en hoekiostelling. Door de lekkage is het hout opgezwollen en moet vervanen worden. Ook de vaatwasser en hoekopstelling.

Vaatwasser installeren. Evt. wat ...

Vaatwasser installeren. Evt. wat leidingwerk.

Aanvraag: hallo,op 21-1-2010 wordt onze ...

Aanvraag: hallo,op 21-1-2010 wordt onze nieuwe keuken geplaatst en nou hebben we een advies gekregen mbt leidingwerk en stopcontacten ed. Graag zouden we hier een offert/afspraak voor willen maken.

Verwijderen van gasbetonnen ...

Verwijderen van gasbetonnen tussenmuur(woonkamer-trapkast) nieuwe wand optrekken en plafond en onderzijde trap afwerken+stukwerk. Leggen van isolatieplaten,vloerverwarming(infrarood) met daarop laminaat, plaatsen van IKEA keuken incl. de inbouwapparatuur(magnetron, afwasautomaat, elelctrisch fornuis enkoelkast). Afwerking keukenwand, plaatsen van een schuifdeur tussen gang en woonkamer(bevestiging aan de gangzijde) Electrische aansluitingen voor apparatuur en eventueel bijplaatsen extra electragroep i.v.m. capaciteit. Verwijderen van radiatoren en plaatsen 1 nieuwe radiator incl. aanpassingen aan en afvoerleidingen.

SLOPEN EN AF VOEREN VAN KEUKEN EN OUD ...

SLOPEN EN AF VOEREN VAN KEUKEN EN OUD APPARATUUR. PLAASTEN VAN NIEUWE ELECTRA GROEPEN EN STUCEN VAN MUUR (CIRCA 3.50 LANG EN 220 BREED) KORTOM GEREED MAKEN VOOR PLAATSEN NIEUWE KEUKEN.

Ik wil graag weten wat meerwerk kost ...

Ik wil graag weten wat meerwerk kost voordat keuken geplaatst kan worden, dus wat zijn de kosten van aanleggen/verleggen stopcontacten, verlichting, kraan voor vaatwasser aanbrengen en tegelwerk

Ik wil nieuwe keuken geplaatst hebben

Ik wil nieuwe keuken geplaatst hebben

Geachte heer/ mevr, Er word vrijdag ...

Geachte heer/ mevr, Er word vrijdag 10-11-2006 een nieuwe keuken aangelegd. Het enige werk dat er verricht moet worden is waarchijnlijk het aanleggen van een paar wandkontaktdozen en het mogenlijk trekken van een paar leidingen. Ik heb een tekening van de keuken en de plaats waar de werkzaamheden verricht moeten worden. Het zou perfect zijn als deze werkzaamheden donderdag 09-11-2006 verricht kunnen worden. Ik zou graag zo spoedig mogelijk een telefonische indicatie ontvangen. Met vriendelijke groet,

water/gas en elektra leidingen ...

water/gas en elektra leidingen verplaatsen in muur frezen en afwerken ikea keuken monteren en wasmachine in badkamer plaatsen met afvoer