Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hillegom of directe omgeving.

318 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, aanrecht wrappen, keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hillegom:

Houten aanrechtblad schuren en oliën

Ons houten aanrechtblad moet worden geschuurd en geolied. Het staat in een l- vorm. Totale lengte ongeveer 3.08 meter en diepte 0,6 meter. Gasplaat en gootsteenbak zijn in het aanrechtblad aangebracht. Ik ontvang graag offertes voor de kosten van het schuren en oliën.

Gas-elektro fornuis repareren

De ventilator achterin de oven is stuk. Betreft Solitaire model: Fama. SOH(ca. 2003).

Afzuigkap in de bestaande keuken vervangen

Mijn bestaande keuken is 22 jaar oud, maar wil er nu een nieuwe afzuigkap in laten plaatsen. Zou inclusief het leveren en afvoeren van materialen.

Composiet aanrechtblad repareren of vervangen

Ik heb een nieuw composiet aanrechtblad gekocht alleen we willen er 2 cm uitgezaagd hebben omdat de nieuwe kookplaat te groot is. Het aanrechtblad is 2 cm dik.

Gaskookplaat vervangen

De bestaande gaskookplaat vervangen. De nieuwe kookplaat heb ik al in huis. De nieuwe plaat is dezelfde maat als de huidige.

Reparatie of vervanging van een aanrechtblad

Ik heb met een heet strijkijzer een schroeiplek veroorzaakt in mijn kunststof aanrechtblad. Er zit een kleine barst in het oppervlak maar de bovenlaag is niet losgekomen van de onderlaag. Ik kan geen claim neerleggen bij de verzekering, omdat het een huurhuis betreft. Ik wil het aanrechtblad graag laten beoordelen en advies en een prijsindicatie ontvangen voor herstel of vervanging.

Keuken renoveren

Nieuwe koelkast, gaskookplaat en oven plaatsen. Nieuw keukenblad plaatsen met nieuwe kraan en spoelbak. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Aanschaf e.d. in overleg met de vakman.

Keukenkraan monteren

Nieuwe keukenkraan monteren.

Betreft plaatsen keuken. Een keuken ...

Betreft plaatsen keuken. Een keuken van 270 cm incl afzuigkap en inbouwoven en koelkast en gaskookplaat. Waarschijnlijk moet het gas verlegd worden.

Wij hebben in een nieuwbouw woning een ...

Wij hebben in een nieuwbouw woning een op maat gemaakte keuken besteld, deze komt en wordt gemaakt in Maastricht, degene die de keuken komt plaatsen heeft aan ons gevraagd of wij zelf een installateur kunnen en willen regelen, betreft het aansluiten van het water, gas en electra voor de nieuwe keuken. Alle leidingen liggen eral dus dat is niet meer nodig.

Aanvraag: Woonkamer en keuken: ...

Aanvraag: Woonkamer en keuken: Verwijderen oude plavuizen en installeren vloerverwarming (CV aansluiting). Keuken: Oude keuken verwijderen, Wand verplaatsen/verwijderen, wanden stucen/egaliseren, vervangen raamkozijn door kunststof raamkozijn met naar buiten opende ramen, installeren nieuwe keuken (inclusief leidingen- en electriciteitswerk. Toilet: verwijderen oude tegels, egaliseren/stucen wand en opnieuw betegelen wand, plaatsen nieuw toilet en fonteintje.

Oude keuken moet worden verwijderd en ...

Oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Nieuwe keuken moet worden geplaatst. Dit inclusief inbouwapp, waterwerk, en elctra. Alles is al besteld en op maat gemaakt.