Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor houten aanrechtblad schuren en oliën:

Houten aanrechtblad schuren en oliën

Ons houten aanrechtblad moet worden geschuurd en geolied. Het staat in een l- vorm. Totale lengte ongeveer 3.08 meter en diepte 0,6 meter. Gasplaat en gootsteenbak zijn in het aanrechtblad aangebracht. Ik ontvang graag offertes voor de kosten van het schuren en oliën.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten aanrechtblad schuren en oliën uit heel Nederland:

Muurtje achter het aanrechtblad betegelen met visgraad tegelmotief

Het gaat om een muurtje van 1.65m2.

Installatie inductiekookplaat en evt. aanpassing meterkast

Wij vragen ons af of in de huidige uitsparing van het aanrechtblad (48x56) een inductiekooplaat past. Wij gaan naar een nieuwe woning en willen graag een inductieplaat realiseren. Wij zoeken een vakman die onze meterkast kan controleren, eventueel een groep voor koken kan toevoegen en een perilex aansluiting kan realiseren voor de inductieplaat. Als u ook de plaat kan installeren zou dat fijn zijn.

Gelamineerde houten werkblad op maat zagen

Wij hebben twee gelamineerde werkbladen van ikea die op maat gezaagd moeten worden. 1 voor op een keuken kastje van 80 breed en 45 diep en een als aanrechtblad. Beide bladen moeten aan 1 zijde in de breedte en 1 keer in de lengte recht gezaagd worden. In het langere gedeelte ook graag een kraangat en wasbakgat.

Spoelbak laten infrezen en houten aanrechtblad plaatsen

Ik wil een spoelbak van een ander merk dan IKEA laten infrezen in een aanrechtblad van IKEA. Het liefst zo snel mogelijk (binnen 2 weken) Het aanrechtblad is van hout. De zichtbare zijde is gelamineerd/kunststof. Het gat (zie foto) voor de spoelbak is reeds aanwezig en heb ik gezaagd, alleen de randen van de spoelbak steken uit op aanrecht en ik wil dit mooi vlak hebben

Nis in houten aanrechtblad zagen en planken voor kast zagen

Ik heb 2 verschillende vragen: - Ik wil mijn aanrechtblad verlengen met een houten blad voor mijn inductieckookplaat. Het hout moet op juiste lengte gezaagd worden en een (nette!) nis krijgen voor de inductiekookplaat. Ook moet blad gemonteerd worden. Afmeting werkblad: 128x60cm (of 65 cm, in overleg). 2 - Ik wil graag 4 planken in mijn bergkast a 50x75 cm. Graag op maat zagen en in kast bevestigen (betonnen zijwanden). Voor beide klussen kan wat mij betreft zelfde hout gebruikt worden (grenen timmerpaneel).

Spoelbak infrezen

Ik wil graag mijn spoelbak en kraan in massief houten aanrechtblad laten infrezen.

Extra groep voor elektrische kookplaat

Het gasfornuis moet worden verwijderd en vervangen door een elektrische, inductie kookplaat Type whirlpool ACM938BA. Er moet ook een stekker en snoer bij. Waarschijnlijk moet het houten aanrechtblad passend gemaakt worden vanwege grotere kookplaat.

Plaatsen nieuw aanrechtblad

Een massief (beuken) houten aanrechtblad moet vervangen worden. Afmeting 157 x 60. De huidige wasbak moet er weer in gemonteerd worden. Die is 44 cm (rond)

Aanrechtblad aanpassen

Betreft vervangen van de spoelbak, granieten aanrechtblad aanpassen/frezen en nieuwe spoelbak plaatsen. Tevens de kraan overzetten. Koop zelf de spoelbak die dan aangepast dient te worden. 17 juli krijg ik de sleutel en dan het liefst uitvoeren tussen 17 en 20 juli.

Nieuw aanrechtblad op de keuken plaatsen

Wij willen graag een nieuw, precies hetzelfde aanrechtblad, in de keuken plaatsen. Het is gewoon een eenvoudig houten aanrechtblad. Wij komen er zelf gewoon niet aan toe. Het blad heeft een afmeting van ongeveer 3 x 2 meter. Materialen en advies graag in overleg.

Partners

Partners van Casius